Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet gizcim devlette 3 yıl zorunluluğu var çapa etfal hemen yapmıyor tekrar test istiyor biz dosya açtırdık
neyin 3 yıl zorunluluğu var?
ben 2 yıllık evliyim... devlet destegiyle tüp bbebek yaptırdım onu diyorsan.. kaklmış 3 yıl evlilik sartı..

hamileyhim arkadasım su an, devamı gelirse tabi :44:

evet gizcim devlette 3 yıl zorunluluğu var çapa etfal hemen yapmıyor tekrar test istiyor biz dosya açtırdık
ben 2 yıllık evliyim... devlet destegiyle tüp bbebek yaptırdım onu diyorsan.. kaklmış 3 yıl evlilik sartı..

iim Nurcancım.. çok saol..
hamillelik belirtisi olarak bi tek göğüserim çok acıyo..bide cok gaz var içimde :) çok zor oluyo iş yerinde :KK1: ege tıp fk.de yaptırdım tedavimi canm...

evet belkim ilaÇSIZDIR HATIRLAMIYOM DA YİNEDE COK UYGUN Özel klinik için...
ben 3 kutu decapeptyl + 3 kutu gonal f+4 tanede catlatma iğnesi vurundum+3 kutu vajinal jel hala devam ediyorm....
evet Gizcim saglık raporuyla 500-600 arası tuutu ilaçlar ama her hafta ovitrellle vurunmaya devam ediyorm.. devlet 2den fazlasını ödemiyo her hafta 80 de ona.. öyle işte...
nasıl herhafta anlamadım canım ya şimdi hala mı devam ediyorsun toplam kaçtane vurundun
500-600 iyi canım ya süper peki özel dr un varmıydı şimdi gerileri okumayım

aruna 3 yıl şartı vardı evet ama bak ben 2 yıllık evliydim devlet beni bir aşılamadan sonra direk tüp bebege yolladı yani heyet onaylarsa oluyordu demek kalktı şimdi gerçi benim 3 ay kaldı

kuzum yaaa bizim gitiğimiz merkezde hala evlilik şartı var diyorlar nasıl iş :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

nasıl herhafta anlamadım canım ya şimdi hala mı devam ediyorsun toplam kaçtane vurundun
500-600 iyi canım ya süper peki özel dr un varmıydı şimdi gerileri okumayım
canım bi kere yumurta toplamadan önce vurundum, bunu herkes vurunuyo...
sonra transfer günü
sonra transferden 7 gün sonra
sonra bu pazartesi... sanıyorm haftayada vurunucam...

özel dr. yotu canım... ekip iyi zaten gerekte yok gibiydi..ama tabi esas hocalara gitmek isterdim ilgi alaka daha iyi olurdu cok beklemezdm oralarda...

canım bi kere yumurta toplamadan önce vurundum, bunu herkes vurunuyo...
sonra transfer günü
sonra transferden 7 gün sonra
sonra bu pazartesi... sanıyorm haftayada vurunucam...

özel dr. yotu canım... ekip iyi zaten gerekte yok gibiydi..ama tabi esas hocalara gitmek isterdim ilgi alaka daha iyi olurdu cok beklemezdm oralarda...

varsın olmasın özel dr un sonuç süper inşallah saglıklı bir gebelik geçirir bebegini kucagına alırsın

iim Nurcancım.. çok saol..
hamillelik belirtisi olarak bi tek göğüserim çok acıyo..bide cok gaz var içimde :) çok zor oluyo iş yerinde :KK1: ege tıp fk.de yaptırdım tedavimi canm...

evet belkim ilaÇSIZDIR HATIRLAMIYOM DA YİNEDE COK UYGUN Özel klinik için...
ben 3 kutu decapeptyl + 3 kutu gonal f+4 tanede catlatma iğnesi vurundum+3 kutu vajinal jel hala devam ediyorm....
evet Gizcim saglık raporuyla 500-600 arası tuutu ilaçlar ama her hafta ovitrellle vurunmaya devam ediyorm.. devlet 2den fazlasını ödemiyo her hafta 80 de ona.. öyle işte...

normal canım yaa o belirtileri hissetmek bile güzel...

varsın olmasın özel dr un sonuç süper inşallah saglıklı bir gebelik geçirir bebegini kucagına alırsın
inş. gizcim... hep bi aksilik cıkacakmış gibi hissediyorm hala :KK43:(
hayırlı ve güzel olur gerisi umarım..
en kısa sürde sizin mutluluklarınızı da paylaşalım inş ALLAH...

normal canım yaa o belirtileri hissetmek bile güzel...
d i mi...
jsen daha cok hissediyorsundur onu içinde?

eşin geldimi Nurcancım? nasıl aranız?

inş. gizcim... hep bi aksilik cıkacakmış gibi hissediyorm hala :KK43:(
hayırlı ve güzel olur gerisi umarım..
en kısa sürde sizin mutluluklarınızı da paylaşalım inş ALLAH...

d i mi...
jsen daha cok hissediyorsundur onu içinde?

eşin geldimi Nurcancım? nasıl aranız?
benim kız çok hareketli ama ben hissetmiyorum daha ... ahh elfidam bebeğin sorunlarından kendimizi unuttuk galiba rabbim beterinden korusun 1 haftadır hastenelerdeyiz kendi sorunlarımız aklıma bile gelmiyo

benim kız çok hareketli ama ben hissetmiyorum daha ... ahh elfidam bebeğin sorunlarından kendimizi unuttuk galiba rabbim beterinden korusun 1 haftadır hastenelerdeyiz kendi sorunlarımız aklıma bile gelmiyo

hayırdır ya?
ne sorunu var ki bebegin?
okumadım hiç, kacırdım heralde kusura bkma :KK43:

hayırdır ya?
ne sorunu var ki bebegin?
okumadım hiç, kacırdım heralde kusura bkma :KK43:
geçen cumartesi günü ani bi kanamayla hast yattım rahimde açılma olmuş işte iğne ilaç falan kasılmalar durdu kapandı biraz daha şimdi 7 mm lik bi açıklık kalmış pazartesi çıkmıştım hastaneden dün yine yattım bi gece ağrım oldu diye bugün dikiş atılcaktı dr gerek görmedi dikiş atıılınca kasılmayı dahada tetiklicek dedi doğuma kadar hep yatıcaksın dedi şimdi yatıyorum erken doğum riskimde var çok korktum zor dönemleri atlattım derken böyle bişey geldi başıma çok şükür bebeğim iyi o bana yetiyo...

geçen cumartesi günü ani bi kanamayla hast yattım rahimde açılma olmuş işte iğne ilaç falan kasılmalar durdu kapandı biraz daha şimdi 7 mm lik bi açıklık kalmış pazartesi çıkmıştım hastaneden dün yine yattım bi gece ağrım oldu diye bugün dikiş atılcaktı dr gerek görmedi dikiş atıılınca kasılmayı dahada tetiklicek dedi doğuma kadar hep yatıcaksın dedi şimdi yatıyorum erken doğum riskimde var çok korktum zor dönemleri atlattım derken böyle bişey geldi başıma çok şükür bebeğim iyi o bana yetiyo...
aaa... sen yazdu,ın mı bunları nasıl görmedm ben :KK43:
cok gecmiş olsun Nurcancım ya, tüh.. yatıyormusun artık şimdi sürekli._?
ne zamana kadar böyle sürecekmiş peki?
ALLAH korusun gtrme aklına öyl erken dogum falan, çok minik daha

aaa... sen yazdu,ın mı bunları nasıl görmedm ben :KK43:
cok gecmiş olsun Nurcancım ya, tüh.. yatıyormusun artık şimdi sürekli._?
ne zamana kadar böyle sürecekmiş peki?
ALLAH korusun gtrme aklına öyl erken dogum falan, çok minik daha
yazmıştım kızz görmemişsndir sen girmiyodun ne zamandır...
7 aya kadar sürekli yatıcam sık sık kontrol olucak tabi rahimdeki açılma oluyomu diye 7 ayı atlatırsan korkma artık diyo dr doğsun önemli değil diyo
çok korktum hala şokundayım durup durup ağlıyorum yedi aylık doğsun ben onada razıyım yeterki kucağıma alayım beni bırakmasın...

yazmıştım kızz görmemişsndir sen girmiyodun ne zamandır...
7 aya kadar sürekli yatıcam sık sık kontrol olucak tabi rahimdeki açılma oluyomu diye 7 ayı atlatırsan korkma artık diyo dr doğsun önemli değil diyo
çok korktum hala şokundayım durup durup ağlıyorum yedi aylık doğsun ben onada razıyım yeterki kucağıma alayım beni bırakmasın...
kıyamam ya.. zor günler atlatmışsın canım ya..
18. haftanda mısın şimdi? 4.5 aylık yani...
2.5 ayın var... bişey olmaz ALLAH ın izniyle hastane bi bauyanla tanışmıştım onu hastaneyer almışlar erken dogum riskinden dolayı,, oda tüp bebek annesi.. 7 ay dolsun alacklrmş bebegini sezeryanla... sıkılıyorum yatakta baska bi sıkıntım yok diyodu... tuvalete bile kalkamıtyodu.. şükür o kadar zor durumda degilsin Nurcancım.. bişey olmaz inş.. korkma panikleme artık emi

kıyamam ya.. zor günler atlatmışsın canım ya..
18. haftanda mısın şimdi? 4.5 aylık yani...
2.5 ayın var... bişey olmaz ALLAH ın izniyle hastane bi bauyanla tanışmıştım onu hastaneyer almışlar erken dogum riskinden dolayı,, oda tüp bebek annesi.. 7 ay dolsun alacklrmş bebegini sezeryanla... sıkılıyorum yatakta baska bi sıkıntım yok diyodu... tuvalete bile kalkamıtyodu.. şükür o kadar zor durumda degilsin Nurcancım.. bişey olmaz inş.. korkma panikleme artık emi

öyle işte elfdam ben elimden gelni yapıcam sürekli yatmak benim en son yapacağım şeydi ama mecburum yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum evde tek beşıma oluncada çok sıkılıyorum bir kaç gün sonra ablamlarda annemde falan kalcaaz orda en azından yiğenlerim falan var oyalanırım yedi ayı iple çekiyorum en kötü şartta bende yedi ayda sezeryan olurum

of canım benim inanamıyorum şu an şoktayım yemin sana nasıl olur ya allah kahretsin ordaki insanları bu nedemek ya seninkide şansmış valla of allahım ne zaman kim dedi sana agıza gelen bütün lafları saymak istiyorum şu an kafam attı ya

ben sen den ileriyim sen bekle bakalım ben yaptırayım iyi güzel kötü ne varsa paylaşırım tamam mı birde senden ricam gittigin yerin adını sürekli tekrarla hatta başlık açki olurda tekrar açarlarsa uyaralım
Canım annemlere giderken gördük hatta kürtaja giderkende gördük eşime sordum kapanmış dedim , kapanmamış mühürlenmiş dedi . Çünkü mühürlenince özel bir sistemle kilit takılıyor kapıya ve üstündede yazılar vardı okuyamadık ,işte neden kapandığı vs vs..
Oolan oldu işte Giz'im , artık bir daha tüp bebek denersem kesinlikle ya devlet hastanesi yada üniversite hastanesi.. Üstelik artık kendi paramla yaptırmayacağım devletin bana sunduğu 2 hakkım var onu kullanacağım . Evlilik şartı olsun olmasın zaten 3 yılı geçkin zamandır evliyim .. Ssk'da var gereken şartlara uygunuz..
En azından devlet yapmaz bunların yaptığını, işini düzgün yapan özeller bunlar yüzünden itibar kaybediyolar .. Halbu ki genart maya hakkında böyle şeyler duyulmadı ..
aaa.. kapanmış mı?
Zaten senin söyled.ğin fiyat burdaki özel merkezlere göre cok cok uygundu..
bide sen 2 embriyo falan konulabiir garanti olsun diye diyordun.. ki kesinlikle yasak bu...
Demek kapanmış mı, sasırmadım desem yaan olur..ama sonucunun böyle olcagını bile bile nasl yapabiliyorlar...
ben derim ki iyi bir üniversite hastanesinde deneyin tüp bebegi, egerki devlet desteğin olacaksa illa ki
Elfida evet merkezde 2 embriyo konuluyordu hatta banada konulacaktı fakat ohss olduğum için ben istedim tek embriyo konulmasını.. Sadece ben genetik test için ısrar ettim , fakat ailede genetik sorun yoksa gerek yok dediler , halbu ki hiç alakası yokmuş, ailede olmasa bile yinede çocukta oluşabiliyormuş genetik problem .. Şimdi yavrum neden öldü onu araştıracağız, eğitim ve araştırma hastanesinde ..
Fiyat 2.700 liraydı . İlaçlarda 1.000 lira , git gel ıvır zıvır 4.500 -5.000 liraya mal oldu..
Parasında değilim sadece eşimde bende hemfikiriz biz yanlış yere gittik ..
Canımız sağolsun rabbim böyle uygun gördü..
valla ben devlet güvenceli olursa araştırıyorum kesinlikle gazi hastanesi ikiz dr lar bu olmazsa zekai tahir serdar oguz yada kendi dr um özel tamamen içimde bir his olacak diyorum inşallah
elfida nasıl emindin kapatılması seni şaşırmadı ücreti bizimle yanı herhalde benim 5 civarı gitti herşey içnde yol parası bile
Giz'im aynı ücretleri ödemişiz..
Emin değildim Gİzcim... saşırdım yazdım ya :))
Bİlgemin gittiği merkezden bahsetiyorum ben 2700 falan dememişmiydi o,ben mi yanlış hatırlıyorum..
burda 4-5 milyar arası ilaca görede degişiyor tabi..
Sen Bİlgemle aynı merkezde mi TÜp bebek yaptırdın ki?

benim üni. hastanesinde ilaç dahil 2000 civarı işte..aklınızda bulunsun diye dedim...

Yok Elfida aynı yerde değildik..
Bende devletten rapor alırsam istediğim özel bir klinikte 800 liraya tedavimi yaptırabiliyorum ..
Raporsuz burada 4.000-5.000 arası..
Raporlu 800 -1.000 lira arası..
Madem devletten 2 kere yardım alma hakkım var, onu kullanacağım ..
İstedikleri şartlarada uygunuz çünkü..
İnşş gerek kalmazda yavrumuza doğal yoldan kavuşuruz..

öyle işte elfdam ben elimden gelni yapıcam sürekli yatmak benim en son yapacağım şeydi ama mecburum yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum evde tek beşıma oluncada çok sıkılıyorum bir kaç gün sonra ablamlarda annemde falan kalcaaz orda en azından yiğenlerim falan var oyalanırım yedi ayı iple çekiyorum en kötü şartta bende yedi ayda sezeryan olurum
böyle bi zamanda eşin gelmiyor mu?
neden teksin evde.. ya ani bişey olsa :KK43:(
ailen izmirde möi bari?

böyle bi zamanda eşin gelmiyor mu?
neden teksin evde.. ya ani bişey olsa :KK43:(
ailen izmirde möi bari?

çalışıyo hastanede falan kaldı yanımda bugün işe başladı kayınvalidem eltim aynı binadayız ama kaynanam oda servisi gibi kahvaltı akşam yemeği bırakır tepside muhabbeti yoktur zaten fazla eltim desen çocuk akıllı karşına alıp dertleşemezsin ciddi bişey söylersi güler karşında onun için evde kalamıcam 15 er gün iki ablam var onlarda kalırım 1 ayda annemde kalsam atlatırım bu dönemleri yakın ailem bornova merkezde hepsi

X