Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aruna arkadaşım ben açıköğretim 2. sınıftayım onun derslerine çalışıyorum ..
Benim eşimde proxeed'i dr söylemeden kullanmaya başladı henüz ilk kutudayız..Bu sorun değil tabiki sonuçta bir multivitamin .. Hiçbir zararı yan etkisi yok..
Hormon testlerin normal çıksada bu tüplerinin açık olduğu anlamına gelmez. Eşinin değeri ne olursa olsun eğer tüplerin kapalı ise hamile kalamazsın doğal yoldan .. Kesinlikle rahim filmini çektir.. Çünkü bu çok önemli.. Hepimiz çektirdik burda hemen hemen .. Lütfen ihmal etme .. Küçücük bir ayrıntı için yavrundan mahrum kalıyor olabilirsin ..

GMO tabiki mucize beklememek lazım ama tüp bebek yaptırmak için bile belli bir kalitede sperm gerekiyor, en azından onun için yardımcı olabilir diye düşünüyoruz.. Azospermli olmayanlar içinde değerleri yükselenler çok oldu.. Umut dünyası işte ..

bebegini Allah analı babalı büyütsün.
peki canım sizin morfoloji kaçtı.
azmin elinden hiçbirşey kurtulamaz.

arkadaşlar bazı süreçlerden geçtikten sonra insan biraz daha ince eleyip sık dokuyor düşünün ya bnim 2009 mayısta apılan spermle 2010 aralık ta tüp bebek kararı ama akıllandım ayda birr test bu ay bakacagım ne durumda en son 15 di hareket azda
g.m.o çok sevindim şimdi sıkıca sarıl o yaramaza bugün eşime ne dedim biliyormusunuz kınamayın ayıplamayın ama yeter artık tamam benim yanımda destek ama kızınca canımı acıtıyor
dedim birgün hamile kalacagım ve işte o gün sana ayaklarımı öptürecegim niye dedi sen blirsn dedim agzını bile açmadı bazen oluyor sinir katsayıları yükseliyor işte

ben gazi hastanesindki dr ları araştırdım şıu ikizleri
üç takıntım var kızlar
ya tekrar aynı dr umda özel hş de
ya zekai tahir orda tanıdık hemşire serdar beyi ayarlarsa tabi
ya gazi hastanesi ahmet mehmet kardeşler netleşti benim nisan sonu allahtan zarar olmasa başlarım artık

Rahim filmi çekimi zor bir işlem mi yoksa ulturasonla bakmak gibi bir işlem mi
Arkadaşım biraz zor ama katlanılmayacak gibide değil zor evet inkar etmiyorum ama sonuçta 5 dk sürüyor, ha istersen özeller yapıyor genel anestezi ile.. Ben bir kere uyanık çektirdim devlet hastanesinde bir daha gerek olursa özelde anestezi ile çektireceğim 300 lira diye duydum ..
Giz ben 1 yıl doğal gebelik için süre verdim kendime ve eşime ..
Eğer hala bir gebelik olmamışsa o sürede zaten ilaçlarda kürlerde işe yaramamış demektir..
İşte o zaman tüp bebek hakkımı Zekai Tahir'den yana kullanacağım ..
Bir kere özelde denedim dilim yandı bir kerede devlette deneyeceğim bakalım ne olacak..
Ayrıca benim tüp bebek merkezim kapanmış hemde benim tüp bebek yaptırdığım gün denetime gelmişlerdi, biz anlamamıştık ne olduğunu ama inanılmz bir telaş yapmışlardı ..
Meğer ertesi gün mühürlemişler USuLSÜZLÜKTEN ...
Embriyolarımın neden dondurulmayıp çöpe gittiğini anladım çünkü o gün merkezin kapanacağı belliymiş zaten ..

of canım benim inanamıyorum şu an şoktayım yemin sana nasıl olur ya allah kahretsin ordaki insanları bu nedemek ya seninkide şansmış valla of allahım ne zaman kim dedi sana agıza gelen bütün lafları saymak istiyorum şu an kafam attı ya

ben sen den ileriyim sen bekle bakalım ben yaptırayım iyi güzel kötü ne varsa paylaşırım tamam mı birde senden ricam gittigin yerin adını sürekli tekrarla hatta başlık açki olurda tekrar açarlarsa uyaralım

aaa.. kapanmış mı?
Zaten senin söyled.ğin fiyat burdaki özel merkezlere göre cok cok uygundu..
bide sen 2 embriyo falan konulabiir garanti olsun diye diyordun.. ki kesinlikle yasak bu...
Demek kapanmış mı, sasırmadım desem yaan olur..ama sonucunun böyle olcagını bile bile nasl yapabiliyorlar...
ben derim ki iyi bir üniversite hastanesinde deneyin tüp bebegi, egerki devlet desteğin olacaksa illa ki

valla ben devlet güvenceli olursa araştırıyorum kesinlikle gazi hastanesi ikiz dr lar bu olmazsa zekai tahir serdar oguz yada kendi dr um özel tamamen içimde bir his olacak diyorum inşallah
elfida nasıl emindin kapatılması seni şaşırmadı ücreti bizimle yanı herhalde benim 5 civarı gitti herşey içnde yol parası bile

rahim filmi çekimi için özel bir tarih var mı adet dönemiyle ilgili yoksa herhangi bir tarihtede çekilebiliyor mu

Emin değildim Gİzcim... saşırdım yazdım ya :))
Bİlgemin gittiği merkezden bahsetiyorum ben 2700 falan dememişmiydi o,ben mi yanlış hatırlıyorum..
burda 4-5 milyar arası ilaca görede degişiyor tabi..
Sen Bİlgemle aynı merkezde mi TÜp bebek yaptırdın ki?

benim üni. hastanesinde ilaç dahil 2000 civarı işte..aklınızda bulunsun diye dedim...

rahim filmi çekimi için özel bir tarih var mı adet dönemiyle ilgili yoksa herhangi bir tarihtede çekilebiliyor mu

adetin bitimindne itibaren 5 gün süresi var diye biliyorum ben arkadaşım..
bana öyle yapmışlardı, alalacele bi sonraki aya kalmasın diye

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

Bilgemmm,GMO,antalya2011,yeteeeeer,aruna,MONA ROSA,nurcan35+,

BİZİM TİPİK HER DAİM AYAKTA :))
yıkılmadık ayaktayız:))))

elfida napıyosun cnmcım başladımı hamilelik belirtileri bu arada sen nereye gitmiştin tüp bebek için

aynı yerde degil canım ben hakan şatıroglunda yaptırmıştım 2.700 ilaçlar hariç olması lazım dur birazdan yazar canım sen rapordan sonramı 2000 civarı ödedn ilaç dozu neydi tekrar yazarmısın canım bu arada rahim filmi adetin 5 günü amaben 6 günü gitmiştim dr özeldi o zaman aşılama zamanında tabi yne eksik rapor dediler hemen 2 saatte hastanede çekindim
ya hala 3
yıl zorunlumu tam bakmadım gerçi benimde 6 mayıs tam günü bende o zaman başlamak istiyordum

yıkılmadık ayaktayız:))))

elfida napıyosun cnmcım başladımı hamilelik belirtileri bu arada sen nereye gitmiştin tüp bebek için
iim Nurcancım.. çok saol..
hamillelik belirtisi olarak bi tek göğüserim çok acıyo..bide cok gaz var içimde :) çok zor oluyo iş yerinde ege tıp fk.de yaptırdım tedavimi canm...

evet belkim ilaÇSIZDIR HATIRLAMIYOM DA YİNEDE COK UYGUN Özel klinik için...
ben 3 kutu decapeptyl + 3 kutu gonal f+4 tanede catlatma iğnesi vurundum+3 kutu vajinal jel hala devam ediyorm....
evet Gizcim saglık raporuyla 500-600 arası tuutu ilaçlar ama her hafta ovitrellle vurunmaya devam ediyorm.. devlet 2den fazlasını ödemiyo her hafta 80 de ona.. öyle işte...

evet gizcim devlette 3 yıl zorunluluğu var çapa etfal hemen yapmıyor tekrar test istiyor biz dosya açtırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…