iyilik diyelim iyilik olsun belginim sen nasılsın ne durumdasınewet canım bende üzüldüm.sen nasılsın ne var ne yokkk
olsun giz'cim dalgınlık olabilircanım seni nasıl unutmuşum ben ah canım dalgınlık işte birkaçınız aradan geçmiş işte
Ceylin bende seni düşünüyordum bir kaç gündür yoktun ..
Sende iyisindir inşallah.. Hepimize tek tek yazmışsın sağolsın ..
İşte bebeğimi kaybettim ama en azından kürtajda bir sorun çıkmadı ..
En çok korktuğum rahim yapışıklığı ve enfeksiyondu..
Ama çok şükür ki birşey yokmuş..
Eşime proxeed plus ta başlattım ..
Kaan hoca endol ve trentalda verdi belki ahberin vardır..
Bende kürler yapıyorum ..
İnşşş emeklerimizin karşılığını alacağız .. Şunatın sonu martın başı gibide Kaan hoca çağırdı bakalım ne çıkıcak ? :))
Kızlar Defne Joy daha düne kadar kıpır kıpır dans ediyordu pazar akşamları yaa.
Kızı değilde Ceylin'mm oğlu var Can Kılıç..
Yazık , rabbim günahlarını affetsin, eşine ailesinede sabırlar versin ..
hadi bakalım hayırlısı canım...günaydın kızlar oku oku bitiremedim yaa ne güzel yazmışsınız valla
hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için eşim bugün sabah test verdi bahçecide saat 4de de randevusu var ben ondan çok heycanlıyım tedaviden sonraki ilk testi bu nerdeyse 8-9 ayoldu inşallah değişmiştir değerlerimizde seviniriz azcık değişmesede emre beye emanet ettcez kendimizi bakalım hayırlısı artık
gizcim buarada benle ilgili tespitler doğru gerçek adım duygu ve bu yüsden de sanırım çok duygusalım sulugözüm sadece yaşda bi yanlış anlaşılma var ben daha 24 yaşındayım ayol ne 27 si. :))
bilgemcim herşey iyiye gidiyor inşalalh normal olur
yetercim inşallah hamişsindir değilsende geçmiş olsun inşallah
hadi bakalım hayırlısı canım...
güzel heberlerle gelirsin inş....
herkese hayırlı günler canlar
hg fadik nerelerdesin bakem yine kayboldun gittin valla
bugün yeterde pek gözükmüyor ortalıkta hayırdır sidelyam dagınık balıgım benim kendinden çok başkalarını dşünen güzelim
ceylinim senin profil resmine bayılıyorum ya yiyesim geliyor
40 milyon sayı maşallah gayet iyi...meraba arkadaşlar size bişeyler sorcam bana biraz fikir verirseniz sevinirim bunda 2 sene önce eşim kasık agrısıyla doktora gitti doktorda 4dücü derece varikosel dedi acil ameliyata aldı sonrasında siperm degeri 12 milyondu hareklilikte baya düşüktü sonra 3ay sonra tahlilde 19milyon oldu ama ben öyle1ay sonrasında hamile kaldım doktor bile hayret etti ama rabbim verince oluyo tabiki ama 2aylıkken karnımda ölmüş küratajla aldılar ama bunun üzerinden 1.5sene gecti şimdi eşimin siperm degerleri40milyon oldu doktor olmaması imkansız diyo bende kontrol oldum ama bişey yok dedi doktorum ama yaa neden olmuyo artık umudumu yitiriyorum bide benim oglum var 9 yaşında ama ilk cocugum hiç tedavisiz olmuştu ama 2ci olmuyo benim gibi arkadaşlarım sohbet etmek istermisiniz şimdiden teşekürler
mrhb
kızlarr ben geldim eşimin mr sonucunu aldım
malesef 5cm bir ktle varmış beyninin arka kısmında
yarın öncelike kendi dr gideceğiz (bu gün yoktu başka bir dr rice ettim baktı)
sonrada bir beyin cerahisi görmesi gerekiyormuş
iyilik diyelim iyilik olsun belginim sen nasılsın ne durumdasın
olsun giz'cim dalgınlık olabilir
bende bu topiğin ablalarından sayılırım yaş 32 ama 33'e 1,5 ay var onun için halen daha 32 diyorumyaş aldı gidiyorda başka ne gelen var ne giden
burcum balık yükselenim başak bu zıt iki burcun yani balık ve başağın çoğu özelliğini taşırım varın gerisini siz düşünün
bu kadar emeğe ilaç ve kürlere eşinin değerleri bence 1ay sonra olumlu cevap verecektir
ayrıca seni ve eşini takdir ediyorum yaşadıkalrınızdan ötürü hiç boşluğa düşmeyip elinizden geleni yapmanızın karışılığıda olacaktır inşallah
ben kız biliyordum erkekmiş demek çok tatlıymış maşallah
annesiz kaldı yavrucak
mrhb
Ceylin güzel sözlerin için çok teşekkür ederim..iyilik diyelim iyilik olsun belginim sen nasılsın ne durumdasın
olsun giz'cim dalgınlık olabilir
bende bu topiğin ablalarından sayılırım yaş 32 ama 33'e 1,5 ay var onun için halen daha 32 diyorumyaş aldı gidiyorda başka ne gelen var ne giden
burcum balık yükselenim başak bu zıt iki burcun yani balık ve başağın çoğu özelliğini taşırım varın gerisini siz düşünün
bu kadar emeğe ilaç ve kürlere eşinin değerleri bence 1ay sonra olumlu cevap verecektir
ayrıca seni ve eşini takdir ediyorum yaşadıkalrınızdan ötürü hiç boşluğa düşmeyip elinizden geleni yapmanızın karışılığıda olacaktır inşallah
ben kız biliyordum erkekmiş demek çok tatlıymış maşallah
annesiz kaldı yavrucak
Giz'mm ben hiç duymadım başımada gelmedi .. Bir dr'una sor istersen , mantar zor geçen birşeymiş çünkü öyle derler..arkadaşlar birşey söylüyecegim çok çok afedersiniz tüp bebekden sonra arka bölgesinde kaşıntı olan mantar olan varmı ya mantar geçti ama igeri asla dr gittim merhem verdi tekrar gidecegim ama daha o güne var akıl verin ya
Arkadaşım eşinin değerleri maşallah çok güzel..meraba arkadaşlar size bişeyler sorcam bana biraz fikir verirseniz sevinirim bunda 2 sene önce eşim kasık agrısıyla doktora gitti doktorda 4dücü derece varikosel dedi acil ameliyata aldı sonrasında siperm degeri 12 milyondu hareklilikte baya düşüktü sonra 3ay sonra tahlilde 19milyon oldu ama ben öyle1ay sonrasında hamile kaldım doktor bile hayret etti ama rabbim verince oluyo tabiki ama 2aylıkken karnımda ölmüş küratajla aldılar ama bunun üzerinden 1.5sene gecti şimdi eşimin siperm degerleri40milyon oldu doktor olmaması imkansız diyo bende kontrol oldum ama bişey yok dedi doktorum ama yaa neden olmuyo artık umudumu yitiriyorum bide benim oglum var 9 yaşında ama ilk cocugum hiç tedavisiz olmuştu ama 2ci olmuyo benim gibi arkadaşlarım sohbet etmek istermisiniz şimdiden teşekürler
mrhb
canım arkadaşım çook geçmiş olsun acıl şifalar diliyorum eşine inşallah en kısa zamanda sağlıklı yaşamına devam eder..
yeteeeer çok geçmiş olsun. Allahım acil şifalar versin.....
[ı] ceylin güzel sözlerin için çok teşekkür ederim..
Güçlü olmak zorundayız, mücadele ruhumuzu kaybetmek bebeğimize yakınlaştırmaz aksine uzaklaştırır..
Allah sabrını veriyor ayrıca , metanet olmasa yaşanmazdı zaten hayat..
Işte defne'nin bebeği vardı ama büyüdüğü asla göremeyecek..
Her şerde bir hayır vardır...
Rabbim hayırlısını nasip etsin gerisi boş..[/ı]
[ı] giz'mm ben hiç duymadım başımada gelmedi .. Bir dr'una sor istersen , mantar zor geçen birşeymiş çünkü öyle derler..
[/ı]
[ı] arkadaşım eşinin değerleri maşallah çok güzel..
Sende baktırmışsın ama ufacık gözden kaçan bişey olabilir. Bu sebeple ben yumurta takibi yaptırmanı öneririm ..
Ayrıca yaş ilerleyince hamile kalma süreside uzuyor, böyle bir ihtimalde var..
Asla umudunu yitirme , sen bir annesin bak ne güzel bu duyguyu tadmışsın , bizler bir tanesine bile sahip değiliz ama yinede umudumuzu yitirmiyoruz.. [/ı]
[ı]yeterimmm bende seni merak ettim nerelerde acaba diye ?
Geçmiş olsun , inşşş önemli birşey değildir..[/ı]
sağol ceylincim allah beterinden korusun diyoruz artık...merhaba kızlar
bilgemcim ne güzel haberler verdin sen öyle,herşeyin yolunda gitmesi çok güzel
evet olumsuz tüpbebek tedavi sonrası doğal hamislik ihtimali var
benim daha 2 ay geçti hala umudum var değerlerimize rağmen
inşallah senden de birkaç ay içerisinde güzel haberler alacağız
giz'cim listeler oluşmuş çok da güzel olmuş ama bende yokum yaa orada
nurcancım şimdi okudum canım çok geçmiş olsun
alınabilecek tüm önlemleri alın bencede
rabbim bebişini sana bağışlasın canım
kardelen hoşgeldin aramıza
ben senin o tickerindeki 2 bezelye tanesini yirim
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
aruna sende hoşgeldin
canım içinde bulunduğumuz durumdan dolayı oluyor böyle şeyler
en azından sen kırdığğının farkındasın eşini ve gönlünü alabilmelisin
onlar daha içinde yaşıyorlar bu durumu bizler gibi değiller
istemeyerek yapmışsın belli bende kaan hocanın cevabını merak ettim özel değilse paylaşabilirmisin
aşk meleği yeni tedaviyemi başlıyorsun hadi hayırlısı olsun canım
rabbim bu sefer yüzünü güldürür inşallah
tekrar umuttamı başlayacaksın ?
tülişim hastamı olmuş bende bu kız arada bir uğrardı diyordum
çok geçmiş olsun canım benim çok zor gerçekten arada bir banada olur
rabbim şifa versin canım benim
yeterim bu belirtilerde neyin nesi acaba
canım inşallah güüzel şeylere vesiledir yaşadıkların,yoksa yeni kullandığın ilacın yan etkisimi?
defne joy'a bende üzüldüm kızlar ölümün yaşı yok
ardında 3 yaşında dünya tatlısı kızını bıraktı
biraz klasik olacak ama rabbimden herşeyden önemlisi herşeyin hayırlısını dilemeliyiz...
mrhb
çok geçmiş olsun canım...mrhb
yeter çok geçmiş olsun cnm
Kaan Hoca normal yolla yüzde üç şansınız var dedi aşılamayı önerdi ilaç vermedi biraz dışarı çıktım hava aldım biraz daha iyiyim sperm değerlerimiz kötü değil 60 milyon hareketlilikte yüzde ellinin üstünde morfoloji 3 belki ben 33 yaşındayım diye şansı 3 dedi bilemiyorum desteğiniz için teşekkürler ismen tanışmasakta çok yakın olduk
yeter çok geçmiş olsun cnm
Kaan Hoca normal yolla yüzde üç şansınız var dedi aşılamayı önerdi ilaç vermedi biraz dışarı çıktım hava aldım biraz daha iyiyim sperm değerlerimiz kötü değil 60 milyon hareketlilikte yüzde ellinin üstünde morfoloji 3 belki ben 33 yaşındayım diye şansı 3 dedi bilemiyorum desteğiniz için teşekkürler ismen tanışmasakta çok yakın olduk
aruna senin adına sevindim evet kısmen tanışmıyoruz ama hepimizin ortk bir noktası var oda saglıklı sıhhatli bir bebek sahibi olabilmek
yeterm geçmiş olsun canım ya bunu bizlerde araştıralım yarın kendi dr na git bizi bilgilendir
bilgem sen neyle ugraşıyorsun kayboluyorsun yoksa kayınvalideyi özledinde onunla sohbet mi ediyorsun
sağol ceylincim allah beterinden korusun diyoruz artık...
çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin...
çok geçmiş olsun canım...
kısa zamnada sağlığına kavuşur inş...
şimdi benmi yanlış anladım:44:
sayı 60 milyon
hareket %50 nin üstü
morfoloji%3
ve şansınız yüzde 3 öylemi?
canım bence yanlış anlaşılma vardır bu değerleele doğal yoldan şansınız çok bence...
eğer sendede ciddi bir problem yoksa tabi...
send eproblem oladığı müdetçe yaş öenmli değil...
üstelik 33 te çok fazla değil...
pek bir bilgim yok ama üzerinde durulması gerekir ilacı kullan bakalım sonuç ne olur gizcimarkadaşlar birşey söylüyecegim çok çok afedersiniz tüp bebekden sonra arka bölgesinde kaşıntı olan mantar olan varmı ya mantar geçti ama igeri asla dr gittim merhem verdi tekrar gidecegim ama daha o güne var akıl verin ya
ameliyat sonrası eşinin değerleri çok iyi yükselmişmeraba arkadaşlar size bişeyler sorcam bana biraz fikir verirseniz sevinirim bunda 2 sene önce eşim kasık agrısıyla doktora gitti doktorda 4dücü derece varikosel dedi acil ameliyata aldı sonrasında siperm degeri 12 milyondu hareklilikte baya düşüktü sonra 3ay sonra tahlilde 19milyon oldu ama ben öyle1ay sonrasında hamile kaldım doktor bile hayret etti ama rabbim verince oluyo tabiki ama 2aylıkken karnımda ölmüş küratajla aldılar ama bunun üzerinden 1.5sene gecti şimdi eşimin siperm degerleri40milyon oldu doktor olmaması imkansız diyo bende kontrol oldum ama bişey yok dedi doktorum ama yaa neden olmuyo artık umudumu yitiriyorum bide benim oglum var 9 yaşında ama ilk cocugum hiç tedavisiz olmuştu ama 2ci olmuyo benim gibi arkadaşlarım sohbet etmek istermisiniz şimdiden teşekürler
yeterim eşine çok geçmişler olsunmrhb
arunacım benmi yanlış anladım senin dediğin değerlerleyeter çok geçmiş olsun cnm