Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım innşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeterc,m geçmiş olsun canım inşallah ilaçla tedavi edilebilecek bi hastalıktır allah yardımcınız olsun

kızlar nasılsınız bu arada çok sık yazamıyorum kusura bakmayın ama takipteyim okuyorum sürekli

canım inşşşşşşşş yarın göreceğiz dr ne diyecek çok üzüldüm bu bir ihtimaldi ama bu gün sonuçları görünce üzüntüden ellerim titredi
ama şimdi sakinleştim iyim

ya 33 yaş için kötü diyorlar ilerlemiş yaş gurubumu diyorlar ya
olurmu hiç maşallahımız var ya
yaşla alakası pek yok okuyoruz görüyorouz sadece bizler koşarak hareket etmeliyiz o kadar

kızlar beterin beteri varmış eşim şimdi semen analizinin sonucunu getirdi proxeed kullanıyoruz 2-3 aydır hareketlilik 48 den 55 çıkmış sıkı durun sayımız 60 dan 34 200 000 inmiş morfolojide 2 ye inmiş şakınlık içindeyim nasıl olur umarım testler karışmıştır diyorum ama koskoca çapa 60 la 3 dediler şimdi ne olcak hocamıza da mail attım proxeed devam etmelimiyim sizce

canım dur bakalım onla bir alakası varmı yokmu ondan sonra karar ver

erkek infertilitesi yüzünden neler çektim ben kullanmadığı ilaç kullanmadığı kocakarı ilacı kalmadı ama tahliller sonucunda ne sperm sayısı arttı ne de harketi doktorumuz kesinlikle varikosel ameliyatı da olmasın dedi 4 yıllık sıkı bir uğraştan sonra 9. tüp bebekte çocuk sahibi oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah

kutlarım seni.ne mutlu sana.ne kararlıymışsın ben 3. denemeyi yaptım moraller yerlerde.nerede yaptırdın ankarada?bebeğin ne kadarlık adı ne?sağlıklı ve uzun ömürlü olsun

tb ediyorum seni 4 yıla 9 tüp bebek tedavisi ne denir ki herbiri ayrı hüzün ve sıkıntı hem maddi hemde manevi peki sorun neydi tam olarak nerde yaptırdın

sorun neydi erkek infertilitesi diye başlandı 5. mikroenjeksiyonda oluşan ebriyoların genetik yapısnı invelediler onlarda anormallikler olduğunu belirlediler en sonuncusunda da 7 tane 1. kalite embriyo genetik tahlile gitti 2 tanesi normal çıkınca transfer yapıldı ve kzım doğdu bunların sadece 1 tanesi Amerikan hastanesinde oldu oraya gittiğime de pişman oldum kızım şimdi 4 yaşında

Allah bağışlasın canım varikoseli hangi düzeyde idi

Kaan Hoca hiç böyle şeyler söylemezdi Allah Allah rsmen saçmalamış..
Bu değerlerle nasıl yüzde 3 şans verir, o zaman bizim hiç şansımız yok ..
Değerleriniz harika bence .. Aruna sen rahim filmi çektir eğer yakın zamanlarda çektirmediysen ..
Morfoloji %3 diye şans da %3 olur mu hiç? %1 morfoloji ile hamile kalanlar var ..
Ayrıca yumurtalık rezervin iyi durumda ise yaş bir problem değil..
Sıkma canını Kaan Hoca'nın söylediklerini unut, olur mu öyle şey yaa.
Yok kuzum evdeyimde ders çalışıyorum , kayınvalidemlerin köpek bende ona bakıyorum aşı olmuşta yavrucağım çok hassas bugün :)
Bıraktığım yerde devrilip yatıyor hiç hali yok.. :)))

Fadiğe katılıyorum , biz bu değerlere ancak süper ötesi deriz ... Aruna bırakma hemen ben ilk başta biraz düşüp , sonra tekrar yükseldiğini duydum ama kesin bişey değil duydum sadece .. Proxeedi hangi dr'un önerdiyse sor bakalım , bi fikrini al.. Düşmüş hali bile kötü değil hatta normal değerlerde..
Arkadaşım sabrın sonu selamet ..
Yavrunla huzur ve mutluluk dolu bir ömür geçirin inş..
Darısıda bize:)

yapılan tüm işlemler yıpratıcı bazen tüp bebek yaptırıversin diyenleri boğasım geliyor sanki çok kolaymış gibi ama sabırla uğraşınca oluyor işte olmasa benim olmazdı bana istanbulda gittiklerim senin çocuğun olmaz ya evlatlık al yada kıbrısa gidip yumurta al demişti ama bakın şimdi kızım 4 yaşında
tedavi sürecinde çok rahat olmak mümkün değil ama bıkmadan pes etmeden devam etmek gerekiyor

Bilgemcim ne dersi çalışıyorsun proxeed dr danışmadan kullanmaya başladık haftaya dr randevusu var rahim filmi çekilmedi hormon testlerime bakılmışt herşey normal dendi cuma günü dr gideceğim ben talep edeceğim rahim filmini

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)

Bilgemmm,GMO,antalya2011,yeteeeeer,aruna,MONA ROSA,nurcan35+,

BİZİM TİPİK HER DAİM AYAKTA :))

eşlerinizin kullandığı bu ilaçlardan harikalar yaratmasını beklemeyin benim Ankara da gitiğim bir hoca aynı zamanda Androloji konusunda da uzmandı kesinlikle azospermi sorununa ne olarak çözüm olacak ilacın olmadığını söylemişti

canım sperm analizinde perhiz süresi ve miktarıda önemli.
şimdi iki günlük sperm tahlili ile dört günlük sperm tahlili arasında fark olur bizimde öyle olmuştu.
içinizin rahat etmesi için bir hafta sonra aynı süreli tekrar yaptırsın.rahat edersin.

Sağol cnm likefaksiyon denen şey önemli bir şey mi oda 25 dk dan 10 dk inmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…