pek bir bilgim yok ama üzerinde durulması gerekir ilacı kullan bakalım sonuç ne olur gizcim
ameliyat sonrası eşinin değerleri çok iyi yükselmiş
peki morfoloji nasıl ayrıca seninde mutlaka hsg filmi çektirmen gerekiyor
umudunu yitirme canım bende 33 sayılırım ve daha yolun başındayım 33 çok geç değil
rabbim nasip ederse her şeklilde olur
yeterim eşine çok geçmişler olsun
inşallah ilaçla çabucak atlatırsınız
rabbim şafi adıyla şifa olsun inşallah...
arunacım benmi yanlış anladım senin dediğin değerlerle
doğal yoldan %3 olamaz ortada bir yanlış anlaşılma var sanırım :44:
üstelik 33 yaş hiçte geç değil özellikle bu değerlerle...
[LOR="darkgreen"]yeterc,m geçmiş olsun canım inşallah ilaçla tedavi edilebilecek bi hastalıktır allah yardımcınız olsun
kızlar nasılsınız bu arada çok sık yazamıyorum kusura bakmayın ama takipteyim okuyorum sürekli[/COLOR]
kızlar beterin beteri varmış eşim şimdi semen analizinin sonucunu getirdi proxeed kullanıyoruz 2-3 aydır hareketlilik 48 den 55 çıkmış sıkı durun sayımız 60 dan 34 200 000 inmiş morfolojide 2 ye inmiş şakınlık içindeyim nasıl olur umarım testler karışmıştır diyorum ama koskoca çapa 60 la 3 dediler şimdi ne olcak hocamıza da mail attım proxeed devam etmelimiyim sizce
erkek infertilitesi yüzünden neler çektim ben kullanmadığı ilaç kullanmadığı kocakarı ilacı kalmadı ama tahliller sonucunda ne sperm sayısı arttı ne de harketi doktorumuz kesinlikle varikosel ameliyatı da olmasın dedi 4 yıllık sıkı bir uğraştan sonra 9. tüp bebekte çocuk sahibi oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah
erkek infertilitesi yüzünden neler çektim ben kullanmadığı ilaç kullanmadığı kocakarı ilacı kalmadı ama tahliller sonucunda ne sperm sayısı arttı ne de harketi doktorumuz kesinlikle varikosel ameliyatı da olmasın dedi 4 yıllık sıkı bir uğraştan sonra 9. tüp bebekte çocuk sahibi oldum Allah hepinize nasip etsin inşallah
yeterim canım rabbim yardımcınız olsun inşşş
Kaan Hoca hiç böyle şeyler söylemezdi Allah Allah rsmen saçmalamış..yeter çok geçmiş olsun cnm
Kaan Hoca normal yolla yüzde üç şansınız var dedi aşılamayı önerdi ilaç vermedi biraz dışarı çıktım hava aldım biraz daha iyiyim sperm değerlerimiz kötü değil 60 milyon hareketlilikte yüzde ellinin üstünde morfoloji 3 belki ben 33 yaşındayım diye şansı 3 dedi bilemiyorum desteğiniz için teşekkürler ismen tanışmasakta çok yakın olduk
Yok kuzum evdeyimde ders çalışıyorum , kayınvalidemlerin köpek bende ona bakıyorum aşı olmuşta yavrucağım çok hassas bugün :)aruna senin adına sevindim evet kısmen tanışmıyoruz ama hepimizin ortk bir noktası var oda saglıklı sıhhatli bir bebek sahibi olabilmek
yeterm geçmiş olsun canım ya bunu bizlerde araştıralım yarın kendi dr na git bizi bilgilendir
bilgem sen neyle ugraşıyorsun kayboluyorsun yoksa kayınvalideyi özledinde onunla sohbet mi ediyorsun
Fadiğe katılıyorum , biz bu değerlere ancak süper ötesi deriz ...
çok geçmiş olsun canım...
kısa zamnada sağlığına kavuşur inş...
şimdi benmi yanlış anladım:44:
sayı 60 milyon
hareket %50 nin üstü
morfoloji%3
ve şansınız yüzde 3 öylemi?
canım bence yanlış anlaşılma vardır bu değerleele doğal yoldan şansınız çok bence...
eğer sendede ciddi bir problem yoksa tabi...
send eproblem oladığı müdetçe yaş öenmli değil...
üstelik 33 te çok fazla değil...
Aruna bırakma hemen ben ilk başta biraz düşüp , sonra tekrar yükseldiğini duydum ama kesin bişey değil duydum sadece .. Proxeedi hangi dr'un önerdiyse sor bakalım , bi fikrini al.. Düşmüş hali bile kötü değil hatta normal değerlerde..kızlar beterin beteri varmış eşim şimdi semen analizinin sonucunu getirdi proxeed kullanıyoruz 2-3 aydır hareketlilik 48 den 55 çıkmış sıkı durun sayımız 60 dan 34 200 000 inmiş morfolojide 2 ye inmiş şakınlık içindeyim nasıl olur umarım testler karışmıştır diyorum ama koskoca çapa 60 la 3 dediler şimdi ne olcak hocamıza da mail attım proxeed devam etmelimiyim sizce
kızlar beterin beteri varmış eşim şimdi semen analizinin sonucunu getirdi proxeed kullanıyoruz 2-3 aydır hareketlilik 48 den 55 çıkmış sıkı durun sayımız 60 dan 34 200 000 inmiş morfolojide 2 ye inmiş şakınlık içindeyim nasıl olur umarım testler karışmıştır diyorum ama koskoca çapa 60 la 3 dediler şimdi ne olcak hocamıza da mail attım proxeed devam etmelimiyim sizce
canım sperm analizinde perhiz süresi ve miktarıda önemli.
şimdi iki günlük sperm tahlili ile dört günlük sperm tahlili arasında fark olur bizimde öyle olmuştu.
içinizin rahat etmesi için bir hafta sonra aynı süreli tekrar yaptırsın.rahat edersin.