- 24 Aralık 2008
- 6.576
- 15
- 42
sters yapma canım geçecekkkne haber fıstıklar
Kız ben varımmmmmmmmm
Canlarrrrrrrben çok fenayım yaaaaaaaaa
Midem bulanıyorrrrrrrr çorba yaptım kendime ama melesef geçmedi
Sinir oldum başım ağrımaya başladı
bende akrebimmmkız burçlarla pek işim olmaz ama ben akrebim
hoşgeldin canım herşeyin yolunda olmasına sevindimmmİyi akşam kızlar ..
Ancak gelebildim , özel muayenehane ama maşllah tıklım tıklım ..
Kontrol etti dr'um ultrasonla tertemiz dedi , herhangi bir sıkıntı yok kürtaj ile ilgili..
Ben zaten çok memnun kalmıştım kadının yaptığı işten , çokta nazik kibardı sağolsun ...
Kontrolden sonra konuştuk biraz..
Bize genetik ve bir kaç test verdi , bebeğin kaybının anlaşılması için ..
Zekai tahir doğum hastanesinde yaptıracağız fakat adet olup bittikten sonra.. Yani yaptırmadan önce en az 1 adet görmem gerekiyormuş, gebeliğin bütün etkilierinin geçmesi gerekir dedi.. Bizde tamam dedik ..Acelemiz yok zaten ..
Korunma önermiyorum dedi, zaten benim ki düşük değildi. Tüp bebekten sonra doğal yolla gebelik kadın infertilitesi de olsa erkek infertiliteside olsa yüksek bir ihtimal dedi bu yzüden yarın bebek asprini almaya başlayacağım .. Hamile kalmasam da bir zararı olmazmış zaten .Ama olurda kalırsam bebeğin beslenmesi ve gelişimi açısından iyi olur dedi..
Allah'ım hayırlısını nasip etsin ..
Sonra ordan çıktım kayınvalidem grip olmuş yanına uğradım , çorba yaptım götürdüm ancak girebildim ..
Tuliny çok geçmiş olsun , bende bu durumdan muzdaribim .. Kendimi sıkar tutarım , ama artık çatlama noktasına geldğimde söylemesi ayıp, mecburen kullanırım dışarıdaki wc'leri..
İnşşş tez zamanda geçer arkadaşım ..
Mecburiyet insana herşeyi yaptırıyor, iş yerindesin akşama kadar sıkamazsın kendini malesef ..
Rabbim hayırlara vesile etsin .. Bende rüya yorumlayamam ama güzel bir rüyaya benziyor.. Hadi inşş senin bebeğin müjdeli haberidir Giz'im..
Nurcan öyle düşünme, kötü düşünceler kötü şeyleri getiriyor, yani korktuğunu başına getirme .. Dua et hayırlısını dile.. Fadiğinde dediği gibi haberin olmuş böyle bir sıkıntıdan önlem alabilecek durumdasın .. Biliyorsun Fadikte erken doğumla kaybetti bebeğini ve bir anda .. Rabbim sınıyor işte , hakkımızda hayırlısını versin ..
Salavat getir, ben öyle rahatlıyorum ki salavat getirince .. Rabbim darda kalan kuluna eninde sonunda koşuyor inş bebeğine birşey olmayacak kuzummmmm :)
Yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter :)))
Anladın sen ...
Bir insanın midesi neden bulanır bu kadar..
Belkide kırmızılar gelmeyecek üç gün sonra , belki 9 ay sonraya rötar yaptı..
Ayy Allah'ım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..
Çok içimden gelerek söyledim ..
ben neden yokum bu listede küstümmmarun burad biz bir aile olduk asla da ayrılmıyacagız bak kankileri sayayım sende bil ve tanı
1- bilgem : neşeli sevimli şakadan anlar
2- yeter : ona buranın ablası derler
3- fadik : sessiz dir bir köşede bekler
4- su : cadı bu aralar yok
5- elfida : ufaklık anne adayı burda aldık haberini
6- nurcan : anacıl anne adayı burda aldık haber.
7- grenn: ara sıra c der gider
8- aşk melegi: bu çok sulu gözlü ve karamsar konuşur sonunda eşi razı oldu tedaviye
unuttugum olabilir işte burdaki ailemmmmm
ayy ne güzel allah tamamına erdirsin canımmmmkızlar nasılsınız??
gecmişe bakmadan yeni haberleri söyleyeyim dedim...
benmm sizer verdiğim deger özel bi merkezde yapmş kan tahlili degeriydi..
dün hastaneme gittim... deger diger arkadaşlara göre cok yüksek ama dr. kötü bişey söylemedi..
keseyi bekleyelim görelim önce dedi...
cuma keseyi görmeye gidicem bi aksilik olmazsa inş.
bu topigin en yaşlısı benim herhalde tahmin edeyim fadik hariç o söyledi bilgemde
fadik: 30
bilgem:22
yeter:31
elfida:.26
su :25
aşkmelegi:27
nurcan:30
sidelya :28
green:26
ben kaçar arkadaşlar iyi akşamlar kociş geldi byyyyyyyyyyyyyyyyy
bende 29 yaşındayım listelerde yokum ama yinede yazmak istedimmmm