- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
Aruna arkadaşım ben açıköğretim 2. sınıftayım onun derslerine çalışıyorum ..Bilgemcim ne dersi çalışıyorsun proxeed dr danışmadan kullanmaya başladık haftaya dr randevusu var rahim filmi çekilmedi hormon testlerime bakılmışt herşey normal dendi cuma günü dr gideceğim ben talep edeceğim rahim filmini
Benim eşimde proxeed'i dr söylemeden kullanmaya başladı henüz ilk kutudayız..Bu sorun değil tabiki sonuçta bir multivitamin .. Hiçbir zararı yan etkisi yok..
Hormon testlerin normal çıksada bu tüplerinin açık olduğu anlamına gelmez. Eşinin değeri ne olursa olsun eğer tüplerin kapalı ise hamile kalamazsın doğal yoldan .. Kesinlikle rahim filmini çektir.. Çünkü bu çok önemli.. Hepimiz çektirdik burda hemen hemen .. Lütfen ihmal etme .. Küçücük bir ayrıntı için yavrundan mahrum kalıyor olabilirsin ..
eşlerinizin kullandığı bu ilaçlardan harikalar yaratmasını beklemeyin benim Ankara da gitiğim bir hoca aynı zamanda Androloji konusunda da uzmandı kesinlikle azospermi sorununa ne olarak çözüm olacak ilacın olmadığını söylemişti
GMO tabiki mucize beklememek lazım ama tüp bebek yaptırmak için bile belli bir kalitede sperm gerekiyor, en azından onun için yardımcı olabilir diye düşünüyoruz.. Azospermli olmayanlar içinde değerleri yükselenler çok oldu.. Umut dünyası işte ..