bugün kimsecikler yok
ben arada bakıyorum ama devamlı kalamıyorum canım
diger cadılar nerde acep bende girip çıkıyorum çok soguk zaten ya acayip evde duranlar evin jıymetini bilsin valla
ne haber fıstıklar
Kız ben varımmmmmmmmm
Canlarrrrrrrben çok fenayım yaaaaaaaaa
Midem bulanıyorrrrrrrr çorba yaptım kendime ama melesef geçmedi
Sinir oldum başım ağrımaya başladı
canım geçmiş olsun üşütmüşsündür birde benim adet yaklaşınca olur of ki of sinir oluyordum tuzlu yiyordum da rahatlıyordum hala oluyor ara ara ne çorbası yaptın üşüyorum banada gönder
kuzum bende 3 gün sonra adet olcağım bunun etkisi olabilir:26::26::26::26::26::26:
ama çok fena yaaaaaaaaa midem sanki ağzımda açsam çıkacakmış gibi bir his
piriç yaptım bol liminlu ama yatıştırmadı yaaaaaaaa
evt sanki çıkacak gibi aMA yok zaten çıksa rahatlayıcaksın
ya bilgem nerelrde bugünmü gidecekti dr a ne ortalıkta görünmüyor
yeterim giz1978 tatlım geçmiş olsun inş hayırdır ya noldu nazaramı geldiniz kızlar dikkat edin kendinize,evet bende ara ara geliyorum ancak bilgem benimde aklıma geldi acaba ne oldu inş güzel haberlerle gelir
yeterim giz1978 tatlım geçmiş olsun inş hayırdır ya noldu nazaramı geldiniz kızlar dikkat edin kendinize,evet bende ara ara geliyorum ancak bilgem benimde aklıma geldi acaba ne oldu inş güzel haberlerle gelir
geçmiş olsun yetercim
sağolun kızlar
daha iyiym yaaaaaaa
çok şükür
geçmiş olsun yetercim
yeterim maşşallah hadi hadi
ya bende astroloji ye bakıyorum süper acayip meraklısıyım bakalım çıkacakmı gçen ablam için araştırma yaptım hepsi çıkmış
zaten beni bir astroloji için birde rüyatabiri ve hastalık için ararlar ablamlar
yeterim sen hangi burç sun toprak burcu olabilirsin dogrumu
kız burçlarla pek işim olmaz ama ben akrebim
Tuliny çok geçmiş olsun , bende bu durumdan muzdaribim .. Kendimi sıkar tutarım , ama artık çatlama noktasına geldğimde söylemesi ayıp, mecburen kullanırım dışarıdaki wc'leri..kızlar selam hepiniz iyisinizdir umarım..
ben 1 haftadır grip ve mantarla uğraşıyorum..
bu işyeri mahvetti beni.. tuvalet pek hijyen değil.. kapmışım enfeksiyonu..
dışarda pek kullanmam zaten kullanınca da kesinlikle oturmam.. önce sifonu çekerim falan ama fayda etmedi..
arada gelip okuyorum pek yazamasamda takipteyim..
elfida hamile kalmış galiba..
çok tebrik ederim..
Allah sağ salim tamamına erdirsin inş..
umarım yanlış hatırlamıyorumdur..
hepinizi çok öptüm..
Allah hepinizin kalbine göre versin..
Rabbim hayırlara vesile etsin .. Bende rüya yorumlayamam ama güzel bir rüyaya benziyor.. Hadi inşş senin bebeğin müjdeli haberidir Giz'im..kızalr bir rüya gördüm ama inanın o fikirlr yatmadım bunu başaka neye yorumlayabilirim bilmiyorum bebek degildir ama
dün akşam rüyamda eşimin abisiyle iddaya giriyoruz iş konusunda karşılıgında ben diyorum ki bebegim olsun aldırırım yada o iddayı sen kazanırsın
sonra acaba diye test yaptırıyorum 22 günlük gebeymişim bu kadar net dr bunu alırım ama fark isterim diyor bende bunu aldırmayacagımı dünyaya getirmeye karar verdigimi söylüyorum ama eşim fazla mutlu olmuyor annemler çok seviniyor bu nedir acaba ya hayır deyim hayırlısı olsun
Nurcan öyle düşünme, kötü düşünceler kötü şeyleri getiriyor, yani korktuğunu başına getirme .. Dua et hayırlısını dile.. Fadiğinde dediği gibi haberin olmuş böyle bir sıkıntıdan önlem alabilecek durumdasın .. Biliyorsun Fadikte erken doğumla kaybetti bebeğini ve bir anda .. Rabbim sınıyor işte , hakkımızda hayırlısını versin ..günaydın canımmm ruhsal bakımdan çökük dıştan bakınca çok iyiyim yeterr gece hiç uyuyamadım düşünmekten durup durup ağladım bebeğime yelek örüyodum aldım elime ya giydirezsem diye düşündüm offf kötüyüm yani...
ne haber fıstıklar
Kız ben varımmmmmmmmm
Canlarrrrrrrben çok fenayım yaaaaaaaaa
Midem bulanıyorrrrrrrr çorba yaptım kendime ama melesef geçmedi
Sinir oldum başım ağrımaya başladı
[ı]iyi akşam kızlar ..
Ancak gelebildim , özel muayenehane ama maşllah tıklım tıklım ..
Kontrol etti dr'um ultrasonla tertemiz dedi , herhangi bir sıkıntı yok kürtaj ile ilgili..
Ben zaten çok memnun kalmıştım kadının yaptığı işten , çokta nazik kibardı sağolsun ...
Kontrolden sonra konuştuk biraz..
Bize genetik ve bir kaç test verdi , bebeğin kaybının anlaşılması için ..
Zekai tahir doğum hastanesinde yaptıracağız fakat adet olup bittikten sonra.. Yani yaptırmadan önce en az 1 adet görmem gerekiyormuş, gebeliğin bütün etkilierinin geçmesi gerekir dedi.. Bizde tamam dedik ..acelemiz yok zaten ..
Korunma önermiyorum dedi, zaten benim ki düşük değildi. Tüp bebekten sonra doğal yolla gebelik kadın infertilitesi de olsa erkek infertiliteside olsa yüksek bir ihtimal dedi bu yzüden yarın bebek asprini almaya başlayacağım .. Hamile kalmasam da bir zararı olmazmış zaten .ama olurda kalırsam bebeğin beslenmesi ve gelişimi açısından iyi olur dedi..
Allah'ım hayırlısını nasip etsin ..
Sonra ordan çıktım kayınvalidem grip olmuş yanına uğradım , çorba yaptım götürdüm ancak girebildim .. [/ı]
[ı] tuliny çok geçmiş olsun , bende bu durumdan muzdaribim .. Kendimi sıkar tutarım , ama artık çatlama noktasına geldğimde söylemesi ayıp, mecburen kullanırım dışarıdaki wc'leri..
Inşşş tez zamanda geçer arkadaşım ..
Mecburiyet insana herşeyi yaptırıyor, iş yerindesin akşama kadar sıkamazsın kendini malesef ..[/ı]
[ı] rabbim hayırlara vesile etsin .. Bende rüya yorumlayamam ama güzel bir rüyaya benziyor.. Hadi inşş senin bebeğin müjdeli haberidir giz'im..[/ı]
[ı] nurcan öyle düşünme, kötü düşünceler kötü şeyleri getiriyor, yani korktuğunu başına getirme .. Dua et hayırlısını dile.. Fadiğinde dediği gibi haberin olmuş böyle bir sıkıntıdan önlem alabilecek durumdasın .. Biliyorsun fadikte erken doğumla kaybetti bebeğini ve bir anda .. Rabbim sınıyor işte , hakkımızda hayırlısını versin ..
Salavat getir, ben öyle rahatlıyorum ki salavat getirince .. Rabbim darda kalan kuluna eninde sonunda koşuyor inş bebeğine birşey olmayacak kuzummmmm :)[/ı]
[ı]yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter :)))
anladın sen ...
Bir insanın midesi neden bulanır bu kadar..
Belkide kırmızılar gelmeyecek üç gün sonra , belki 9 ay sonraya rötar yaptı..
Ayy allah'ım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..
çok içimden gelerek söyledim ..[/ı]
hadi ya bende akrep hiç ii degil valla sürekli kendimizden ödün veriyoruz
İyi akşam kızlar ..
Ancak gelebildim , özel muayenehane ama maşllah tıklım tıklım ..
Kontrol etti dr'um ultrasonla tertemiz dedi , herhangi bir sıkıntı yok kürtaj ile ilgili..
Ben zaten çok memnun kalmıştım kadının yaptığı işten , çokta nazik kibardı sağolsun ...
Kontrolden sonra konuştuk biraz..
Bize genetik ve bir kaç test verdi , bebeğin kaybının anlaşılması için ..
Zekai tahir doğum hastanesinde yaptıracağız fakat adet olup bittikten sonra.. Yani yaptırmadan önce en az 1 adet görmem gerekiyormuş, gebeliğin bütün etkilierinin geçmesi gerekir dedi.. Bizde tamam dedik ..Acelemiz yok zaten ..
Korunma önermiyorum dedi, zaten benim ki düşük değildi. Tüp bebekten sonra doğal yolla gebelik kadın infertilitesi de olsa erkek infertiliteside olsa yüksek bir ihtimal dedi bu yzüden yarın bebek asprini almaya başlayacağım .. Hamile kalmasam da bir zararı olmazmış zaten .Ama olurda kalırsam bebeğin beslenmesi ve gelişimi açısından iyi olur dedi..
Allah'ım hayırlısını nasip etsin ..
Sonra ordan çıktım kayınvalidem grip olmuş yanına uğradım , çorba yaptım götürdüm ancak girebildim ..
Tuliny çok geçmiş olsun , bende bu durumdan muzdaribim .. Kendimi sıkar tutarım , ama artık çatlama noktasına geldğimde söylemesi ayıp, mecburen kullanırım dışarıdaki wc'leri..
İnşşş tez zamanda geçer arkadaşım ..
Mecburiyet insana herşeyi yaptırıyor, iş yerindesin akşama kadar sıkamazsın kendini malesef ..
Rabbim hayırlara vesile etsin .. Bende rüya yorumlayamam ama güzel bir rüyaya benziyor.. Hadi inşş senin bebeğin müjdeli haberidir Giz'im..
Nurcan öyle düşünme, kötü düşünceler kötü şeyleri getiriyor, yani korktuğunu başına getirme .. Dua et hayırlısını dile.. Fadiğinde dediği gibi haberin olmuş böyle bir sıkıntıdan önlem alabilecek durumdasın .. Biliyorsun Fadikte erken doğumla kaybetti bebeğini ve bir anda .. Rabbim sınıyor işte , hakkımızda hayırlısını versin ..
Salavat getir, ben öyle rahatlıyorum ki salavat getirince .. Rabbim darda kalan kuluna eninde sonunda koşuyor inş bebeğine birşey olmayacak kuzummmmm :)
Yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter :)))
Anladın sen ...
Bir insanın midesi neden bulanır bu kadar..
Belkide kırmızılar gelmeyecek üç gün sonra , belki 9 ay sonraya rötar yaptı..
Ayy Allah'ım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..
Çok içimden gelerek söyledim ..