Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim sen benim için umut oldun tabii ki, çünkü hep gittim geldim hastaneye ve pek mutlu sonuca şahit olamadım sanki. Ama bunu yaşayan birini görmek gerçekten çok iyi oldu benim için. Ama ben bir de seninle aynı hastaneye gittiğimiz için seninle aramda ayrı bir gönül bağı oluşturmuştum ve o sebeple, sanki yarı yarıya kendim hamileymişim gibi sevindim. Aynı yollardan aynı koridorlardan aynı sıkışıklıklardan ve aynı ters tepkilerle karşılaştık çünkü...
bende onu demek istedim..
ben memnundum Arkadşaım ordan ya..
tamam hemşirelerden bazılarının suratı asık ama insna sonuçta, bide devlet kurumu ne kadar iyi olabilri ki daha..benim sağlığımla ilgili seylerde titz olsunlar yeter bana..
hem ben gecenb gün 9 sonuç alan vardı 8 i tutumuş... 5 sonuç alandan da 3 ü tutmuş... tabi biizm için hep %50 ihtimal.. hangi guruba girecegimizi hep RABBİM bilir..bide tutunması yetmiyor ki,geriside cok önemli biizm için...

Sen kafanı dagıtma, merkez fena değil.. devlet te o kdar olur dediğim gibi..
güzel haberler bize ordan her gelişinde inş :26:
bilmez olurlarmı hiç işimiz ortak kazanç ortak ya hemenişte hem kayın olnarda bana çok üzüldüler am akıllarına glmiyor herhalde cahillikten şimdi yaramaz iki aylık oldu bundan bir ay önce hiç unutmam beni bir azarladı bebek aglıyormuş bende şirinli yapıyormuşum emzigini yıkamamı söyledi onlar gitti mutfakta hüngür hünür elşim dedi kardeşin ne yapayım terbiyesiz dedi ama ben yine laf etmiyorum neler yaşıyorum ama bak imdi benim evde yalnız bebişiyle emzikli kadın eşim bana yemek söyledi bende siparşi yanlış dedim şimdi eve gönderdim eşim duysa nasıl kızar allahım bilsin gerisi boş
hımmm :44:
sen de pek mi iyiisn ne :))
ALLAH görüyor ben sadece onu biliyorum... Madem sadece cahillikleirndne yaptıklarını düşünüyorusn takılma cok, sen daha iyi tanıyorusn onları sonucta... ama birisi bile demiyor mu bak bu cocugu burda bu kadar Sevme ..içi kalır,üzülür GİZ diye :KK43:(
canım sende elfida gibi mutlu sona ulaşırsın inşallah
evet evet inş... sen de, sen de inş.
KALP ATŞINI duyana kadr ben inanamıucam da o ba şka...
Bİlgemin olayı cok etkiledi beni :KK43:(
cok sevinmişitim onun gebeliğne,tamda benm tedavim sırasında haber aldık ya...

Hayırlsıı Gİz.cim verende ALLAH alanda... be gelirse başımıza katlanıcaz artık...
aslında duygularında o kadar haklısınki fadiğim
yaşadıkların gerçek anlamda zor şeyler ben kendimle kıyaslarsam çok çok zor
bu konuda hassasın vede haklısın
eğerki bunu yapan sevgili çevre faktörlerimiz bilirlermiki kalbimizi kırdıklarını ve bilirlermiki kalp kırmanın allah katında kabeyi yıkmak gibi olduğunu rabbim onlar gibilere hidayet versin ve rabbim hiç kimseyi düşmanımı bile benim halimden anlamayıp (yada anlamak istemeyip)sırf kendini tatmin etmek için laf söyleyeni bile bu yolda sınava çekmesin...

giz'cim rabbim sabırlar versin bizlerin arada bir başına gelen senin hergün kapında adam resmen fesatlık yapar gibi ballandırmış hiçmi düşünce olmaz bu insanlarda yaa ee tamam söylersin seversinde bu kadarıda olamış bence:KK19:

canım canını sıkma olmuş geçmiş hem arkadaşın yaptığını farketmiş ne güzel sende eşine güzel bir dille anlatırsın durumu hepimiz hassas bir dönemdeyiz anlayığ gösterecektir üzme sen tatlı canını,ayrıca bırak kalsın hiç dallandırma olayı arkadaşınla konuşarak o anlamış zaten yanlış birşey yaptığını...

Ceylinciiimmm....
Cok sağol.. sevinmez mi insna hiç..biz hep aynı oyllardan geciyoruz, hep derim insna bir burdaki hamile arkadaş için sevinir hem kendine umut olur sevinir diye :)
ben bakalım hangi yollardan gececeğim...ALLAH ım yardım etsin hepimize

canım tabiki kız kardeş bunları kasıtlı kötü niyetle yapmaz...
ama kardeşte olsa biraz daha dikkat etmeli...
benim amcamalrın 18 sene çocuğu olmamış....
ve annem bizleri yengemin yanında hiç sevmezmiş...
yaa sonuçta evlat senin her zaman berabersin...
azıcıkta sabırlı olup sonra sevilsede olur...

kızlar ya ben bu konulara artık iyice takmaya başladım...
benim hayatım beyninle kendimle müdahaleyle geçiyor...
ben böyle savaş verirken hiç kimsenin benim geçmişimi acılarımı hatırlatmaya hakkı yok...

allahıma bin şükür ben kadere allaha inanan biriyim...
kimseye çocuğu olmuş diye veya hamile kalmış diyede kıskançlık garez etmem...
verende allah alanda...
yine hiç vermeyende rabbim...
kimseye kızmıyorum....
ama insanlar bu konularda çok duyarsız...
ve ben artık katlanamıyorum...
beni seven insan benim durumumu bilir ve ona göre davranır...
yok davranmıyorsada ilişkimi bile keserim...

kötü birşey olmamasına sevindim canım...

Bende bazen ben mi çok abartıyorum ben mi acaba çok alınganım diyorum ama yinede kesinlikle yanlış olan şeyler var Fadik.. Bunları malesef yaşıyoruz .. Eşimin kuzeni 6 yıl sonra çocuk sahibi oldu .. Bütün sülale bayramda seyranda gittiğinde kızın arkadasında ne kıymetli çocuğu var kucağından indirmiyor diyorlar.. Halbu ki ne zorluklarla dünyaya getirdi o çocuğu.. 9 ay yatarak serumla beslenerek doğurdu.. Bilmeyen anlamaz.. Tek gecelik kaçamakla çocuk sahibi olanlar anlamazlar bu çilenin ne kadar kutsal olduğunu..
Çok üzülüyorum Fadik çok..
Sabahtan akşama kadar bebek konusu artık konuşmak istemiyorum ..
merhaba kızlar :79:
bayadır uğrayamadım buralara nasılsınız görüşmeyeli,

bilgemi çok merak ettim aslında onun için bakmıştım geçen gün ama cevap yazamamıştım
bilgemcim kürtajını olmuşsun rabbim hayırlı olanı böyle dilemiş senin için
inşallah yaptığınız kürler ilaçlar zaten hiçde fena olmayan değerlerinize iyi gelir
benim içimden bir his senin tedavisiz hamile kalacağını söylüyor :KK49:

gizcim eşine geçmiş olsun rabbim sevdiceklerimizi başımızdan eksik etmesin
ama en yakın zamanda bir kardiyoloğa görünsün çok önemli konular bunlar
bende eşimin üzerine neredeyse bir bebek gibi titrerim sanırım bebek özlemimizi eşlerimizde gideriyoruz onlarda bu durumdan pek şikayetçi değiller:KK9:

elfidacım hamissin ne güzel yaa :KK49:
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım
çok sevindim inanki :KK70:

papatyacım fadiğin sözlerine bende katılıyorum
aldığım 2.negatiften sonra anneme dedim söyle herkese hiç kimse bana birşey demesin
daha çok yıpranıyorum arada densizler çıksada bencede aralarında hepside kötü niyetinden söylemiyor hatta bazıları aman şu ilaç varmış bu çare varmış deyince bana küfrediyormuş gibi oluyor
geçen gün patladım kimse bana bebeğin b'sini söylemesin dedim ben kendi içimde yaşamak istiyorum herşeyimi sana söylenmeyen şey ise seni düşünülerek söylenmemiş olabilir
bazen bizim yaşadıklarımızı yaşamayanlar ve bizleride kırmak ismeyen kişiler bizlere nasıl davranacağını bilemiyorlar...

belgincim geçmiş olsun rabbim şifa versin
önce sağlığımız yerinde olsun bebişlerimiz nasibimizde varsa gelirler zaten...
Ceylin sağolasın arkadaşım geçen hafta kürtajım yapıldı, kuzuma veda ettim , gitti cennete ..
Rabbim biradaha yaşatmasın.. Operasyon güzel geçti , ağrım sızım olmadı çok şükür..
Psikolojik olarakda çabuk atlattım hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor ama kafamı meşgul etmeye çalışıyorum ne yapalım..
İnş doğal yolla gelir kuzum , hepimizin kuzuları..
Trental ve Endol'a başlattı Kaan Hoca 1 ay sonra tahlil yaptırmaya çağırdı..
Keçiboynuzu ve arı sütü bal polen veriyorum hiç aksatmadan ..
İnşş şifa olur iyi gelir..

Kızlar canım çok sıkkın...

Dün akşam eşimin ve benim ortak bir bayan arkadaşımız gece 12 de face den eşime yazmış, ama bişey dememiş kız. Ben de kızı seviyorum ama dün gece sinirim geldi gece 12 de yazında kızdım ve eşim bana dedi ki sana selam söylüyor ve soruyor bana ne zaman gelecek diye dedi. Ben de sinirimden bu gidişle hiç gitmicem ona dedim. Eşim de bana kızdı insanlar hakkında önyargılısın diye... Kadınla bugün faceden konuştuk ve dün bir an yanlış anlaşıldığını düşündüğünü ve hatta buyüzden gece uyuyamadığını ve çok üzüldüğünü söyledi... Ben de yalan söylemek zorunda kaldım. Annem çağırdı aşağı indik dedim. O nedenle eşim kapatmıştır hemen face i dedim ama sonrasında da canım sıkıldı çok yalan söylediğim için kendime kızdım kızın tansiyonu da yükselmiş belki bana sebep... Ve ilginç tarafı gerçekten de iyi niyetli bir insan olduğunu anladım. Ama hayat beni çok önyargılı yapmış. Düşünüyorum bundan sonra kadınla samimi arkadaş bile olsak bu koca bir yalanın üstüne mi kurulu olacak? Bir an telefon açıp gerçekleri itiraf etmek istedim. Ama sonra arkadaş olsak bana nasıl güvenecek ya da bir insanı kaybedeceğim belki de... Ben ne yaptım yaa... Siz benim yerimde olsanız naparsınız? Çok canım sıkkın çokkk...:KK43::KK43::KK43:

Green , ne denir bilmiyorum ki, bi kaç gün düşün bakalım moralini bozma hemen..
Çok sevdiğin saydığın bir insansa zaten o kadar takılmaz..
Sende takılmaz , söyledğin yalan bence çok çok büyük hayat memat meselesi bi yalan değil..
Günlük hayatta malesef yaşadığımız şeyler .. Keşke olmasa..

Son düzenleme:
Kızlar canım çok sıkkın...

Dün akşam eşimin ve benim ortak bir bayan arkadaşımız gece 12 de face den eşime yazmış, ama bişey dememiş kız. Ben de kızı seviyorum ama dün gece sinirim geldi gece 12 de yazında kızdım ve eşim bana dedi ki sana selam söylüyor ve soruyor bana ne zaman gelecek diye dedi. Ben de sinirimden bu gidişle hiç gitmicem ona dedim. Eşim de bana kızdı insanlar hakkında önyargılısın diye... Kadınla bugün faceden konuştuk ve dün bir an yanlış anlaşıldığını düşündüğünü ve hatta buyüzden gece uyuyamadığını ve çok üzüldüğünü söyledi... Ben de yalan söylemek zorunda kaldım. Annem çağırdı aşağı indik dedim. O nedenle eşim kapatmıştır hemen face i dedim ama sonrasında da canım sıkıldı çok yalan söylediğim için kendime kızdım kızın tansiyonu da yükselmiş belki bana sebep... Ve ilginç tarafı gerçekten de iyi niyetli bir insan olduğunu anladım. Ama hayat beni çok önyargılı yapmış. Düşünüyorum bundan sonra kadınla samimi arkadaş bile olsak bu koca bir yalanın üstüne mi kurulu olacak? Bir an telefon açıp gerçekleri itiraf etmek istedim. Ama sonra arkadaş olsak bana nasıl güvenecek ya da bir insanı kaybedeceğim belki de... Ben ne yaptım yaa... Siz benim yerimde olsanız naparsınız? Çok canım sıkkın çokkk...:KK43::KK43::KK43:
canım boşver o kadar takma...
hepimizin bazen öyle çıkışları olabiliyor...
az zaman geçsin sende unutur rahatlarsın...

ne kadar kucağım boş olsada ben anne oldum o duyguyu tattım...
rabbim sizlere de nasip etsin ama bu acıları yaşamadan sağlıcakla inş...

.

Son düzenleme:

canım boşver o kadar takma...
hepimizin bazen öyle çıkışları olabiliyor...
az zaman geçsin sende unutur rahatlarsın...

ne kadar kucağım boş olsada ben anne oldum o duyguyu tattım...
rabbim sizlere de nasip etsin ama bu acıları yaşamadan sağlıcakla inş...

.

şu topikte hamile kalanları okuyunca acayip seviniyorum başaka tpoikte 5 ay evikep ve proxeed plus kullanıp hamile kalan biri var onlardan biri niye biz olmayalım

şu topikte hamile kalanları okuyunca acayip seviniyorum başaka tpoikte 5 ay evikep ve proxeed plus kullanıp hamile kalan biri var onlardan biri niye biz olmayalım
canım bu topikte olsun başka topiklerde olsun çok mücizeler gördük...
tabiki bunlara hepimiz seviniyor ve bizde umutlanıyoruz...
çünkü bizlerde aynı yollardan geçtik
bu uğraşın bu çabanın ne olduğunu iyi biliyoruz...
rabbim bütün isteyen arkadaşlara sağlıklı bebişler nasip etsin...
amiiinnn...

nasılsınız canlarım ben iki gündür yazamıyorum annemdeyim pek girmedim nete morallerim çok bozuk kimseye anlatamadım sizlerle bari paylaşayım dedim eşimle evliliğimizden beri ilk defa böyle ayrılığımız oldu o evde ben annemde basit şeyler sabrımızı taşırdı herhalde kafasını toplamak istediğini söyledi hakkımızda hayırlısı annem bile bilmiyo kavga edip geldiğimi kaç gün böyle sürer bilemiyorum allah kimseyi yuvasından etmesin....

giz canım eşinle tekrar tekrar konşmalsın kendi eşimden biliyorum bir şeyi anlatması için 20 dfa soruyorm bence canı başka bir şeye sıkılmıştır ve konuya buradan girmiştir
ya birde ben hep diyorum ya kılar biz kadınlar ağlıyoruz kırıyoruz döküyor ama onlar eşlerimiz hep içlerine atıyorlar
onlar çocuk gibiler ve hep desteği bizden beklyiorlar

sidelyam canım sabah slmmm dedim çıktım yeğenim kaktı onunla ilğilendim
sonrada babsı kara götürmek istedi oda teyde teyde tende gel dedi durdu çıkıncada dönmedik canım

nasılsınız canlarım ben iki gündür yazamıyorum annemdeyim pek girmedim nete morallerim çok bozuk kimseye anlatamadım sizlerle bari paylaşayım dedim eşimle evliliğimizden beri ilk defa böyle ayrılığımız oldu o evde ben annemde basit şeyler sabrımızı taşırdı herhalde kafasını toplamak istediğini söyledi hakkımızda hayırlısı annem bile bilmiyo kavga edip geldiğimi kaç gün böyle sürer bilemiyorum allah kimseyi yuvasından etmesin....
Nurcan çok üzüldüm canım , bu basit şeylerden doğuyor tartışmalar aslında.. Ama sizin tam heyecanınızın doruk noktasında olmanız gerekmez mi, sen hamilesin anne olacaksın eşin baba olucak.. Mucizeniz yolda ..Şimdi hamilelik kavga etmeye tartışmaya engel değil tabi ama erkekler hamile kadınları biraz idare etmeliler.. İnş kısa zamanda çözülür sorununuz.. Kafana takıp bebeğinide üzme lütfen bi kaç günlük ayrılık belki ikinizede iyi gelebilir..
giz canım eşinle tekrar tekrar konşmalsın kendi eşimden biliyorum bir şeyi anlatması için 20 dfa soruyorm bence canı başka bir şeye sıkılmıştır ve konuya buradan girmiştir
ya birde ben hep diyorum ya kılar biz kadınlar ağlıyoruz kırıyoruz döküyor ama onlar eşlerimiz hep içlerine atıyorlar
onlar çocuk gibiler ve hep desteği bizden beklyiorlar

sidelyam canım sabah slmmm dedim çıktım yeğenim kaktı onunla ilğilendim
sonrada babsı kara götürmek istedi oda teyde teyde tende gel dedi durdu çıkıncada dönmedik canım

Yeterimm ne güzel teyze yiğen vakit geçirmişsiniz.. Benimde ablamın 3 yaşında bir kızı var tam zilli yaa :)
Hergün telefonda konuşuyoruz.. Kürtaj olduğum gün geldi, akşamında.. Karnımı açtı karnımı sevdi , senin bebeğin gezmeye gitmiş ne zaman gelicek dedi? Şaştım kaldım ne akıllı bu çocuklar yaa..
Bende sonra gelecek tatlım dedim.. Hep kardeşin o senin dedik tabi , annesi konuşurken duymuş ,üzülmüş nasıl idrak ettiyse konuyu..

Bende tam Yeter nerede acaba diyecektim baktım yazmışsın..
Dün Öyle bir geçer zaman kiyi izleyemedim misafirlikteydik eşimle.. Bilgisayardan izledim o yzüden bakmadım baya topiğe :))

[ı] nurcan çok üzüldüm canım , bu basit şeylerden doğuyor tartışmalar aslında.. Ama sizin tam heyecanınızın doruk noktasında olmanız gerekmez mi, sen hamilesin anne olacaksın eşin baba olucak.. Mucizeniz yolda ..şimdi hamilelik kavga etmeye tartışmaya engel değil tabi ama erkekler hamile kadınları biraz idare etmeliler.. Inş kısa zamanda çözülür sorununuz.. Kafana takıp bebeğinide üzme lütfen bi kaç günlük ayrılık belki ikinizede iyi gelebilir.. [/ı]

[ı]yeterimm ne güzel teyze yiğen vakit geçirmişsiniz.. Benimde ablamın 3 yaşında bir kızı var tam zilli yaa :)
hergün telefonda konuşuyoruz.. Kürtaj olduğum gün geldi, akşamında.. Karnımı açtı karnımı sevdi , senin bebeğin gezmeye gitmiş ne zaman gelicek dedi? şaştım kaldım ne akıllı bu çocuklar yaa..
Bende sonra gelecek tatlım dedim.. Hep kardeşin o senin dedik tabi , annesi konuşurken duymuş ,üzülmüş nasıl idrak ettiyse konuyu..

Bende tam yeter nerede acaba diyecektim baktım yazmışsın..
Dün öyle bir geçer zaman kiyi izleyemedim misafirlikteydik eşimle.. Bilgisayardan izledim o yzüden bakmadım baya topiğe :))
[/ı]

bilgemmmm hiç sormaya benim aklım duruyor
2.5 yaşında sabah bana dediki şhrek aç dedi nette yok gidip geliyor açamadım bebğimdedim önce gugulu aç sonyada yutubu şyek yaz çıkay tedediğimdedi ağzım açık kladı anlatık kardeşimle eşine ben korkuyorum bundan dedim
kadeşim diyorki abla aramızda kalsın ama bend ekorkuyorum nasıl yetişeceğim bilemiyorum diyor
allahımesirgesin hepsini rabbim bizlerede nasip etsin inşş

[/FOElini son defa yanağıma koy
İstemiyorsan giderim giderim
Serin bir sonbahar akşamında söz
İsmini unutur silerim silerim

Tuttuğum kalem olsa, yüreğinin elleri
Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim
Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına
Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti*2

Uğruna döktüğüm gözyaşları için
Yağmurdan özür dilerim dilerim
Kuruttuğum kızıl gülleri alıp
Senin için senden geçerim geçerim

YA ÇOK DUYGULANDIM YİNE :KK43::KK43::KK43::KK43:]

Bende herşeye ağlayacak bir haleti ruhiye oluştu yaa..
Annelik duygusunu tatmadım ama azıcık kıyısından köşesinden yaşadım ..
O andan beri fark ediyorum ki Yeterim ben duygusala bağladım yaa..
Anne olanlara , hamile olanlara çok sevinmekle beraber bende bu duyguları yaşayabilecek miyim endişesi var içimde?
Bizde bu günleri gülümseyerek hatırlayıp, ahh ne günlerdi ama şimdi meleğim kollarımda diyeceğiz inşş..

Bende herşeye ağlayacak bir haleti ruhiye oluştu yaa..
Annelik duygusunu tatmadım ama azıcık kıyısından köşesinden yaşadım ..
O andan beri fark ediyorum ki Yeterim ben duygusala bağladım yaa..
Anne olanlara , hamile olanlara çok sevinmekle beraber bende bu duyguları yaşayabilecek miyim endişesi var içimde?
Bizde bu günleri gülümseyerek hatırlayıp, ahh ne günlerdi ama şimdi meleğim kollarımda diyeceğiz inşş..

hiç sorma bilgem yaaaaaaa
aynen valla bende her şeye ağlıyorum ne olacak bu halimiz bilemiyorum :KK14::KK14::KK14::KK14:

nurcancım inşallah tez zamanda aranız düzelir olur böyle dönemler hamileyken insan hassas olur hormonlar tavan yapmış çünkü eşinde bu psikolojiye yakınsa anlaşmazlık olmuştur birkaç gün kafasını dinleyince anlar düşüncesizlik yaptığını sakın sters yapayım deme herşey düzelir inşallah
bu arada neden bebiş tıcker'ı yapmıyorsun ben o tıckerları çok seviyorum basit belki ama hep özenmişimdir :KK31:

ben bu şarkıyı her duyduğumda etkilenirim bu problemden önce bile duygulanırdım
gözlerim dolardı elimde olmadan paylaşım için sağolasın canım....

ben de tek kendimi herşeye aglayan biri sanıyordum senin şiiri okurken yine gözlerim doldu.:KK58::KK58::KK58::KK58:

nurcancım inşallah tez zamanda aranız düzelir olur böyle dönemler hamileyken insan hassas olur hormonlar tavan yapmış çünkü eşinde bu psikolojiye yakınsa anlaşmazlık olmuştur birkaç gün kafasını dinleyince anlar düşüncesizlik yaptığını sakın sters yapayım deme herşey düzelir inşallah
bu arada neden bebiş tıcker'ı yapmıyorsun ben o tıckerları çok seviyorum basit belki ama hep özenmişimdir :KK31:

ben bu şarkıyı her duyduğumda etkilenirim bu problemden önce bile duygulanırdım
gözlerim dolardı elimde olmadan paylaşım için sağolasın canım....

hepimiz aynı olmuşuz kızlr:KK43::KK43:

Son düzenleme:
nasılsınız kızlarrrrr.

günaydın güzeller sabah yine zor kalktım valla bugün topi birz sakin ve duygusal geçecek herhealde

NURCANIM KİMSEYE BİRŞEY SÖYLEMENE GEREK YOK BOL BOL DİNLEN CANIM EMİNİM HATASINI ANLIYACAK BUNALMIŞTIR BENCE AYRILIK İYİ GELİR SORUNU BİLMİYORUM AMA DÜZELCEKTİR SEN BEBEGİNE ODAKLAN GÜL EGLEN BAK BENDEN SANA BİR NASİHAT BUNU BİR KERE YAPMIŞSIN AMA BİR DAHA YAPMA EGER AYRILIK İYİ GELİYORSA SÖYLE O BİR OTLE GİTSİN AMA SEN EVİNDE KAL ASLA TERK ETME BU KURAL BİRDİR
BEN TARTIŞINCA GİT BURDAN DİYORUM ODA NEREYE ANNENE DİYORUM KOLUNDAN TUTUP KAPIYA SONRA ZİLE BASIYOR SARILIYOR BARIŞIYORUZ SIKMA CANINI İR TANEM

bilgem benim kadar duygasal var mı acaba
dün sizinle o kadar çok kunuştum ki akşam ne geldi başıma
kardeşim bizdeydi ya kapıdan girdim aşı olmuş kuzum ateşi var yukarıdan çıkta şurup al komşudan dedi bende üstümü degiştiripi alırım dedim kardeşim biraz kızdı bana bu çocuk al gel dedi tabi eşim yanımdaydı aldım sonra eşim gitti bekle bekle yok onlar 22.30 da gitti kapıdan çıktılar 5 dk sonra eşim geldi nasıl sinirli bir daha sana kimse o şekilde davranmasın helede çocuk konusunda sadece anne ve baban hariç dedi gelmesinler öyle insanlar dedi e birde glini kardeşinin hanımı sayılır ya bir hoşuma gitti onun yüzünden gelmemiş kapıda beklemiş

Günaydın kızlarrr..
Bugün Ankara'da güneşli bir hava var ohhh insanın içi açlılıyor..
Hep eşimle bir sahil kasabasında müstakil bahçeli bir evimiz olsun istemişizdir..
İnşallah ilerde bu planımızı hayata geçireceğiz..
Mersin, Antalya çok seviyorum ya ama merkez değil kasaba olucak:)

Giz sen çok olgun bir bayansın , bu traz şeyleri hemen bertaraf edebiliyorsun ..
Duygusalsın ama bizim kadar alıngan değilsin valla :)

Yeter, Sidelya ve diğer canlarım arkadaşlarım ..
Hepinize selamlar .Bugün çok keyifli kalkmışım fark ettim şidmi , içim kıpır kıpır ..
Ohhh ya uzun zamandır ilk defa bu kadar umutlu ve mutluyum :)

herkese günaydın kızlar :79:
istanbuldada güneşli bir hava var :KK34:

bilgemcim içinin kıpırtısı hiç bitmesin inşallah ev dileğiniz yerine gelir
evinin bahçesinde koşuşan çocuklarınla mutlu bir hayatın olur... inşallah....

gizcim eşinin canına tak demiş artık haklıda bence konuşsanız onlarla yanlış anlarlarmı acaba?
birde sanki sen ve eşin kardeşlerininz yani size göre daha baskın kişiliklermi size göre siz daha ılımlı anlayışlı tiplersiniz sanki ve sizin bu iyi niyetinizi suistimal ediyorlarmış gibi
canım yanlış birşey dediysem şimdiden özür dilerim ama bana sanki öyle geldi

X