Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım.eşim 1 haftadır keçiboynuzu kürü,fındık,fıstık,ceviz,bal-poleniarısütü-ginseng karışımı,evicap,çinko ve tribulus terrestiris alıyor.1 hafta spermlerin değişmesi için kısa bir süre ama insan yinede ümit ediyor iştee..
inşş işe yayar bunlar canım
slm benim bugun 1o gun bekleyemiyorum artik bide ben hollandadayim burda 15 gun sonra test yapiliyo o gun de pazar gunu ne denk geldigi icin pazartesi kan testi yapilcak turkiyede olsam hemen git baktir burda mumkun olmuyo kendim evde ttest yapmak istiyorum bi yandanada esim istemiyo morelin bozulur falan diye ne yapcam ben ya 10 gun idrarda cikarmi acaba

canım büyük ihtimale çıkar idrardan

slm benim bugun 1o gun bekleyemiyorum artik bide ben hollandadayim burda 15 gun sonra test yapiliyo o gun de pazar gunu ne denk geldigi icin pazartesi kan testi yapilcak turkiyede olsam hemen git baktir burda mumkun olmuyo kendim evde ttest yapmak istiyorum bi yandanada esim istemiyo morelin bozulur falan diye ne yapcam ben ya 10 gun idrarda cikarmi acaba

canım belki çıkmaz bekle bence sonra bizede haber ver

Ecza deposuyla görüştüm 113 tl dedi kutusuna .. Tabi ayda 2 paket kullanılacağı için 226 lira yapıyor..
Çok pahalı ama bununda öyle çok faydasını gören var ki, ne yapayım mecburen alacağım..
İnşş faydasını görürüz..

sevindim senin adına bence faydasını göreceksin ya tanıdık eczacı yokmu sonuçta 3 ay kullanman gerekecek benim tanıdık var aslında bir soruyum dur bakalım ne kadar

Nurcan benim evet ilk deneme ..
Tek embriyo ve blastokistti..
Benim malesef dondurulmuş embriyom yok..
Bu husuta yeteri kadar bilgi verilmedi zaten bana..O yzüden aklımda bir şüphe ile yaşıyorum ..
30 olgun yumurtanın 26'sı işlem gördü 17 tanesi döllendi..
5. güne sadece 3 tane blast embriyo geldi gerisi yaşamadı dediler..
Ohss den dolayı tek transfer yapılmak zorunda diğer ikisi embriyom dondurulup çözülmeye dayanamayacağı için çöpe gitti..
Bu bana inanılmaz saçma geldi..
5. güne gelen embriyo nasıl dondurulmaz ?

Ayrıca ben bebeğimin genetğik problemi olduğu için öldüğüne inanıyorum ..
Ben hocaya tedavi başlarken genetik test yapalım dedim ailede genetik bir sorun yoksa yapılmaz ded , inandım .. Hiç alakası yokmuş , aşlede olmaması anne yada babada olup bebeğe geçmeyeceği anlamına gelmez, bende pıhtılaşma var mı onu bile bilmiyoruz..
haftaya genetik test ve kromozom testleri vs . yaptıracağız eşimle.. bebeğim neden ölüş öğreneceğiz..
Genetik bi problem ise dr ihmali olduğuna inanacağım çünkü başında demiştim genetiğe gitsin embriyolar diye ..
8 tane embriyo a kalite 3. güne geldi ve inatla bir kaç tanesi dondurmadılar..
bilgemmm valla ben şöyle düşünüyorum tedavi gördüğün merkezin istese dondurabilirdi sonuçta o kadar döllenmiş yumurta var 1 tanesi bile canlı kalmadımı sonuçta bizlerin ilk denemeleri konu hakkında ne kadar araştırma yapsakta bilmediğimiz çok şey var hastaneler çoğu işi kendi kafasına göre yapıyo...
Bizim grupta herkese verildi bu igne..
benimle alakalı bisey değil sanırım...Genelde bunu yapıyoalr..
bende yeterin dediği giib duydum.. tutunma olmuşsa destekleyip güçlendirmesi içinmiş...

Ayyhh..
Deme öyle BİLgemcim..
İnan içim buruldu....
Kimseyi evlatsız bırakmasın Yüce RABBİM :85:
bunu yeni duydum elfida inş seninledir bebeğin...

Ecza deposuyla görüştüm 113 tl dedi kutusuna .. Tabi ayda 2 paket kullanılacağı için 226 lira yapıyor..
Çok pahalı ama bununda öyle çok faydasını gören var ki, ne yapayım mecburen alacağım..
İnşş faydasını görürüz..

canım tanıdık eczacıyla görüştüm 100 lira olur dedi eger istersen sipariş verecek hiç yoktan bitince hemen temin edersin canım ara bak burda karşıyaka saglık ocagı karşısı tel:3351415 arkadaş görüşmüş dersin verecek hemen siparişi ara canım

ya canim ya cikmazsa valla o zaman daha zor olmazmi kan tahlilini beklemek keske turkiyede olsaydim simdi giderdim bi klinige yaptirirdim[/QUOTE]

CANIM ÇIKMASA ÜZÜLECEKSEN YAPA ÇÜNKİVARDA ÇIKMASA EĞER STRES OLURSUN

313 ayetel kürsi- 4444 salavatı tefriciyemi bitirip- namazımı kılıp abdestli olarak veridm kanımı...
Ve degerim 341 :)))))))

eger ki catlatma iğnesinin etkisi yoksa ( ki bu kadarda yükseltmez 3 gün oldu çünkü vurunalı )
hamileyim RABBİME binlerce kez şükür...

313 ayetel kürsi- 4444 salavatı tefriciyemi bitirip- namazımı kılıp abdestli olarak veridm kanımı...

eger ki catlatma iğnesinin etkisi yoksa ( ki bu kadarda yükseltmez 3 gün oldu çünkü vurunalı )
hamileyim rabbime binlerce kez şükür...

canım yaaaaaaaaa gözün aydın rabbim sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

aman allahım hayırlı olsun birtanem oley ya iki gün sonra tekrar ver bakalım deger çok yüksek caınm ya maşallah :emir_bebek::KK5::KK5::KK5::KK5::KK8:bayram sevin ci valla eşin peki nerde kızlar nerdesiniz ya

ahhhh canımmm seni bekliyodum maşallah değerin ne kadar yüksek ikiz falan olabilirmi hadi gözün aydın bebişin hep seninle kalsın ayyy çok mutlu oldummm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

aman allahım hayırlı olsun birtanem oley ya iki gün sonra tekrar ver bakalım deger çok yüksek caınm ya maşallah :emir_bebek::KK5::KK5::KK5::KK5::KK8:bayram sevin ci valla eşin peki nerde kızlar nerdesiniz ya

Cok sağol gizcim...
Rabbim tez vakitte burda olan olmyan bebek isteyen herkese nasip etsin..
Yaşamayan bilmiyor bu sıkıntılaırı hakkaten...

eşimle birlikte gittik hastaneye... sonucu aldık.. ağlaya ağğlaya eve geldik... O işe gitti.. gececi bugun.... içi içine sığmıyodur onunda şimdi...

ahhhh canımmm seni bekliyodum maşallah değerin ne kadar yüksek ikiz falan olabilirmi hadi gözün aydın bebişin hep seninle kalsın ayyy çok mutlu oldummm:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

ikizmi :)))))
ne diyorsun Nurcancım.. Olabilrimi dersin...
Yüreğimi agzıma getirdin bi daha sevinçten...
yüksek mi bu deger??
Senin kaçtı 10. gün??

çok sevindim canım benim.:KK62: :KK62: :KK62:
maşşallah değerin çoook güzelll..
oleyy beee :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:

yüksek mi bu deger??
Senin kaçtı 10. gün??

kız kaç tane transfer yapıldı tek bebişte 50 70 arası bişey çıkıyo anammmm ikiz olursa dur bidaha sevineyimm içim içime sığmıyo valla:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

yüksek mi bu deger??
Senin kaçtı 10. gün??

canım dikkat et valla şu anda aglıyorum ya inşallah sapasaglam kucagına alırsın bilgem nerelerde oda çok svinecek senin degil o hepimizin bayramı hepimizin umudu iyi bak ona

canım dikkat et valla şu anda aglıyorum ya inşallah sapasaglam kucagına alırsın bilgem nerelerde oda çok svinecek senin degil o hepimizin bayramı hepimizin umudu iyi bak ona

gizcim bende ağlıyorum yaa rabbim böyle güzel haberleri eksik etmesin burdan

çok sevindim canım benim.:KK62: :KK62: :KK62:
maşşallah değerin çoook güzelll..
oleyy beee :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64: :KK64:

Ayyyyyhhhhhhhhhhh..
Papatyam cok sey yazdm sana bi tuşla silindi..,
yazmamam gerekiyormuş demek ki :))

Cok sağol Papatyaaammm-senin hamilelğinin umut olmuştu bana bu siteyle ilk tanıştııgmda...
Tülin,sen,Fadik ve diğer kızlar her sordumunu cvp.lamıştınız... Kürler,haplar... 3 milyon spermle tüpten başka yolla hamile kalamayacagımı hep burda sizlerle ögrendim...

Oluyromuş... daha da düşsede sperm sayısı sonraki zamanlarda sahiden bi yumurta 1 sperm yetiyormuş RABBİM "OL" deyince :)))))))

X