canım nasılsın neler yapıyosunherkeze kocaman günaydın hayırlı cumalar olsun inş hepimizede.bilgemin en son rahatsızlanıp hast.gittiğinde yaşadıgı duyguların aynısını bende en son tedavimde yaşadım.durum ne olursa olsun insan önce canan diyor kızlar bunu çok net bir şekilde yaşadım bende,rabbim hayırlar versin hepimizede inş.tekrar kucak dolusu günaydınlarrrrrrrrrr
allah kabul etsin canım...
hayırlı olsun canım...ArkadaşlAR pazartesi günü transferim gerçekleşti. geri sayım başladı benim için dua edin
canım hepsi şifa olur inş..günaydın kızlar bakın neler var hayatta aynen ben hep başıma ne geldiyse bundada vardır bir hayır dedim ve inancımı yitirmedim
bu arada artık burdayım kızlar net sorunu çözüldü çido ve bilgem yola beraber devam edecegiz demekki hayırlısı bende çok agladım negatif sonucunu alınca ama toparlandım sonunda ölüm yok ya .zaten bendeki sorun belli oldu döllenme olmuyormuş bende de kan pıhtılaşması var zaten yumurta azlıgı nele neler ama yılmak yok şimdi ilçaçlarımı kullanıyorum dhea ,folibolo.cortasprin.apikabol bunlar vitamin kan cıvıltıcı ve yumurtalıklarımı gençleştirici yani fsh düşürüyor ama ilaçı bırakmamak lazı eşimde evikap ve trental içiyor
Yabanım ve Casper sağolun arkadaşlar ..
İnşş meleğim bana sürpriz yapar doğal yolla gelir..
Kızlar biz tedaviye başlarken bana kan tetkikleri, rahim filmi, rahim ultrasonu falan yapılmıştı hepsi temiz çıkmıştı.. Biz bunları eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdık.. Ben bunları yaptırıken eşimdende 20 gün ara ile 3 adet spermiyogram testi istediler.. Benim tetkiklerim daha önce bitti eşim ise ilk spermiyogram testini yaptırdı fakat daha sonrakileri yaptırmadan özel bir tüp bebek kiliğinine gittik..
Benim aklıma takılan belki geriye kalan 2 tetsi yaptırsaydı oradaki ürolog spermlerin iğne yada ilaçla artırılması için tedavi verecekti..
Düzen labr.. 4.000.000 çıkarken devlet hastanesinde 13.000.000 mçıkmıştı ve tüp bebek dr'um eğitim ve araştırma hastanesinin sonuçları benim için daha doğrudur dedi..
Ben eşime şu hengame geçtikten sonra keçiboynuzu kürü, çinko vitamin vereceğim..
Ve bir üroloğa başvurup tekrar test yaptırmasını ve gerekiyorsa sperm saysıının artması için tedavi olmasını isteyeceğim.. Hmen yapmasına gerek yok ama 6 ay sonra başlasın ama oda baktırsın kendine ..
Bu benim kafama takıldı hep .. Kimbilir belki doğal yolla hamile olma ihtimalim vardı eşimin sayısı biraz artsaydı..
hayırlı olsun canım...
sonunda rabbim yüzünü güldürsün...
canım hepsi şifa olur inş..
allah yardımcınız olsun...
yabanım ve casper sağolun arkadaşlar ..
Inşş meleğim bana sürpriz yapar doğal yolla gelir..
Kızlar biz tedaviye başlarken bana kan tetkikleri, rahim filmi, rahim ultrasonu falan yapılmıştı hepsi temiz çıkmıştı.. Biz bunları eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdık.. Ben bunları yaptırıken eşimdende 20 gün ara ile 3 adet spermiyogram testi istediler.. Benim tetkiklerim daha önce bitti eşim ise ilk spermiyogram testini yaptırdı fakat daha sonrakileri yaptırmadan özel bir tüp bebek kiliğinine gittik..
Benim aklıma takılan belki geriye kalan 2 tetsi yaptırsaydı oradaki ürolog spermlerin iğne yada ilaçla artırılması için tedavi verecekti..
Düzen labr.. 4.000.000 çıkarken devlet hastanesinde 13.000.000 mçıkmıştı ve tüp bebek dr'um eğitim ve araştırma hastanesinin sonuçları benim için daha doğrudur dedi..
Ben eşime şu hengame geçtikten sonra keçiboynuzu kürü, çinko vitamin vereceğim..
Ve bir üroloğa başvurup tekrar test yaptırmasını ve gerekiyorsa sperm saysıının artması için tedavi olmasını isteyeceğim.. Hmen yapmasına gerek yok ama 6 ay sonra başlasın ama oda baktırsın kendine ..
Bu benim kafama takıldı hep .. Kimbilir belki doğal yolla hamile olma ihtimalim vardı eşimin sayısı biraz artsaydı..
geçmiş olsun şükür kurtulmuşsunnmrhb kızlar
Bu gün topiğimiz kalabalıkmış
Ama ben kaçırmışım
Kızlar bu gün 20 lik dişim için dr gittim ve çok şükür birinden daha kurtuldum
Ama başım ağryıyor ve çok yorgunum kahvaltıyla duruyoryum birşeyler yiyeceğim
Ama size bir bakmak istedim
Yabanım ve Casper sağolun arkadaşlar ..
İnşş meleğim bana sürpriz yapar doğal yolla gelir..
geçmiş olsun şükür kurtulmuşsunn
ewet canım neden olmasın belkide kendiliğinden kalırsın birçok kişi var boyle olan
çok şükür canım
sizden ne haberrrrrrrrr
tatlım hoş geldin maşallah öykücümüzde nasılda büyümüş...tatlım hamile değilim orda ufak bir yanlış anlaşılma vardı,ankaradayım şuan değişiklik olarak sadece işten dolayı ankaraya taşındım...özlettin sende işinde hayırlı olsun
Canım Esra, sen bana ne kadar üzüldüysen bende o kadar üzüldüm arkadaşım inan bana..canım dun duydum ve ck uzuldum ozelden mesaj yazdım ama sana kutun dolu oldugu ıcın gıtmedı
bnde negatıfımı aldım 4 gun once o kadar kotuydukı anlatamam
ınşşşşş dogal yollan evlat sahıbı oluruz ınşşşşşşşşşş
Yaa Yeter bu sitres durumu kalkınca herşey daha güzel oluyor ve olumlu oluyor değil mi?canım çok iyi düşümüşsün
ama şunu bilki eğerki rabbim doğal yoldan göndercekse (çok çok dua ediyorum son günlerde olmusluk yaşayanlara doğal gelsin meleğinizdiye)bu sayıdada gelir
inşş rabbim yaşatır silere hiç umadığın bir anda sürüz yapar kuzucuğunbenim eşimdede sorun var biliyorsun ben çukurova ünvrs sinde rapor aldık sayı 4.5 milyon olduğu için direk rapor verdiler bize ve hemen gitik aynı has dr ama özelinde tüp yaptırdık bizim rapor için test vermemizle tedavimizn arası 20 30 gün gibi bir şey sürdü tedaviden sonra ben epikiriz almaya gittim merkeze ve epikirizde eşimin sayısı 23 milyondu bu ne dedim labaratuvara gittim konuştm hiç bir yanlışlık yok dr bana eşin rahatlamış tedavideyiz diye o yüzden yüselmiş sayı dedi
Evet Belgin canım bende öyle düşünüyorum özellikle tüp bebekten sonra ilk üç ay aktif olmak gerekiyormuş :))geçmiş olsun şükür kurtulmuşsunn
ewet canım neden olmasın belkide kendiliğinden kalırsın birçok kişi var boyle olan
BİLGEM,
Görelim bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler...
Allah ağzınızın yuvanızın tadını bozmasın en büyük mutluluk o...
Selametle...
Canım Esra, sen bana ne kadar üzüldüysen bende o kadar üzüldüm arkadaşım inan bana..
Dediğin gibi inşş doğal yoldan gelir miniklerimiz..
Hakkımızda hayırlı olanı eyleysin rabbim..
Sende inançlı bir insanınsın innşş yakın zamanda atlatacağız arkadaşım...
Yaa Yeter bu sitres durumu kalkınca herşey daha güzel oluyor ve olumlu oluyor değil mi?
Ben kendime ve eşime çok şaşırdım çünkü Rabbim gerçekten metanet veriyormuş.. Sadece ilk gün ağladık üzüldük ama sonrası hep daha güzel ve iyimser geçti..
Ben bu kadar kolay kabulleneceğimizi sanmıyordum, özellikle eşimin ve beni o kadar mutlu ediyor ki sağolsun , birbirimizi teselli ederek hiçbişey yaşanmamış gibi davranabiliyoruz.. Yarın kürtajım var ondan sonra artık temelli normal hayatımıza dönüş yapacağız.. Doğal bitkisel ürünler araştıyoruz eşimle , Allah'tan böyle şeylere uzak bakmıyor .. Hemen int araştırıyor kullanırım diyor .. Keçiboynuzuna bakıyor şimdi , iyisini getirtelim falan diyor bu bile moral oluyor bana. Tek başıma mücedele etmiyorum sağolsun eşim de benimle birlikte yaiıyor bu süreci. Bunu yapmayan çok eş var üstelik..
Yeterim inşş ummadığımız bir anda gelir kapımızı çalar kuzularımız..
Evet Belgin canım bende öyle düşünüyorum özellikle tüp bebekten sonra ilk üç ay aktif olmak gerekiyormuş :))
Melalm hakkımızda hayırlısını eylesin hepimizin inş Tozbezi!
Bizi şerden ve hayırsız olan herşeyden korusun ..
Rabbim ne yaparsa kabülümdür, yaptığına sorgu sual olmaz..
Ama biliyorm ki sabırımızın karşılığında selameti gösterecektir inşş..[/QOTE]
BİLGEMMMMM EVET ÇOK ŞANSLISIN
AMA DAHADA ÖNEMLİSİ NE BİLİYORMUSUN
BU ŞANSIYIN FARKINDA OLMAN ÇOK DAHA ÖNEMLİ EVET CANIM BİRAZ ZAMAN GEÇSİN NORMAL HATATINIZA DÖNÜN HER ŞEY DAHA GÜZEL OLCAK VE İNŞŞŞ BEBĞİNİZ SİZE SÜPRİZ YAPACAK VE O ZAMANHE RŞEY MÜKEMMEL OLCAK
ŞUNU UNUTMAAAAAAAAA TÜP BEBKTEN SONRAKİ 3.4 AY ÇOK ÖNEMLİ DOĞAL YOLDAN HAMİŞ KALMAK ŞANSINDHA YÜKSEK
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BU ŞANS SENİ BULUR
Yaa Yeter bu sitres durumu kalkınca herşey daha güzel oluyor ve olumlu oluyor değil mi?
Ben kendime ve eşime çok şaşırdım çünkü Rabbim gerçekten metanet veriyormuş.. Sadece ilk gün ağladık üzüldük ama sonrası hep daha güzel ve iyimser geçti..
Ben bu kadar kolay kabulleneceğimizi sanmıyordum, özellikle eşimin ve beni o kadar mutlu ediyor ki sağolsun , birbirimizi teselli ederek hiçbişey yaşanmamış gibi davranabiliyoruz.. Yarın kürtajım var ondan sonra artık temelli normal hayatımıza dönüş yapacağız.. Doğal bitkisel ürünler araştıyoruz eşimle , Allah'tan böyle şeylere uzak bakmıyor .. Hemen int araştırıyor kullanırım diyor .. Keçiboynuzuna bakıyor şimdi , iyisini getirtelim falan diyor bu bile moral oluyor bana. Tek başıma mücedele etmiyorum sağolsun eşim de benimle birlikte yaiıyor bu süreci. Bunu yapmayan çok eş var üstelik..
Yeterim inşş ummadığımız bir anda gelir kapımızı çalar kuzularımız..
bilgecim çabuk toparlanmanıza sevindim
bizde ilk günler çok üzülmüştük ama bizde çabuk alıştık hayat işte devam ediyor
hayatımızda yeni bir sayfa açıyoruz ve umutla yazdıkça yazıyoruz
bizde 2. negatiften sonra doğal yollara başvurduk belki bu şekilde gelir bizi bulur meleğimiz umuduyla,ben eşime havuçsuyu kürü-incir kürü-keçiboynuzu pekmezi (aslında onunda kürünü uygulucaktım ama hepsi bir arada olmaz diye diğer kürler bitince başlıcam)birde çekirdekli siyah üzüm,dut kurusu,ceviz,yerfıstığı,kabak çekirdeği bolbol yediriyorum özellikle mevsim sebzesi pişiriyorum ve hergün taze sıkılmış meyve suyu içiiriyorum...
bazı ilaçlar da var vitamin v.s. onlarıda DFI testi yaptırdıktan sonra sonucuna göre dr gidip öyle almak istiyoruz...DFI testi spermin dna sını inceliyor hasar varmı diye sizde bir yaptırın isterseniz
sorun oradanmı kaynakalnıyor o belirlenir en azından :44: