Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dualarını ve güzel dilekçelerini esirgemeyen bütün arkadaşlara çokkk teşekkür ederim.

bu sürece ilk başladığımda kendimi çok rahat hissediyordum. hatta transfer gününe kadar çok rahattım ama aile ve çevre beni felaket gerdi ve germeye devam ediyor. birde ben 12 yıllık bir sigara tiryakisiydim. transfer sabahı bırakabildim sigarayı birazda gerginliğim ondan son 1 hafta zaman neasıl geçecek

canım nasılsın neler yapıyosun
allah kabul etsin canım...

amin canım

ArkadaşlAR pazartesi günü transferim gerçekleşti. geri sayım başladı benim için dua edin
hayırlı olsun canım...
sonunda rabbim yüzünü güldürsün...

canım hepsi şifa olur inş..
allah yardımcınız olsun...

mrhb kızlar
Bu gün topiğimiz kalabalıkmış
Ama ben kaçırmışım
Kızlar bu gün 20 lik dişim için dr gittim ve çok şükür birinden daha kurtuldum
Ama başım ağryıyor ve çok yorgunum kahvaltıyla duruyoryum birşeyler yiyeceğim
Ama size bir bakmak istedim

merhaba arkadaşlar,
biz erkek infertilitesi ile boğuşurken bende de sorun çıktı. yazmıştım buraya.uzun araştırmalardan sonra polip histereskopisi için mustafa bahçeciye karar verdim. bahçeci tüp bebekte muayeneye gideceğim pazartesi. yücel karaman düşünüyordum ama 3 buçuk milyar dediler telefonda. muayene ücretiyle 4ü bulacaktı. burda bir buçuk dediler. bakalım belki de polip değildir diye de kendimi kandırmaya çalışıyorum.
bu hafta içinde de devlet hastanesinde hormon tahili yaptırdım elimde bulunsun diye.
sonuçlar şöyle tsh 1.62
Lh 7.76
prolaktin 9.49
fsh kiti yokmuş.yapılamadı.
referans aralıklarında görünüyor hepsi ama yine de tecrübeli birine sorayım dedim. doktora göstermeye gidemedim. nasılsa pazartesi muayene gideceğim diye biraz da.

Son düzenleme:
Yabanım ve Casper sağolun arkadaşlar ..
İnşş meleğim bana sürpriz yapar doğal yolla gelir..

Kızlar biz tedaviye başlarken bana kan tetkikleri, rahim filmi, rahim ultrasonu falan yapılmıştı hepsi temiz çıkmıştı.. Biz bunları eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırdık.. Ben bunları yaptırıken eşimdende 20 gün ara ile 3 adet spermiyogram testi istediler.. Benim tetkiklerim daha önce bitti eşim ise ilk spermiyogram testini yaptırdı fakat daha sonrakileri yaptırmadan özel bir tüp bebek kiliğinine gittik..
Benim aklıma takılan belki geriye kalan 2 tetsi yaptırsaydı oradaki ürolog spermlerin iğne yada ilaçla artırılması için tedavi verecekti..
Düzen labr.. 4.000.000 çıkarken devlet hastanesinde 13.000.000 mçıkmıştı ve tüp bebek dr'um eğitim ve araştırma hastanesinin sonuçları benim için daha doğrudur dedi..
Ben eşime şu hengame geçtikten sonra keçiboynuzu kürü, çinko vitamin vereceğim..
Ve bir üroloğa başvurup tekrar test yaptırmasını ve gerekiyorsa sperm saysıının artması için tedavi olmasını isteyeceğim.. Hmen yapmasına gerek yok ama 6 ay sonra başlasın ama oda baktırsın kendine ..
Bu benim kafama takıldı hep .. Kimbilir belki doğal yolla hamile olma ihtimalim vardı eşimin sayısı biraz artsaydı..

canım dun duydum ve ck uzuldum ozelden mesaj yazdım ama sana kutun dolu oldugu ıcın gıtmedı
bnde negatıfımı aldım 4 gun once o kadar kotuydukı anlatamam
ınşşşşş dogal yollan evlat sahıbı oluruz ınşşşşşşşşşş

canım çok iyi düşümüşsün
ama şunu bilki eğerki rabbim doğal yoldan göndercekse (çok çok dua ediyorum son günlerde olmusluk yaşayanlara doğal gelsin meleğinizdiye)bu sayıdada gelir
inşş rabbim yaşatır silere hiç umadığın bir anda sürüz yapar kuzucuğun benim eşimdede sorun var biliyorsun ben çukurova ünvrs sinde rapor aldık sayı 4.5 milyon olduğu için direk rapor verdiler bize ve hemen gitik aynı has dr ama özelinde tüp yaptırdık bizim rapor için test vermemizle tedavimizn arası 20 30 gün gibi bir şey sürdü tedaviden sonra ben epikiriz almaya gittim merkeze ve epikirizde eşimin sayısı 23 milyondu bu ne dedim labaratuvara gittim konuştm hiç bir yanlışlık yok dr bana eşin rahatlamış tedavideyiz diye o yüzden yüselmiş sayı dedi

Son düzenleme:
geçmiş olsun şükür kurtulmuşsunn

ewet canım neden olmasın belkide kendiliğinden kalırsın birçok kişi var boyle olan

Hoşbulduk canım.sağol başladık bakalım işe allahın izni ile. bende özledim sizleri . büyüdü valla canım 7 aylık olduk çok şükür baya yaramaz anamı ağlatıyo valla. ankaralı oldun ha hayırlı olsun canım.bu güzel yanlış anlaşılma inşallah asıl haberin öncüsü olur canım.

BİLGEM,
Görelim bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler...
Allah ağzınızın yuvanızın tadını bozmasın en büyük mutluluk o...
Selametle...

Canım Esra, sen bana ne kadar üzüldüysen bende o kadar üzüldüm arkadaşım inan bana..
Dediğin gibi inşş doğal yoldan gelir miniklerimiz..
Hakkımızda hayırlı olanı eyleysin rabbim..
Sende inançlı bir insanınsın innşş yakın zamanda atlatacağız arkadaşım...
Yaa Yeter bu sitres durumu kalkınca herşey daha güzel oluyor ve olumlu oluyor değil mi?
Ben kendime ve eşime çok şaşırdım çünkü Rabbim gerçekten metanet veriyormuş.. Sadece ilk gün ağladık üzüldük ama sonrası hep daha güzel ve iyimser geçti..
Ben bu kadar kolay kabulleneceğimizi sanmıyordum, özellikle eşimin ve beni o kadar mutlu ediyor ki sağolsun , birbirimizi teselli ederek hiçbişey yaşanmamış gibi davranabiliyoruz.. Yarın kürtajım var ondan sonra artık temelli normal hayatımıza dönüş yapacağız.. Doğal bitkisel ürünler araştıyoruz eşimle , Allah'tan böyle şeylere uzak bakmıyor .. Hemen int araştırıyor kullanırım diyor .. Keçiboynuzuna bakıyor şimdi , iyisini getirtelim falan diyor bu bile moral oluyor bana. Tek başıma mücedele etmiyorum sağolsun eşim de benimle birlikte yaiıyor bu süreci. Bunu yapmayan çok eş var üstelik..
Yeterim inşş ummadığımız bir anda gelir kapımızı çalar kuzularımız..

geçmiş olsun şükür kurtulmuşsunn

ewet canım neden olmasın belkide kendiliğinden kalırsın birçok kişi var boyle olan
Evet Belgin canım bende öyle düşünüyorum özellikle tüp bebekten sonra ilk üç ay aktif olmak gerekiyormuş :))
BİLGEM,
Görelim bakalım Mevla neyler, neylerse güzel eyler...
Allah ağzınızın yuvanızın tadını bozmasın en büyük mutluluk o...
Selametle...

Melalm hakkımızda hayırlısını eylesin hepimizin inş Tozbezi!
Bizi şerden ve hayırsız olan herşeyden korusun ..
Rabbim ne yaparsa kabülümdür, yaptığına sorgu sual olmaz..
Ama biliyorm ki sabırımızın karşılığında selameti gösterecektir inşş..

bilgecim çabuk toparlanmanıza sevindim
bizde ilk günler çok üzülmüştük ama bizde çabuk alıştık hayat işte devam ediyor
hayatımızda yeni bir sayfa açıyoruz ve umutla yazdıkça yazıyoruz
bizde 2. negatiften sonra doğal yollara başvurduk belki bu şekilde gelir bizi bulur meleğimiz umuduyla,ben eşime havuçsuyu kürü-incir kürü-keçiboynuzu pekmezi (aslında onunda kürünü uygulucaktım ama hepsi bir arada olmaz diye diğer kürler bitince başlıcam)birde çekirdekli siyah üzüm,dut kurusu,ceviz,yerfıstığı,kabak çekirdeği bolbol yediriyorum özellikle mevsim sebzesi pişiriyorum ve hergün taze sıkılmış meyve suyu içiiriyorum...
bazı ilaçlar da var vitamin v.s. onlarıda DFI testi yaptırdıktan sonra sonucuna göre dr gidip öyle almak istiyoruz...DFI testi spermin dna sını inceliyor hasar varmı diye sizde bir yaptırın isterseniz
sorun oradanmı kaynakalnıyor o belirlenir en azından :44:

Son düzenleme:

Ceylin eşimin bir üroloğa gitmesi lazım .. O zaman bu testide söylerim dr'una..
Ne gerekiyorsa bakılsın.. Onun fsh ,lh ne biliyim kan tetkiki falan o şeyler hiç yapılmadı.. Spermiyogram tetsi o kadar..
Ben de keçiboynuzu kürü, kendime ve ona incir kürü, yine eşime evicap vitamin birde arı sütü polen karışımı uygulayacağım..
Sabahları senin dediğin gibi taze sıkılmış portakal suyu, nar suyuda çok iyi geliyor..
Şu katı meyve sıkacaklarından temin etmem lazım .. Çok pratik diyor kullananlar..
Birde dediğin gibi tüm sebze ve meyveler mevsiminde tüketilmali, ben sigara içmiyorum inşş yakında oda bırakacak çok azalttı..
O zaman işte bir umudum olur..

Kızlar bugün 2.30 da kürtajım var..
Maşallah doğum ücreti gibi kürtaj parası istiyolar yaa..
900 tl den 400 tl ye kadar fiyat aldık düşünün ..Ben bu kadar olacağını hiç tahmin etmedim..
Maddi manevi çok sıkıntı yaşatıyor insana bu tüp bebek sürecei ..
İnşş doağl yoldan gelir kuzularımız..
Benim için bugün dua edin arkadaşlar , inşş çarçabuk biter..

bılgem yaaaaaaaaa,
ne kotu demı ben bırkac gun bıle olsa hamıle olmanın tadını cıkardım
sense onun herseyını gordukten sonra kaybedıyorsun
demekki ıkımız ıcınde hayırlı zamn hayırlı vakıt deıl,
kaderde olanı yasıyo malesef ınsan
maddı manevı ınsanlar ıcın buyuk bır yıkım .....
ınş bu gunlerde geceeck
sen bbugun bır melek emanet edeceksın aaama ınş en yakın zamnda
hmde dogal yollan sana baska bır emelek konacakkkkkk ınşşşşşş
kelımelr kıfayetsız kalıor sorun EVLAT HASRETI olunca.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…