Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ceylin eşimin bir üroloğa gitmesi lazım .. O zaman bu testide söylerim dr'una..
Ne gerekiyorsa bakılsın.. Onun fsh ,lh ne biliyim kan tetkiki falan o şeyler hiç yapılmadı.. Spermiyogram tetsi o kadar..
Ben de keçiboynuzu kürü, kendime ve ona incir kürü, yine eşime evicap vitamin birde arı sütü polen karışımı uygulayacağım..
Sabahları senin dediğin gibi taze sıkılmış portakal suyu, nar suyuda çok iyi geliyor..
Şu katı meyve sıkacaklarından temin etmem lazım .. Çok pratik diyor kullananlar..
Birde dediğin gibi tüm sebze ve meyveler mevsiminde tüketilmali, ben sigara içmiyorum inşş yakında oda bırakacak çok azalttı..
O zaman işte bir umudum olur..

Kızlar bugün 2.30 da kürtajım var..
Maşallah doğum ücreti gibi kürtaj parası istiyolar yaa..
900 tl den 400 tl ye kadar fiyat aldık düşünün ..Ben bu kadar olacağını hiç tahmin etmedim..
Maddi manevi çok sıkıntı yaşatıyor insana bu tüp bebek sürecei ..
İnşş doağl yoldan gelir kuzularımız..
Benim için bugün dua edin arkadaşlar , inşş çarçabuk biter..
canım rabbim her türlü kolaylıklar versin
bir daha böyle acılar ne daha azını ne daha çoğunu yaşatmasın
ben negatifi aldım üzüldüm alıştım ama sizinki çok daha zor :KK59:

bilgecim aslında iyi bir üroloğa gitmenizide söyleyecektim atlamışım
nasıl olur anlamadım eşinin hiçmi fsh'ine lh'sine bakılmadı bunların düşük değerlerde olması
sperm değerlerini etkiliyeceğini ne bileyim kan değerleri filan bakılması şart olan testler
ama en azından şunu öğrenmiş oldun hamile kalabiliyorsun :KK49:
sen sanırım ankaradasın bak ankarada prof.kaan aydos diye bir ürolog dr var ve çok iyi şeyler söylüyorlar öyle hemen tüpbebeğe yönlendirmiyormuş sonuna kadar tedavi ediyormuş
hatta bu bölümde krishazel diye bir arkadaş ilk negatif denemesinden sonra onun tedavisi sayesinde doğal yoldan hamile istersen bu doktoru bir araştır ankara tıptaymış..
ayrıca eşinin sigarayı bırakması gerek bunu sizde biliyorsunuzdur spermlere oldukça etkisi var
azaltması bile sonuçlarınızı değiştirebilir..
bu tedaviler bizi hem maddi hem manevi yönden çok yıpratıyor
rabbim bizlere kolaylık versin hepimizin kendiliğinden gelsin bebişleri :emir_bebek:

canım rabbim her türlü kolaylıklar versin
bir daha böyle acılar ne daha azını ne daha çoğunu yaşatmasın
ben negatifi aldım üzüldüm alıştım ama sizinki çok daha zor :KK59:

bilgecim aslında iyi bir üroloğa gitmenizide söyleyecektim atlamışım
nasıl olur anlamadım eşinin hiçmi fsh'ine lh'sine bakılmadı bunların düşük değerlerde olması
sperm değerlerini etkiliyeceğini ne bileyim kan değerleri filan bakılması şart olan testler
ama en azından şunu öğrenmiş oldun hamile kalabiliyorsun :KK49:
sen sanırım ankaradasın bak ankarada prof.kaan aydos diye bir ürolog dr var ve çok iyi şeyler söylüyorlar öyle hemen tüpbebeğe yönlendirmiyormuş sonuna kadar tedavi ediyormuş
hatta bu bölümde krishazel diye bir arkadaş ilk negatif denemesinden sonra onun tedavisi sayesinde doğal yoldan hamile istersen bu doktoru bir araştır ankara tıptaymış..
ayrıca eşinin sigarayı bırakması gerek bunu sizde biliyorsunuzdur spermlere oldukça etkisi var
azaltması bile sonuçlarınızı değiştirebilir..
bu tedaviler bizi hem maddi hem manevi yönden çok yıpratıyor
rabbim bizlere kolaylık versin hepimizin kendiliğinden gelsin bebişleri :emir_bebek:

Ceylin 7 hafta hamilelik yaşadım , her gün konuştum hergün sevdim yavrumu..
Benim kazandığım tek şey hamile kalabildiğimi öğrendim ama bebeğimin neden kalp atışı olmadığını bilmiyorum.. İşte benim içinde bu muamma..
Eşime hiçbir kan testi yapılmadı ama bu hastanenin kusuru değil bizim kusurumuz .. Çünkü eğitim ve araştırma hastanesinde başladık benim tetsler yapıldı eşimin spermiyogram testleri 20 günde bir yapıldığı için benim tetkikler ondan önce bitti. Eşimde 2. spermiyogramı yaprımadı ve direk tüp bebek merkezine gittik ve orada başladık.. O üroloğa ben kadın doğum uzmanına gidyordum araştırma hastanesindeyken fakat ona bu dediğin testler yapılmadan ayrıldık ordan.. Şimdi ben tüp bebekten falan önce eşimin üroloğa gidip tedavi görmesini istiyorum en doğrusu bu.. Oda testlerini yaptırsın.. 13 milyon sperminiz var dedi hastane.. Belki iğne ilaç tedavisi ile 20 milyonu aşacak .. Bizde saysı ortalarda morfaolojide 0 değil.. %4 .. Biraz olsun şansımız var sanki doğal yollla..

Ceylin 7 hafta hamilelik yaşadım , her gün konuştum hergün sevdim yavrumu..
Benim kazandığım tek şey hamile kalabildiğimi öğrendim ama bebeğimin neden kalp atışı olmadığını bilmiyorum.. İşte benim içinde bu muamma..
Eşime hiçbir kan testi yapılmadı ama bu hastanenin kusuru değil bizim kusurumuz .. Çünkü eğitim ve araştırma hastanesinde başladık benim tetsler yapıldı eşimin spermiyogram testleri 20 günde bir yapıldığı için benim tetkikler ondan önce bitti. Eşimde 2. spermiyogramı yaprımadı ve direk tüp bebek merkezine gittik ve orada başladık.. O üroloğa ben kadın doğum uzmanına gidyordum araştırma hastanesindeyken fakat ona bu dediğin testler yapılmadan ayrıldık ordan.. Şimdi ben tüp bebekten falan önce eşimin üroloğa gidip tedavi görmesini istiyorum en doğrusu bu.. Oda testlerini yaptırsın.. 13 milyon sperminiz var dedi hastane.. Belki iğne ilaç tedavisi ile 20 milyonu aşacak .. Bizde saysı ortalarda morfaolojide 0 değil.. %4 .. Biraz olsun şansımız var sanki doğal yollla..

canım kalp atışını duyamamanız çok sağlıksız bir embriyonun sonucu olabilir
bizde 20 günde bir test vermiştik ama bizden rapor için istendi sizinki raporlu değildi demekki
ama yinede diğer tesrleri merkezin drun görmesi gerekiyor körü körüne tedaviye başlanırmıki
bizim drumuz elimde olan tüm önceki testleri filmleri görmek istedi neyse geçti gitti ben diyorum bu yolda her yaşadığımız tecrübe bizim için...
ayrıca şimdiki değerlerle bile hamile kalabilirsin morfoloji çok önemli oda %4 çok iyi
sana dediğim dra gitmeni tavsiye ederim zaten kürtaj sonrası ilk 3 ay korunucaksın bu aradada eşin tedavisini olur ve içimden bir ses senin en yakın zamanda güzel haberler vereceğini söylüyor:KK49:

canlarım ne güzel sohbet etmişisiniz

allahım hepmizin yüzünü güldürsün inşşşşş
bekleyen herkesin
yolunu açık etsin kolaylıklar versin
ne zordur hepmiz biliyoruz yaşadık

Kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
Yoksa bunun adı umut mu onuda bilmiyorum..
Bugün kürtaj olmadım , özel bir muayenehaneye gittik..
Dr'um kürtaj yapmak istemdi, kese var dedi bebekte var ve geçen gün gittiğim hastanedeki dr'un dediği gibi bebek yolk kesesinede yapışık değil dedi..
Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..Çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Bilmiyorum kızlar bende tabi ki almayalım bekleyelim dedim .. Ben kesin kes kürtaj yapılması gerektiği için gitmiştim çünkü bana öyle söylendi ama bugün ki kadın doğumcu böyle söyleyince bende kabul etmedim tabi ki kürtajı..
Sonra neden beklemedm ? demek istemiyorum..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. Öyle değil mi kızlar?

kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
Dr'um kürtaj yapmak istemdi, kese var dedi bebekte var ve geçen gün gittiğim hastanedeki dr'un dediği gibi bebek yolk kesesinede yapışık değil dedi..
Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Bilmiyorum kızlar bende tabi ki almayalım bekleyelim dedim .. Ben kesin kes kürtaj yapılması gerektiği için gitmiştim çünkü bana öyle söylendi ama bugün ki kadın doğumcu böyle söyleyince bende kabul etmedim tabi ki kürtajı..
Sonra neden beklemedm ? Demek istemiyorum..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. öyle değil mi kızlar?
canımm alahım mucizesini göstersin inşşşşşşşşşşş
yaaaaaaaaaa şu anda ağlıyorum inanki rabbim sen çok büyüksün
inşşşşşşşşşş canım haftaya rabbim mucizeni sana gösretsin yaaaaaa
ne diyeceğim bilmiyorum

bilgemm canım inş rabbim mucizeni sana bağışlar,inşşşş....

arkamahalle nasılsın şeker sende uzun zaman oldu denk gelmeyeli iyisindir inş

tatlım yok evdeyim cumartesileri ögleye kadar benim işim canım.yetercim bu gün noldu biliyonmu.prof.kaan aydos u duymuşsundur ona mail attım sağolsun hemen cevap vermiş çok sevindim ya sanırım bende tedavimi kaan beyle devam edicem öncelikle eşim tedavi altına alınacak bakalım 4-5 aya kadar da bende dahil olcam içim umutla doldu ya bu duyguyu unutmuştum doğrusu. sen nasılsın canım kaptırdım ben ama bu arada

Son düzenleme:
tatlım yok evdeyim cumartesileri ögleye kadar benim işim canım.yetercim bu gün noldu biliyonmu.prof.kaan aydos u duymuşsundur ona mail attım sağolsun hemen cevap vermiş çok sevindim ya sanırım bende tedavimi kaan beyle devam edicem öncelikle eşim tedavi altına alınacak bakalım 4-5 aya kadar da bende dahil olcam içim umutla doldu ya bu duyguyu unutmuştum doğrusu. Sen nasılsın canım kaptırdım ben ama bu arada

canım yaaaaaa kaan beye gidenlerdençok memnunolanlar var
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşş ben senden güzel haber bekliyorum inşşşşşşşşşş
nasıl geleceğini bilemiyorum (içimden bir ses doğal diyor ama)ama inşşşşşşşşşşşşşşşşşş:KK49::KK49::KK49::KK49:

Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..Çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. Öyle değil mi kızlar?

guzel haberlerlen don ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

tatlım yok evdeyim cumartesileri ögleye kadar benim işim canım.yetercim bu gün noldu biliyonmu.prof.kaan aydos u duymuşsundur ona mail attım sağolsun hemen cevap vermiş çok sevindim ya sanırım bende tedavimi kaan beyle devam edicem öncelikle eşim tedavi altına alınacak bakalım 4-5 aya kadar da bende dahil olcam içim umutla doldu ya bu duyguyu unutmuştum doğrusu. sen nasılsın canım kaptırdım ben ama bu arada

canım biz kaan hocayla tedavi uygulamıştık geçen yıl fakat bize bi faydası olmamıtı azospermi olduğumuzdan ama size faydası olacaktır allah yardımcınız olsun

canlarım eşim sağlık bakanlığı atamasına tercih yaptı lütfen dua edin bize lütfenn

canlarım eşim sağlık bakanlığı atamasına tercih yaptı lütfen dua edin bize lütfenn

canım rabbim gönlünüze göre hayırlı işler nasip etsin...
allah yardımcınız olsun...

bilgemcim
çok şaşırdım doğrusu
ama beklemeğe karar vermekte iyi yapmışsın...
sonradan pişman olacağın birşey yapmamış olursun...
rabbim hakkınızda hayırlısını versin....

bende şaşırdım doğrusu :KK53:
drun iyi niyetinide takdir ediyorum
inşallah rabbim hayırlısıyla mucizeni size bağışlar :KK49:

inşallah rabbim gönlünüze göre verir
hayırlı kapılar açar
eşinin mesleği neydi belgincim

selam canım moralinin bozuk olduğunu okudum
inanki çok üzüldüm değerler niye bu kadar fazla düşmüş acaba
bizim değerlerimizde her tstte düşerdi hatırlıyomusun bilmiyorum
her test sonucunda hüsrana uğrardık ama bak şimdi bebeğim kollarımda
umudunu yitirme tüp bebek tapılır niye yapılmasın
inşallah iyi bir ürolog bulursun ve değerleriniz birden artar
bildiğim bi ürolog yok yardım edemiycem o yüzden
ama canını sıkma herşey olucağına varıyo biliyosun ki
sen hamile kalmış birisin üstelik

çok sağol arkadaşım.burda özelde bir üroloğa gitti.o da şaşırmış sonuçlara.bu hafta sonu yeniden test verecek eşim.inşallah bu kez iyi çıkar.
sen nasılsın canım?bebiş çok yoruyormu?:))

o zaman 5 ay hesab edeceksiniz canım...
ama eğer beklemek istemiyorsanız aşılama deneyebilirsiniz....

canım inan çok üzüldüm...
nedir bizim bu spermlerden çektiğimiz... yerinde durdukları yok...

canım benim bildiğim iyi bir dr yok...
inş iyi birine denk gelirsiniz...

canım yaa:KK59::KK59:
allah yardımcın olsun....[/B]

sorma ya fadikçim.en sinir olduğum da dr bana hamile kalmanda hiçbir sorun yok.tek sorun spermler diyor.off ki offff..eşim annesinede üzüldü ya çok.dr bunun da sonuçları etkileyebileceğini söylemiş.keçiboynuzuna başlıvaz şimdi.aslında çok şey yapmak istiyorum da kayınvalideler bizde ya,kafam öyle karışık,öyle dalgınki. :KK37: bir okulun işleri,bir evin işleri.nereye yetişeceğimi şaşırdım. sürekli bişeyler unutup duruyorum.
şu emre bakırcıoğlu için aradım.tek muayenesi 200 liraymış :KK53:

inşallah öyle olur canımm.
allahın işi hiç belli olmaz.
mucizen seninle kalır inşş..

yeni işin,yeni evin,yeni hayatın hayırlı olsun canım.ben ankarada okumuştum.ondan çok severim ankarayı.düzenlidir.inşallah sende seversin.

inşallah hayırlısıyla kadro alır canım.allah yardımcınız olsun.

allahım ne kadar büyüksün inşallah rabbim bebeğini sana bağışlamıştır en doğru kararı almışsın ....

canım rabbim gönlünüze göre hayırlı işler nasip etsin...
allah yardımcınız olsun...

bilgemcim
çok şaşırdım doğrusu
ama beklemeğe karar vermekte iyi yapmışsın...
sonradan pişman olacağın birşey yapmamış olursun...
rabbim hakkınızda hayırlısını versin....
sağol canım inşallahhh
bende şaşırdım doğrusu :KK53:
drun iyi niyetinide takdir ediyorum
inşallah rabbim hayırlısıyla mucizeni size bağışlar :KK49:

inşallah rabbim gönlünüze göre verir
hayırlı kapılar açar
eşinin mesleği neydi belgincim

sağol canım allah razıolsun sağlık memuru...şimdi hemşire olarak atanıyolar inşallahhhh yani

X