- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 46
canım rabbim her türlü kolaylıklar versinCeylin eşimin bir üroloğa gitmesi lazım .. O zaman bu testide söylerim dr'una..
Ne gerekiyorsa bakılsın.. Onun fsh ,lh ne biliyim kan tetkiki falan o şeyler hiç yapılmadı.. Spermiyogram tetsi o kadar..
Ben de keçiboynuzu kürü, kendime ve ona incir kürü, yine eşime evicap vitamin birde arı sütü polen karışımı uygulayacağım..
Sabahları senin dediğin gibi taze sıkılmış portakal suyu, nar suyuda çok iyi geliyor..
Şu katı meyve sıkacaklarından temin etmem lazım .. Çok pratik diyor kullananlar..
Birde dediğin gibi tüm sebze ve meyveler mevsiminde tüketilmali, ben sigara içmiyorum inşş yakında oda bırakacak çok azalttı..
O zaman işte bir umudum olur..
Kızlar bugün 2.30 da kürtajım var..
Maşallah doğum ücreti gibi kürtaj parası istiyolar yaa..
900 tl den 400 tl ye kadar fiyat aldık düşünün ..Ben bu kadar olacağını hiç tahmin etmedim..
Maddi manevi çok sıkıntı yaşatıyor insana bu tüp bebek sürecei ..
İnşş doağl yoldan gelir kuzularımız..
Benim için bugün dua edin arkadaşlar , inşş çarçabuk biter..
bir daha böyle acılar ne daha azını ne daha çoğunu yaşatmasın
ben negatifi aldım üzüldüm alıştım ama sizinki çok daha zor
bilgecim aslında iyi bir üroloğa gitmenizide söyleyecektim atlamışım
nasıl olur anlamadım eşinin hiçmi fsh'ine lh'sine bakılmadı bunların düşük değerlerde olması
sperm değerlerini etkiliyeceğini ne bileyim kan değerleri filan bakılması şart olan testler
ama en azından şunu öğrenmiş oldun hamile kalabiliyorsun
sen sanırım ankaradasın bak ankarada prof.kaan aydos diye bir ürolog dr var ve çok iyi şeyler söylüyorlar öyle hemen tüpbebeğe yönlendirmiyormuş sonuna kadar tedavi ediyormuş
hatta bu bölümde krishazel diye bir arkadaş ilk negatif denemesinden sonra onun tedavisi sayesinde doğal yoldan hamile istersen bu doktoru bir araştır ankara tıptaymış..
ayrıca eşinin sigarayı bırakması gerek bunu sizde biliyorsunuzdur spermlere oldukça etkisi var
azaltması bile sonuçlarınızı değiştirebilir..
bu tedaviler bizi hem maddi hem manevi yönden çok yıpratıyor
rabbim bizlere kolaylık versin hepimizin kendiliğinden gelsin bebişleri