Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydınlar nasılsın bugun cuma rabbım yüzümüzü güldürsün dualarımız kabul hepimize sağlık ,sihat huzur ,hayırlı evletlar nasip etsin

herkeze kocaman günaydın hayırlı cumalar olsun inş hepimizede.bilgemin en son rahatsızlanıp hast.gittiğinde yaşadıgı duyguların aynısını bende en son tedavimde yaşadım.durum ne olursa olsun insan önce canan diyor kızlar bunu çok net bir şekilde yaşadım bende,rabbim hayırlar versin hepimizede inş.tekrar kucak dolusu günaydınlarrrrrrrrrr

bilgem gelmiş hoş geldin canım tabı diger arkadaşlarımda

çidocummm ve bilgecimmm şu anda sizlere söylenebilecek sözler sınırlı, ancak unutmayın ki allah ne derse öyle oluyor, yani bunun için bişey diyemeyiz, inşallah yine çok mutlu haberlerinizi alırız bir gün... Bugün cuma, hepinizin cuması mübarek olsun arkadaşlarm... Ben de bu yoldayken sadece bu yolun sınavından değil daha ne zorlu sınavlardan geçiyorum... Ama çok şükür allah'a ...
kızlar
aminnnnnnnnnnnnnnnn
iyi dileklerinize dualrınıza
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yüzlerimizi güldürsün
çido bilgemmmmmmm
ve bu durumda olanlar sizlere rabbim bir an önce kolaylık çıkış yolu versin
inşşşşşşşşşşşşşşş

biraz önce bir tanıdık ile telde görüştüm onlarında bir akrabası varmış kadın ve erkekten kaynaklanan ortak problemlerden dolayı bebekleri olmuyormuş en son bir bebek evlat edinmişler ve bebekte zihin özürlü çıkmış büyüyünce,neyse hiç ah etmemişler bu durumları için ama çocuk büyüdükçe ne kadını dinlemiş ne de babayı ve kadın 50 yaşında tansiyon yükselmesinden dolayı geçen hafta vefat etmiş.dicem o dur ki rabbim ne verirse hayırlısını versin evladında kocanın da herşeyinde.egerki biz elimizden geldiğini yaptığımız halde vermiyorsada onda da bir hayır vardır diyelim.

biraz önce bir tanıdık ile telde görüştüm onlarında bir akrabası varmış kadın ve erkekten kaynaklanan ortak problemlerden dolayı bebekleri olmuyormuş en son bir bebek evlat edinmişler ve bebekte zihin özürlü çıkmış büyüyünce,neyse hiç ah etmemişler bu durumları için ama çocuk büyüdükçe ne kadını dinlemiş ne de babayı ve kadın 50 yaşında tansiyon yükselmesinden dolayı geçen hafta vefat etmiş.dicem o dur ki rabbim ne verirse hayırlısını versin evladında kocanın da herşeyinde.egerki biz elimizden geldiğini yaptığımız halde vermiyorsada onda da bir hayır vardır diyelim.[/
günaydın kızlar bakın neler var hayatta aynen ben hep başıma ne geldiyse bundada vardır bir hayır dedim ve inancımı yitirmedim
bu arada artık burdayım kızlar net sorunu çözüldü çido ve bilgem yola beraber devam edecegiz demekki hayırlısı bende çok agladım negatif sonucunu alınca ama toparlandım sonunda ölüm yok ya .zaten bendeki sorun belli oldu döllenme olmuyormuş bende de kan pıhtılaşması var zaten yumurta azlıgı nele neler ama yılmak yok şimdi ilçaçlarımı kullanıyorum dhea ,folibolo.cortasprin.apikabol bunlar vitamin kan cıvıltıcı ve yumurtalıklarımı gençleştirici yani fsh düşürüyor ama ilaçı bırakmamak lazı eşimde evikap ve trental içiyor

Bİlgemm... neden oldu niye oldu demiyorum kardeşim... biliyorum ki vardır bunun ardında da bi hayır... herşeyi mantık ve inançla aşabilecek güçtesin , buna inanıyorum..... Acını hiçç bi cümle hafifletmese de zaman herseye ilaçtır derler...

Çido arkadaşım hayırlısı böyledir demekten başka bişey gelmiyor yine elimden ve dilimden.. boş cümleler sarfedeceğime ALLAH sabır ve iç ferhlığı versin diyıorum.
...

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

su1838 giz1978 Bilgemmm

muhteşem üçlü

canım arkadaşım çok üzüldüm okuyunca gözyaşlarımı tutamadım güçlü olmana sevindim allahım yardım etsin bu günleri atlatmana...
Canım Nurcanım sağolsın , aminn.. Rabbim kimselere yaşatmasın .. İnşş sen ve diğer tüp bebek mücadelesini kazanmış arkadaşlarımız sağlıcakla yavrularını kucaklayacaklar ve bizlerde bu güzel haberlerle moral bulacağız..
Bilgem çok geçmiş olsun. Rabbim bu zor günleri tez zamanda atlatıp hayırlısıyla bebeğine kavuşmanı nasip etsin. Hepimizin hakkımızda hayırlısı.
Güzel duan için sağolasın canım.. Dediğin gibi hakkımızda hayırlı olanı eylesin Rabbim..
canım arkadaşım çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın ne desem boş sabırlı ol canım ..
Sağolasın canımcımmm, birbirimize destek oluyoruz inan burada olmak çok iyi geliyor bana..
çido ve bilgem aslında yazacak birşey bulamıyorum..
okuduklarıma çok üzüldüm..
Allah sabır versin.. sağlık versin sizlere..
herşeyde bir hayır vardır demekten başka birşey yok..
Evet Tuliny haklısın arkadaşım.. Her şerde vardır bir hayır.. Cenabı Allah'ın takdiri..
Kimler neler yaşadı , gördük okuduk ama hayat öyle bişey ki zamanla geçiyor acın sanki hiç yaşanmamış gibi, o burukluk kalsada unutuyorsun..
bilgecim cok gecmiş olun ne diycemi bilemiyorum biraz kafanı ve vucudunu dinlendirdikten somra dondurulmuşlarını denersin
cok üzüldüm canım allah yardımcın olsun
Canım çok sağolsın güzel dileklerin için .. Malesef benim dondurulmuşum yok..
17 döllenmiş yumurtadan 5. güne 3 tane kalmıştı.. Biri transfer edildi diğerleri dondurulacak kalitede değildi..O yüzden tüp bebek yapmak istersek sil baştan olacak..
herkeze kocaman günaydın hayırlı cumalar olsun inş hepimizede.bilgemin en son rahatsızlanıp hast.gittiğinde yaşadıgı duyguların aynısını bende en son tedavimde yaşadım.durum ne olursa olsun insan önce canan diyor kızlar bunu çok net bir şekilde yaşadım bende,rabbim hayırlar versin hepimizede inş.tekrar kucak dolusu günaydınlarrrrrrrrrr
Günaydın Sidelya.. Haklısın insanın canı ne kadarda kıymetli.. Rabbime bunun için sonsuz teşekkürler..
bilgem gelmiş hoş geldin canım tabı diger arkadaşlarımda
Kuzum dün geldim baktım çıktım , başım ağrıyordu yazamadım..
Çidocummm ve Bilgecimmm şu anda sizlere söylenebilecek sözler sınırlı, ancak unutmayın ki Allah ne derse öyle oluyor, yani bunun için bişey diyemeyiz, İnşallah yine çok mutlu haberlerinizi alırız bir gün... Bugün Cuma, hepinizin Cuması mübarek olsun arkadaşlarm... Ben de bu yoldayken sadece bu yolun sınavından değil daha ne zorlu sınavlardan geçiyorum... Ama çok şükür Allah'a ...
Evet arkadaşım takdir ilahi .. Yaşananlardada vardır bir hayır..
ArkadaşlAR pazartesi günü transferim gerçekleşti. geri sayım başladı benim için dua edin
Deryacım inşş güzel bir sonuç alıp, müjdeli haberi verirsin bize..
Dularımız seninle..
Kız deliiii,, kan cıvıltıcı ne demek :) Allah seni ne yapsın .. Yüzümü güldürdün ya allahda seni güldürsün.. Gzi'im kuzum balım o kan sulandırıcı..
Bİlgemm... neden oldu niye oldu demiyorum kardeşim... biliyorum ki vardır bunun ardında da bi hayır... herşeyi mantık ve inançla aşabilecek güçtesin , buna inanıyorum..... Acını hiçç bi cümle hafifletmese de zaman herseye ilaçtır derler...
Çido arkadaşım hayırlısı böyledir demekten başka bişey gelmiyor yine elimden ve dilimden.. boş cümleler sarfedeceğime ALLAH sabır ve iç ferhlığı versin diyıorum.
...

Canım Elfidam senden alıcaz inşş güzel haberleri moral olacaksın bizlere.. Neden , niçin demeye gerek yok.. Yaşandı bitti diyorum kısmet diyorum .. Belki Allah'ın bir mucizesi, doğal yolla verir.. Kimbilir..

Son düzenleme:
biraz önce bir tanıdık ile telde görüştüm onlarında bir akrabası varmış kadın ve erkekten kaynaklanan ortak problemlerden dolayı bebekleri olmuyormuş en son bir bebek evlat edinmişler ve bebekte zihin özürlü çıkmış büyüyünce,neyse hiç ah etmemişler bu durumları için ama çocuk büyüdükçe ne kadını dinlemiş ne de babayı ve kadın 50 yaşında tansiyon yükselmesinden dolayı geçen hafta vefat etmiş.dicem o dur ki rabbim ne verirse hayırlısını versin evladında kocanın da herşeyinde.egerki biz elimizden geldiğini yaptığımız halde vermiyorsada onda da bir hayır vardır diyelim.
evet sidoşum allah ne verirse hayırlısını versin.aslında çok ısrarcı olmamak gerekli vakti saati gelince oluyor.benim 7 yıl sonra oldu çok şükür,bişey olmuyorsa mutlaka ondanda bi hayırl vardır.
ArkadaşlAR pazartesi günü transferim gerçekleşti. geri sayım başladı benim için dua edin

rabbim gönlüne göre versin işallah.

bilgemmm canım allah sabır versin.işallah bu defa tedavisiz hamile kalırsın.

hayırlı cumalar canlar
tüm dua ve dileklerimizin kabul olduğu bir cumamız olsun :KK16:

öncelikle hakkında hayırlısını diliyorum derya
rabbim inşallah emeğini boşa çıkarmaz
sonunda yüzü gülenlerden olursun :KK49:

günaydın kızlar bakın neler var hayatta aynen ben hep başıma ne geldiyse bundada vardır bir hayır dedim ve inancımı yitirmedim
bu arada artık burdayım kızlar net sorunu çözüldü çido ve bilgem yola beraber devam edecegiz demekki hayırlısı bende çok agladım negatif sonucunu alınca ama toparlandım sonunda ölüm yok ya .zaten bendeki sorun belli oldu döllenme olmuyormuş bende de kan pıhtılaşması var zaten yumurta azlıgı nele neler ama yılmak yok şimdi ilçaçlarımı kullanıyorum dhea ,folibolo.cortasprin.apikabol bunlar vitamin kan cıvıltıcı ve yumurtalıklarımı gençleştirici yani fsh düşürüyor ama ilaçı bırakmamak lazı eşimde evikap ve trental içiyor
bizim problemlerimiz hemen hemen aynı aynı sanırım giz'cim ve bende aynı ilaçları kullanıyorum :KK34:

herkese slm hayırlı cumalar

ben ne zamandır gelemiyodum merakdan çatlasamda bir türlü gelemedim kızlar dişdi hastalıkdı yoğunlukdu derken işede başladım bir türlü gelemedim arada kaçamak yapıp açsamda sanki öykü hanım o anı bekliyomuş gibi ya uyanır ya ağlar şimdide işyerinden yazıyorum valla ne var ne yok geçmişide okuyamam baya uzun ama açar açmaz 2 üzücü haber okudum bilgem ve çido allahım hayırlısı versin hakkınızda kızlar sağlığınızdan etmesin inanın çok üzüldüm ama eldende bişi gelmiyo malesef.

Son düzenleme:
ya kızlar ben az önce aymesin yasısındamı gördüm yanlış hatırlamıyosam sidelya hamilemi kızlarrrrrr

tatlım hoş geldin maşallah öykücümüzde nasılda büyümüş...tatlım hamile değilim orda ufak bir yanlış anlaşılma vardı,ankaradayım şuan değişiklik olarak sadece işten dolayı ankaraya taşındım...özlettin sende işinde hayırlı olsun

:
Arkadaşlar Becun olarak bu topikle tanıştım şimdi deryaayc olarak uzun bir aradan sonra geri döndüm.
yaklaşık 4 yıllık evliliğimizin son 3 senesinde yaşadığımız (2 başarısız aşılama nın ) olumsuz sonuçların ardından ocak 17 uzun protokol ile tüp bebek tedavisine başladık. yarın 2. gün puregon başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı

tekrar merhaba

böyle işte

arkadaşlar bu gün transfer 5. günü ilk 3 gün hep yattım ( annem rahat bırakmadı ) 4. gün işe başladım şuanda da çalışıyorum felaket miğde ağrım var yanıyorum gaz gaz gaz ne olacak bu halim :84:

X