Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarrrrrrrrrrrr
hepiniz gelmişsiniz
Keşeke denk gelseydik

bilgem kürtaj olmamışsın bir umutta olsa var..
ama durumdan emin olunmalı.. sonra sana zararı olmasın dikkat et..

Bİlgemcim.... bi umut dimi insanın içinde yeşeriveren.... Rabbim dediyse OL diye hersey bi bahane... umarım güzel haberle gelirsin bize haftaya...

Benimde transferim yapıldı dün...
bEBEĞİMİ kaptım geldim oralardan,benimledir inş... :26:

bende geciyorum hepinizin gectiği yollardan ilk defa...RABBİM hakkımızda hayırlı olanı versin inşALLAH...

Arkadaşım sen nerede yaptırdın transferini, hayırlı olsun İnşallah, artık senin hayırlı haberlerini bekliyorum unutma

bilgem kürtaj olmamışsın bir umutta olsa var..
ama durumdan emin olunmalı.. sonra sana zararı olmasın dikkat et..

tülin canım nasıslnınnnnnnn

elfida
seni merak ediyordum bende
inşş her şey güzel olsun

Arkadaşlar morfolojinin kaç olması gerek normal yolla hamilelik için bilgem Allah bebeğini sana bağışlasın herşeyin hayırlısı

Arkadaşlar morfolojinin kaç olması gerek normal yolla hamilelik için bilgem Allah bebeğini sana bağışlasın herşeyin hayırlısı
kruger kreterlerine göre bakılmışsa en az %4
WHO ya göre bakılmışsada en az %50 olması lazım...

hadi hayırlısı canım...
inş bebeğin hep seninle olur...

canım stres çok önemli...eşin tabiki annesine üzülüyodur buda etkiler.....
senin sıkıntında çok....
allah yardımcınız olsun...
dr işide zor canım rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

Son düzenleme:
iyi haftalar diliyorum herkeze inş mutlu huzurlu bir hafta yaşarız hep beraber

günaydın canım
elfidam nasıl gidiyor merak ettim gerçi fazla giremezsin ama ara ara haberdar et canım
bilgem allahım yüceligini gösterdi, bir daha inşallah ama yinede metanetini koru canım bir şaşırdık bin sevindik valla
bende aşırı mide agrısı acaba kullandıgım ilaçlardanmı ne şimdi ıhlamur içiyorum
kendime hiç zaman ayıramıyorum haftaya inşallah şöyle kendime bakıyım saçlar boyansın birde dişe gidecegim off offf

Arkadaşım sen nerede yaptırdın transferini, hayırlı olsun İnşallah, artık senin hayırlı haberlerini bekliyorum unutma
egede yaptırdım ya kız :)
senle bir başladıydık ya... unutkan arkadaş seni seni :))

tülin canım nasıslnınnnnnnn

elfida
seni merak ediyordum bende
inşş her şey güzel olsun
inşALLAH Yetercim...
hayırlı olanıversin RABBİM...

hadi hayırlısı canım...
inş bebeğin hep seninle olur...

...
AMİN Fadikcim...
Bekliyoruz bakalım.. bu aşamaya gelebildiğime şükür... Ağustosta gitmiştim ilk tüp bebek başvurusuna bak kaç ay oldu anca.... Zamanını mı bekletti RABBİM diyorum inş :)
iyiyim Giz cimmm
cok sağol... cok yatmaktan kaynaklanan bel ağrımdan başka bi sıkıntım yok şimdilik...
kabız olmamaya dikkat edicem bide en önemlisi o sanırım.. bide 3 Lt. su iç en az dediler...
elimdne geldiğince inşALLAH koruycam kendimi...

Sen nasılsın görüşmeyeli....

Sİdelya... Ankaraya taşınmışısn .. hayırlı olsun.. tedbili mekanda ferahlık vardır derlermiş...
Umarım hayırlıolur yeni yaşamın :26:

inşallah canımmmm

hepinize iyi haftalar allahım bu hafta inşallah hepimizin gönlünün muradını verir.kızlar tiroit için tahlil verdim sabah öğleden sonra alacağım sonucu.Evet YETER karşılaşamadık dün...

Elfida dediğin gibi bir umut Cmt gününü bekliyorum.. Hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun..
Senin bebiş artık içindeee.. Oy kıyamam .. İnşş hiç ayrılmazsınız ve 9 ay sonra sağlıcakla doğar.. Sende çok bekleidn bu zamanları.. Allah'ım emeklerinin karşılığını verir inşş..
Sen bizim geçtiğimiz bu yollardan sorunsuz geç inş..
nbr kızlar bılgem sen nasılsınnnnnnnnnnnnnn
Canım ben iyiyim sen nasılsın ?
Moralman sıfırlardaydım ama artık daha iyiyim , cmt günü herşeye hazırlıklıyım iyi haberede kötü haberede.. Zaten cmt ya bebeğimin kalp atışını göreceğim yada kürtaj olacağım sadece iki ihtimal var.. Allah'ım hangisi hayırlıysa onu nasip etsin.. Şimdi kazanıp ilerde kaybetmekte çok zor..

Arkadaşım sağolsın bende en az %4 olarak biliyorum..

Son düzenleme:

inşallah bebeğin seninledir ve hep seninle kalır canım.

hepinizden rabbim razı olsun inş.sizlerinde dediği gibi inş yeni mekanım her açıdan ugurlu gelir inş.bilgem rabbim yardımcın olsun dualarımızdasın canım.elfidacım rabbim seninde yardımcın olsun inş melegin hep seninle kalır

Son düzenleme:
egede yaptırdım ya kız :)
senle bir başladıydık ya... unutkan arkadaş seni seni :))

Yaaa hiç te bilem unutmadım, ben dışarıda yaptırdın sandım. Bizde farklı şeyler oldu canım ya... Ben de kocaman rahim ağzı yarası vardı onu dondurdum o iki ay uzattı bir de hastane rahim filmi(HSG) istedi benden bi de onu çektirdim. Eşimin değerleri de düştü 4 milyondan 700.000 e ama hareket ve morfolojide baya düzelme gördüler. Bu daha iyi bi sonuç dediler. Bize de Mart'ta randevu verdiler hemen başında gideceğiz. Eşime doktor Mart'ta transfer olacak gibi görülüyor demiş ya bakıyoruz artık. Size hiç aşılama denemediler değil mi?

hepinize iyi haftalar allahım bu hafta inşallah hepimizin gönlünün muradını verir.kızlar tiroit için tahlil verdim sabah öğleden sonra alacağım sonucu.Evet YETER karşılaşamadık dün...

İnşallah Belgin'cim nasılsın nasıl gidiyor hayat?

çok şükür canım baya kötü günler geçirdim ama çok şükür şimdi iyiyim
bebiş yormazmı ah bu yaramazlar gaz problemi uyku problemi derken terletiyolar valla
aman allah eksikliklerini göstermesin bunada şükür tez zamanda darısı sizlerin başına inşallah

Aymescim Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin İnşallah, sen erdin muradına İnşallah bizler de seninle beraber bir gün çıkarız kerevetimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…