Bİlgemcim.... bi umut dimi insanın içinde yeşeriveren.... Rabbim dediyse OL diye hersey bi bahane... umarım güzel haberle gelirsin bize haftaya...
Benimde transferim yapıldı dün...
bEBEĞİMİ kaptım geldim oralardan,benimledir inş... :26:
bende geciyorum hepinizin gectiği yollardan ilk defa...RABBİM hakkımızda hayırlı olanı versin inşALLAH...
bilgem kürtaj olmamışsın bir umutta olsa var..
ama durumdan emin olunmalı.. sonra sana zararı olmasın dikkat et..
Bİlgemcim.... bi umut dimi insanın içinde yeşeriveren.... Rabbim dediyse OL diye hersey bi bahane... umarım güzel haberle gelirsin bize haftaya...
bende geciyorum hepinizin gectiği yollardan ilk defa...RABBİM hakkımızda hayırlı olanı versin inşALLAH...
Arkadaşlar morfolojinin kaç olması gerek normal yolla hamilelik için bilgem Allah bebeğini sana bağışlasın herşeyin hayırlısı
kruger kreterlerine göre bakılmışsa en az %4Arkadaşlar morfolojinin kaç olması gerek normal yolla hamilelik için bilgem Allah bebeğini sana bağışlasın herşeyin hayırlısı
hadi hayırlısı canım...Bİlgemcim.... bi umut dimi insanın içinde yeşeriveren.... Rabbim dediyse OL diye hersey bi bahane... umarım güzel haberle gelirsin bize haftaya...
canım stres çok önemli...eşin tabiki annesine üzülüyodur buda etkiler.....çok sağol arkadaşım.burda özelde bir üroloğa gitti.o da şaşırmış sonuçlara.bu hafta sonu yeniden test verecek eşim.inşallah bu kez iyi çıkar.
sen nasılsın canım?bebiş çok yoruyormu?:))
sorma ya fadikçim.en sinir olduğum da dr bana hamile kalmanda hiçbir sorun yok.tek sorun spermler diyor.off ki offff..eşim annesinede üzüldü ya çok.dr bunun da sonuçları etkileyebileceğini söylemiş.keçiboynuzuna başlıvaz şimdi.aslında çok şey yapmak istiyorum da kayınvalideler bizde ya,kafam öyle karışık,öyle dalgınki.bir okulun işleri,bir evin işleri.nereye yetişeceğimi şaşırdım. sürekli bişeyler unutup duruyorum.
şu emre bakırcıoğlu için aradım.tek muayenesi 200 liraymış
iyi haftalar diliyorum herkeze inş mutlu huzurlu bir hafta yaşarız hep beraber
egede yaptırdım ya kız :)Arkadaşım sen nerede yaptırdın transferini, hayırlı olsun İnşallah, artık senin hayırlı haberlerini bekliyorum unutma
inşALLAH Yetercim...tülin canım nasıslnınnnnnnn
elfida
seni merak ediyordum bende
inşş her şey güzel olsun
AMİN Fadikcim...
hadi hayırlısı canım...
inş bebeğin hep seninle olur...
...
iyiyim Giz cimmmgünaydın canım
elfidam nasıl gidiyor merak ettim gerçi fazla giremezsin ama ara ara haberdar et canım
bilgem allahım yüceligini gösterdi, bir daha inşallah ama yinede metanetini koru canım bir şaşırdık bin sevindik valla
bende aşırı mide agrısı acaba kullandıgım ilaçlardanmı ne şimdi ıhlamur içiyorum
kendime hiç zaman ayıramıyorum haftaya inşallah şöyle kendime bakıyım saçlar boyansın birde dişe gidecegim off offf
çok sağol arkadaşım.burda özelde bir üroloğa gitti.o da şaşırmış sonuçlara.bu hafta sonu yeniden test verecek eşim.inşallah bu kez iyi çıkar.
sorma ya fadikçim.en sinir olduğum da dr bana hamile kalmanda hiçbir sorun yok.tek sorun spermler diyor.off ki offff..eşim annesinede üzüldü ya çok.dr bunun da sonuçları etkileyebileceğini söylemiş.keçiboynuzuna başlıvaz şimdi.aslında çok şey yapmak istiyorum da kayınvalideler bizde ya,kafam öyle karışık,öyle dalgınki.bir okulun işleri,bir evin işleri.nereye yetişeceğimi şaşırdım. sürekli bişeyler unutup duruyorum.
inşallah öyle olur canımm.
allahın işi hiç belli olmaz.
mucizen seninle kalır inşş..
yeni işin,yeni evin,yeni hayatın hayırlı olsun canım.ben ankarada okumuştum.ondan çok severim ankarayı.düzenlidir.inşallah sende seversin.
inşallah hayırlısıyla kadro alır canım.allah yardımcınız olsun.
Canım ben iyiyim sen nasılsın ?nbr kızlar bılgem sen nasılsınnnnnnnnnnnnnn
Arkadaşlar morfolojinin kaç olması gerek normal yolla hamilelik için bilgem Allah bebeğini sana bağışlasın herşeyin hayırlısı
egede yaptırdım ya kız :)
senle bir başladıydık ya... unutkan arkadaş seni seni :))
hepinize iyi haftalar allahım bu hafta inşallah hepimizin gönlünün muradını verir.kızlar tiroit için tahlil verdim sabah öğleden sonra alacağım sonucu.Evet YETER karşılaşamadık dün...
çok sağol arkadaşım.burda özelde bir üroloğa gitti.o da şaşırmış sonuçlara.bu hafta sonu yeniden test verecek eşim.inşallah bu kez iyi çıkar.
inşallah öyle olur canımm.
allahın işi hiç belli olmaz.
mucizen seninle kalır inşş..
yeni işin,yeni evin,yeni hayatın hayırlı olsun canım.ben ankarada okumuştum.ondan çok severim ankarayı.düzenlidir.inşallah sende seversin.
inşallah hayırlısıyla kadro alır canım.allah yardımcınız olsun.
çok şükür canım baya kötü günler geçirdim ama çok şükür şimdi iyiyim
bebiş yormazmı ah bu yaramazlar gaz problemi uyku problemi derken terletiyolar valla
aman allah eksikliklerini göstermesin bunada şükür tez zamanda darısı sizlerin başına inşallah