- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 46
canım rabbim her türlü kolaylıklar versinCeylin eşimin bir üroloğa gitmesi lazım .. O zaman bu testide söylerim dr'una..
Ne gerekiyorsa bakılsın.. Onun fsh ,lh ne biliyim kan tetkiki falan o şeyler hiç yapılmadı.. Spermiyogram tetsi o kadar..
Ben de keçiboynuzu kürü, kendime ve ona incir kürü, yine eşime evicap vitamin birde arı sütü polen karışımı uygulayacağım..
Sabahları senin dediğin gibi taze sıkılmış portakal suyu, nar suyuda çok iyi geliyor..
Şu katı meyve sıkacaklarından temin etmem lazım .. Çok pratik diyor kullananlar..
Birde dediğin gibi tüm sebze ve meyveler mevsiminde tüketilmali, ben sigara içmiyorum inşş yakında oda bırakacak çok azalttı..
O zaman işte bir umudum olur..
Kızlar bugün 2.30 da kürtajım var..
Maşallah doğum ücreti gibi kürtaj parası istiyolar yaa..
900 tl den 400 tl ye kadar fiyat aldık düşünün ..Ben bu kadar olacağını hiç tahmin etmedim..
Maddi manevi çok sıkıntı yaşatıyor insana bu tüp bebek sürecei ..
İnşş doağl yoldan gelir kuzularımız..
Benim için bugün dua edin arkadaşlar , inşş çarçabuk biter..
canım rabbim her türlü kolaylıklar versin
bir daha böyle acılar ne daha azını ne daha çoğunu yaşatmasın
ben negatifi aldım üzüldüm alıştım ama sizinki çok daha zor
bilgecim aslında iyi bir üroloğa gitmenizide söyleyecektim atlamışım
nasıl olur anlamadım eşinin hiçmi fsh'ine lh'sine bakılmadı bunların düşük değerlerde olması
sperm değerlerini etkiliyeceğini ne bileyim kan değerleri filan bakılması şart olan testler
ama en azından şunu öğrenmiş oldun hamile kalabiliyorsun
sen sanırım ankaradasın bak ankarada prof.kaan aydos diye bir ürolog dr var ve çok iyi şeyler söylüyorlar öyle hemen tüpbebeğe yönlendirmiyormuş sonuna kadar tedavi ediyormuş
hatta bu bölümde krishazel diye bir arkadaş ilk negatif denemesinden sonra onun tedavisi sayesinde doğal yoldan hamile istersen bu doktoru bir araştır ankara tıptaymış..
ayrıca eşinin sigarayı bırakması gerek bunu sizde biliyorsunuzdur spermlere oldukça etkisi var
azaltması bile sonuçlarınızı değiştirebilir..
bu tedaviler bizi hem maddi hem manevi yönden çok yıpratıyor
rabbim bizlere kolaylık versin hepimizin kendiliğinden gelsin bebişleri
Ceylin 7 hafta hamilelik yaşadım , her gün konuştum hergün sevdim yavrumu..
Benim kazandığım tek şey hamile kalabildiğimi öğrendim ama bebeğimin neden kalp atışı olmadığını bilmiyorum.. İşte benim içinde bu muamma..
Eşime hiçbir kan testi yapılmadı ama bu hastanenin kusuru değil bizim kusurumuz .. Çünkü eğitim ve araştırma hastanesinde başladık benim tetsler yapıldı eşimin spermiyogram testleri 20 günde bir yapıldığı için benim tetkikler ondan önce bitti. Eşimde 2. spermiyogramı yaprımadı ve direk tüp bebek merkezine gittik ve orada başladık.. O üroloğa ben kadın doğum uzmanına gidyordum araştırma hastanesindeyken fakat ona bu dediğin testler yapılmadan ayrıldık ordan.. Şimdi ben tüp bebekten falan önce eşimin üroloğa gidip tedavi görmesini istiyorum en doğrusu bu.. Oda testlerini yaptırsın.. 13 milyon sperminiz var dedi hastane.. Belki iğne ilaç tedavisi ile 20 milyonu aşacak .. Bizde saysı ortalarda morfaolojide 0 değil.. %4 .. Biraz olsun şansımız var sanki doğal yollla..
canımm alahım mucizesini göstersin inşşşşşşşşşşşkızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
Yoksa bunun adı umut mu onuda bilmiyorum..
Bugün kürtaj olmadım , özel bir muayenehaneye gittik..
Dr'um kürtaj yapmak istemdi, kese var dedi bebekte var ve geçen gün gittiğim hastanedeki dr'un dediği gibi bebek yolk kesesinede yapışık değil dedi..
Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Bilmiyorum kızlar bende tabi ki almayalım bekleyelim dedim .. Ben kesin kes kürtaj yapılması gerektiği için gitmiştim çünkü bana öyle söylendi ama bugün ki kadın doğumcu böyle söyleyince bende kabul etmedim tabi ki kürtajı..
Sonra neden beklemedm ? Demek istemiyorum..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. öyle değil mi kızlar?
bilgemm canım inş rabbim mucizeni sana bağışlar,inşşşş....
arkamahalle nasılsın şeker sende uzun zaman oldu denk gelmeyeli iyisindir inş
tatlım yok evdeyim cumartesileri ögleye kadar benim işim canım.yetercim bu gün noldu biliyonmu.prof.kaan aydos u duymuşsundur ona mail attım sağolsun hemen cevap vermiş çok sevindim ya sanırım bende tedavimi kaan beyle devam edicem öncelikle eşim tedavi altına alınacak bakalım 4-5 aya kadar da bende dahil olcam içim umutla doldu ya bu duyguyu unutmuştum doğrusu. Sen nasılsın canım kaptırdım ben ama bu arada
Kızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
Dr'um kürtaj yapmak istemdi, kese var dedi bebekte var ve geçen gün gittiğim hastanedeki dr'un dediği gibi bebek yolk kesesinede yapışık değil dedi..
Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..Çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Bilmiyorum kızlar bende tabi ki almayalım bekleyelim dedim .. Ben kesin kes kürtaj yapılması gerektiği için gitmiştim çünkü bana öyle söylendi ama bugün ki kadın doğumcu böyle söyleyince bende kabul etmedim tabi ki kürtajı..
Sonra neden beklemedm ? demek istemiyorum..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. Öyle değil mi kızlar?
tatlım yok evdeyim cumartesileri ögleye kadar benim işim canım.yetercim bu gün noldu biliyonmu.prof.kaan aydos u duymuşsundur ona mail attım sağolsun hemen cevap vermiş çok sevindim ya sanırım bende tedavimi kaan beyle devam edicem öncelikle eşim tedavi altına alınacak bakalım 4-5 aya kadar da bende dahil olcam içim umutla doldu ya bu duyguyu unutmuştum doğrusu. sen nasılsın canım kaptırdım ben ama bu arada
canlarım eşim sağlık bakanlığı atamasına tercih yaptı lütfen dua edin bize lütfenn
bende şaşırdım doğrusuKızlar sevineyim mi üzüleyim mi bilmiyorum..
Tamam bu haftalarda duyulması gerekiyor ama ben az 1 hafta daha beklenmesi gerektiğini düşünüyorum dedi..Çünkü kese hiç bozulmamış dedi , ben bu bebeği alırsam vijdan azabı çekerim üstelik tüp bebek , küçük bir ihtimalde olsa canlanabilir dedi..
Haftaya evet bu sefer alınması lazım derlerse benim için yıkım olmaz çünkü kaybını göze alım ve kabullendim ama kalp atışını gördük derslerse büyük sürpriz olur .. Öyle değil mi kızlar?
canlarım eşim sağlık bakanlığı atamasına tercih yaptı lütfen dua edin bize lütfenn
selam canım moralinin bozuk olduğunu okudum
inanki çok üzüldüm değerler niye bu kadar fazla düşmüş acaba
bizim değerlerimizde her tstte düşerdi hatırlıyomusun bilmiyorum
her test sonucunda hüsrana uğrardık ama bak şimdi bebeğim kollarımda
umudunu yitirme tüp bebek tapılır niye yapılmasın
inşallah iyi bir ürolog bulursun ve değerleriniz birden artar
bildiğim bi ürolog yok yardım edemiycem o yüzden
ama canını sıkma herşey olucağına varıyo biliyosun ki
sen hamile kalmış birisin üstelik
o zaman 5 ay hesab edeceksiniz canım...
ama eğer beklemek istemiyorsanız aşılama deneyebilirsiniz....
canım inan çok üzüldüm...
nedir bizim bu spermlerden çektiğimiz... yerinde durdukları yok...
canım benim bildiğim iyi bir dr yok...
inş iyi birine denk gelirsiniz...
canım yaa
allah yardımcın olsun....[/B]
tatlım yok evdeyim cumartesileri ögleye kadar benim işim canım.yetercim bu gün noldu biliyonmu.prof.kaan aydos u duymuşsundur ona mail attım sağolsun hemen cevap vermiş çok sevindim ya sanırım bende tedavimi kaan beyle devam edicem öncelikle eşim tedavi altına alınacak bakalım 4-5 aya kadar da bende dahil olcam içim umutla doldu ya bu duyguyu unutmuştum doğrusu. sen nasılsın canım kaptırdım ben ama bu arada
sağol canım inşallahhh
canım rabbim gönlünüze göre hayırlı işler nasip etsin...
allah yardımcınız olsun...
bilgemcim çok şaşırdım doğrusu
ama beklemeğe karar vermekte iyi yapmışsın...
sonradan pişman olacağın birşey yapmamış olursun...
rabbim hakkınızda hayırlısını versin....
bende şaşırdım doğrusu
drun iyi niyetinide takdir ediyorum
inşallah rabbim hayırlısıyla mucizeni size bağışlar
inşallah rabbim gönlünüze göre verir
hayırlı kapılar açar
eşinin mesleği neydi belgincim