keseyimi görüceksiniz cnm evet 3 ay çok dikkat et herşeyin yolunda olduğuna sevindim bende iyiyim dün 2li testim vardı bol bol gördüm bebişimi çok hareketli maşallah senin ilk tüp ebek denemesiydi dimi arkadaşım[/QUO
Günaydınlar..
Nurcan benim dr'um gebeliğimi öğrendikten 17 gün sonraya randevu verdi.. O yüzden hem keseyi hem kalp atışını duyacağız inşş...
İkisini bir araya getirdi.. Çünkü gideceğim hastane özel ve ssk ile anlaşması yok malesef ..
Ayrı ayrı gitmenin bir anlamı yoktu.
Ama kalp atışını duyduktan sonra oraya devam etmeyeceğim..Ssk ile anlaşmalı özel bir hastane olsun dedim. Oraları araştıracağım..
Benim ilk denemem nurcan , tek embriyo, blast ..
Allah hepimizin yavrularını sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin..
İyiyiz canım sen nasılsın,nasıl gidiyor hayat?
kızlar ben giremedim diye üzülüyordum sizlerde girmemişsiniz yeniyıl hazırlıklarıda başladı galiba.Kızalar akşam çok ağladım Yaprak Dökümünün sonuna....
bilgemmmmmm HER ŞEY GÜZEL OLACAKkeseyimi görüceksiniz cnm evet 3 ay çok dikkat et herşeyin yolunda olduğuna sevindim bende iyiyim dün 2li testim vardı bol bol gördüm bebişimi çok hareketli maşallah senin ilk tüp ebek denemesiydi dimi arkadaşım[/QUO
Günaydınlar..
Nurcan benim dr'um gebeliğimi öğrendikten 17 gün sonraya randevu verdi.. O yüzden hem keseyi hem kalp atışını duyacağız inşş...
İkisini bir araya getirdi.. Çünkü gideceğim hastane özel ve ssk ile anlaşması yok malesef ..
Ayrı ayrı gitmenin bir anlamı yoktu.
Ama kalp atışını duyduktan sonra oraya devam etmeyeceğim..Ssk ile anlaşmalı özel bir hastane olsun dedim. Oraları araştıracağım..
Benim ilk denemem nurcan , tek embriyo, blast ..
Allah hepimizin yavrularını sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin..
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABBİM SANA BEBĞİNİN PIT PITLARINI DUYMAYI NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
hayırlı günler canlar
ahh canım ben zaten sulugözüm son zamanlarda ben de çok ağladım
KIZLAR NASILSINIZ
Yeterim sağolasın arkadaşım....
Kızlar yılbaşı yaklaşitı iyice ne hazırlıklar yaptınız..
??
Yeni yıl 2011 hepimize mutluluk,huzur ve aşk getirsin inşallah :)
[ı][sıze="2"]kızlar 2011 hepimize sağlık,mutluluk ve huzur getirsin inşallah..
Ben artık bebek bebk diye tutturmuyorum.çok sıkıldım bunaldım.
Senelerdir bebek de bebk.gelmiyor işte.olmuyor işte.zorlamanın ne alem varki?değermi?bu kadar yıpranmaya değermi?benim de bir canım var yaaa..
Vallahi çok yoruldum.dün akşam yaprak dökümünü izleyp ağlarken aklıma geldi.bu dizi tam 4,5 yıl sürdü.dizi başladığında bizde bebek düşünmeye başlamıştık.
Yaprak dökümü gibi bir dizi bile bitti,yani o kadar uzun zaman geçti,bizde hala tık yokkkk.
Sinir oldum.
Istemiyorum artık bebek mebekkk..
2011 bana bebek getirmese de olur yaniiii..[/sıze][/ı]
aslında kötü yapiyoruz canım...evet canım aynı öyle oldu benim kardeşimde çam ağcı alalım abla evi süsleyelim falan dedi ben şimdiden yemekleri yaptım ki yarın akşam için başka hazırlıklarım var istediği için evide süsldim ama ağaç almadım okadar para veremem dedim ama bilmiyorum iyimi yapıyoruz kötümü kıramıyorumda canım benim
merhaba herkese,nasılsınız,hepinizin yeni yılını kutluyorum,yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk ve bol kazançlar getirsin,çocuk sahibi olamayan tüm arkadaşlarıma 2011 şans getirsin,evlat sahibi olmayı nasip etsin inş,haftaya perşembe yani 6 ocakta sabah 8 de epidural sezeryan oluyorum,benim için dua edin arkadaşlar,oğlumu sağlıkla kucağıma alayım inşallah,hepinizi öpüyorum,tekrar mutlu seneler,bol çocuklu bir sene olur inş.