Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşbulduk canımmmm napıyosun????
iylik canım sen ansısın
sağol canım evet hayırlısıyla geldim şuan annemin yanındayım ama iyiki gelmişim annem rahatsız biraz bugün doktora götürdük kalp ve tansiyon çıktı bakalım 1 hafta sonra tekrar götürücem ozaman tam ilaçlar kararlaştırılacak şuan 1 hafta diyet uyguluycam anneme tuzlu yasak artık bakalım işallah en kısa zamanda düzelicek

bizde kullanıyoruz canım ama daha 1 ay olmadı tahmini 20 gün falan oldu ama kullanıp fayda görenler var işallah bizde görücez canım
canım geçmiş olsun benim annemdede hirertansiyon var yaaaaa allah yardımcıları olsun çok zor

canım nasipte varsa bırak mikroyu doğal bile olur...
Ama nasipte yoksa isterse süper kalite olsun herşey boş...
Rabbim ne demişse anlımıza ne yazmışsa o olur...
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

Iyiyim yeterim:KK16:
Buralarda gezinip duruyorum işte...

birtürlü karşılaşamadık canım yaaaaaa

bilgem hayırlısı olsunnn çok sevindim yolunda dimi herşey...
Arkadaşım çok sağol, şükür Allah'a yolunda , haftaya kontrolümüz var , hayat güzel yeni yıla geliyor hazırlıklar yapıyoruz alışveriş falan ..
Ben daha çok şöyle yapın diye talimatlar veriyorum :) Hiç huyum değildir aslında !
Ama 3 ay korumam lazım kendimi , hafif hafif yapıyorum işlerimi..
Sende iyisindir inş ...
bilgem canim tbrlerrrr ben kac gundur sitedeki bi problem yuzunden giremiyordum
haberini gordum ve cok sevindim allahim sag salim kucaklamani nasip etsin:nazar::nazar:

Arkamahalle sağol arkadaşım.. Sorma sen biliyorsun ne yollardan geçtik..
Benim ohss başladı , su topladım . 9000 ile çatlatma iğnesi vuruldum..
Dr'umda öylesine bir delicesareti var ki transferin ertelenmesini dahi duymaya tahammülü yoktu..
Transfer yapıldı ben hastanelik olacağım diye beklerken , bir mucize oldu rabbime şükür gelen şişlik kendiliğinden gitti.. Çok az kaldı ama beni rahatsız ettiği söyleyemez.. Su falan çekilmedi hiç..
Sadece 2 embriyo konulacaktı risk olduğu için tek embriyo konuldu rabbime şükür onuda bana bağışladı..
Hamileliğimden ziyade 9000 ile nasıl ileri derecede ohss olmadım ona daha çok şaşırdım..
Ama geçti bitti çok şükür..
Rabbim hepinize , isteyen herkese nasip etsin..

Kızlar nasılsınız ?
Günler geçmek bilmiyor , haftaya yavruşun pıt pıtlarını görmeye gideceğiz.. 20 gündü 8 gün kaldı çok şükür.. Bu kadarcık kısa bir süre nasıl geçmek bilmez..
Bi kalbinin attığını duysam rahatlayacağım..
Kanama, lekelenme yok hiç.. Çok şükür... Sabah bulantım oluyor oda hemencik geçiyor ..
Bende durumlar böyle..
Sizler nasılsınız?

Arkadaşım çok sağol, şükür Allah'a yolunda , haftaya kontrolümüz var , hayat güzel yeni yıla geliyor hazırlıklar yapıyoruz alışveriş falan ..
Ben daha çok şöyle yapın diye talimatlar veriyorum :) Hiç huyum değildir aslında !
Sende iyisindir inş ...

Dr'umda öylesine bir delicesareti var ki transferin ertelenmesini dahi duymaya tahammülü yoktu..
Transfer yapıldı ben hastanelik olacağım diye beklerken , bir mucize oldu rabbime şükür gelen şişlik kendiliğinden gitti.. Çok az kaldı ama beni rahatsız ettiği söyleyemez.. Su falan çekilmedi hiç..
Sadece 2 embriyo konulacaktı risk olduğu için tek embriyo konuldu rabbime şükür onuda bana bağışladı..
Hamileliğimden ziyade 9000 ile nasıl ileri derecede ohss olmadım ona daha çok şaşırdım..

Kızlar nasılsınız ?
Günler geçmek bilmiyor , haftaya yavruşun pıt pıtlarını görmeye gideceğiz.. 20 gündü 8 gün kaldı çok şükür.. Bu kadarcık kısa bir süre nasıl geçmek bilmez..
Kanama, lekelenme yok hiç.. Çok şükür... Sabah bulantım oluyor oda hemencik geçiyor ..
Bende durumlar böyle..
Sizler nasılsınız?

her şey güzel ilerliyor
inşş böylede devam etsin
8 gün sonra pıtğıtları duyunca rahatlayacaksın
lekenmenin olmamasıda güzel hatta buluntıların başlamasında her şeyin yolunda olduğunun işareti
2011 yılında inşş bebiğinin süt kokusunu içine çekeceksin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

sen ne yaptın nasılsın

uykucu şirine ile telden görüşüyoruz onu biliyorum ama başka kimseden haberim yok

evet canım uykucuda vardı
aslında eskiden çok kalabakıltık ama hamiş ve anne olanlar yeeni bir topik açtılar oraya transfer oldular zaten bir çoğuda bebklerinden dolayı oaraya bile sıklıkla gelemiyor
buradkilerin bir kısmıda gelmiyorlar gelemiyorlar
işte bu nedenle sesiz bir topik burası

canım fadik yapıyorduu listeyi onda şimdi sık gelemiyor nettinde sorun var sanırım

canım listenin hangi sayfada olduğunu bile unuttum...
ben artık listeyi yapamayacağım...
listeyi yapmam için benimle ilgili baya bir değişiklik yapmam lazım ama elim varmıyor...

inş başka yapacak arkadaş bulunur...

bilgemcim iyi olmana sevindim...
inş hep böyle iyi olur...
inş kalp atışlarınıd aduyarsınız...

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...

4 yıllık evliym.3 aşılamam oldu sonuç negatif.daha önce eşimde morfolfji sorunu yoktu.geçen ay tüp bebek raporu için uğraşlara başladık bugün eşimin sperm tahlil sonuşlarını aldık ve yıkıldık.sonuçlar şöyle:

Normal Morfoloji % 2
Baş Anomalisi % 23
Boyun Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kırık Boyun Anomalisi izlendi.)
Akrozom Anomalisi % 22
Kuyruk Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kıvrık Kuyruk Anomalisi izlendi.)
Diğer Anomaliler % 1
Hacim 3
Cinsel Perhiz Süresi 4
Çözünme Süresi 17
Vizkozite Normal
Konsantrasyon 56mil/ml
Beyaz Küre 0,4mil/ml
Aglütinasyon Yok
Motilite(İlk 60 dakika içinde) %56
A- Progressif hızlı hareket 16mil/ml-%29
B- Progressif yavaş hareket 13mil/ml-%23
C- Yerinde hareket 2mil/ml-%4
D- Hareketsiz 25mil/ml-%44
Toplam 56mil/ml-%100

SONUÇ (29.12.2010) TERATOZOOSPERMİ :KK5::18::KK25::KK43::KK58::KK58::KK58:

merhaba arkdaşlar bilgemcim ne güzel herşey sorunsuz ilerliyor allahım kötü insanların şerrinden kötü düşüncelereden uzak tutsun bebişinide senide.
ben bugünlerde duygusala bağladım iyice herakşam yanlız kalıp ağlıyorum moralim çok bozuk son günlerde tedavim olumlu sonuçlansaysdı şimdi doğum için gün sayıyo olcaktım hep kendimi bu yönde düşünüyorum elbetki rabbimin bir bildiği var ama yinede bu sonucu yaşamak beni çok yıkıyor takıntı haline getirdim artık gündüz işyerinde hiçbişey yok eve gelince başlıyor sessizlik sıkkınlık boşluk kısacası buara hiç iyi değilim kızlar
inşallah 2011 yılı hepimiz için iyi olur rabbim bizlerede ol der ve sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz

merhaba arkdaşlar bilgemcim ne güzel herşey sorunsuz ilerliyor allahım kötü insanların şerrinden kötü düşüncelereden uzak tutsun bebişinide senide.
Ben bugünlerde duygusala bağladım iyice herakşam yanlız kalıp ağlıyorum moralim çok bozuk son günlerde tedavim olumlu sonuçlansaysdı şimdi doğum için gün sayıyo olcaktım hep kendimi bu yönde düşünüyorum elbetki rabbimin bir bildiği var ama yinede bu sonucu yaşamak beni çok yıkıyor takıntı haline getirdim artık gündüz işyerinde hiçbişey yok eve gelince başlıyor sessizlik sıkkınlık boşluk kısacası buara hiç iyi değilim kızlar
inşallah 2011 yılı hepimiz için iyi olur rabbim bizlerede ol der ve sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz

aşkmeleği canım
evet eğer böyle düşüncek olursak bu işin içinden çıkmayaız biliyorsun bende bazan buraya duygularımı ayzıp ağlıyorum çünki burada rahatlıyorum dışarda kimseye anlatamıyorum anlatsamda anlamıyorlar
ama kuzum eğer şu tedavim olumlu olsaydı diye giresek konuya hiç çıkmayız
evet çok zor şeyler yaşıyoruz allahım yardımcımız osun ama ne olur üzme kendini canım arakadaşım üzüntünün göz yaşının bizlere faydası olsaydı hepimiz 5.6 çocukalrımız yapardık lütfen yıpratma kendini :KK19::KK19:

Ben artık listeyi yapamayacağım...
Listeyi yapmam için benimle ilgili baya bir değişiklik yapmam lazım ama elim varmıyor...

Inş başka yapacak arkadaş bulunur...

Inş hep böyle iyi olur...
Inş kalp atışlarınıd aduyarsınız...

canım elbette senin neler yaşadığı biiyoruz
eğer liste yapmak istemiyrsan sen bilirsin kuzum :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

evet canım uykucuda vardı
aslında eskiden çok kalabakıltık ama hamiş ve anne olanlar yeeni bir topik açtılar oraya transfer oldular zaten bir çoğuda bebklerinden dolayı oaraya bile sıklıkla gelemiyor
buradkilerin bir kısmıda gelmiyorlar gelemiyorlar
işte bu nedenle sesiz bir topik burası

ben artık listeyi yapamayacağım...
listeyi yapmam için benimle ilgili baya bir değişiklik yapmam lazım ama elim varmıyor...

inş başka yapacak arkadaş bulunur...

inş hep böyle iyi olur...
inş kalp atışlarınıd aduyarsınız...

Yetercim, Fadikçim, nasılsınız,

Özledim sizleri. Nasıl gidiyor bebiş çalışmaları, bir gelişme var mı...

Sende iyisindir inş ...

Kızlar nasılsınız ?
Bende durumlar böyle..
Sizler nasılsınız?

keseyimi görüceksiniz cnm evet 3 ay çok dikkat et herşeyin yolunda olduğuna sevindim bende iyiyim dün 2li testim vardı bol bol gördüm bebişimi çok hareketli maşallah senin ilk tüp ebek denemesiydi dimi arkadaşım

Yetercim, Fadikçim, nasılsınız,

Özledim sizleri. Nasıl gidiyor bebiş çalışmaları, bir gelişme var mı...
iyiym canım çok sağol:KK16:
ben şimdilik korunuyorum...
1 ay sonra belki başlar çalışmalar...

ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM...

4 yıllık evliym.3 aşılamam oldu sonuç negatif.daha önce eşimde morfolfji sorunu yoktu.geçen ay tüp bebek raporu için uğraşlara başladık bugün eşimin sperm tahlil sonuşlarını aldık ve yıkıldık.sonuçlar şöyle:

Normal Morfoloji % 2
Baş Anomalisi % 23
Boyun Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kırık Boyun Anomalisi izlendi.)
Akrozom Anomalisi % 22
Kuyruk Anomalisi % 26 (Sıklıkla Kıvrık Kuyruk Anomalisi izlendi.)
Diğer Anomaliler % 1
Hacim 3
Cinsel Perhiz Süresi 4
Çözünme Süresi 17
Vizkozite Normal
Konsantrasyon 56mil/ml
Beyaz Küre 0,4mil/ml
Aglütinasyon Yok
Motilite(İlk 60 dakika içinde) %56
A- Progressif hızlı hareket 16mil/ml-%29
B- Progressif yavaş hareket 13mil/ml-%23
C- Yerinde hareket 2mil/ml-%4
D- Hareketsiz 25mil/ml-%44
Toplam 56mil/ml-%100

SONUÇ (29.12.2010) TERATOZOOSPERMİ :KK5::18::KK25::KK43::KK58::KK58::KK58:
evet morfoloji sorununuz var...
ama bence bunu kafaya takıp çok stres yapmayın...
çünkü zaten 4 yılı doldurmuşsunuz ve 3 aşılamadan sonra zaten tüp bebek yolu gözüküyor...
tüp bebektede bu değerler sorun olmaz...
çünkü tüp bebekte morfoloji %0 olarak bile pozitif sonuç alan arkadaşlar var...
allah yardımcınız olsun....

iyi geceler kızlar nasılsınız galiba şu sıralar iyiyiz hamiş haberleriyle :)) gelinciğimizin sesini allah duydu işallah en kısa zamanda bizimkinide duyar yeni gelen arkadaşlar olmuş canlarım şuan en zor zamanlardasınız ama işallah en kısa zamanda bugünleride atlatıcaksınız allahım hepimizin yardımcısı olsun :KK49:

X