Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

h.b canım..anlıyorum seni baya kırılmışın anlaşılan..umarım yeni yıl daha güzel olur senin için

hoşgelidn uykucum
özlettin kendini...

h.b canım..evet çok uzun zaman oldu bir ara açıkcası fırsatım olmadı..sonrada giresim gelmedi ara girince öyle oluyor galiba..sen nasılsın inşş iyisindir..son durumlar nasıl iyidir inşş

bizdende sana sevgilerrrr

hala varımda sessizce bir köşede durmayı tercih ettim

yeni yıl sağlık,huzur,yeni heyacanlar ,yeni umutlara uyanışla güzelliklerle dolsun hayatınızda..herşey gönlünüzce olsun......

allah yardımcın olsun canım...
sağ salim kucaklarsın inş...

uykucum iyiyim canım hayat devem ediyor işte...yıllar akıp gidiyor...
bizde ayak uydurmaya çalışıyoruz işte...

canım arkadaşlarım 2011 yılının hepimize önce sağlık sonra sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum inşallah bundan önceki yıllarda yaşadığımız bütün kötülükler geride kalır ve bu yıl bütün hayallerimiz gerçekleşir hepinize MUTLU YILLAR DİLİYORUM ve hepinizi öpüyorum

Arkadaşlar hepinize sağlıklı huzurlu ve bol bebişli bir yıl diliyorum inşallah bu yıl tüm dileklerinizin gerçekleşitği bir yıl olur. 2011 size uğur getiri inşallah canlarım

slm kızlar nasılsınsısz neler yapıyosunuz genellıkle hep okuyup cıkıyorum yorum yazamıyorum yenı gelen arkadaşlar hoş geldınız benı soracak olursanız eşimin tahlılleri pek ıyı cıkmadı doktorumuzda bosuna zaman kaybı olacagını soyledı şimdi rapor cıkarıyoruz tanık bırıleri var gecen hafta kan verdik salıda rahım fılmı cekilecek ama cok korkuyorum daha sonrada tüp bebege gececegız bakalım hayırlısı dua edın bana

malesef canım öyle oldu:26::26::26::26:
[ı]yeni yıl sağlık,huzur,yeni heyacanlar ,yeni umutlara uyanışla güzelliklerle dolsun hayatınızda..herşey gönlünüzce olsun......[/ı]

allahımdan dileğim hepimiz için bu yıl hiç ağlamayalım.....

arkadaşlar hepinize sağlıklı huzurlu ve bol bebişli bir yıl diliyorum inşallah bu yıl tüm dileklerinizin gerçekleşitği bir yıl olur. 2011 size uğur getiri inşallah canlarım
kızlarrrrr inşşşşşş yeni yıl güzeliklerle gelsin umarım iyi olur

hakkında hayırlısı olsun canım
inşş bebğin seni çokbekletmez

sağlıcakla kucakla bebğini inşşş
sağol kuzum

canım inşş hiç bir şer olmadan sağlıcakla süt kokulunu kucaklayacaksın

size son günlerde tanık olduğum bir olayı anlatacaktım unuttum yazmayı.
burda tanıdığımız bi öğretmen arkadaş var.kadın 40 ın üzerinde.30 lu yaşlarda bir kızı olmuş.sonrasında dr senin bir daha çocuğun olmaz demiş.rahim ve yumurtalıklarda problem varmış.
neyse geçtiğimiz günlerde 2.bebğine hamile olduğunu öğrendik.onlarda çok şaşırmışlar.nasıl olur demişler.
ama rabbim nasip ettiyse oluyor işte.çok fazla kasmanın hiç anlamı yok.
biz kendimizi paralasak da zamanı gelmeyince nasılsa olmayacak.
başka bir öğretmen arkadaş daha var.bizden 3 sene sonra evlendiler.ama kız hemen hamile kaldı.çocuğu 1,5 yaşında.ama gelin görünki daha çok yeni,çocuklarının kan kanseri olduğunu öğrendiler.karı-koca ikiside perişan.kız ücretsiz izne ayrılmış.okula falan gitmiyor yani.hergün hastanelerde tedavi ettirmeye çalışıyorlar.çok üzüldüm ve çok da düşündürücü buldum bu olayı.
allahtan herşeyin hayırlısını dilememiz lazım kızlar.biz çok istiyoruz bebek de bebek diye.ama bir de böyle düşünün.allah korusun hamile kalıp,doğurup,emeklemesini,yürümesini gördüğünüz,beyninizin anılarıyla dolu olduğu bebeğinizin başına böyle bişey gelse..insan mahfolur.
sonu böyle olacaksa hiç gelmesin o bebek.böyle düşünüyorum.
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

allah yardımcın olsun canım...
sağ salim kucaklarsın inş...

uykucum iyiyim canım hayat devem ediyor işte...yıllar akıp gidiyor...
bizde ayak uydurmaya çalışıyoruz işte...

sağlıcakla kucakla bebğini inşşş

sağol kuzum

canım inşş hiç bir şer olmadan sağlıcakla süt kokulunu kucaklayacaksın

teşekkürler arkadaşlar,darısı inşallah hepinizin başına

sağol bilgemm,inşallah sende o gün bebeğinin kalp atışlarını duyarsın ve Allah tamamına erdirir inşallah,çok güzel bir duygu,Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın inşallah.

inş raporun sorunsuz çıkar canım...
filim için de rahat olmaya çalış stres yapma sakın...
allah yardımcınız olsun...

papatyacım çok haklısın...
benim amcamların 18 sene sonra doğal yoldan olmuş...
dr lar yengem için çocuğu olmaz bile demişler...
ama olmuş işte...
tabi 18 yıl vakti zamanı varmış....
ben hep hayırlısını istiyorum...ve biliyorumki her zaman zorunda daha zoru var...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin...
bizleri taşıyamayacağımız yüklerle imtihan etmesin....

2011 in ilk mesajım bu....
allah (cc) hep güzel şeyler paylaşmak nasip etsin hepimize

merhaba kızlar nasılsınız nasıl gönderdiniz 2010 biz evdeydik hayırlısıyla karşıladık bu yılıda hayaller kurarak

canlarrrrrr nasılsınız
pazarınız nasıl geçiyorrrrrrrr

Son düzenleme:

ben iyiyim canım...
Bugün koçiş işte...
Bu yüzden pazarmış gibi gelmiyor bana...
Sanki sıradan bir gün...

iyi ol fadikim hemde çok iyi ol
Bende evdeyim bu gün:26::26::26::26:
çok sıkıcı bir gündü

niye sıkıldın canım...

canım yaaaaaa aslında hiç bir sebebi yok
ama öyle evde oturken yalnızlıktan sıkılıyorum
sorunlardan çıkamayorum bazan nefes alamıyorum
ne bileyim yaaaaaaaaa aslında bütün buların sebebinide bilmiyorum
allaha sığınıyorum dua ediyorum
rabbim yardımını esirgemez inşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…