- 30 Kasım 2008
- 2.277
- 1.534
HERKESE İYİ PAZARLAR
UYKUCUMMMMMMMMM CANIM HOŞ GELDİN YA BENDE SİZLERİ ÇOK ÖZLEDİM NE GÜZELİKLER VAR HAYATINDA
CANIM VALLA BENİ KIRDIKLARI İÇİN ÖYLE İNSALARI HAYATIMDAN ÇIKARTIK Kİ ŞAŞARSIN
BENİM HASASİYETİME SAYGI GÖSTERMEYENİN HAYATIM İŞİ YOK DİYE DÜŞÜNÜYORUM
hoşgelidn uykucum
özlettin kendini...
bizdende sana sevgilerrrr
evet canım uykucuda vardı
aslında eskiden çok kalabakıltık ama hamiş ve anne olanlar yeeni bir topik açtılar oraya transfer oldular zaten bir çoğuda bebklerinden dolayı oaraya bile sıklıkla gelemiyor
buradkilerin bir kısmıda gelmiyorlar gelemiyorlar
işte bu nedenle sesiz bir topik burası
merhaba herkese,nasılsınız,hepinizin yeni yılını kutluyorum,yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk ve bol kazançlar getirsin,çocuk sahibi olamayan tüm arkadaşlarıma 2011 şans getirsin,evlat sahibi olmayı nasip etsin inş,haftaya perşembe yani 6 ocakta sabah 8 de epidural sezeryan oluyorum,benim için dua edin arkadaşlar,oğlumu sağlıkla kucağıma alayım inşallah,hepinizi öpüyorum,tekrar mutlu seneler,bol çocuklu bir sene olur inş.
malesef canım öyle oldu:26::26::26::26:[ı]h.b canım..anlıyorum seni baya kırılmışın anlaşılan..umarım yeni yıl daha güzel olur senin için[/ı]
[ı]
h.b canım..evet çok uzun zaman oldu bir ara açıkcası fırsatım olmadı..sonrada giresim gelmedi ara girince öyle oluyor galiba..sen nasılsın inşş iyisindir..son durumlar nasıl iyidir inşş[/ı]
[ı]hala varımda sessizce bir köşede durmayı tercih ettim [/ı]
[ı]yeni yıl sağlık,huzur,yeni heyacanlar ,yeni umutlara uyanışla güzelliklerle dolsun hayatınızda..herşey gönlünüzce olsun......[/ı]
canım arkadaşlarım 2011 yılının hepimize önce sağlık sonra sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etmesini diliyorum inşallah bundan önceki yıllarda yaşadığımız bütün kötülükler geride kalır ve bu yıl bütün hayallerimiz gerçekleşir hepinize mutlu yıllar diliyorum ve hepinizi öpüyorum
allahımdan dileğim hepimiz için bu yıl hiç ağlamayalım.....
kızlarrrrr inşşşşşş yeni yıl güzeliklerle gelsin umarım iyi olurarkadaşlar hepinize sağlıklı huzurlu ve bol bebişli bir yıl diliyorum inşallah bu yıl tüm dileklerinizin gerçekleşitği bir yıl olur. 2011 size uğur getiri inşallah canlarım
slm kızlar nasılsınsısz neler yapıyosunuz genellıkle hep okuyup cıkıyorum yorum yazamıyorum yenı gelen arkadaşlar hoş geldınız benı soracak olursanız eşimin tahlılleri pek ıyı cıkmadı doktorumuzda bosuna zaman kaybı olacagını soyledı şimdi rapor cıkarıyoruz tanık bırıleri var gecen hafta kan verdik salıda rahım fılmı cekilecek ama cok korkuyorum daha sonrada tüp bebege gececegız bakalım hayırlısı dua edın bana
aslında kötü yapiyoruz canım...
Güzellikle bunu onlara anlatmamız lazım....
Yoksa gerçekten biz bu yılbaşını artık çok abartıyoruz...
herkese hayırlı cumalar canlar
yeterim duana amin diyorum....
Rabbim kabul etsin...
,inşşşşş fadikim inşşşş
sağlıcakla kucakla bebğini inşşşmerhaba herkese,nasılsınız,hepinizin yeni yılını kutluyorum,yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk ve bol kazançlar getirsin,çocuk sahibi olamayan tüm arkadaşlarıma 2011 şans getirsin,evlat sahibi olmayı nasip etsin inş,haftaya perşembe yani 6 ocakta sabah 8 de epidural sezeryan oluyorum,benim için dua edin arkadaşlar,oğlumu sağlıkla kucağıma alayım inşallah,hepinizi öpüyorum,tekrar mutlu seneler,bol çocuklu bir sene olur inş.
sağol kuzum[sıze="3"]canım arkadaşlarım benim
hepinizn yeri kalbimde bambaşka
hepinizi çok seviyorum
özlemişim bir bakayım dedim
yeni yılınızı hepinizin canı gönülden kutluyorum
herşey ama herşey gönlünüzce olsun inşallahh[/sıze]
inş sağlıcakla bebeğini dünyaya getirirsin rabbim yardımcın olsun arkadaşım..
Senin doğum yaptığın gün rabbim nasip ederse bende bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ...
Inş bu mucizeyi tattırır rabbim ..
Kızlar mutlu yıllar herkese..
Bende noel tadında kutlamıyorum , yani abartmıyorum.. Eşim ve ben evli arkadaşlarımzıla birlikte kutyacağız.. Ben alkol , sigara kullanmıyorum yani dağıtmayacağım ortalığı... :)
sadece muhabbet, hoş beş bu kadar ... Maksat bir arada olmak..
Benim için en büyük , en güzel en önemli şey yavrumun sağlıcakla büyüyüp yine sağlıcakla doğması..
Bundan güzel hediye, sürpriz ,kutlama olamaz zaten ..
Rabbim herkese nasip etsin..
allah yardımcın olsun canım...
sağ salim kucaklarsın inş...
uykucum iyiyim canım hayat devem ediyor işte...yıllar akıp gidiyor...
bizde ayak uydurmaya çalışıyoruz işte...
sağlıcakla kucakla bebğini inşşş
sağol kuzum
canım inşş hiç bir şer olmadan sağlıcakla süt kokulunu kucaklayacaksın
İnş sağlıcakla bebeğini dünyaya getirirsin rabbim yardımcın olsun arkadaşım..
Senin doğum yaptığın gün rabbim nasip ederse bende bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ...
İnş bu mucizeyi tattırır rabbim ..
Kızlar mutlu yıllar herkese..
Bende noel tadında kutlamıyorum , yani abartmıyorum.. Eşim ve ben evli arkadaşlarımzıla birlikte kutyacağız.. Ben alkol , sigara kullanmıyorum yani dağıtmayacağım ortalığı... :)
Sadece muhabbet, hoş beş bu kadar ... Maksat bir arada olmak..
Benim için en büyük , en güzel en önemli şey yavrumun sağlıcakla büyüyüp yine sağlıcakla doğması..
Bundan güzel hediye, sürpriz ,kutlama olamaz zaten ..
Rabbim herkese nasip etsin..
inş raporun sorunsuz çıkar canım...slm kızlar nasılsınsısz neler yapıyosunuz genellıkle hep okuyup cıkıyorum yorum yazamıyorum yenı gelen arkadaşlar hoş geldınız benı soracak olursanız eşimin tahlılleri pek ıyı cıkmadı doktorumuzda bosuna zaman kaybı olacagını soyledı şimdi rapor cıkarıyoruz tanık bırıleri var gecen hafta kan verdik salıda rahım fılmı cekilecek ama cok korkuyorum daha sonrada tüp bebege gececegız bakalım hayırlısı dua edın bana
papatyacım çok haklısın...size son günlerde tanık olduğum bir olayı anlatacaktım unuttum yazmayı.
burda tanıdığımız bi öğretmen arkadaş var.kadın 40 ın üzerinde.30 lu yaşlarda bir kızı olmuş.sonrasında dr senin bir daha çocuğun olmaz demiş.rahim ve yumurtalıklarda problem varmış.
neyse geçtiğimiz günlerde 2.bebğine hamile olduğunu öğrendik.onlarda çok şaşırmışlar.nasıl olur demişler.
ama rabbim nasip ettiyse oluyor işte.çok fazla kasmanın hiç anlamı yok.
biz kendimizi paralasak da zamanı gelmeyince nasılsa olmayacak.
başka bir öğretmen arkadaş daha var.bizden 3 sene sonra evlendiler.ama kız hemen hamile kaldı.çocuğu 1,5 yaşında.ama gelin görünki daha çok yeni,çocuklarının kan kanseri olduğunu öğrendiler.karı-koca ikiside perişan.kız ücretsiz izne ayrılmış.okula falan gitmiyor yani.hergün hastanelerde tedavi ettirmeye çalışıyorlar.çok üzüldüm ve çok da düşündürücü buldum bu olayı.
allahtan herşeyin hayırlısını dilememiz lazım kızlar.biz çok istiyoruz bebek de bebek diye.ama bir de böyle düşünün.allah korusun hamile kalıp,doğurup,emeklemesini,yürümesini gördüğünüz,beyninizin anılarıyla dolu olduğu bebeğinizin başına böyle bişey gelse..insan mahfolur.
sonu böyle olacaksa hiç gelmesin o bebek.böyle düşünüyorum.
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
canım yaa yaşında küçüktü sanırsam onunda çok faydası oluyo tekrardan tebrik ederim çok dikkat et kendine...keseyimi görüceksiniz cnm evet 3 ay çok dikkat et herşeyin yolunda olduğuna sevindim bende iyiyim dün 2li testim vardı bol bol gördüm bebişimi çok hareketli maşallah senin ilk tüp ebek denemesiydi dimi arkadaşım[/QUO
Günaydınlar..
Nurcan benim dr'um gebeliğimi öğrendikten 17 gün sonraya randevu verdi.. O yüzden hem keseyi hem kalp atışını duyacağız inşş...
İkisini bir araya getirdi.. Çünkü gideceğim hastane özel ve ssk ile anlaşması yok malesef ..
Ayrı ayrı gitmenin bir anlamı yoktu.
Ama kalp atışını duyduktan sonra oraya devam etmeyeceğim..Ssk ile anlaşmalı özel bir hastane olsun dedim. Oraları araştıracağım..
Benim ilk denemem nurcan , tek embriyo, blast ..
Allah hepimizin yavrularını sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin..
ben iyiyim canım...canlarrrrrr nasılsınız
pazarınız nasıl geçiyorrrrrrrr
ben iyiyim canım...
Bugün koçiş işte...
Bu yüzden pazarmış gibi gelmiyor bana...
Sanki sıradan bir gün...
iyi ol fadikim hemde çok iyi ol
Bende evdeyim bu gün:26::26::26::26:
çok sıkıcı bir gündü
niye sıkıldın canım...