ne var neyok kızlarrr nasıl geçti haftasonunuzzz
canım nasılsın
yaaaaa naısl geçsin evde sıkıcı ev işleriyle uğraşa uğraşa
canlarrrrrr nasılsınız
pazarınız nasıl geçiyorrrrrrrr
merhaba kızlar 2011 hepimize öncelikle sağlık huzur eşlerimizle ve rabbim isterse bebeğimizle birlikte mutlu messut bir yıl olsun
2010 yılı benim için kötü anılarla dolu o yüsden yeni bir yıl yeni başlangıç benim için allahım hakkımızda hayırlısını versin
kızlarrrrrrrrrr 2011 de inşşş istekelrimiz le buluşuruz
sağlık ve huzur getirsin yeni yıl
ben akşam evimdeyim eşile beraber
yıl içinde okadar az görüşüyoruzki işi nedeniyle
çalışmadığı zamnlarda evde oturp birbirimize zaman ayrımaya çalışıyoruz
zaten bu tedaviler ve başka olmsuluklar çok yıpratıyor bizleri
birbirimize daha çok ihtiyacımız var
bir birimizi anlamaya dinlemeye
bende elimden geldiği kadar her bulduğum vakitte kendimize zaman ayırmaya çalışıyorum
evet tam 7 yıldır yeni yıla yalnız giriyouz bakalımdaha ne kadar yıl yalnız gireceğiz(bütün özel günlere) bu beni üzüyor
ama bir taraftanda bütün bunlara takılıp hayatı elimden kaçırdığımı fark ediyorum
7 yıldır bir boğuşma içindeyim ilaçlar iğneler dr has merkezler vs vs bitsin istiyorum artık yoruldum sıkıntılardan sorunlardan
allahım şu cumanın hürmetine bizlerins esini duy bizleri feraha çıkart
hatalrımızı görmeyi doğruyu bulmayı nasip et
çaresiz bırakma hiç bir konuda
eksik yalnız bırakama kadıraqmayacaığım yükler verme
sen her şeyin en iyisini bilirsin
amimmmmm
burda da buldum seni yeter :)
walla benim pazrım berbat geçti onu söyleyeyim... içim sıkıldı bütün gün kendime gelemedim... gelse şu 8 ocakta belli olsa sonuç içim iyice şişti artık
malesef canım yaaaa:26::26::26::26::26::26::26:napalım canım başka yapacak bişey yok evle uğraşmktan başkaa,iyiyim ne olsun .
burasi benim ilk topiğimburda da buldum seni yeter :)
walla benim pazrım berbat geçti onu söyleyeyim... içim sıkıldı bütün gün kendime gelemedim... gelse şu 8 ocakta belli olsa sonuç içim iyice şişti artık
[FONT="Arial Black"dualrın için sağol canım bazan çok oluyoryum dyorum ama başka hiç bir yerde içimi böyle dökemiyorumcanım benim, yazdıkların beni çok üzdü, allahım inşallah tez zamanda bebeğne kavuşturur seni ve kalbini ferahlatır... çok güzel dilekler dilemişsin bu arada, hepsine katılıyorum... senin için dua edicem
fadik nasısılsın
hoşgeldin çidocum...
nerelerdesin hiç gözükmüyorsun...
8 ocak ne sonucu canım tedaviye mi başladın....
bilgemcim iyi olmana sevindim...
rabbim daha iyi etsin...maşallah bebeği görmeyede az kalmış canım...
rabbim sağlıcakla kucakladığın zamanlarıda göstersin...
ben varım belginnnnnnnnnasılsınız kızlarrr neden sakiniz böyle yaaaaaa
[/color]
ben varım belginnnnnnnn
Eden üzülüyorsun
canım yaaaa bildiğin gibi yalnızım evdecanım görmedim kusura bakma nasılsın ne var ne yok nasıl geçiyo yılın ilk günleri..
iyi akşamlar arkadaşlar. Nasılsınız.bugün reggli olduğum ilk gün ve bugünler benim ümutlarımın yıkıldığı günler oluyo.hepimiz inşallah bi gün sevinerek geçiricez bu günleri allah ın izniyle
hoşgeldin çidocum...
nerelerdesin hiç gözükmüyorsun...
8 ocak ne sonucu canım tedaviye mi başladın....
bilgemcim iyi olmana sevindim...
rabbim daha iyi etsin...maşallah bebeği görmeyede az kalmış canım...
rabbim sağlıcakla kucakladığın zamanlarıda göstersin...
canım yaaaaahoşbulduk fadikcim, walla ben de özlemişim burayı ne zamandır girmiyordum ama eskiden daha bi kalabalıktı sanki, mesajların ardı arkası kesilmezdi!
Tedaviye başladık 8 ocata sonucu bekliyoruz.
Ilaçları iğneleri kullandım, allah herkese kolaylık versin maddi manevi zor bir süreç...
Bir de bu arada çok fena üşüttüm hatsa oldum, sinirlerimi bozacak bir sürü olay oldu.. Neyse uzun hikaye.. Sonuçta yumurtalar toplandı 5 embriyo oluştu 4 ünü dondurttuk 2 ini koydular, ama öyl stresli günler yaşadımki tutumdumu tutunmadımı bilmiyorum( ne olur dua et benim için!! Sen ne alemdesin ?
arkadaşlar selam epeydir giremedim bulantılar mahvetti beni az toparladım derken şimdide mide ağrısı ve yanması başladı onun dışında herşey yolunda çok şükür
evimi özledim hala annemdeyim bu ay sonuna gideceğim inşallah
bilgemmm duydum rabbim sağ salım kucağına almayı da nasıp etsin inşşşş