- 30 Mayıs 2010
- 1.177
- 5
cnm inşallah düzelir.
bu ilacı eşim kullanmadı ama kullananlardan bildiğim kadarıyla en etkili ilaç bu.
biz kullanıyoruz bir buçuk ay oldu şimdilik henüz test yaptırmadık ama kullanan ve faydasını gören çok kişi var
Canım arkadaşlarım yorumlarınız ve dualarınız için sağolun... Ancak eşimin değerleri ilaç kullanımı sonrasında 4,5 milyondan 700 bine düştü ve tekrar tedavi verdi doktor bende bu 2 ay içinde rahim ağzında gittikçe büyüyen yarayı dondurma iişlemini yaptıracağım... Sonuç olarak üzüldük ama içimde hiç bitmeyen bir umut ve inanç var, hersi Rabbim sayesinde... Şimdide proxedd plus verdiler, kullanan var mı?
Kızlar ya hep araştırdığımda gördüm ki doktorlar bunu 6 aylık tedavi olarak vermiş. Bizede sadece 1 ay kullan bir ayda ilacı bırak iki ay sonra gel demiş ne dersiniz bi aydan sonra devam mı etsek 2. ayda
bir ayda iyi bi gelişme alamazsınız bence zaten spermler 72 günde kendini yeniliyor benca mutlaka en az 3 ay kullanmalısınız gelişme olana kadar 6 ay diyo doktorlar
bu ilaca başlayıp 3 ayda hamile kalanları duydum ben
canımmm yapması zor ama yemesine ne güzel oluyoo dimiii
bizdende sana sevgilerrrr
nasılsın canım
sen nasılsın canım bizler aynıııı
fadiğim nasılsın arkadaşımm
ohhh güle güle gitttt
amin inşallahhhhhhhhhhhhh
canım olduktan sonra hemen geçiyor zaman yakındada doğurağın günleri sayacaksın inşallahhhhhhh
bende iyiyim canım ara ara ağrılar falan uğraşıyoruz işte...
mrb...hoşgeldiniz....mrb arkadaşlar.ben de iki yıllık evliyim ve 7 aydır korunmamamıza rağmen bir sonuç alamadık.benim tahlillerim normal.fakat eşimde sperm sayısı 20.000 çıktı.ve ileri hareketli:0 varikosel denildi ama elle muayenede değil ultrasonda görüldü 3mm imiş.ameliyat edei doktor ama benim pek umudum yok.çünkü sayı çok çok düşük.buna benzer bir tablosu olan var mı aranızda.
hoşgeldin becuncum demek ismini değiştirdin...Arkadaşlar Becun olarak bu topikle tanıştım şimdi deryaayc olarak uzun bir aradan sonra geri döndüm.
yaklaşık 4 yıllık evliliğimizin son 3 senesinde yaşadığımız (2 başarısız aşılama nın ) olumsuz sonuçların ardından ocak 17 uzun protokol ile tüp bebek tedavisine başladık. yarın 2. gün puregon başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı
tekrar merhaba
Canım arkadaşlarım yorumlarınız ve dualarınız için sağolun... Ancak eşimin değerleri ilaç kullanımı sonrasında 4,5 milyondan 700 bine düştü ve tekrar tedavi verdi doktor bende bu 2 ay içinde rahim ağzında gittikçe büyüyen yarayı dondurma iişlemini yaptıracağım... Sonuç olarak üzüldük ama içimde hiç bitmeyen bir umut ve inanç var, hersi Rabbim sayesinde... Şimdide proxedd plus verdiler, kullanan var mı?
evet canım kimseler yok artıkyeter yine kimse gelmemişşşş
mrb arkadaşlar.ben de iki yıllık evliyim ve 7 aydır korunmamamıza rağmen bir sonuç alamadık.benim tahlillerim normal.fakat eşimde sperm sayısı 20.000 çıktı.ve ileri hareketli:0 varikosel denildi ama elle muayenede değil ultrasonda görüldü 3mm imiş.ameliyat edei doktor ama benim pek umudum yok.çünkü sayı çok çok düşük.buna benzer bir tablosu olan var mı aranızda.
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnn
melek hayırlı yolculuklar canım ne güzel hediyelride hazırlamışsın
fadik canım nasılsın özledik seni
belgin kız ben yapmasınıda severimmmmmmmmmm
canım nasipte varsa bırak mikroyu doğal bile olur...iyi aksamlar
biz bu dfi testinden yaptidirdik iste hazel arkadasimiz 35 fazla olunca bile mikro cok zor dedi
ama bizim yuzde yuz arkadaslar napiyim ben nasil dayaniyim bi fikri olan varmi evet azosperllerden bile az sans
iyiyim yeterimevet canım kimseler yok artık
hoş geldin canım
Fadik gerekli açıklamayı yapmış
fadikim canım nasılsın
slm kızlar;
eskiden liste vardı kim hangi tedavide ve hangi aşamada diye oradan takip edebiliyorduk hala varmı öyle bir liste