Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm inşallah düzelir.
bu ilacı eşim kullanmadı ama kullananlardan bildiğim kadarıyla en etkili ilaç bu.

biz kullanıyoruz bir buçuk ay oldu şimdilik henüz test yaptırmadık ama kullanan ve faydasını gören çok kişi var

Kızlar ya hep araştırdığımda gördüm ki doktorlar bunu 6 aylık tedavi olarak vermiş. Bizede sadece 1 ay kullan bir ayda ilacı bırak iki ay sonra gel demiş ne dersiniz bi aydan sonra devam mı etsek 2. ayda

canım geçmiş olsun
ben bu ilaçla ilgili bir şey bilmiyorum
ama sana şunu söyleyeceğim
benim eşimde bir sürü laç kulanmıştı 18 milyon olan serpmi her kulandığı iltan sonra düştü düştü
4.5 milyona kadar sonra tüp bebek raporu aldık direk
sonra tedaviyi bıraktık tüp tedavilerlerine geçtik eşim her şeyi bıraktı
arda bir keçi boynuzu içiyordu
bu yıl tedavi için merkezi değiştirince baktıkki eşiminsayısı 10 milyona çıkmış
BİRAZDA PSKOLOJİK OLABİLİRİMİ ERKEKLER BU DURUMU BİZDEN DAHA ÇOK TAKIYORLAR

Kızlar ya hep araştırdığımda gördüm ki doktorlar bunu 6 aylık tedavi olarak vermiş. Bizede sadece 1 ay kullan bir ayda ilacı bırak iki ay sonra gel demiş ne dersiniz bi aydan sonra devam mı etsek 2. ayda

bir ayda iyi bi gelişme alamazsınız bence zaten spermler 72 günde kendini yeniliyor benca mutlaka en az 3 ay kullanmalısınız gelişme olana kadar 6 ay diyo doktorlar
bu ilaca başlayıp 3 ayda hamile kalanları duydum ben

evet erkek infertilitesinde en az 3 ay kulanılması gerekiyor ilaçların

bende iyiyim canım ara ara ağrılar falan uğraşıyoruz işte...

[sıze="2"]günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Benim güzel topiğim
Güzel arkadaşlarım neredesinizzzzzzzzzzzz
Inşşşşşşşşş hayatınızda süprizler hiç eksik olmasın [/sıze]

mrb arkadaşlar.ben de iki yıllık evliyim ve 7 aydır korunmamamıza rağmen bir sonuç alamadık.benim tahlillerim normal.fakat eşimde sperm sayısı 20.000 çıktı.ve ileri hareketli:0 varikosel denildi ama elle muayenede değil ultrasonda görüldü 3mm imiş.ameliyat edei doktor ama benim pek umudum yok.çünkü sayı çok çok düşük.buna benzer bir tablosu olan var mı aranızda.

mrb...hoşgeldiniz....
sayı 20 milyon değilde 20 bin ise evet baya az...
ameliyat konusunda bende birşey diyemem...
düzelen arkadaşlarda oldu düzelmeyende...
allah yardımcınız olsun...

hoşgeldin becuncum demek ismini değiştirdin...
tedavin hayırlı olsun sonunda yüzün güler inş...

canım ilaçtanmıdır yoksa zaten düşeceğimi vardır bazen böyle oluyor işte...
hayırlısı diyelim...
rabbim beterinden korusun...

canım bende sadece 1 ay ilaç tedavisi hiç duymamıştım...
bu ilaç biraz pahalı galiba eğer imkanınız varsa en az 3 ay kullanın...

yeter yine kimse gelmemişşşş
evet canım kimseler yok artık

hoş geldin canım
Fadik gerekli açıklamayı yapmış
fadikim canım nasılsın

iyi aksamlar

biz bu dfi testinden yaptidirdik iste hazel arkadasimiz 35 fazla olunca bile mikro cok zor dedi
ama bizim yuzde yuz arkadaslar napiyim ben nasil dayaniyim bi fikri olan varmi evet azosperllerden bile az sans

bilgem canim tbrlerrrr ben kac gundur sitedeki bi problem yuzunden giremiyordum
haberini gordum ve cok sevindim allahim sag salim kucaklamani nasip etsin

melek hayırlı yolculuklar canım ne güzel hediyelride hazırlamışsın

fadik canım nasılsın özledik seni
belgin kız ben yapmasınıda severimmmmmmmmmm

sağol canım evet hayırlısıyla geldim şuan annemin yanındayım ama iyiki gelmişim annem rahatsız biraz bugün doktora götürdük kalp ve tansiyon çıktı bakalım 1 hafta sonra tekrar götürücem ozaman tam ilaçlar kararlaştırılacak şuan 1 hafta diyet uyguluycam anneme tuzlu yasak artık bakalım işallah en kısa zamanda düzelicek

bizde kullanıyoruz canım ama daha 1 ay olmadı tahmini 20 gün falan oldu ama kullanıp fayda görenler var işallah bizde görücez canım

iyi aksamlar

biz bu dfi testinden yaptidirdik iste hazel arkadasimiz 35 fazla olunca bile mikro cok zor dedi
ama bizim yuzde yuz arkadaslar napiyim ben nasil dayaniyim bi fikri olan varmi evet azosperllerden bile az sans

canım nasipte varsa bırak mikroyu doğal bile olur...
ama nasipte yoksa isterse süper kalite olsun herşey boş...
rabbim ne demişse anlımıza ne yazmışsa o olur...
rabbim hakkımızda hayırlısını versin...

evet canım kimseler yok artık

hoş geldin canım
Fadik gerekli açıklamayı yapmış
fadikim canım nasılsın
iyiyim yeterim
buralarda gezinip duruyorum işte...

slm kızlar;

eskiden liste vardı kim hangi tedavide ve hangi aşamada diye oradan takip edebiliyorduk hala varmı öyle bir liste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…