hoşgeldin hazel...BENDE VARIM erkek infertilitesi yuzunden hamıle kalamyan.cok uzuluyorum arkadaslar.11. ay bu ay hala gelmedı bebegım.3 yılda korunduk ama dogum kontrol hapı kullanmadım hıc.esım korunmustu.korunmayı bıraktık 2 ay oldu hemen gıttım tetkıklerı yaptrdım.hormon testlerım normal ,adetım duzenlıdir.gunu gunune gelır.olmadı gıttım rahım fılmı cektrdım o da temız.esım gıttı ozelde sperm degerlerı normal cıktı ama varıkosel cıktı.1 ccde 26 mılyon ılerı h% 20 yavas % 20 yerınde % 20 cıktı.morfolojı whoya gore % 75 am varıkosel vardı.neyse bız 2 ay daha denedık olmayınca teoman cem kadıogluna gıttık.tumlabda test ıstedı sayı 1 ccde 8 mılyon ılerı h% 24 yavas % 28 cıktı normal morfolojı krugere gore %2 cıktı sok olduk.ve bırde DFI yanı dna hasar testı yaptrdı esım % 42 hasar cıktı spermlerde ki sınır % 15 ti.teoman bey boyle yuksek az gorulur dedı.amelıyattan sonra dusermı dedım.dusmesı beklenır.zaten bız bu yuzden varıkoselı olanlara tupbebege yonelmemelerını soyluyoruz dedı.amelıyat oldu esım 2 temmuzda.hala yok.her ay husran.30 ekımde test yaptrdık sadece sayı 1ccde 17 mılyona yukselmıs ama morfolojı aynıydı.DFI bır daha yaptrmadık ınsallah dusmustur.cunku ınternette okuduguma gore hasar % 35 ten cok olursa mıkro ıle bıle sans cok ama cok azmıs.cok uzuluyorum.bızım gıbı hasar olan arkadaslar 4 defa mıkro yaptrdı fakat tutmadı.ne yapıcaz hıc bılmıyoruz.sperm var ama kalıtelı degıl.azospermden bıle daha az sansımız.ben daha mıkro denemedım.teoman bey normal yolla deneyın dıyıp duruyor.ama benım canıma yettı artık.ısın garıbı ılac bıle vermıyor.ocaga kadar yanı amelıyat sonrası 6. aya kadar ılac kullanmayın bakalım nereye kadar yukselme olacak dıyor.bız onu beklerken neler cekıyoruz kımse anlamıyor.ee dr. dıyede beklıyoruz.onlar bılır dıyoruz.bakalım daha bısı cıkmazsa Kaan aydosa gıdıcez.mıkro ıle bıle olsa gelır ınsallah bebegım.ben ılla normal olsunda demıyorum ama gelsın artık uzmesın benı daha fazla.ınsanın bır daha hıc cocugu olamıycak olması nedır sızler benı anlayabılırsınız.cok uzuluyorum.ocak sonu test yaptrcaz.insallah dusmustur.yaza dogru da tedavıye baslıycaz ıyı bır tedavı merkezı arıyorum maya tup bebek en ıyısı sanırım ama o da Anakarada ben ıstanbuldayım offfff
hoşgelidn uykucummerhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum buraya.hamdolsun ben iyiyim..umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi çok özledim..eski yeni tüm arkadaşlara sonsuz sevgiler..
merhaba kızlar ; nasılsınız ?
Ben çok iyiyim ...
5+1 olduk bugün 6+5 de kontrolümüz var inşşş....
Ne çabuk 5 haftalık oldu derseniz sat'a göre aslında 3+1 ...
Ama dr'lar nedense sat'ı kabul ediyorlar...
Yeterim sen nasılsın ?
Topiği bırakmıyorsun hiç sağolasın arkadaşım...
Nurcan çok üzüldüm , bu hepimizin zamanında karşılaştığı şeyler..
Bebek var mı?
Kadın doğumcuyu gitmedin mi?
Problem kimde?
Düşünmüyor musunuz??
Off o kadar çok duydum ki bunları..
Rabbim sabır versin , bu tarz insanlara da akıl fikir..
Sağlıcakla kalın canlarım :))
herkeze hayırlı akşamlar kızlar mutluyum biraz bu akşam çünkü yarın ist ailemin yanına gidiyorum yeni yıla orda giricem eşim olmuycak yanımda ama o hep benimle hemde eşim yılbaşı gecesi nöbetçi birazda o yüzden evde tek olucağım için ailemin yanında olmak daha güzel olucak
canımmm yapması zor ama yemesine ne güzel oluyoo dimiiibelginim nasıslısın canım
CANIM İK GÜNDÜR KÖYE ANNEMLERE GİDİYORUM
AÇIK EKMEK YAPMAK İÇİN
ÇOK YORULDUM NETE GİRECEK HALİM YOKTU
GRİBİM DEVAM EDİYOR BİRDE 20 LİK DİŞİM AĞRIMAYA BAŞLADI
PZRS ÇEKTİRECEĞİM
İNŞŞ TEMELİ KUTULCAĞIM
bizdende sana sevgilerrrrmerhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum buraya.hamdolsun ben iyiyim..umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi çok özledim..eski yeni tüm arkadaşlara sonsuz sevgiler..
nasılsın canımhayırlı pazarlar herkesee....
Malesef oluyor kırgınlıklar arkadaşlar.. ve tek bi açıklaması var bunun... cekmeye bilmiyo malesef
sen nasılsın canım bizler aynıııınasılsınız arkadaşlar hayırlı hafta sonları güzel haberler var hamş haberleri gelmiş çok sevindimm sırayla amacımıza ulaşıyoruz tek tek
fadiğim nasılsın arkadaşımm
hoşgeldin hazel...
bu dfı testini yeni yeni duyuyoruz aslında özellikle morfoloji sorunu olanların yaptırması gerek...
ama dr lar nedense pek istemiyor...
bu sitede erkek infertiletesi olan çok kişi var ama içlerinde sadece bir kaç kişi bu testi yapmış...
allah yardımcını zolsun...inş ocakta tetsiniz çok iyi çıkar...
hoşgelidn uykucum
özlettin kendini...
ohhh güle güle gittttherkeze hayırlı akşamlar kızlar mutluyum biraz bu akşam çünkü yarın ist ailemin yanına gidiyorum yeni yıla orda giricem eşim olmuycak yanımda ama o hep benimle hemde eşim yılbaşı gecesi nöbetçi birazda o yüzden evde tek olucağım için ailemin yanında olmak daha güzel olucak
amin inşallahhhhhhhhhhhhhGÜNAYDIN ARKADAŞLAR
GÜZEŞ BİR HAFTA OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Merhaba Kızlar ; nasılsınız ?
Ben çok iyiyim ...
5+1 olduk bugün 6+5 de kontrolümüz var inşşş....
Ne çabuk 5 haftalık oldu derseniz sat'A göre aslında 3+1 ...
Ama dr'lar nedense sat'ı kabul ediyorlar...
Yeterim sen nasılsın ?
Topiği bırakmıyorsun hiç sağolasın arkadaşım...
Nurcan çok üzüldüm , bu hepimizin zamanında karşılaştığı şeyler..
Bebek var mı?
Kadın doğumcuyu gitmedin mi?
Problem kimde?
Düşünmüyor musunuz??
Off o kadar çok duydum ki bunları..
Rabbim sabır versin , bu tarz insanlara da akıl fikir..
Sağlıcakla kalın canlarım :))
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
GÜZEŞ BİR HAFTA OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
iyi yolculuklar canım
güle güle git
eğlen
sağlıcakla dön
ohhh güle güle gitttt
sağol şekerim biraz geç oldu ama sanada güzel hafta sonları canım :))
sağol şekerim bugün hazırlık yaptım çoraptı iççamaşırı falan aldım evdekileri götürmek istemedim yeni alıp yeni yıla yeni şeylerle gireceğim işallahh :d
teşekkürler canım çok sağol :))
iyiyim belgincim sağol canım
nasılsın canım
sen nasılsın canım bizler aynıııı
fadiğim nasılsın arkadaşımm
ohhh güle güle gitttt
amin inşallahhhhhhhhhhhhh
canım olduktan sonra hemen geçiyor zaman yakındada doğurağın günleri sayacaksın inşallahhhhhhh
canım tabiii yapmasınıda seviyorsundurda yorucu oluyoya o açıdan dedimmm:84:
dualarım seninle inşallah sonuçlar çok güzel çıkar tüp bebek aşılama tedavisine gerek kalmaz
uyku tutmadı geldim yine
çok sevindim canım allahım yüzünzü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey güzel olsun
canım benim iyi olun hep iyi olun hayırlısıyla kolayca atlatıp al bebeğini kucağına hayırlısıyla.
inşallahhhhhh
hayırlısı olsun arkadaşım hayırlısıyla al bebeğini kucağına
canım benim eşim kullanmıştı vitamin deposu içinde bir çok vitamin bulunuyooo
hayırlısı olsun güzel haberler bekliyoruzzz
neden canımmm
inşallah sonuçlar yüzünüzü güldürür green
hakkında hayırlısı ne ise o olsun
bugün testi vermişsinizdir...
inş sonuç iyi çıkar...
allah yardımcınız olsun canım canım...
Canım arkadaşlarım yorumlarınız ve dualarınız için sağolun... Ancak eşimin değerleri ilaç kullanımı sonrasında 4,5 milyondan 700 bine düştü ve tekrar tedavi verdi doktor bende bu 2 ay içinde rahim ağzında gittikçe büyüyen yarayı dondurma iişlemini yaptıracağım... Sonuç olarak üzüldük ama içimde hiç bitmeyen bir umut ve inanç var, hersi Rabbim sayesinde... Şimdide proxedd plus verdiler, kullanan var mı?
Canım arkadaşlarım yorumlarınız ve dualarınız için sağolun... Ancak eşimin değerleri ilaç kullanımı sonrasında 4,5 milyondan 700 bine düştü ve tekrar tedavi verdi doktor bende bu 2 ay içinde rahim ağzında gittikçe büyüyen yarayı dondurma iişlemini yaptıracağım... Sonuç olarak üzüldük ama içimde hiç bitmeyen bir umut ve inanç var, hersi Rabbim sayesinde... Şimdide proxedd plus verdiler, kullanan var mı?