Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlı pazarlar herkesee....
Malesef oluyor kırgınlıklar arkadaşlar.. ve tek bi açıklaması var bunun... cekmeye bilmiyo malesef

hoşgeldin hazel...

bu dfı testini yeni yeni duyuyoruz aslında özellikle morfoloji sorunu olanların yaptırması gerek...
ama dr lar nedense pek istemiyor...
bu sitede erkek infertiletesi olan çok kişi var ama içlerinde sadece bir kaç kişi bu testi yapmış...

allah yardımcını zolsun...inş ocakta tetsiniz çok iyi çıkar...

merhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum buraya.hamdolsun ben iyiyim..umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi çok özledim..eski yeni tüm arkadaşlara sonsuz sevgiler..
hoşgelidn uykucum
özlettin kendini...

nasılsınız arkadaşlar hayırlı hafta sonları güzel haberler var hamş haberleri gelmiş çok sevindimm sırayla amacımıza ulaşıyoruz tek tek

kızlar nasılsnız
herkes iyidir inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Merhaba Kızlar ; nasılsınız ?
Ben çok iyiyim ...
5+1 olduk bugün 6+5 de kontrolümüz var inşşş....
Ne çabuk 5 haftalık oldu derseniz sat'A göre aslında 3+1 ...
Ama dr'lar nedense sat'ı kabul ediyorlar...
Yeterim sen nasılsın ?
Topiği bırakmıyorsun hiç sağolasın arkadaşım...

Nurcan çok üzüldüm , bu hepimizin zamanında karşılaştığı şeyler..
Bebek var mı?
Kadın doğumcuyu gitmedin mi?
Problem kimde?
Düşünmüyor musunuz??
Off o kadar çok duydum ki bunları..

Rabbim sabır versin , bu tarz insanlara da akıl fikir..
Sağlıcakla kalın canlarım :))

canım sağlıcaka kucakla bebğini inşşşşşşşşş
kalan günleriniz su gibi geçsin
dişim ağrıyor canım yarın dr gideceğim

herkeze hayırlı akşamlar kızlar mutluyum biraz bu akşam çünkü yarın ist ailemin yanına gidiyorum yeni yıla orda giricem eşim olmuycak yanımda ama o hep benimle hemde eşim yılbaşı gecesi nöbetçi birazda o yüzden evde tek olucağım için ailemin yanında olmak daha güzel olucak

Bilgem aynen ya birde durumumuzu bilip soruyorlar ya ozaman daha çok uyuz oluyorum bir gün hatta bana sorduklarında şöyle dedim '' beni düşündüğünden mi bu soruyu soruyorsun yoksa laf olsun diyemi ha beni düşündüğünden soruyor isen bilki canımı sıkıyorsun lütfen birdaha sorma ama laf olsun diye soruyorsan bana selam verip git daha makbul geçer '' bazen bu konuda bu kadar tepkili olabiliyorum

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
GÜZEŞ BİR HAFTA OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

iyi yolculuklar canım
güle güle git
eğlen
sağlıcakla dön

canımmm yapması zor ama yemesine ne güzel oluyoo dimiii
merhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum buraya.hamdolsun ben iyiyim..umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi çok özledim..eski yeni tüm arkadaşlara sonsuz sevgiler..
bizdende sana sevgilerrrr
hayırlı pazarlar herkesee....
Malesef oluyor kırgınlıklar arkadaşlar.. ve tek bi açıklaması var bunun... cekmeye bilmiyo malesef
nasılsın canım
nasılsınız arkadaşlar hayırlı hafta sonları güzel haberler var hamş haberleri gelmiş çok sevindimm sırayla amacımıza ulaşıyoruz tek tek
sen nasılsın canım bizler aynıııı
fadiğim nasılsın arkadaşımm
ohhh güle güle gitttt
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
GÜZEŞ BİR HAFTA OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
amin inşallahhhhhhhhhhhhh

canım olduktan sonra hemen geçiyor zaman yakındada doğurağın günleri sayacaksın inşallahhhhhhh

iyiyim belgincim sağol canım

Arkadaşlar Becun olarak bu topikle tanıştım şimdi deryaayc olarak uzun bir aradan sonra geri döndüm.
yaklaşık 4 yıllık evliliğimizin son 3 senesinde yaşadığımız (2 başarısız aşılama nın ) olumsuz sonuçların ardından ocak 17 uzun protokol ile tüp bebek tedavisine başladık. yarın 2. gün puregon başlayacağım. Hakkımızda hayırlısı

tekrar merhaba

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
GÜZEŞ BİR HAFTA OLSUN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sağol şekerim biraz geç oldu ama sanada güzel hafta sonları canım :))

iyi yolculuklar canım
güle güle git
eğlen
sağlıcakla dön

sağol şekerim bugün hazırlık yaptım çoraptı iççamaşırı falan aldım evdekileri götürmek istemedim yeni alıp yeni yıla yeni şeylerle gireceğim işallahh

ohhh güle güle gitttt

teşekkürler canım çok sağol :))

iyiyim belgincim sağol canım

melek hayırlı yolculuklar canım ne güzel hediyelride hazırlamışsın

fadik canım nasılsın özledik seni
belgin kız ben yapmasınıda severimmmmmmmmmm

canım tabiii yapmasınıda seviyorsundurda yorucu oluyoya o açıdan dedimmm:84:

dualarım seninle inşallah sonuçlar çok güzel çıkar tüp bebek aşılama tedavisine gerek kalmaz

uyku tutmadı geldim yine
çok sevindim canım allahım yüzünzü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey güzel olsun

inşallah sonuçlar yüzünüzü güldürür green
hakkında hayırlısı ne ise o olsun

bugün testi vermişsinizdir...
inş sonuç iyi çıkar...
allah yardımcınız olsun canım canım...

herkese hayırlı geceler canlar

Canım arkadaşlarım yorumlarınız ve dualarınız için sağolun... Ancak eşimin değerleri ilaç kullanımı sonrasında 4,5 milyondan 700 bine düştü ve tekrar tedavi verdi doktor bende bu 2 ay içinde rahim ağzında gittikçe büyüyen yarayı dondurma iişlemini yaptıracağım... Sonuç olarak üzüldük ama içimde hiç bitmeyen bir umut ve inanç var, hersi Rabbim sayesinde... Şimdide proxedd plus verdiler, kullanan var mı?

biz kullanıyoruz bir buçuk ay oldu şimdilik henüz test yaptırmadık ama kullanan ve faydasını gören çok kişi var

cnm inşallah düzelir.
bu ilacı eşim kullanmadı ama kullananlardan bildiğim kadarıyla en etkili ilaç bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…