canım benim iyi olun hep iyi olun hayırlısıyla kolayca atlatıp al bebeğini kucağına hayırlısıyla.
Inşallahhhhhh
hayırlısı olsun arkadaşım hayırlısıyla al bebeğini kucağına
canım benim eşim kullanmıştı vitamin deposu içinde bir çok vitamin bulunuyooo
hayırlısı olsun güzel haberler bekliyoruzzz
neden canımmm
hayırlı cumalar olsun kızlar
rabbim hayırlısıyla gönlümüzdeki tüm dilekleri kabul etsin(amin)
hu hu yoksunuz yineeee
merhaba kızlar nasılsınız?
Topiğe biraz hareket lazım , eskilerde uğramıyor hiç ..
bende bugün yattım nedense pek keyfim yok daha doğrusu burda yanlız olduğum için pek kimseylede görüşmek istemiyorum yaaa bide çevremde hamile olanlar doğum yapmaya başladı daha çok canım sıkılıyor öyle işte
Kızlar yarın tekrar hastaneye gidiyoruz spermiyogram için. Ve bunun sonucunda artık bize de aşılama ya da tüp bebek denilecek diye düşünüyorum. Ve düününce de heyecanlanıyorum.Eşimi germemek için heyecanımı bile içimde yaşıyorum. İnşallah sonucumuz güzeldir kızlar dua edin bize...
canım hepimize oluyor bu duygu kıskançlık değil sadec üzüntü sıkıntımızdan kaynaklana bir şey etkileniyoruz çünki o kadar çok istiyoruzki bekliyoruzki bebklerimizi
allahım daha çok bekletmesin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bizede çevremize güzel haberler vermeyi nasip etsin
evet canım kıskançlık değil ama kendime çok yakın gördüğüm bi arkadaşım vardı o hamile kaldı sonra eşi eşime demiş benim için eşine söyleme ben çok şaşırdım bilmiyormuş gibi davrandım ama çokta zoruma gitti sonra o erkek arkadaşın ablasıyla konuştuğumda işte ne yapıcaklarını bilmiyorlardı istemedikleri bianda oldu ondan kararsız oldukları için sana söylememiştir dedi ama özellikle söyleme demesi çüok moralimi bozdu şimdi 3, ayında ama hiç umrumda değil geçen hastanedeki olanlardan bahsediyor bi kadın 5 kez hamile kalmış 6, ayında kesesi aşşağı düştüğü için alınmış ve işte yok hiç üzülmedi ağlamadı içeri girdi aldırdı falan diyor ondan sonra bana 10 günde yatsan hiç kalkıp işte yapmasan olmayınca olmuyor herşey nasip diyor öyle canım sıkıldı ki o eşinin ve arkadaşımın bu laflarından sonra çok soğudum birde ben tedavideyken mahallede herkeze söylemiş beni gören soruyor ne oldu diye neye uğradığımı şaşırdım ama bigün dayaanamayıp sorucam sen nasıl bana sormadan millete bunu söyledin diye içim içimi yiyor anlatamam
biz burzdz hep söylüyürouz yaşamayan anlamz diye
seni anlamayana derdini anlatmayacaksın
CANIM HİÇÜZÜLME BUNLARI YAŞAM BİZİM TERCİHİMİZ DEĞİLDİ
KISMETİMİZDE BUNLAR VARDI
AYRICA ALLAHIM DERMENSIZ DERT VERMESİN
BİZİMKİ DERT DEĞİL SORUN VEÇOK ŞÜKÜR ÇARESİ VAR
ONLARA VEREN ALLAH İSTERSE BİZEDE VERİR
HİÇ TAKMA KAFANA HİÇ SIKMA CANIMI
SANA SORMADAN BAŞKALRIYLA PAYLAŞMASI ÇOK YANLIŞ BİR DAVRANIM HATTA ÇİRKİN
BENDE VARIM erkek infertilitesi yuzunden hamıle kalamyan.cok uzuluyorum arkadaslar.11. ay bu ay hala gelmedı bebegım.3 yılda korunduk ama dogum kontrol hapı kullanmadım hıc.esım korunmustu.korunmayı bıraktık 2 ay oldu hemen gıttım tetkıklerı yaptrdım.hormon testlerım normal ,adetım duzenlıdir.gunu gunune gelır.olmadı gıttım rahım fılmı cektrdım o da temız.esım gıttı ozelde sperm degerlerı normal cıktı ama varıkosel cıktı.1 ccde 26 mılyon ılerı h% 20 yavas % 20 yerınde % 20 cıktı.morfolojı whoya gore % 75 am varıkosel vardı.neyse bız 2 ay daha denedık olmayınca teoman cem kadıogluna gıttık.tumlabda test ıstedı sayı 1 ccde 8 mılyon ılerı h% 24 yavas % 28 cıktı normal morfolojı krugere gore %2 cıktı sok olduk.ve bırde DFI yanı dna hasar testı yaptrdı esım % 42 hasar cıktı spermlerde ki sınır % 15 ti.teoman bey boyle yuksek az gorulur dedı.amelıyattan sonra dusermı dedım.dusmesı beklenır.zaten bız bu yuzden varıkoselı olanlara tupbebege yonelmemelerını soyluyoruz dedı.amelıyat oldu esım 2 temmuzda.hala yok.her ay husran.30 ekımde test yaptrdık sadece sayı 1ccde 17 mılyona yukselmıs ama morfolojı aynıydı.DFI bır daha yaptrmadık ınsallah dusmustur.cunku ınternette okuduguma gore hasar % 35 ten cok olursa mıkro ıle bıle sans cok ama cok azmıs.cok uzuluyorum.bızım gıbı hasar olan arkadaslar 4 defa mıkro yaptrdı fakat tutmadı.ne yapıcaz hıc bılmıyoruz.sperm var ama kalıtelı degıl.azospermden bıle daha az sansımız.ben daha mıkro denemedım.teoman bey normal yolla deneyın dıyıp duruyor.ama benım canıma yettı artık.ısın garıbı ılac bıle vermıyor.ocaga kadar yanı amelıyat sonrası 6. aya kadar ılac kullanmayın bakalım nereye kadar yukselme olacak dıyor.bız onu beklerken neler cekıyoruz kımse anlamıyor.ee dr. dıyede beklıyoruz.onlar bılır dıyoruz.bakalım daha bısı cıkmazsa Kaan aydosa gıdıcez.mıkro ıle bıle olsa gelır ınsallah bebegım.ben ılla normal olsunda demıyorum ama gelsın artık uzmesın benı daha fazla.ınsanın bır daha hıc cocugu olamıycak olması nedır sızler benı anlayabılırsınız.cok uzuluyorum.ocak sonu test yaptrcaz.insallah dusmustur.yaza dogru da tedavıye baslıycaz ıyı bır tedavı merkezı arıyorum maya tup bebek en ıyısı sanırım ama o da Anakarada ben ıstanbuldayım offfff
nerelerdesiniz bacılarrrr YETER karşılaşamadık dün..
evet canım gerçekten çok ayıp yaptığı artık görüşmekte istemiyorum zatem ama bi kızı var okadar tatlı ki aslında ben ona bunu sorup ağzının payını veririm ama ozaman tartışıp araya dargınlık girer o çocuğuda göremem işallah arkamdan ve yüzüme bu şekilde konuşanlara cevabı allah verir işallah bende hamile kalıcam ve ozaman bunları tek tek hatırlatıcam onlara ...
CANIM HAKLSIN BELKİ AMA BÖYLE BİR KONUDA YARA ALMIŞSAM EĞER
BUNU UNTMAM
UNUTULMAZDA
RABİM YADIMCIMIZ OLSUN
bende varım erkek infertilitesi yuzunden hamıle kalamyan.cok uzuluyorum arkadaslar.11. Ay bu ay hala gelmedı bebegım.3 yılda korunduk ama dogum kontrol hapı kullanmadım hıc.esım korunmustu.korunmayı bıraktık 2 ay oldu hemen gıttım tetkıklerı yaptrdım.hormon testlerım normal ,adetım duzenlıdir.gunu gunune gelır.olmadı gıttım rahım fılmı cektrdım o da temız.esım gıttı ozelde sperm degerlerı normal cıktı ama varıkosel cıktı.1 ccde 26 mılyon ılerı h% 20 yavas % 20 yerınde % 20 cıktı.morfolojı whoya gore % 75 am varıkosel vardı.neyse bız 2 ay daha denedık olmayınca teoman cem kadıogluna gıttık.tumlabda test ıstedı sayı 1 ccde 8 mılyon ılerı h% 24 yavas % 28 cıktı normal morfolojı krugere gore %2 cıktı sok olduk.ve bırde dfı yanı dna hasar testı yaptrdı esım % 42 hasar cıktı spermlerde ki sınır % 15 ti.teoman bey boyle yuksek az gorulur dedı.amelıyattan sonra dusermı dedım.dusmesı beklenır.zaten bız bu yuzden varıkoselı olanlara tupbebege yonelmemelerını soyluyoruz dedı.amelıyat oldu esım 2 temmuzda.hala yok.her ay husran.30 ekımde test yaptrdık sadece sayı 1ccde 17 mılyona yukselmıs ama morfolojı aynıydı.dfı bır daha yaptrmadık ınsallah dusmustur.cunku ınternette okuduguma gore hasar % 35 ten cok olursa mıkro ıle bıle sans cok ama cok azmıs.cok uzuluyorum.bızım gıbı hasar olan arkadaslar 4 defa mıkro yaptrdı fakat tutmadı.ne yapıcaz hıc bılmıyoruz.sperm var ama kalıtelı degıl.azospermden bıle daha az sansımız.ben daha mıkro denemedım.teoman bey normal yolla deneyın dıyıp duruyor.ama benım canıma yettı artık.ısın garıbı ılac bıle vermıyor.ocaga kadar yanı amelıyat sonrası 6. Aya kadar ılac kullanmayın bakalım nereye kadar yukselme olacak dıyor.bız onu beklerken neler cekıyoruz kımse anlamıyor.ee dr. Dıyede beklıyoruz.onlar bılır dıyoruz.bakalım daha bısı cıkmazsa kaan aydosa gıdıcez.mıkro ıle bıle olsa gelır ınsallah bebegım.ben ılla normal olsunda demıyorum ama gelsın artık uzmesın benı daha fazla.ınsanın bır daha hıc cocugu olamıycak olması nedır sızler benı anlayabılırsınız.cok uzuluyorum.ocak sonu test yaptrcaz.insallah dusmustur.yaza dogru da tedavıye baslıycaz ıyı bır tedavı merkezı arıyorum maya tup bebek en ıyısı sanırım ama o da anakarada ben ıstanbuldayım offfff
merhabalar arkadaşlar uzun bir aradan sonra yazıyorum buraya.hamdolsun ben iyiyim..umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi çok özledim..eski yeni tüm arkadaşlara sonsuz sevgiler..