canım hamilelik olsa 20 sine test yapınca çıkardı diye düşünüyorum...günaydın arkadaşlar bilgemcim tebrik ederim değerinde katlanmış nilşallah bu saatten sonra herşey hayırlı olur güzel bir şekilde ilerler güzelim.
yetercim bende de geçmeyen bi grip var 3-4 haftadır hep aynı sesimde değişmedi Hala gripli inşallah düzeliriz ikimizzde
kızlar birde benim bi sıkıntım var ayın8inde hastalanmam gerekirken hala olmadım gibi bişye aslında 20sinde test yaptım negatif çıktı ama ogün kanamam oldu dün kesildi sadece 1 günn sürdü bugün tekrar ufa ufak kanama var ama çok değil şaşırdım kaldım neden böyle olmuş olabilir dr.a da gidemiyorum izin almam buara mümkün değil anlamadım gitti hastamıyım değilmiyim belli değileşimde vardı bişiler demekki düştü diyo daha fazla korkutuyor beni anlamadım
canım benim de hiç bir fikrim yok...kızlar doktor sitesinden kakan hocaya sperm değerlerimizi yazmıştım ve ilk defa bize bir doktor doğal yolda bebeğiniz olabilir dedi.ben de daha sonra sperm kalitesini arttırmak için ne yapabilir zdedim. bana şu maili yollamış.
Önce, sabahları 1 adet İndometazin 25 mg tablet'den sabahları 1 adet (bu gruptan herhangi bir ilaç olabilir, eczane bilir); Pentoksifilin 400 mg tabletlerden de akşamları 1 adet tok karnınıza almaya başlayın. İlave olarak ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 1 ay tamamlanınca, lütfen hastaneye gelin, ileri tedavinizi planlayalım.
daha önce bu ilaçları kullanan oldu mu?
hoşgeldin aramıza canım...herkese selamlar arkadaşlar.siteden okuduğum kaDarıyla PROXED PLUS DİYE Bİ İLAÇ VARMIŞ BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA?.bu hastalığın tedavisi artık bir sektör olmuş,insan ne kullanacağını şaşırıyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.şifayı ALLAH yaratır bize de buldursun inşallah...
sende hoşgeldin canım...Merhaba, iş yoğunluğundan dolayı bir süredir yazamıyordum. Eşimin dün ürolojide randevusu vardı. Dr fıtık olduğunu söylemiş. Genel cerrahiye yönlendirmiş. Kasık fıtığının üremeye ne gibi bir etkisi olduğunu anlayamadım. Sperm sayısının düşük olmasının nedeni bu olabilir mi? Nette açıklayıcı bilgi bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hep beraber
canım hamilelik olsa 20 sine test yapınca çıkardı diye düşünüyorum...
bayanlarda bazen böyle düzensizlik, ara kanama falan oluyor...
ama uzun zamna sürerse dr a gitmekten başka çare yok...
canım benim de hiç bir fikrim yok...
hoşgeldin aramıza canım...
biz kullanmadık bu ilaçtan...
bir fikrim yok yani...
sende hoşgeldin canım...
fıtık spermlere etki edermi bilmioyrum ama fıtık olduğuna göre er yada geç ameliyat gerekir...
merhaba o ilaç iyi geliyormu acaba eşim yan etki yapıcak diye korkoyor ameliyatta oldu ama hala hamile kalamıyorum hiç ilaç kullanmadı doktorumuzda vermedi bu konuda bir bilgin varmı acaba bende uzun süredir girmiyordum siteye
amin canım aminnnnhep beraber :))
canım biz kulanmadık arka sayfaya bakarsan melek nikli arkadaşa kulanmış
belki sana yardımcı olabilir
teşekkürler canım
merheba bir şey sorucam o kullandığınız ilaç fayda ediyormu merak ediyorum eşimde kullansamı acaba yan etkisi olurmu
kızlar yarın tekrar hastaneye gidiyoruz spermiyogram için. Ve bunun sonucunda artık bize de aşılama ya da tüp bebek denilecek diye düşünüyorum. Ve düününce de heyecanlanıyorum.Eşimi germemek için heyecanımı bile içimde yaşıyorum. Inşallah sonucumuz güzeldir kızlar dua edin bize...
uyku tutmadı geldim yine
çok sevindim canım allahım yüzünzü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey güzel olsun
hoşgeldin canım bende geç saatlere kadar otururum genelde :))
hoş buldum
ben aslında erkenciyimdir
ama uyku tutmadı beni bu gün
sabah erkenden yeğenime bakmaya gideceğim ama uyamıyorum
sen nasılsın
sağol canım iyiyim bende gece 3 ü geçmeden yatmam :)) sabahta 10 -11 gibi kalktığım için :))
şuan kullanım aşamasındayız canım ama bu ilacı biraz araştırdık bu sitedede kullanan ve fayda gören arkadaşlar var proxed plus başlıklı konuları okudun mu canım orda kullanıp sperm testi yaptıran arkadaşlar eşlerinin değerlerini yazdı bi arkadaşımızda daha 2-3 gün önce azoluyken şimdi 15bin çıkış oldu hem vitamin ki nekadar zararı olabilir ama faydasıda olmayabilir eşin ne ameliyatı oldu canım ama istiyorsan burda emre bey var doktorumuz ona bi sor tam eşinin durumunu olduğu ameliyatı anlatarak o size daha çok yardımcı olur hemde kafa karışıklığını gidermiş olur çünkü bu ilaç 6 ay kullanman gerekiyor ve 1 paket 15 gün gidiyor fiyatıda 95 ila 110 arası o yüzden sen masraf yapmadan önce doktora bi danış canım :))
şuan kullanım aşamasındayız canım ama bu ilacı biraz araştırdık bu sitedede kullanan ve fayda gören arkadaşlar var proxed plus başlıklı konuları okudun mu canım orda kullanıp sperm testi yaptıran arkadaşlar eşlerinin değerlerini yazdı bi arkadaşımızda daha 2-3 gün önce azoluyken şimdi 15bin çıkış oldu hem vitamin ki nekadar zararı olabilir ama faydasıda olmayabilir eşin ne ameliyatı oldu canım ama istiyorsan burda emre bey var doktorumuz ona bi sor tam eşinin durumunu olduğu ameliyatı anlatarak o size daha çok yardımcı olur hemde kafa karışıklığını gidermiş olur çünkü bu ilaç 6 ay kullanman gerekiyor ve 1 paket 15 gün gidiyor fiyatıda 95 ila 110 arası o yüzden sen masraf yapmadan önce doktora bi danış canım :))
Kızlar yarın tekrar hastaneye gidiyoruz spermiyogram için. Ve bunun sonucunda artık bize de aşılama ya da tüp bebek denilecek diye düşünüyorum. Ve düününce de heyecanlanıyorum.Eşimi germemek için heyecanımı bile içimde yaşıyorum. İnşallah sonucumuz güzeldir kızlar dua edin bize...
canım benim iyi olun hep iyi olun hayırlısıyla kolayca atlatıp al bebeğini kucağına hayırlısıyla.Aşkmeleğim sağolasın ..
İnşşş umut olur, inşş kavuşursun tez zamanda yavruna..
Kızlar nasılsınız , biz kuzumla iyiyiz..
Hep yatıyoruz ..
15 gün kaldı pıt pıtları görmeye , rabbim nasip eder inşallah ..
Ara sıra belim ve kasıklarım ağrıyor ama onun dışında gayet iyiyiz...
Herkese kocaman selamlar...
inşallahhhhhhen çokta eşime hamileyim dediğimde gözlerindeki o mutluluğu görmek istiyorum onu düşünürken bile gözlerim doluyor allahım yardım etsin bize
sağol yeter canım benim aminn :))
hayırlısı olsun arkadaşım hayırlısıyla al bebeğini kucağınaslm kizlar nasilsiniz?
ben hala dogurmadim, kendimide cok iyi hissdiyorum ama artik gunler bile coook uzun gelmeye basladi
insallah nasip olur canim, esime 7sene boyunca negatifleri soylemekten, bikmistim ve bi pozitif gorsem ona mujdeleyebilsem dedim..
hamile oldugumu ogrendigim gun, esimi isten eve cagirdim korkmus halde eve geldi beni aglarken gorunce iyice telaslandi, o kadar agliyodumki hic konusamadim sadece elimdeki testi uzattim cift cizgiyi gordu saskinla bakti kaldi "yani" dedi sadece evet demek için kafa sallayabildim
asla unutmayacagim bi gundu ama hayatimin en guzel gunu pasami kucagima sag salim alacagim gun olacak insallah allahin izniyle...
insallah hepinize nasip olur
canım benim eşim kullanmıştı vitamin deposu içinde bir çok vitamin bulunuyoooherkese selamlar arkadaşlar.siteden okuduğum kaDarıyla PROXED PLUS DİYE Bİ İLAÇ VARMIŞ BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA?.bu hastalığın tedavisi artık bir sektör olmuş,insan ne kullanacağını şaşırıyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.şifayı ALLAH yaratır bize de buldursun inşallah...
hayırlısı olsun güzel haberler bekliyoruzzzKızlar yarın tekrar hastaneye gidiyoruz spermiyogram için. Ve bunun sonucunda artık bize de aşılama ya da tüp bebek denilecek diye düşünüyorum. Ve düününce de heyecanlanıyorum.Eşimi germemek için heyecanımı bile içimde yaşıyorum. İnşallah sonucumuz güzeldir kızlar dua edin bize...
biz erkenciyiz canım yaa
bu gün uyku tutmadı beni nedense
Kızlar yarın tekrar hastaneye gidiyoruz spermiyogram için. Ve bunun sonucunda artık bize de aşılama ya da tüp bebek denilecek diye düşünüyorum. Ve düününce de heyecanlanıyorum.Eşimi germemek için heyecanımı bile içimde yaşıyorum. İnşallah sonucumuz güzeldir kızlar dua edin bize...