Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hamilelik olsa 20 sine test yapınca çıkardı diye düşünüyorum...
bayanlarda bazen böyle düzensizlik, ara kanama falan oluyor...
ama uzun zamna sürerse dr a gitmekten başka çare yok...

canım benim de hiç bir fikrim yok...
hoşgeldin aramıza canım...
biz kullanmadık bu ilaçtan...
bir fikrim yok yani...

sende hoşgeldin canım...
fıtık spermlere etki edermi bilmioyrum ama fıtık olduğuna göre er yada geç ameliyat gerekir...

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hep beraber

merhaba o ilaç iyi geliyormu acaba eşim yan etki yapıcak diye korkoyor ameliyatta oldu ama hala hamile kalamıyorum hiç ilaç kullanmadı doktorumuzda vermedi bu konuda bir bilgin varmı acaba bende uzun süredir girmiyordum siteye

merhaba :79::79:

canım biz kulanmadık arka sayfaya bakarsan melek nikli arkadaşa kulanmış
belki sana yardımcı olabilir

merheba bir şey sorucam o kullandığınız ilaç fayda ediyormu merak ediyorum eşimde kullansamı acaba yan etkisi olurmu

şuan kullanım aşamasındayız canım ama bu ilacı biraz araştırdık bu sitedede kullanan ve fayda gören arkadaşlar var proxed plus başlıklı konuları okudun mu canım orda kullanıp sperm testi yaptıran arkadaşlar eşlerinin değerlerini yazdı bi arkadaşımızda daha 2-3 gün önce azoluyken şimdi 15bin çıkış oldu hem vitamin ki nekadar zararı olabilir ama faydasıda olmayabilir eşin ne ameliyatı oldu canım ama istiyorsan burda emre bey var doktorumuz ona bi sor tam eşinin durumunu olduğu ameliyatı anlatarak o size daha çok yardımcı olur hemde kafa karışıklığını gidermiş olur çünkü bu ilaç 6 ay kullanman gerekiyor ve 1 paket 15 gün gidiyor fiyatıda 95 ila 110 arası o yüzden sen masraf yapmadan önce doktora bi danış canım :))

Kızlar yarın tekrar hastaneye gidiyoruz spermiyogram için. Ve bunun sonucunda artık bize de aşılama ya da tüp bebek denilecek diye düşünüyorum. Ve düününce de heyecanlanıyorum. Eşimi germemek için heyecanımı bile içimde yaşıyorum. İnşallah sonucumuz güzeldir kızlar dua edin bize...

uyku tutmadı geldim yine
çok sevindim canım allahım yüzünzü güldürsün
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
her şey güzel olsun

sağol canım varikosel ameliyatı oldu eşim fiyatıda pahalıymış ama olsun o kadar para harcadık

sağol canım varikosel ameliyatı oldu eşim fiyatıda pahalıymış ama olsun o kadar para harcadık

dualarım seninle inşallah sonuçlar çok güzel çıkar tüp bebek aşılama tedavisine gerek kalmaz

canım benim iyi olun hep iyi olun hayırlısıyla kolayca atlatıp al bebeğini kucağına hayırlısıyla.
en çokta eşime hamileyim dediğimde gözlerindeki o mutluluğu görmek istiyorum onu düşünürken bile gözlerim doluyor allahım yardım etsin bize

sağol yeter canım benim aminn :))
inşallahhhhhh
hayırlısı olsun arkadaşım hayırlısıyla al bebeğini kucağına
canım benim eşim kullanmıştı vitamin deposu içinde bir çok vitamin bulunuyooo
hayırlısı olsun güzel haberler bekliyoruzzz
biz erkenciyiz canım yaa
bu gün uyku tutmadı beni nedense

neden canımmm

hayırlı cumalar olsun kızlar
rabbim hayırlısıyla gönlümüzdeki tüm dilekleri kabul etsin(amin)

inşallah sonuçlar yüzünüzü güldürür green
hakkında hayırlısı ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…