- 6 Ekim 2008
- 6.786
- 54
canım hamilelik olsa 20 sine test yapınca çıkardı diye düşünüyorum...günaydın arkadaşlar bilgemcim tebrik ederim değerinde katlanmış nilşallah bu saatten sonra herşey hayırlı olur güzel bir şekilde ilerler güzelim.
yetercim bende de geçmeyen bi grip var 3-4 haftadır hep aynı sesimde değişmedi Hala gripli inşallah düzeliriz ikimizzde
kızlar birde benim bi sıkıntım var ayın8inde hastalanmam gerekirken hala olmadım gibi bişye aslında 20sinde test yaptım negatif çıktı ama ogün kanamam oldu dün kesildi sadece 1 günn sürdü bugün tekrar ufa ufak kanama var ama çok değil şaşırdım kaldım neden böyle olmuş olabilir dr.a da gidemiyorum izin almam buara mümkün değil anlamadım gitti hastamıyım değilmiyim belli değileşimde vardı bişiler demekki düştü diyo daha fazla korkutuyor beni anlamadım
bayanlarda bazen böyle düzensizlik, ara kanama falan oluyor...
ama uzun zamna sürerse dr a gitmekten başka çare yok...
canım benim de hiç bir fikrim yok...kızlar doktor sitesinden kakan hocaya sperm değerlerimizi yazmıştım ve ilk defa bize bir doktor doğal yolda bebeğiniz olabilir dedi.ben de daha sonra sperm kalitesini arttırmak için ne yapabilir zdedim. bana şu maili yollamış.
Önce, sabahları 1 adet İndometazin 25 mg tablet'den sabahları 1 adet (bu gruptan herhangi bir ilaç olabilir, eczane bilir); Pentoksifilin 400 mg tabletlerden de akşamları 1 adet tok karnınıza almaya başlayın. İlave olarak ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 1 ay tamamlanınca, lütfen hastaneye gelin, ileri tedavinizi planlayalım.
daha önce bu ilaçları kullanan oldu mu?
hoşgeldin aramıza canım...herkese selamlar arkadaşlar.siteden okuduğum kaDarıyla PROXED PLUS DİYE Bİ İLAÇ VARMIŞ BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA?.bu hastalığın tedavisi artık bir sektör olmuş,insan ne kullanacağını şaşırıyor.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.şifayı ALLAH yaratır bize de buldursun inşallah...
biz kullanmadık bu ilaçtan...
bir fikrim yok yani...
sende hoşgeldin canım...Merhaba, iş yoğunluğundan dolayı bir süredir yazamıyordum. Eşimin dün ürolojide randevusu vardı. Dr fıtık olduğunu söylemiş. Genel cerrahiye yönlendirmiş. Kasık fıtığının üremeye ne gibi bir etkisi olduğunu anlayamadım. Sperm sayısının düşük olmasının nedeni bu olabilir mi? Nette açıklayıcı bilgi bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
fıtık spermlere etki edermi bilmioyrum ama fıtık olduğuna göre er yada geç ameliyat gerekir...