Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar doktor sitesinden kakan hocaya sperm değerlerimizi yazmıştım ve ilk defa bize bir doktor doğal yolda bebeğiniz olabilir dedi.ben de daha sonra sperm kalitesini arttırmak için ne yapabilir zdedim. Bana şu maili yollamış.
önce, sabahları 1 adet indometazin 25 mg tablet'den sabahları 1 adet (bu gruptan herhangi bir ilaç olabilir, eczane bilir); pentoksifilin 400 mg tabletlerden de akşamları 1 adet tok karnınıza almaya başlayın. Ilave olarak androloji sitemize hoşgeldiniz sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 1 ay tamamlanınca, lütfen hastaneye gelin, ileri tedavinizi planlayalım.
Daha önce bu ilaçları kullanan oldu mu?

bu ilaçlarla ilgi bir bilğim yak
ama inşşşşşşşş bebğin beklemdin bir anda gelsin
inşşşşşşşşşşşşşşşş

işallah canım hepimiz için hayırlısı olsun ama ne olursa olsun eli ayağı düzgün sağlam bebekler nasip etsin bize yarabbim :))

en çokta eşime hamileyim dediğimde gözlerindeki o mutluluğu görmek istiyorum onu düşünürken bile gözlerim doluyor allahım yardım etsin bize

sağol yeter canım benim aminn :)):KK49:

en çokta eşime hamileyim dediğimde gözlerindeki o mutluluğu görmek istiyorum onu düşünürken bile gözlerim doluyor allahım yardım etsin bize

inşşşşşşşşşş canım bu düşündüklerin düş olmaktan çıkıp gerçek olsun
eşine o güzel haberi vermek nasip olsun

slm kizlar nasilsiniz?
ben hala dogurmadim, kendimide cok iyi hissdiyorum ama artik gunler bile coook uzun gelmeye basladi:KK50:

insallah nasip olur canim, esime 7sene boyunca negatifleri soylemekten, bikmistim ve bi pozitif gorsem ona mujdeleyebilsem dedim..
hamile oldugumu ogrendigim gun, esimi isten eve cagirdim korkmus halde eve geldi beni aglarken gorunce iyice telaslandi, o kadar agliyodumki hic konusamadim sadece elimdeki testi uzattim cift cizgiyi gordu saskinla bakti kaldi "yani" dedi sadece evet demek için kafa sallayabildim:KK69:
asla unutmayacagim bi gundu ama hayatimin en guzel gunu pasami kucagima sag salim alacagim gun olacak insallah allahin izniyle...

insallah hepinize nasip olur

slm kizlar nasilsiniz?
ben hala dogurmadim, kendimide cok iyi hissdiyorum ama artik gunler bile coook uzun gelmeye basladi:KK50:

insallah nasip olur canim, esime 7sene boyunca negatifleri soylemekten, bikmistim ve bi pozitif gorsem ona mujdeleyebilsem dedim..
hamile oldugumu ogrendigim gun, esimi isten eve cagirdim korkmus halde eve geldi beni aglarken gorunce iyice telaslandi, o kadar agliyodumki hic konusamadim sadece elimdeki testi uzattim cift cizgiyi gordu saskinla bakti kaldi "yani" dedi sadece evet demek için kafa sallayabildim:KK69:
asla unutmayacagim bi gundu ama hayatimin en guzel gunu pasami kucagima sag salim alacagim gun olacak insallah allahin izniyle...

insallah hepinize nasip olur

sağol canım bu mutlu haberleride almasak zaten hiç umudumuz kalmaz yaşadığım sürece hergün hamile kalacağım günü bekliycem

inşşşşşşşşşş canım bu düşündüklerin düş olmaktan çıkıp gerçek olsun
eşine o güzel haberi vermek nasip olsun

amin canım işallah hepimize nasip olucak onu bunu en güzel şekilde söylemek istiyorum ya işallah düşündüğüm gibi söyleme fırsatım olur ben hep o günün hayalini kuruyorum

herkese selamlar arkadaşlar.siteden okuduğum kaDarıyla PROXED PLUS DİYE Bİ İLAÇ VARMIŞ BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA?.bu hastalığın tedavisi artık bir sektör olmuş,insan ne kullanacağını şaşırıyor.Rabbim h:emir_bebek:epimizin yardımcısı olsun.şifayı ALLAH yaratır bize de buldursun inşallah...

Merhaba, iş yoğunluğundan dolayı bir süredir yazamıyordum. Eşimin dün ürolojide randevusu vardı. Dr fıtık olduğunu söylemiş. Genel cerrahiye yönlendirmiş. Kasık fıtığının üremeye ne gibi bir etkisi olduğunu anlayamadım. Sperm sayısının düşük olmasının nedeni bu olabilir mi? Nette açıklayıcı bilgi bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Son düzenleme:
herkese selamlar arkadaşlar.siteden okuduğum kadarıyla proxed plus diye bi ilaç varmış bilgisi olan varmı acaba?.bu hastalığın tedavisi artık bir sektör olmuş,insan ne kullanacağını şaşırıyor.rabbim h:emir_bebek:epimizin yardımcısı olsun.şifayı allah yaratır bize de buldursun inşallah...

merhaba, iş yoğunluğundan dolayı bir süredir yazamıyordum. Eşimin dün ürolojide randevusu vardı. Dr fıtık olduğunu söylemiş. Genel cerrahiye yönlendirmiş. Kasık fıtığının üremeye ne gibi bir etkisi olduğunu anlayamadım. Sperm sayısının düşük olmasının nedeni bu olabilir mi? Nette açıklayıcı bilgi bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

kızlar hoş geldiniz
baharıkızı canım bu konuda hiç bir bilğim yok canım yaaa

ayysima canım biizm ilk gittiğimiz tüp bebk merkezindeki dr bu ilaçtan söz etmişti
ama biz tedavide olanlara önermiyoruz beklme sürecindekilere öneriyoruz demişti
biz tedavide olduğumuz için kulanmadık

amin canım işallah hepimize nasip olucak onu bunu en güzel şekilde söylemek istiyorum ya işallah düşündüğüm gibi söyleme fırsatım olur ben hep o günün hayalini kuruyorum

inşşşşşşş canım istediğingibi söylersin

herkese selamlar arkadaşlar.siteden okuduğum kaDarıyla PROXED PLUS DİYE Bİ İLAÇ VARMIŞ BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA?.bu hastalığın tedavisi artık bir sektör olmuş,insan ne kullanacağını şaşırıyor.Rabbim h:emir_bebek:epimizin yardımcısı olsun.şifayı ALLAH yaratır bize de buldursun inşallah...

canım kullanan arkadaşlar var 14 gündür bizde kullanıyoruz bi arkadaşımız azo iken şuan 15binde sperm çıkışı oldu başka bi arkadaşımızında eşinde sperm varken normal değerlere gelip doğal yoldan hamile kaldı yani herşey yaradandan önümüze fırsatlar sunuluyor yarayıp yaramaması vücut yapısına kalmış herkezin bünyesi farklı doğal olarak ama sonuçta vitamin herhangi bi zararı yok sadece biraz pahallı ama biz bu yolda okadar çok para harcadık ki artık bunları gözümüz görmüyor tek emelimiz bebeğimizin olması :))

canım kullanan arkadaşlar var 14 gündür bizde kullanıyoruz bi arkadaşımız azo iken şuan 15binde sperm çıkışı oldu başka bi arkadaşımızında eşinde sperm varken normal değerlere gelip doğal yoldan hamile kaldı yani herşey yaradandan önümüze fırsatlar sunuluyor yarayıp yaramaması vücut yapısına kalmış herkezin bünyesi farklı doğal olarak ama sonuçta vitamin herhangi bi zararı yok sadece biraz pahallı ama biz bu yolda okadar çok para harcadık ki artık bunları gözümüz görmüyor tek emelimiz bebeğimizin olması :))

bunlar güzel sonuçlar
ama her ilaçta biraz risk vardır
kişiden kişiye sonuç değişe bilir
allahım yardımcımız olsun

X