nasılsınızcanım
yeterim ben iyiyim sen nasılsın ?
canım çok şükür
yani çok iyimiyim bilmiyorum
bu günlerde yine karışığım sanırım
içimde hep bir yalnızlık sonu gelmeyecekmiş gibi bitmeyeckmiş gibi
her yerde her an içimde büyüen ve hiç azalmayan bir yalnızlık
ben bebeğimi özledim yaaaaaaaaaaa neden beni bu kadar bekletiyor üzüyor
allahım yaaaaaaaaaaaaa
yine o içimde susturamadığım ses
sen anne olmayacaksın hep yalnız kalacaksın diyen ses
offffffffffffffffffffff
allahım ne olur güç ver sabır ver dayanma gücü ver
canım arkadaşım inan bende çok yanlızım burada sizlerle biraz olsun yanlızlığımı paylaşıyorummm
inan bana sizlerde olmasınız hiç ıkmayacağım bu durumdan
llahım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
olmaz böyle bir şey
ewet canım bu acı benimde yüreğimi yakıyo kavuruyo ne yapacağımı hiç bilmiyorum
her gün ömrümüzden bir şeyler götürüyor
her gün ben umutlarımdan biraz daha uzaklaşıyorum
yada ben öyle zanediyorum
yaa etrafında herkes anne baba oldu aile oldu
neden biz hala çabalıyoruz
allahım ne olur isyan etirme bizleri
amin canım napalım çabalamak bile biizi biraz olsun rahatlatıyo
ewet canım sabredip beklemekten başka ne geliyorki elden allahım yardımcımız olsunnnaynen yılmak yok çabalıyacagız sonuna kadar zor oluyor evet maddi manevi ama ne yapalım inanın ben hala ruh gibiyim bir taraftan kendime teselli veriyorum ya benim sorunum döllenme olmayışı bakalım araştırıyorum bunu bilgem ışık oldu ne mutlu ona canım benim şimdi o duyguyu tatmak eşimin gözünde bir melek olmak isterdim beni yere göye sıgdırmazdı sabır arkadaşlar
günaydın arkadaşlar bilgemcim tebrik ederim değerinde katlanmış nilşallah bu saatten sonra herşey hayırlı olur güzel bir şekilde ilerler güzelim.
yetercim bende de geçmeyen bi grip var 3-4 haftadır hep aynı sesimde değişmedi Hala gripli inşallah düzeliriz ikimizzde
kızlar birde benim bi sıkıntım var ayın8inde hastalanmam gerekirken hala olmadım gibi bişye aslında 20sinde test yaptım negatif çıktı ama ogün kanamam oldu dün kesildi sadece 1 günn sürdü bugün tekrar ufa ufak kanama var ama çok değil şaşırdım kaldım neden böyle olmuş olabilir dr.a da gidemiyorum izin almam buara mümkün değil anlamadım gitti hastamıyım değilmiyim belli değileşimde vardı bişiler demekki düştü diyo daha fazla korkutuyor beni anlamadım
allah yardımcımız olsungeçmiş günü beyhude yere yad etme
bir gelmemiş an için de feryad etme
geçmiş gelecek masal bütün bunlar hep
eğlenmene bak ömrünü berbad etme..
ömer hayyam
kızlar bende sızın gıbıyım bunalıyorum bazen.ama bazı sozler var kı ınsanı kendıne getırıyor.bu da onlardan bırı.paylasmak ıstedım
aşkmeleğimgünaydın arkadaşlar bilgemcim tebrik ederim değerinde katlanmış nilşallah bu saatten sonra herşey hayırlı olur güzel bir şekilde ilerler güzelim.
Yetercim bende de geçmeyen bi grip var 3-4 haftadır hep aynı sesimde değişmedi hala gripli inşallah düzeliriz ikimizzde
kızlar birde benim bi sıkıntım var ayın8inde hastalanmam gerekirken hala olmadım gibi bişye aslında 20sinde test yaptım negatif çıktı ama ogün kanamam oldu dün kesildi sadece 1 günn sürdü bugün tekrar ufa ufak kanama var ama çok değil şaşırdım kaldım neden böyle olmuş olabilir dr.a da gidemiyorum izin almam buara mümkün değil anlamadım gitti hastamıyım değilmiyim belli değileşimde vardı bişiler demekki düştü diyo daha fazla korkutuyor beni anlamadım
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende 5 sene dir bekliyorum ama hala yalnızım....son günlerde alternatif tıbtan yani btikileri araştırıyorum.bilgisi olan var mı acaba??:
günaydın arkadaşlar bilgemcim tebrik ederim değerinde katlanmış nilşallah bu saatten sonra herşey hayırlı olur güzel bir şekilde ilerler güzelim.
yetercim bende de geçmeyen bi grip var 3-4 haftadır hep aynı sesimde değişmedi Hala gripli inşallah düzeliriz ikimizzde
Aşkmeleğim sağolasın ..
İnşşş umut olur, inşş kavuşursun tez zamanda yavruna..
Kızlar nasılsınız , biz kuzumla iyiyiz..
Hep yatıyoruz ..
15 gün kaldı pıt pıtları görmeye , rabbim nasip eder inşallah ..
Ara sıra belim ve kasıklarım ağrıyor ama onun dışında gayet iyiyiz...
Herkese kocaman selamlar...