Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhabalar bende 10 yıldır bekliyorum umarım bu sefer benimkide olur tüm dualarım seninle canım umarım mutlu ol sonuna kadar
hoşgeldin banucum...
bu tedavide rabbim yüzünüzü güldürsün...
hastane konusunda benim bilgim yok
rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın...

elfida canım 18 aralık ama benim anlamadıgım daha 4 gün bile olmadı bel karın agrısı ara ara tuttmayacak herhalde ya bu kadar erken olurmu
gizim pozitif düşün canım...
kızıyorum bak...

bilgemcim büyük gün yarın demek....
canım inş yarında bol bol dua edeceğiz...
ben yarın evde yokum ama aklımdasın dua edeceğim yine...
rabbim yüzünü güldürsün...
tedavinde sorunsuz bir şekilde ilerler inş...

Son düzenleme:
arkadaşlar iyi geceler.bende sizdenimyani 2.5 yıldır hamile kalamıyorum.sizleri sürekli takip ediyordum.fakat hiç yazmamıştım.diliyorum birbirimize umut oluruz yaşadığımız mucizelerle...

gunaydın arkadaşlar bılgemden haber alır almaz sıze yazcagım bugun onun ıçın cok dua edelım
Yeni katılan arkadaslarımız hoş geldınız bız burda aileyız herşeylerimizi paylaşıyoruz kızlar sizi çok öptm

evettt... bilgem için dua edelim... güzel haberlerle gelsin inş... yani bilgemden alıp Su gelsin güzel haberlerle bize :))

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım sizinle

arkadaşlar iyi geceler.bende sizdenimyani 2.5 yıldır hamile kalamıyorum.sizleri sürekli takip ediyordum.fakat hiç yazmamıştım.diliyorum birbirimize umut oluruz yaşadığımız mucizelerle...

aramıza hoş geldiniz
inşşşşş bebek bekleme süreciniz kısa olsun
RABBİM en kısa zamanda bebğinizi size göndersin
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

bilgemmmmmmmmmmmmm
her şey güzel olacak
allahın izni ile
bebişlerini alıp gelecek
vee inşş 9 ay beraber olacaklar
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

suu bizi habersiz bırakma canım

ARKADAŞLAR MERHABALR ..BELKİ BAZILARINIZ BENİ HATIRLAR YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE GİRMİŞTİM TOPİĞİNİZE ..BENİM EŞİM 3 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ GEÇENLERDEDE GİDİP TAHLİL VERMİŞTİK..VE BEN 2 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİMKİ HAMİLEYİMARANIZDA MERAK EDENLER VARDIR BELKİ DİYE PAYLAŞMA İSTEDİM BEN VARİKOCEL AMELİYATINDAN 3 AY SONRA HAMİLE KALDIM..ALLAH SİZLEREDE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN

Canım hayırlı olsun bizler içinde bolbol dua et

ne kadar güzel bir haber
rabbim sağlıcakla kucaklamayı9 nasip etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz işallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin bebişlerinizi.bosomm hayırlı olsun allah tamamına erdirsin.bilgem hayırlı haberlerle gel işallah.

nasılsıniz kızlar ben bugün dr gittim hipotiroitim normale dönmüş fakat dr ilacı bir ay daha kullanmamı söyledi bakalım bizim tedavi bi kaç ay ertelenecek sanırım hayırlısı sizler naptınız bugün nasılsınız

bilgenciğim allah yardımcın olsun sanırım hala senden haber gelmemiş

selam topik selam topigin takipcisi arkadaslar
bilgem hersey cok guzel olur insallah allahim hakkinda hayirlisini versin
giz arkadasim senin icinde allahim hayirlisi ne ise onu versin
yeter canim nasilsin nasil gidiyor

fadik canim gecenlerde de yazmistim okumadin galiba nasilsin nasil gidiyor hayat

bilgem rabbim yardimcin olsun allahim yuzunu guldursun insallah bebislerin seni 9ay boyunca birakmaz

bilgem allah yardimcin olsun rabbim yuzunu guldursun insallah bebislerin seni 9 ayboyunca birakmaz

arkamahale
hoş geldin canım bir türlü karşılaşamadık
canım iyiyim bençokşükr hayat devam ediyor işte
sen nasılsın

canım mesajını okumuştum ama ben cevap yazdım diye biliyorum...
demek yazmamışım...
sağol canım iyi diyelim iyi olalım...
aslında çok şükür kötü değilim ama bir tuafım...
hayat devam ediyor işte...

sen nasılsın canım...ne var ne yok....

hayırlısı belgincim...
sağlık olsun...geç olsun güç olmasın...
allah (cc) yar ve yardımcınız olsun...

canım bilgem haber etmedimi sana....
akşam olmuş...
inş güzel haberlerle gelirsin...

gözün aydın arkadaşım...
rabbim sağlıcakla kucaklamanı da nasip etsin...
darısı bütün isteyen arkadaşlara inş...
hoşgeldin arkadaşım....
allah (cc) kısa zamanda senin yüzünü de güldürür inş...

Son düzenleme:
bilgemcim çok emek verdin
rabbim emeğini boşa çıkarmasın
hayırlısıyla 12 gün sonra hep birlikte sevineceğiz
senin pozitif haberinle

rabbim giz'in ve bilgemin yardımcıları olsun
sonunda yüzleri güler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…