hoşgeldin banucum...Merhabalar bende 10 yıldır bekliyorum umarım bu sefer benimkide olur tüm dualarım seninle canım umarım mutlu ol sonuna kadar
gizim pozitif düşün canım...elfida canım 18 aralık ama benim anlamadıgım daha 4 gün bile olmadı bel karın agrısı ara ara tuttmayacak herhalde ya bu kadar erken olurmu
merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım sizinle
arkadaşlar iyi geceler.bende sizdenimyani 2.5 yıldır hamile kalamıyorum.sizleri sürekli takip ediyordum.fakat hiç yazmamıştım.diliyorum birbirimize umut oluruz yaşadığımız mucizelerle...
Canım hayırlı olsun bizler içinde bolbol dua etARKADAŞLAR MERHABALR ..BELKİ BAZILARINIZ BENİ HATIRLAR YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE GİRMİŞTİM TOPİĞİNİZE ..BENİM EŞİM 3 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ GEÇENLERDEDE GİDİP TAHLİL VERMİŞTİK..VE BEN 2 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİMKİ HAMİLEYİMARANIZDA MERAK EDENLER VARDIR BELKİ DİYE PAYLAŞMA İSTEDİM BEN VARİKOCEL AMELİYATINDAN 3 AY SONRA HAMİLE KALDIM..ALLAH SİZLEREDE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN
ARKADAŞLAR MERHABALR ..BELKİ BAZILARINIZ BENİ HATIRLAR YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE GİRMİŞTİM TOPİĞİNİZE ..BENİM EŞİM 3 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ GEÇENLERDEDE GİDİP TAHLİL VERMİŞTİK..VE BEN 2 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİMKİ HAMİLEYİMARANIZDA MERAK EDENLER VARDIR BELKİ DİYE PAYLAŞMA İSTEDİM BEN VARİKOCEL AMELİYATINDAN 3 AY SONRA HAMİLE KALDIM..ALLAH SİZLEREDE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN
selam topik selam topigin takipcisi arkadaslar
bilgem hersey cok guzel olur insallah allahim hakkinda hayirlisini versin
giz arkadasim senin icinde allahim hayirlisi ne ise onu versin
yeter canim nasilsin nasil gidiyor
fadik canim gecenlerde de yazmistim okumadin galiba nasilsin nasil gidiyor hayat
canım mesajını okumuştum ama ben cevap yazdım diye biliyorum...selam topik selam topigin takipcisi arkadaslar
bilgem hersey cok guzel olur insallah allahim hakkinda hayirlisini versin
giz arkadasim senin icinde allahim hayirlisi ne ise onu versin
yeter canim nasilsin nasil gidiyor
fadik canim gecenlerde de yazmistim okumadin galiba nasilsin nasil gidiyor hayat
hayırlısı belgincim...nasılsıniz kızlar ben bugün dr gittim hipotiroitim normale dönmüş fakat dr ilacı bir ay daha kullanmamı söyledi bakalım bizim tedavi bi kaç ay ertelenecek sanırım hayırlısı sizler naptınız bugün nasılsınız
canım bilgem haber etmedimi sana....gunaydın arkadaşlar bılgemden haber alır almaz sıze yazcagım bugun onun ıçın cok dua edelım
Yeni katılan arkadaslarımız hoş geldınız bız burda aileyız herşeylerimizi paylaşıyoruz kızlar sizi çok öptm
gözün aydın arkadaşım...ARKADAŞLAR MERHABALR ..BELKİ BAZILARINIZ BENİ HATIRLAR YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE GİRMİŞTİM TOPİĞİNİZE ..BENİM EŞİM 3 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ GEÇENLERDEDE GİDİP TAHLİL VERMİŞTİK..VE BEN 2 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİMKİ HAMİLEYİMARANIZDA MERAK EDENLER VARDIR BELKİ DİYE PAYLAŞMA İSTEDİM BEN VARİKOCEL AMELİYATINDAN 3 AY SONRA HAMİLE KALDIM..ALLAH SİZLEREDE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN
hoşgeldin arkadaşım....arkadaşlar iyi geceler.bende sizdenimyani 2.5 yıldır hamile kalamıyorum.sizleri sürekli takip ediyordum.fakat hiç yazmamıştım.diliyorum birbirimize umut oluruz yaşadığımız mucizelerle...