- 26 Mayıs 2008
- 9.722
- 23
- 41
kızlar slm. kendim giremiyorum ama ablam yazıyor.şimdilik sancım yok gaz ım çok ama yediklerimden oluyo.
bilgem hiç korkma herşey yolunda gidecek.herşey bebişler ve mutluluk için.ayın 18 ini iple çekiyorum.hepinizin dualarını bekliyorum
ALLAH ım yar ve yardımcın olsun Giz...kızlar slm. kendim giremiyorum ama ablam yazıyor.şimdilik sancım yok gaz ım çok ama yediklerimden oluyo.
bilgem hiç korkma herşey yolunda gidecek.herşey bebişler ve mutluluk için.ayın 18 ini iple çekiyorum.hepinizin dualarını bekliyorum
perşembe transfer demek...Kızlar bende az da olsa ohss var biliyorsunuz..
Opu olalı 4 gün oldu .. Ama çok rahatsız edecek şekilde değil..
Dr'umda transferimi yapacak perşembe günü...Eşimede telefonda ikide bir sorun olmayacak herşey yolunda en fazla 5-10 gün bi rahatsızlık yaşar falan diyor..
Eşimde dr'a güven , evhamlanma diyip duruyor bana ..
Perşembe transfer olacağım .. Benim korkum transferden sonra ohss nin artması, tamam artsın onada razıyım , karnımı delip su mu çekecekler çekilsin ama bu aşamalarda bebeğime bir zarar gelir mi diye korkuyorum.. Genelde ohss si transferden sonra başlayan ve hamileliği devam eden bayanlar var..
Zor olmuş ama hemen hemen hepsi 10 günde atlatmış..
Tabi benim şuan su toplama durumum çok küçük çapta olduğu için dr'um transferi gözü kapalı yapacak...
Ben artık ilerisi için hiçbişey diyemiyorum kızlar..
Yaşayıp göreceğim .. Başıma ne gelir ne gelmez hiç bilmiyorum ..
Bugün düne göre daha iyiyim biraz toparladım kendimi ama bu ohss'nin bittiği tüksendiği anlamına gelmez..Neyse sonuç itibari ile bebeğim benimle kalsın ona hiçbişey olmasın .. Bir tek onun için endişeliyim.
napıyım canım eşim başımın etini yiyo sen çıkta bende giriyim diye bende hemen çıkmak zorunda kalıyorumiyiyizşükür belgincim de... ne o selam verip kaçmışın hemencikkk
gunaydın canlar nasılsınz gız canım hadı ınsallah sonucu guzel olacak
bılgemmm kız gaz bitti şimdide suyamı gectıcanım hadı ınsallah guzel haberlerınızı beklıyoruz
Bu arada size bırsey sorcam gecen bır arkadasım aradıda eşi varikosel ameliyat olmuş sayıları 1 mılyondan 18 mılyona ileri yavaş harekette %12 den %45 cıkmıs nasıl bır sonuc bıraz yardımcı olursanız bende arkaşıma yardımcı oluyum
Melonnn... iyi olmanıza cok sevindiöm.. senide cok özlediimmm.. dönmücenmi daha antalyayaçç sevdin mi kayseriyi sen :))
işallah bişey olmaz sen içini ferah tut,iyisine inan o olur.hakkında hayırlısı işallah müjdeli haberi alırız.Kızlar ben geldim..
Bugün yine hastanedeydim sabah biraz kasıklarım ağrıdı ve istiğfar ettiğim için koşa koşa kliniğe gitti..
Karnımdaki şişlik aynı ne ileri ne geri..
Fakat mide bulantılarım başlamıştı...
Dr ultrasonda baktı kalan yumoşlar biraz büyümüş sadece ama şişlik aynı dedi..
Yarın sabah transfere gidiyorum .. Ondan önce muayene edecek şişlik hala aynıysa direk transfere ama ilerlemişse önce su çekip sonra transfere ..
Anlayacağınız yarın baya bi yoğunluk olacak...
Embriyoların durumu gayet iyi, transferden önce hafif bir kahvaltı yapabilirsin dedi embriyoloğum...
Sıkışık olacakmışım en fenasıda bu ama olsun :)
Durum böyle kızlar ...
:89: :89: :89: :89:KIZLAR SllllllMMMM ELFİDA MELENEOY NASILSINIZ YABANIMDA GELMİŞ
GİZ CANIM DİKKAT ET KENDİNE
BİLGEMMMMM KUZUM YARIN BEBİŞLERİNLE KAVUŞMA GÜNÜ İNŞŞŞŞ HER ŞEY GÜZEL OLSUN
iyiyiz canım sen nasılsınnasılsınız kızlar uğramıyodum ne zamandır iyisinidir inşallahhh...
iyi olmana çok sevindim geçmiş olsun inşallah hep böyle devam eder.nasılsınız kıslar hepinizi cok ösledim ben bulantılardan 2 haftadır gözümüü açamadım pazar hastaneye gittim bir gece kaldım serum yedim cok şükür şimdi iyyiyim sizler nasılsınız gusel haberler varmı:92::92:
canım korkma allahın izniyle olacak.elfida canım 18 aralık ama benim anlamadıgım daha 4 gün bile olmadı bel karın agrısı ara ara tuttmayacak herhalde ya bu kadar erken olurmu
Kızlar ben geldim..
Bugün yine hastanedeydim sabah biraz kasıklarım ağrıdı ve istiğfar ettiğim için koşa koşa kliniğe gitti..
Karnımdaki şişlik aynı ne ileri ne geri..
Fakat mide bulantılarım başlamıştı...
Dr ultrasonda baktı kalan yumoşlar biraz büyümüş sadece ama şişlik aynı dedi..
Yarın sabah transfere gidiyorum .. Ondan önce muayene edecek şişlik hala aynıysa direk transfere ama ilerlemişse önce su çekip sonra transfere ..
Anlayacağınız yarın baya bi yoğunluk olacak...
Embriyoların durumu gayet iyi, transferden önce hafif bir kahvaltı yapabilirsin dedi embriyoloğum...
Sıkışık olacakmışım en fenasıda bu ama olsun :)
Durum böyle kızlar ...