Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağolsun kızlar , çok heyecanlıyım umarım herşey güzel geçer...
iyiyiz canım sen nasılsın
iyi olmana çok sevindim geçmiş olsun inşallah hep böyle devam eder.
canım korkma allahın izniyle olacak.
canım dualarım seninle inşallah transverin güzel geçer ve kavuşursun yavruna..
bilgem ve giz insallah guzel habelerinizi alicaz allah yardimciniz olsun
Kızlar bugün artık son girişim .. Birazdan kayınvalidemler gelecekler...
Sonra eşim gelir artık giremem nete..
Yarın büyük ihtimalle giremem , belki bir kaç gün giremem. Ama sizleri asla habersiz bırakmam .. Girebildiğim yerde kendim gireceğim , giremediğim zaman cepten Su'ya msj atarım o haberdar eder sizi..
Dua ettiniz hepiniz benim için..
Allah bin kere razı olsun ...
Yarın yavrularıma kavuşacağım artık tam 3.5 yıl sonra.. Bu süre bi çoğunuza göre kısa ama yinede insan kendi yaşadıklarını büyük şeyler sanıyor..
İnşallah yavrularım beni hiç bırakmazlar ..
Ohss nin başlangıç kısmındayım .. Dr'um her an kontrol altında tutacak beni.. Yarın direk transferde olabilir , ilk önce karından su çekilip arkasından 1 saat kadar sonra da transfer olabilir..
Ama bildiğim bişey var oda yavrularımın bu gece bensiz geçirecekleri son gece..
Opresyona girerken tek tek hepiniz için dua edeceğim ,her zaman ediyorum ama özellikle o anda daha çok edeceğim...
Sizlerin dualarıda benimle biliyorum canlarım...
Görüşmek üzere , hepinizi çok seviyorum ..
Allah'a emanet olun..
Bir gün hepimiz anne olacağız umarım bu süre çokk uzun değildir , sonuç negatifte olsa mücadelemize devam kızlar ....
Bizler seçilmiş anneleriz:)
Rabbim yardımcımız olsun ..
Kızlar bugün artık son girişim .. Birazdan kayınvalidemler gelecekler...
Sonra eşim gelir artık giremem nete..
Yarın büyük ihtimalle giremem , belki bir kaç gün giremem. Ama sizleri asla habersiz bırakmam .. Girebildiğim yerde kendim gireceğim , giremediğim zaman cepten Su'ya msj atarım o haberdar eder sizi..
Dua ettiniz hepiniz benim için..
Allah bin kere razı olsun ...
Yarın yavrularıma kavuşacağım artık tam 3.5 yıl sonra.. Bu süre bi çoğunuza göre kısa ama yinede insan kendi yaşadıklarını büyük şeyler sanıyor..
İnşallah yavrularım beni hiç bırakmazlar ..
Ohss nin başlangıç kısmındayım .. Dr'um her an kontrol altında tutacak beni.. Yarın direk transferde olabilir , ilk önce karından su çekilip arkasından 1 saat kadar sonra da transfer olabilir..
Ama bildiğim bişey var oda yavrularımın bu gece bensiz geçirecekleri son gece..
Opresyona girerken tek tek hepiniz için dua edeceğim ,her zaman ediyorum ama özellikle o anda daha çok edeceğim...
Sizlerin dualarıda benimle biliyorum canlarım...
Görüşmek üzere , hepinizi çok seviyorum ..
Allah'a emanet olun..
Bir gün hepimiz anne olacağız umarım bu süre çokk uzun değildir , sonuç negatifte olsa mücadelemize devam kızlar ....
Bizler seçilmiş anneleriz:)
Rabbim yardımcımız olsun ..
merhabalar bende 10 yıldır bekliyorum umarım bu sefer benimkide olur tüm dualarım seninle canım umarım mutlu ol sonuna kadar
bu arda atlamışım 1 senede ilaçlarla yumurta takibi yapıldı
kızlar avrupa şafakla ilgili bilginiz varmı ne olur yardım edin pazartesiye merkezi seçmiş olmam lazım
benim bir kere kendiliğimden oldu.bize hep tedavi dediler paramızı çok çektiler canım eşimin sayılar 17 milyondu ilaçlar verdiler hemde çok pahalı ilaçlar önce çıktı 40 milyona daha sonra 1 milyona düştü şimdide artık herşeye kapattık ve tüpbebek deniycez bu ilk dene
memiz buı arada ünlü bitki proflarına kadar gittik ama hepsi yalanmış.ağustos ayında çapaya gittim sonunda raporum çıktım 2 hafta sonra tedaviye başlıyorum raporla ilgili bilgi almak isteyen olursa anlatırım
Amin canım sen neler yaptıncanım inşş 10 yılık hasretiniz bitsin mucizeniz gelsim
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım sen neler yaptın
İnşallah seninde biran evvel olur aslında hayat çocuk değil olaya öyle bakmaya başlayınca insan rahatlıyor hangi hastahanelerde denedincanım bende 7 yılık evliyim erkek infertilitesi olarak teaviye başladık 5 mikro denedik
ama bu arada benim yumurta kaliteminde bozuk olduğunu öğrendik
şimdi biraz ara verdik
inşallah seninde biran evvel olur aslında hayat çocuk değil olaya öyle bakmaya başlayınca insan rahatlıyor hangi hastahanelerde denedin