Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar iyi geceler.bende sizdenim:KK43:yani 2.5 yıldır hamile kalamıyorum.sizleri sürekli takip ediyordum.fakat hiç yazmamıştım.diliyorum birbirimize umut oluruz yaşadığımız mucizelerle...
hoşgeldin nazaydem
rabbim daha fazla bekletmez inşallah

ARKADAŞLAR MERHABALR ..BELKİ BAZILARINIZ BENİ HATIRLAR YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE GİRMİŞTİM TOPİĞİNİZE ..BENİM EŞİM 3 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ GEÇENLERDEDE GİDİP TAHLİL VERMİŞTİK..VE BEN 2 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİMKİ HAMİLEYİM:KK49:ARANIZDA MERAK EDENLER VARDIR BELKİ DİYE PAYLAŞMA İSTEDİM BEN VARİKOCEL AMELİYATINDAN 3 AY SONRA HAMİLE KALDIM..ALLAH SİZLEREDE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN:emir_bebek::nazar:
rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallah :emir_bebek:
bizde 2007 de olmuştuk varikosel ameliyatını
bizde hiç birşey farkettirmedi
ne güzel size çare olmuş :nazar:

nasılsıniz kızlar ben bugün dr gittim hipotiroitim normale dönmüş fakat dr ilacı bir ay daha kullanmamı söyledi bakalım bizim tedavi bi kaç ay ertelenecek sanırım hayırlısı sizler naptınız bugün nasılsınız

hayırlısı olsun belgincim
rabbim doğru zamanı bilir
seninde inşallah beklediğine değecek canım :KK49:

gunaydın kızlar bılgem bana daha msj atmadı numarası bendede olmadıgı için bende arayamadım kaber veriyim dedim
fadık canım sana bırşey sorcam varikosel ameliyat sonrası sayı 1 mılyondan 18 olmus ıleri geri harekette %12 den %45 cıkmıs doktor direk tüp bebek demış sence sonuc nasıl

ARKADAŞLAR MERHABALR ..BELKİ BAZILARINIZ BENİ HATIRLAR YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE GİRMİŞTİM TOPİĞİNİZE ..BENİM EŞİM 3 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ GEÇENLERDEDE GİDİP TAHLİL VERMİŞTİK..VE BEN 2 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİMKİ HAMİLEYİM:KK49:ARANIZDA MERAK EDENLER VARDIR BELKİ DİYE PAYLAŞMA İSTEDİM BEN VARİKOCEL AMELİYATINDAN 3 AY SONRA HAMİLE KALDIM..ALLAH SİZLEREDE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN:emir_bebek::nazar:

hayırlı ugurlu olsun canım bızede dua et bu arada sonuclar nasıldı ve ne gıbı tavsiyeler verebılırsın bıze

hayırlı ugurlu olsun canım bızede dua et bu arada sonuclar nasıldı ve ne gıbı tavsiyeler verebılırsın bıze

Günaydın kızlar... Daulrınız için hepinizden Rabbim razı olsun..
Su'yumm eşim cep telimi kapattı kullanmacaksın dedi.. Dr yasaklamış zarar diye.. Buraya da gizli girdim..

Kızlar dün transfer yapıldı , tek embriyo konuldu ohss olduğum için bunu kaldıramazsın dedi dr'um haklıydı.. Çünkü ikiside tutarsa ohss çok çok fazla ilerleyecekti..
Ama yavruşum blast ve 1. kalite gelişimi çok güzel dr'um çok memnun ...
Zaten ben tek yumurta ikizi olduğum için bunun bölünme şansı fazla..
Rabbim bir tanecik yavrumu bize bağışlasın inş..

Kızlar ol dedikten sonra tek ile de olur olmadıktan sonra 5 tane koysalar nafile kendimi böyle teselli ediyorum .. Kısmetimde bu varmış..

Topikte canlanmış .. Çk sevindim ..
Kızlar kaçar ben kendinize iyi bakın..

GÜNAYDINNNNNNN
HAYIRLI CUMLALR
RABBİM DUALARIMIZ KABUL ETSİN
DUA İLE AÇLIAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVRİMESİN
MEVLAM EN ÇOK İSTENENİ GÖNDERSİN
ALLAHIM BİZLERE BÜTÜN SORUNLARIMIZA DAYANMA GÜCÜ VERSİN
EŞLERİMİZLE BİRLİKTE (VE MUCİZELERİMZLE)SAĞLIKLI HUZURLU BİR ÖMÜR NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞLOR]

günaydın kızlar... Daulrınız için hepinizden rabbim razı olsun..
Su'yumm eşim cep telimi kapattı kullanmacaksın dedi.. Dr yasaklamış zarar diye.. Buraya da gizli girdim..

kızlar dün transfer yapıldı , tek embriyo konuldu ohss olduğum için bunu kaldıramazsın dedi dr'um haklıydı.. çünkü ikiside tutarsa ohss çok çok fazla ilerleyecekti..
Ama yavruşum blast ve 1. Kalite gelişimi çok güzel dr'um çok memnun ...

Kızlar ol dedikten sonra tek ile de olur olmadıktan sonra 5 tane koysalar nafile kendimi böyle teselli ediyorum .. Kısmetimde bu varmış..

Topikte canlanmış .. çk sevindim ..

kuzum bebğinle ilk gecen allahım ne kadar güzel bir duygudur o meleğini içinde hisetmek onunla olmak içinde onun büyüdüğünü hisetmek onu birgün kucağına alacağına inanmak
canım arkadaşım rabbim emelerini (bütün tedavde olanların )boşa çıkarmasın
iniiiiişşşşşşş bu cuma gününün hürmetine bebeklerinizi silere bağışlasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş birlikteliğiniz dami olsun

Günaydın arkadaşlar benim eşim azo spermliydi yaklaşık 4 ay önce buradan sizlerle paylaşmıştım ve emre bey de tedaviye başladıkeşim 3 gün önce emre beye kontrole gitti ve yapılan spermtesti sonucu eşimde 5 milyon sperm çıktı rabbim herkese inşallah bu dertten kurtulmayı nasip etsin

günaydın arkadaşlar benim eşim azo spermliydi yaklaşık 4 ay önce buradan sizlerle paylaşmıştım ve emre bey de tedaviye başladıkeşim 3 gün önce emre beye kontrole gitti ve yapılan spermtesti sonucu eşimde 5 milyon sperm çıktı rabbim herkese inşallah bu dertten kurtulmayı nasip etsin

canım yaaaaaa
ne kadar güzelbir gelişme :KK52::KK52::KK52:
Inşşşşşş hamiş haberide alırsınız hiç beklemediğiniz bir anda:KK49::KK49::KK49::KK49:

hayırlı cumalar arkadaşlar allahım dualarımızı kabul etsin..

Son düzenleme:
canlarım allah hepinizden razıolsun geç olsun güç olmasın doğru söylüyosunuz..

BİLGEMMMM CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH 12GÜN SONRA BURADA HALAYLAR ÇEKERİZ:nazar:

]benim kayınvalidemde çok iyi bir insan,beni sever.bişeyler yapmaya çalışır.ama çok bilmiştir,herşeyi kendisinin en iyi yaptığını düşünür ve herkezin onun mantığında olmasını ister.örneğin kapı komşumun kapısının önünde terlikleri var,apt içinde onu giyip komşuya yada bana geldiği oluyor ama sende 3-4 kere diyelim.evet bende hoşlanmam kapı önünde terlikten toz olur,böcek olur vs.kayınvalidem benim evimde bakıyor kızıma.tutturdu söyleyelim ona bize gelirken o terliklerle girmesin evde bebek var.evet haklı bende tasvip etmiyorum ama,nasıl söylenir a dostlar.herkez olgunluklukla karşılamaz ki.
lavoba kenarına tabak koyarım,gelir gecedenmi koydum sabahtanmı bak böcek yapar,evde bebek var.böyle hep biz düşünemiyoruz da,o söyleyince anlıyoruz gibi davranıyor.ben sana ne düşündüğümü he zaman anlatacak değilim ki.

gunaydın kızlar bılgem bana daha msj atmadı numarası bendede olmadıgı için bende arayamadım kaber veriyim dedim
fadık canım sana bırşey sorcam varikosel ameliyat sonrası sayı 1 mılyondan 18 olmus ıleri geri harekette %12 den %45 cıkmıs doktor direk tüp bebek demış sence sonuc nasıl
eğer mil deki sayı 18 ise yeterli...
harekette toplamı 45 demişsin eğer bu toplamın içinde ileri hareketli az çok varsa buda iyi sayılır...
acaba morfoloji nasıl eğer morfoloji de iyi ise bu değerlerle normal yoldan bile olur...
bence biraz doğal denesinler...3 ay sonra bir daha test yaparlar eğer düşüş falan olursa o zaman tüp bebek denenir...

Günaydın arkadaşlar benim eşim azo spermliydi yaklaşık 4 ay önce buradan sizlerle paylaşmıştım ve emre bey de tedaviye başladıkeşim 3 gün önce emre beye kontrole gitti ve yapılan spermtesti sonucu eşimde 5 milyon sperm çıktı rabbim herkese inşallah bu dertten kurtulmayı nasip etsin
seni hatırlıyorum canım...
gözünün aydın inan bu habere hamile haberi almış kadar sevindim....

Günaydın kızlar... Daulrınız için hepinizden Rabbim razı olsun..

Kızlar dün transfer yapıldı , tek embriyo konuldu ohss olduğum için bunu kaldıramazsın dedi dr'um haklıydı.. Çünkü ikiside tutarsa ohss çok çok fazla ilerleyecekti..
Ama yavruşum blast ve 1. kalite gelişimi çok güzel dr'um çok memnun ...

Topikte canlanmış .. Çk sevindim ..
aferin eşine iyi yapmış...
boşver cep kullanma canım...
ben hamileiken cebimi tamamen kapatmıştım...
zaten dışarı çıkmıyordum evdede ev telefonu yetiyordu...

canım dediğin gibi nasipte varsa 1 taneden 2 tanede olur...
ama nasipte yoksa 5 tane koysan 1 tane bile olmaz...
inş senim bebişinin vakti zamanı gelmiştir...
inş senden güzel haberler alırız...
allah yardımcınız olsun...

Bİlgem bebegini almış sonunda cok şükür... Rabbim yardımcısı olsun...

Belginciiimin tedavi ertelenmiş... tiroidin normal olması daha önemli belgimcim biliyorsun.. benim anti TPO düşmüyo yapcak bişeyde yok.. tasalıyım acıkcası tüpe engel olur diye :KK43:( senin doktorun iyisini yapmış.. içini ferah tut.. sağlam olsun aklında bişi kalmasın,

Ceylin-su teberik ederim arkadaşım... sağlıklı bi hamilelik geciirirsin umarım

Fadikçim sen nasılısn arkadaşım... ?

X