Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin nazaydemarkadaşlar iyi geceler.bende sizdenimyani 2.5 yıldır hamile kalamıyorum.sizleri sürekli takip ediyordum.fakat hiç yazmamıştım.diliyorum birbirimize umut oluruz yaşadığımız mucizelerle...
rabbim sağlıkla tamamına erdirir inşallahARKADAŞLAR MERHABALR ..BELKİ BAZILARINIZ BENİ HATIRLAR YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE GİRMİŞTİM TOPİĞİNİZE ..BENİM EŞİM 3 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ GEÇENLERDEDE GİDİP TAHLİL VERMİŞTİK..VE BEN 2 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİMKİ HAMİLEYİMARANIZDA MERAK EDENLER VARDIR BELKİ DİYE PAYLAŞMA İSTEDİM BEN VARİKOCEL AMELİYATINDAN 3 AY SONRA HAMİLE KALDIM..ALLAH SİZLEREDE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN
nasılsıniz kızlar ben bugün dr gittim hipotiroitim normale dönmüş fakat dr ilacı bir ay daha kullanmamı söyledi bakalım bizim tedavi bi kaç ay ertelenecek sanırım hayırlısı sizler naptınız bugün nasılsınız
fadik
ceylin_naz
kızlar hoş geldiniz nasılsınız
hoşbulduk yetercim....
sitede sorun var galiba az önce giremedim...
ARKADAŞLAR MERHABALR ..BELKİ BAZILARINIZ BENİ HATIRLAR YAKLAŞIK 10 GÜN ÖNCE GİRMİŞTİM TOPİĞİNİZE ..BENİM EŞİM 3 AY ÖNCE VARİKOSEL AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ GEÇENLERDEDE GİDİP TAHLİL VERMİŞTİK..VE BEN 2 GÜN ÖNCE ÖĞRENDİMKİ HAMİLEYİMARANIZDA MERAK EDENLER VARDIR BELKİ DİYE PAYLAŞMA İSTEDİM BEN VARİKOCEL AMELİYATINDAN 3 AY SONRA HAMİLE KALDIM..ALLAH SİZLEREDE HAYIRLISIYLA NASİP ETSİN
hayırlı ugurlu olsun canım bızede dua et bu arada sonuclar nasıldı ve ne gıbı tavsiyeler verebılırsın bıze
günaydın kızlar... Daulrınız için hepinizden rabbim razı olsun..
Su'yumm eşim cep telimi kapattı kullanmacaksın dedi.. Dr yasaklamış zarar diye.. Buraya da gizli girdim..
kızlar dün transfer yapıldı , tek embriyo konuldu ohss olduğum için bunu kaldıramazsın dedi dr'um haklıydı.. çünkü ikiside tutarsa ohss çok çok fazla ilerleyecekti..
Ama yavruşum blast ve 1. Kalite gelişimi çok güzel dr'um çok memnun ...
Zaten ben tek yumurta ikizi olduğum için bunun bölünme şansı fazla..
Rabbim bir tanecik yavrumu bize bağışlasın inş..
Kızlar ol dedikten sonra tek ile de olur olmadıktan sonra 5 tane koysalar nafile kendimi böyle teselli ediyorum .. Kısmetimde bu varmış..
Topikte canlanmış .. çk sevindim ..
Kızlar kaçar ben kendinize iyi bakın..
günaydın arkadaşlar benim eşim azo spermliydi yaklaşık 4 ay önce buradan sizlerle paylaşmıştım ve emre bey de tedaviye başladıkeşim 3 gün önce emre beye kontrole gitti ve yapılan spermtesti sonucu eşimde 5 milyon sperm çıktı rabbim herkese inşallah bu dertten kurtulmayı nasip etsin
nerelerdesiniz kızlarrrr haftasonunu getirdiniz yine:84::84::84:
ben burdayım sen beni beğenmiyormusun
eğer mil deki sayı 18 ise yeterli...gunaydın kızlar bılgem bana daha msj atmadı numarası bendede olmadıgı için bende arayamadım kaber veriyim dedim
fadık canım sana bırşey sorcam varikosel ameliyat sonrası sayı 1 mılyondan 18 olmus ıleri geri harekette %12 den %45 cıkmıs doktor direk tüp bebek demış sence sonuc nasıl
seni hatırlıyorum canım...Günaydın arkadaşlar benim eşim azo spermliydi yaklaşık 4 ay önce buradan sizlerle paylaşmıştım ve emre bey de tedaviye başladıkeşim 3 gün önce emre beye kontrole gitti ve yapılan spermtesti sonucu eşimde 5 milyon sperm çıktı rabbim herkese inşallah bu dertten kurtulmayı nasip etsin
aferin eşine iyi yapmış...Günaydın kızlar... Daulrınız için hepinizden Rabbim razı olsun..
Su'yumm eşim cep telimi kapattı kullanmacaksın dedi.. Dr yasaklamış zarar diye.. Buraya da gizli girdim..
Kızlar dün transfer yapıldı , tek embriyo konuldu ohss olduğum için bunu kaldıramazsın dedi dr'um haklıydı.. Çünkü ikiside tutarsa ohss çok çok fazla ilerleyecekti..
Ama yavruşum blast ve 1. kalite gelişimi çok güzel dr'um çok memnun ...
Zaten ben tek yumurta ikizi olduğum için bunun bölünme şansı fazla..
Rabbim bir tanecik yavrumu bize bağışlasın inş..
Kızlar ol dedikten sonra tek ile de olur olmadıktan sonra 5 tane koysalar nafile kendimi böyle teselli ediyorum .. Kısmetimde bu varmış..
Topikte canlanmış .. Çk sevindim ..
Kızlar kaçar ben kendinize iyi bakın..