Bİlgem bebegini almış sonunda cok şükür... Rabbim yardımcısı olsun...
Belginciiimin tedavi ertelenmiş... tiroidin normal olması daha önemli belgimcim biliyorsun.. benim anti TPO düşmüyo yapcak bişeyde yok.. tasalıyım acıkcası tüpe engel olur diye( senin doktorun iyisini yapmış.. içini ferah tut.. sağlam olsun aklında bişi kalmasın,
Ceylin-su teberik ederim arkadaşım... sağlıklı bi hamilelik geciirirsin umarım
Fadikçim sen nasılısn arkadaşım... ?
İyi akşamlar kızlar...
Fadiğim ne kadar haklısın , rabbim ol derse olur yoksa nafile..
Bende önce kendi sağlığımı düşünerek 1 tanesine karar verdim..Öyle zordu ki embriyo olsa bile o diğer yavruma hayır demek hala acısını yaşıyorum...
Ama ikisinide kaybetmektense birini sağlıkla dünyaya getirmeye karar verdim.. Ameliyat masasında verilmesi gerekn bi karardı..Ohss olmasa idim asla kabul etmez onuda alırdım içime...
Yeterim ,Elfidam ,belginim kızlar topiği yalnız bırakmayın haaa...
Ben gelmeye çalışıyorum ama genelde dinleniyorum..
Yavrumla bugün bol bol dinlendik... İçimden bir ses bana sıkı sıkı sarıldığını söylüyor..
İnşş hayırlısı ile öyledir..
Blast olduğu için 18 aralık test günüm.. yarın 1 hafta kalıyor kızlar ... Artık sayacaz gün hep birlikte ..
Giz'den de güzel haberler alırız inşş... Onunda rabbim yardımcısı olsun :))
Hepiniz için ameliyathane de dua ettim.. Tek tek isimlerinizi söyledim , aklıma gelmeyenler içinde ayrıca dua ettim.. Unutmadan söyleyim dedim kızlar :))
ewet canım napalım geç olsun güç olmasın sen nasılsın..Bİlgem bebegini almış sonunda cok şükür... Rabbim yardımcısı olsun...
Belginciiimin tedavi ertelenmiş... tiroidin normal olması daha önemli belgimcim biliyorsun.. benim anti TPO düşmüyo yapcak bişeyde yok.. tasalıyım acıkcası tüpe engel olur diye( senin doktorun iyisini yapmış.. içini ferah tut.. sağlam olsun aklında bişi kalmasın,
İyi akşamlar kızlar...
Fadiğim ne kadar haklısın , rabbim ol derse olur yoksa nafile..
Bende önce kendi sağlığımı düşünerek 1 tanesine karar verdim..Öyle zordu ki embriyo olsa bile o diğer yavruma hayır demek hala acısını yaşıyorum...
Ama ikisinide kaybetmektense birini sağlıkla dünyaya getirmeye karar verdim.. Ameliyat masasında verilmesi gerekn bi karardı..Ohss olmasa idim asla kabul etmez onuda alırdım içime...
Yeterim ,Elfidam ,belginim kızlar topiği yalnız bırakmayın haaa...
Ben gelmeye çalışıyorum ama genelde dinleniyorum..
Yavrumla bugün bol bol dinlendik... İçimden bir ses bana sıkı sıkı sarıldığını söylüyor..
İnşş hayırlısı ile öyledir..
Blast olduğu için 18 aralık test günüm.. yarın 1 hafta kalıyor kızlar ... Artık sayacaz gün hep birlikte ..
Giz'den de güzel haberler alırız inşş... Onunda rabbim yardımcısı olsun :))
Hepiniz için ameliyathane de dua ettim.. Tek tek isimlerinizi söyledim , aklıma gelmeyenler içinde ayrıca dua ettim.. Unutmadan söyleyim dedim kızlar :))
:84::84::84:yaa nerdesiniz niye kimse yok bugün dükkanı ben kapattım ben açtım gibiii olduuuuu
iyiyim canımsen nasılsın...
kızlar bizim net yine sorunlu...
bu yüzden pek gelemiyorum...
annemlerden kaplosuz bağlandığımız için, sık sık böyle sorunlar oluyor...
hayırlısı artık...
herkes iyidir inş...
kendinize iyi bakın...
tülişim artık seni görüyorum buradabi ara kayboldun tarla filan:)seni görmek güzel burada
..... 2 günde 1 sayfa bile ilerlememiş...
pekim ....
bi selam vereyim dedim di... beilgemle gizden bi haber yok anlaşılan...
Günaydınlar....
Benden haber olmaz mı ben geliyorum ya ara sıra ..
Kızlar bebeğimle vakit geçiriyorum bol bol.. Ama bi türlü yatıp dinlemedim malesef o kadar çok yaşıyorum ki acısını ..Malesef tek olduğum için herşeyi kendim yapmak zorundayım..
Ara sıra annem geliyor , ablam geliyor ama genelde yalnızım ..
3 gün hiç kalkmadan yatıp yatağında yemek yiğenler varmış.. Ben nerdeee 2. gün çamaşır yıkayıp asmakla meşgüldüm ..
Rabbim hayırlısını versin .. Ne yapayım inşş yavrum beni bırakmamıştır..
Günaydınlar....
Benden haber olmaz mı ben geliyorum ya ara sıra ..
Kızlar bebeğimle vakit geçiriyorum bol bol.. Ama bi türlü yatıp dinlemedim malesef o kadar çok yaşıyorum ki acısını ..Malesef tek olduğum için herşeyi kendim yapmak zorundayım..
Ara sıra annem geliyor , ablam geliyor ama genelde yalnızım ..
3 gün hiç kalkmadan yatıp yatağında yemek yiğenler varmış.. Ben nerdeee 2. gün çamaşır yıkayıp asmakla meşgüldüm ..
Rabbim hayırlısını versin .. Ne yapayım inşş yavrum beni bırakmamıştır..
kızlar ben buğün siteye giremedimmm sorun vardı galiba nasılsınızzzzz
evet canım yaaaaaaaaaaaa
sorun vardı
bir türlü düzelmedi site
sen nasılsın
nasıl oluyum canım aynı değişen bişey yokkkk