Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu saat olmuş daha topiğe kimse gelmemiş nasıl iştir bu yahu hhu huuu huu kızlar günaydın nerdesiniz ayol bilgemcim herşeyin başı sağlık sağlığın olsunda 1 ay sonra bebişlerin seninle olsun
gizim sende umutlarını karartma en olmaz denilenler bile oldu rabbim zamanını verdiyse olur inşallah
allahım bu sabırlarımızı mükafatlandırsın inşallah evet çok isitoyurm sağlıkla hayrıyla çok istiyorum bi bebeğimin olmasını zamanını bekliyorum allahım ozaman yakın zaman olsun diye dua ediyorum içime akıtıyorum göz yaşlarımı allah büyük diyorum evet belki işten güçten fırsat bulamıyoruz bişeylere ama elimde olsa şuan işi bırakır hastaneye koşarım tedavim için ama malesef bazıları gibi şanslı değilim

canım benim ne kdar çok sevindim herşey yolunda çok şükür inşalalh hep böyle devam eder ne güzel doktorunla embriyoluğunla nekdar kaynaşmışsın ben hiç böyle olamadım ben aradım hep aradığımda da hiç bu kadar yakınlık kurmadılar benimle çok şanslısın inşallah yakında anne olacaksın

çok şükür güzel haberler varrrrrrrrrrrr
canım çok sevindin

yetercim buarada bir önceki sayfada anlattığın hikaye çok etkileyiciydi teşekkürler paylaşımın için keşke bizlerde acılarımızı gölde içebilsekde tadını almasak

Aşkıydı işiydi ihtirası düşüydü
Yere batsın faturası malı mülkü
Bağlasalar durmam
Kaşıydı gözüydü intikamın gücüydü
Ayıp denen bir şey var ya hasbinallah
Bğlasalar durmam insanım insan
Hadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayanda
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya
İyi gelmezmi hiç deniz havası
Bi göz oda bulur sokarız başımızı
Bide koyarız iki kadeh
Kafa nereye biz oraya
Aşkınada işinede
Viran olmuş düşünede
Yerli yersiz sözümede
Dövmediğim dizimede
Pişmanım pişman
Hadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayanda
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya
İyi gelmezmi hiç deniz havası
Bi göz oda bulur sokarız başımızı
Bide koyarız iki kadeh
Kafa nereye biz oraya

alıntıdır..SILANIN YENİ ŞARKISI KAFA

Son düzenleme:
bilgemcim hep böyle güzel haberlerle gelirsin inş...
allah yardımcınız olsun...

aşk_meleği hayırlısı canım...
dediğin gibi istediğin zaman hemen tedaviyede başlanamıyor...
allah yardımcınız olsun...
yakın zaman da sizin yüzünüzde güler inş...

canım benim gözün aydın allah yardımcın olsun canım yaa geçende sormuştum neden 2 emriyo koyuyolar anlamadım sen umutta mı tedavi oluyodun canım

Son düzenleme:
canım benim gözün aydın allah yardımcın olsun canım yaa geçende sormuştum neden 2 emriyo koyuyolar anlamadım sen umutta mı tedavi oluyodun canım

Öncelikle sağolun kızlar..Hepinize teşekkür ederim..
Yok Belgincim ben Ankara'da yaşıyorum .. Dr'um tek embriyo yasasına biraz sinir olmuş ben iki tane koyacağım dedi..
Bazı klinikler yapıyor bunu istanbulda da ankarada da ...
O yzüden genellikle tüp bebek yaptıranl kadınlar bu klinikleri tercih ediyor...

Kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürz.. Bugün yemek ve ütüleri halledicem yarında temzilik yapacağım ..
Perşembeden sonra hiçbişey yapamam çünkü..
Ama sizi habersiz de boırakmam , eğer kalabalık olmazsa ev internete girer kendim veririm havadileri, eğer olursa Su'ya msj atarım o bilgilendirir..
Hepinizi çok öpüyorum canlarımmmmm...

yetercim buarada bir önceki sayfada anlattığın hikaye çok etkileyiciydi teşekkürler paylaşımın için keşke bizlerde acılarımızı gölde içebilsekde tadını almasak

canım seni gördüm ama nasılsın diyemedim
yeğenim vardı yanımda konuşturmuyor ben yazacağım diye
canım ne demek bende çok beğendim

canım seni gördüm ama nasılsın diyemedim
yeğenim vardı yanımda konuşturmuyor ben yazacağım diye
canım ne demek bende çok beğendim

iyi olmaya çalışıyorum yetercim bu şartlarda nasıl iyi olunursa işte iş yeri stres eve gelince ayrı bi sıkıntı herşey sorun kısacası allahım bundan aşağı etmesin bir tedavi yaptırdık elde avuçta ne varsa gitti zannediyorduk ki bunu yapsak olur ama olmaadı kısmet değilmiş şimdi ikincisi içinse çalışmak şart rabbim sağlık versinde elbet zamanı gelicek hepimiz anne olucaz bak aymese o bile düşünüyordu acaba hiç olamıcam mı diye şimdi yavrusu kollarında allahım bizlerede tattıracak inşallah o duyguyu

canım inşşşşşşşşşşşşşş sizlerele konuşmak iyi geliyor
bazan öyle bir çıkmaza giriyoruz ki birlerinden güzel şeyler duymaya ihtiyacımız oluyor
iyiki tanışmısız

canım inşşşşşşşşşşşşşş sizlerele konuşmak iyi geliyor
bazan öyle bir çıkmaza giriyoruz ki birinden güzel şeyler duymaya ihtiyacımız oluyor
iyiki tanışmısız

iyiki tanışmısız yetercim bizi birbirimizden başka anlayan ollmazki bu sıkıntıyı sadece yaşayan biliyor anne baba kardeş de yetersiz yaşadığımız sıkıntıyı anlamaya helede etrafa mutluymuşsun hiç sıkıntın yokmuş gibi yada neden çocuk yapmıyorsun iş güç herzaman bulunur erteleme çocuğu diyenlere bu işin keyifle ilgisi olmadığını normal yoldan çocuğumuzun olmadığını anlatabilsek keşke daha iyi olacakda hayat işte kısmet

aşk_meleğim
anlatsakda anlamzlarki
ben 7 yıldır yaşıyorum bu sorunu son 5 yıldırda saklamıyorum ama kimse anlamıyor yada anlamk istemiyor
çok sıkıldım artık birllerine birşeyler anlatmaktan açıklama yapmaktan nedenlere niçinlere cevap vermekten
saniki biz bunları yaşamayı tercih etmişiz gibi davranmalarında

hayatında yolu kadındoğumcuya bir kez düşmüş bir kişin bile bana öğüt vermesin
çok sıkıldım

infertilitenin bile ne anlama geldiğini bilmeyen insanlardan aklı vemelerinden
vs vs sıkıldım artık :18::18::18::18::18::18:

kızlar slm. kendim giremiyorum ama ablam yazıyor.şimdilik sancım yok gaz ım çok ama yediklerimden oluyo.
bilgem hiç korkma herşey yolunda gidecek.herşey bebişler ve mutluluk için.ayın 18 ini iple çekiyorum.hepinizin dualarını bekliyorum

canım dualarım seninleee

canım peki bu merkez hangi merkez sakıncası yoksa yazarmısın yada özelden yaz

canım inşşşş 18 de

işallah işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım herşeyin hayırlısı olsun bu ay olmazsa diğer aya olur,herşeyin vakti saati gelmeden olmuyor.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

canım karnında bebişinide seveceksin işallah.biliyormusun bilmiyorum ben 7 yıl sonra anne oldum çok acı çektim çok yıprandım,duymadığım laf kalmadı artık psikolojik baskıdan panik atak oldum ve birileriyle konuşurken elim ayağıma dolaşıyordu laflar birbirine giriyorduama çok şükür atlattım bebişim benimle şu an.o kadar tedaviye rağmen gelmeyen bebişim kendiliğinden geldi rabbim herkese yaşatsın sizlerede en kısa zamanda.

yeterim rüyan hayrolsun gerçeğe çıksın işallah.bende hamile kaldığımı öğrenmeden önce hoşgeldin melek şarkısını dinliyor ve söylüyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…