Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu saat olmuş daha topiğe kimse gelmemiş nasıl iştir bu yahu hhu huuu huu kızlar günaydın nerdesiniz ayol bilgemcim herşeyin başı sağlık sağlığın olsunda 1 ay sonra bebişlerin seninle olsun
gizim sende umutlarını karartma en olmaz denilenler bile oldu rabbim zamanını verdiyse olur inşallah
allahım bu sabırlarımızı mükafatlandırsın inşallah evet çok isitoyurm sağlıkla hayrıyla çok istiyorum bi bebeğimin olmasını zamanını bekliyorum allahım ozaman yakın zaman olsun diye dua ediyorum içime akıtıyorum göz yaşlarımı allah büyük diyorum evet belki işten güçten fırsat bulamıyoruz bişeylere ama elimde olsa şuan işi bırakır hastaneye koşarım tedavim için ama malesef bazıları gibi şanslı değilim

Günaydın kızlar ..
CANIM ARKADAŞLARIM...
Bugün güne gayet iyi başladım , sabah kalktığımda karnıma baktığımda şişim inmişti gözlerime inanamadım ..
Hemen tartıldım 51 kilodan 49.5 düşmüşüm yani kendi kiloma...
Günde 3 litre su içmiştim ve hala içiyorum .. Tabi bu herşey geçti bitti demek değil ama bi gerileme olduğu kesin :))

Embriyoloğumla konuştum , minnaklarımın durumu gayet iyi, perşembe günü sabah 10.00 'da transfere bekliyolar..
1 kaç tanesi bölünmeyi durdurmuş ama inatla 5. güne gitmek isteyen embriyolarım var çok şükür..
2embriyo konulcak kalanını donduruyoruz ...

dr'umda embriyoloğumda hiçbişey için endişelenme , biz snein için herşeyin en iyisini düşünüyoruz diyolar tabi mutlaka öyledir ama insanız işte duygularımıza hakim olamayoruz...

Kızlar durum bugün böyle çok şükür ağrım sızım yok, kabızlığımda geçti, ateşim 36.5 sürekli ölçüyorum .. Kusma için ilaç vermişti ama daha hiç bi sıkıntım olmadığı için o konuda, içmedim ..

Allah'a bin şükür sizlerinde dularıyla bugünüde gördüm kızlar ..

canım benim ne kdar çok sevindim herşey yolunda çok şükür inşalalh hep böyle devam eder ne güzel doktorunla embriyoluğunla nekdar kaynaşmışsın ben hiç böyle olamadım ben aradım hep aradığımda da hiç bu kadar yakınlık kurmadılar benimle çok şanslısın inşallah yakında anne olacaksın

Günaydın kızlar ..
CANIM ARKADAŞLARIM...
Bugün güne gayet iyi başladım , sabah kalktığımda karnıma baktığımda şişim inmişti gözlerime inanamadım ..
Günde 3 litre su içmiştim ve hala içiyorum .. Tabi bu herşey geçti bitti demek değil ama bi gerileme olduğu kesin :))

Embriyoloğumla konuştum , minnaklarımın durumu gayet iyi, perşembe günü sabah 10.00 'da transfere bekliyolar..
1 kaç tanesi bölünmeyi durdurmuş ama inatla 5. güne gitmek isteyen embriyolarım var çok şükür..

dr'umda embriyoloğumda hiçbişey için endişelenme , biz snein için herşeyin en iyisini düşünüyoruz diyolar tabi mutlaka öyledir ama insanız işte duygularımıza hakim olamayoruz...

Kızlar durum bugün böyle çok şükür ağrım sızım yok, kabızlığımda geçti, ateşim 36.5 sürekli ölçüyorum .. Kusma için ilaç vermişti ama daha hiç bi sıkıntım olmadığı için o konuda, içmedim ..

çok şükür güzel haberler varrrrrrrrrrrr
canım çok sevindin :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yetercim buarada bir önceki sayfada anlattığın hikaye çok etkileyiciydi teşekkürler paylaşımın için keşke bizlerde acılarımızı gölde içebilsekde tadını almasak

Aşkıydı işiydi ihtirası düşüydü
Yere batsın faturası malı mülkü
Bağlasalar durmam
Kaşıydı gözüydü intikamın gücüydü
Ayıp denen bir şey var ya hasbinallah
Bğlasalar durmam insanım insan
Hadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayanda
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya
İyi gelmezmi hiç deniz havası
Bi göz oda bulur sokarız başımızı
Bide koyarız iki kadeh
Kafa nereye biz oraya
Aşkınada işinede
Viran olmuş düşünede
Yerli yersiz sözümede
Dövmediğim dizimede
Pişmanım pişman
Hadi kalk gidelim hemen şu anda
Kapa telefonunu bulamasın arayanda
Açarız radyoyu yol nereye biz oraya
İyi gelmezmi hiç deniz havası
Bi göz oda bulur sokarız başımızı
Bide koyarız iki kadeh
Kafa nereye biz oraya

alıntıdır..SILANIN YENİ ŞARKISI KAFA

Son düzenleme:
bilgemcim hep böyle güzel haberlerle gelirsin inş...
allah yardımcınız olsun...

aşk_meleği hayırlısı canım...
dediğin gibi istediğin zaman hemen tedaviyede başlanamıyor...
allah yardımcınız olsun...
yakın zaman da sizin yüzünüzde güler inş...

Günaydın kızlar ..
CANIM ARKADAŞLARIM...

canım benim gözün aydın allah yardımcın olsun canım yaa geçende sormuştum neden 2 emriyo koyuyolar anlamadım sen umutta mı tedavi oluyodun canım

Son düzenleme:
canım benim gözün aydın allah yardımcın olsun canım yaa geçende sormuştum neden 2 emriyo koyuyolar anlamadım sen umutta mı tedavi oluyodun canım

Öncelikle sağolun kızlar..Hepinize teşekkür ederim..
Yok Belgincim ben Ankara'da yaşıyorum .. Dr'um tek embriyo yasasına biraz sinir olmuş ben iki tane koyacağım dedi..
Bazı klinikler yapıyor bunu istanbulda da ankarada da ...
O yzüden genellikle tüp bebek yaptıranl kadınlar bu klinikleri tercih ediyor...

Kızlar ben çıkıyorum akşama görüşürz.. Bugün yemek ve ütüleri halledicem yarında temzilik yapacağım ..
Perşembeden sonra hiçbişey yapamam çünkü..
Ama sizi habersiz de boırakmam , eğer kalabalık olmazsa ev internete girer kendim veririm havadileri, eğer olursa Su'ya msj atarım o bilgilendirir..
Hepinizi çok öpüyorum canlarımmmmm...

yetercim buarada bir önceki sayfada anlattığın hikaye çok etkileyiciydi teşekkürler paylaşımın için keşke bizlerde acılarımızı gölde içebilsekde tadını almasak

canım seni gördüm ama nasılsın diyemedim
yeğenim vardı yanımda konuşturmuyor ben yazacağım diye
canım ne demek bende çok beğendim

canım seni gördüm ama nasılsın diyemedim
yeğenim vardı yanımda konuşturmuyor ben yazacağım diye
canım ne demek bende çok beğendim

iyi olmaya çalışıyorum yetercim bu şartlarda nasıl iyi olunursa işte iş yeri stres eve gelince ayrı bi sıkıntı herşey sorun kısacası allahım bundan aşağı etmesin bir tedavi yaptırdık elde avuçta ne varsa gitti zannediyorduk ki bunu yapsak olur ama olmaadı kısmet değilmiş şimdi ikincisi içinse çalışmak şart rabbim sağlık versinde elbet zamanı gelicek hepimiz anne olucaz bak aymese o bile düşünüyordu acaba hiç olamıcam mı diye şimdi yavrusu kollarında allahım bizlerede tattıracak inşallah o duyguyu

iyi olmaya çalışıyorum yetercim bu şartlarda nasıl iyi olunursa işte iş yeri stres eve gelince ayrı bi sıkıntı herşey sorun kısacası allahım bundan aşağı etmesin bir tedavi yaptırdık elde avuçta ne varsa gitti zannediyorduk ki bunu yapsak olur ama olmaadı kısmet değilmiş şimdi ikincisi içinse çalışmak şart rabbim sağlık versinde elbet zamanı gelicek hepimiz anne olucaz bak aymese o bile düşünüyordu acaba hiç olamıcam mı diye şimdi yavrusu kollarında allahım bizlerede tattıracak inşallah o duyguyu

canım inşşşşşşşşşşşşşş sizlerele konuşmak iyi geliyor
bazan öyle bir çıkmaza giriyoruz ki birlerinden güzel şeyler duymaya ihtiyacımız oluyor
iyiki tanışmısız

canım inşşşşşşşşşşşşşş sizlerele konuşmak iyi geliyor
bazan öyle bir çıkmaza giriyoruz ki birinden güzel şeyler duymaya ihtiyacımız oluyor
iyiki tanışmısız

iyiki tanışmısız yetercim bizi birbirimizden başka anlayan ollmazki bu sıkıntıyı sadece yaşayan biliyor anne baba kardeş de yetersiz yaşadığımız sıkıntıyı anlamaya helede etrafa mutluymuşsun hiç sıkıntın yokmuş gibi yada neden çocuk yapmıyorsun iş güç herzaman bulunur erteleme çocuğu diyenlere bu işin keyifle ilgisi olmadığını normal yoldan çocuğumuzun olmadığını anlatabilsek keşke daha iyi olacakda hayat işte kısmet

iyiki tanışmısız yetercim bizi birbirimizden başka anlayan ollmazki bu sıkıntıyı sadece yaşayan biliyor anne baba kardeş de yetersiz yaşadığımız sıkıntıyı anlamaya helede etrafa mutluymuşsun hiç sıkıntın yokmuş gibi yada neden çocuk yapmıyorsun iş güç herzaman bulunur erteleme çocuğu diyenlere bu işin keyifle ilgisi olmadığını normal yoldan çocuğumuzun olmadığını anlatabilsek keşke daha iyi olacakda hayat işte kısmet

aşk_meleğim
anlatsakda anlamzlarki
ben 7 yıldır yaşıyorum bu sorunu son 5 yıldırda saklamıyorum ama kimse anlamıyor yada anlamk istemiyor
çok sıkıldım artık birllerine birşeyler anlatmaktan açıklama yapmaktan nedenlere niçinlere cevap vermekten
saniki biz bunları yaşamayı tercih etmişiz gibi davranmalarında

hayatında yolu kadındoğumcuya bir kez düşmüş bir kişin bile bana öğüt vermesin
çok sıkıldım

infertilitenin bile ne anlama geldiğini bilmeyen insanlardan aklı vemelerinden
vs vs sıkıldım artık :18::18::18::18::18::18:

kızlar slm. kendim giremiyorum ama ablam yazıyor.şimdilik sancım yok gaz ım çok ama yediklerimden oluyo.
bilgem hiç korkma herşey yolunda gidecek.herşey bebişler ve mutluluk için.ayın 18 ini iple çekiyorum.hepinizin dualarını bekliyorum

kızlar slm. kendim giremiyorum ama ablam yazıyor.şimdilik sancım yok gaz ım çok ama yediklerimden oluyo.
bilgem hiç korkma herşey yolunda gidecek.herşey bebişler ve mutluluk için.ayın 18 ini iple çekiyorum.hepinizin dualarını bekliyorum

canım dualarım seninleee

Öncelikle sağolun kızlar..Hepinize teşekkür ederim..
Yok Belgincim ben Ankara'da yaşıyorum .. Dr'um tek embriyo yasasına biraz sinir olmuş ben iki tane koyacağım dedi..
Bazı klinikler yapıyor bunu istanbulda da ankarada da ...
O yzüden genellikle tüp bebek yaptıranl kadınlar bu klinikleri tercih ediyor...

canım peki bu merkez hangi merkez sakıncası yoksa yazarmısın yada özelden yaz

canım inşşşş 18 de :KK49::KK49::KK49:

Yeterim hayır olsun rüyaların.. Bende hep erkek bebek gördüm tedavim boyunca , tabi cinsiyet benim için önemli değil rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin ama hep erkek görürdüm ... Sende inşş tez zamanda kavuşursun kuzuna canım arkadaşım...Hepimizin mücadelesi.. Bizi bizden başka anlamaz..

Giz'im ay önce korktum sonra rahatladım.. 2 tane yavruşun seninle inşş sıkı sıkı tunutunurlar canım Giz'immm allah saplık sıhhat versin annesine bebeğide bırakmasının annesini hiç..

Yeterim allah razı olsun .. Dua etmişsinzi çok duygulandım ..
İnş bebeklerimiz sonunda onları çok seven annelerine gelirler..

Bu topikte seni çok seviyor ama Fadiğim.. Yokluğun bir eskiklik biliyorsun.. :KK70:D

Sağolasın Yabanım .. Melisamıza kardeş gelicek inş yakındaaa .. :KK70:

Aminn Ceylin allah razı olsun.. Keşke hepimizden bu pozitif sonuçları alsak ama kısmet işte .. Rabbim biliyor demek ki yerini ve zamanını.
Günlerdir inanılmaz şeyler yaşadım .. Ama sabır çekip rabbime sığınmaktan başka yapacak bişey gelmiyor elimden ...
17 tane bebeğim beni bekliyor anneside vucudunu onlar için uygun bir ortam olsun diye hazırlıyor..
Görüyorsun ya her adımı mücadele..
Sonucun poztif çıkacağı belli bile değil.. Sadece ihtimal.. Ama hayırlısı ise olur.. Olmazsa sitem etmek yok mücadeleye devam...

Fadiğim öyle gözüküyor yumoşlar toplanalı 2 gün oldu ama ohss ile ilgili hiç belirti yok allah'a bin şükür..
Günde 3 litre su içiyorum herşeyden azar azar yemeye çalışıyorum .. Vitamin, minareal , protein vs vs vs .. :KK70:D
Bakalım kader kısmet ama içimden bir ses herşey yolunda gidecek diyor bende içimdeki sese güveniyorumm...
Rabbim şaşırtmasın ...
işallah işallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Merhaba kızlar..
Bugün Opu'dan sonra bazı şikayetlerim oluştu..
Karnımda şişlik gibi...
Dr'umu aradım hemen gel dedi..
Gittik tabi, malesef su toplamaya başlamış fakat henüz suyun çekilmesi gerektiği kadar değil..
Önümüzdeki 2 gün kontrol altındayım , transfer günüde bakılacak...
Transfer gününe kadar istifar edersen hemen gel dedi..
Embriyolarımın durumu iyi ama ben şişmeye başladım ..
O yzüden dondurma işlemine gidilebilir...
1 ay erteleyebiliriz.. Zaten bu durumda en mantıklısı da o..
Bende ohss yi atlatıp vucudumun normale döndüğünde transferin yapılmasını mantıklı buluyorum ...
Böyle işte kızlar ..

Su hoşgeldin artık sık girmiyorsun :)))
Belgin ve Yeterimm inşş hepimiz için hayırlısı olur ..
Ne yapalım herşey Allah'tan ...
canım herşeyin hayırlısı olsun bu ay olmazsa diğer aya olur,herşeyin vakti saati gelmeden olmuyor.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.
Bugün ağlaya zırlaya şiş karnımı sevdim ..
Sanki bebeğim içindeymiş gibi..
Ama içim ferah , çünkü bir gün gelip bulacaklar beni..
O zaman bugünlerde yaşayacaklarım birer anı olarak kalacak , ne kadar üzmüşüm kendimi boşyere diyeceğim..
3.5 yıl bekledim .. O sinir bozucu gebelik testlerinde çift çizgiyi görebilmek için kaç kez test yaptım.. 3 kere kanda negatif..
AMA DİYORUM Kİ HİÇ SİTEM ETMEYE HAKKIN YOK ..
Çünkü senden çok acı çekenler var .. Sen daha çocukken bu maceraya atılmış ve hala bebeğine kavuşmak için mücadele edenler var..
Kendine gel diyorum , kendime !
Bu beni rahatlıyor kızlar.. Çünkü daha yolun başındayım .. Ve biliyorum ki bir gün gelecek !
Artık sizlerle gönül bağım var , benimkilerin gelmesi yetmez sizlerinde yavruşları geldiğinde mutluluk tamamlanacak..
Çünkü burada aile olduk.. Ailemizin bir üyesi bile mutsuzsa biz tam bir mutluluk yaşayamayız ..

canım karnında bebişinide seveceksin işallah.biliyormusun bilmiyorum ben 7 yıl sonra anne oldum çok acı çektim çok yıprandım,duymadığım laf kalmadı artık psikolojik baskıdan panik atak oldum ve birileriyle konuşurken elim ayağıma dolaşıyordu laflar birbirine giriyordu:KK43:ama çok şükür atlattım bebişim benimle şu an.o kadar tedaviye rağmen gelmeyen bebişim kendiliğinden geldi rabbim herkese yaşatsın sizlerede en kısa zamanda.

yeterim rüyan hayrolsun gerçeğe çıksın işallah.bende hamile kaldığımı öğrenmeden önce hoşgeldin melek şarkısını dinliyor ve söylüyordum:)

X