Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim allahım tamamına erdirsin inşallah kavuşursun bebeğine en yakın zamanda.

canım benim bir zamanlar senin yaşadığın duyguların aynısını yaşamıştım çok zor biliyorum allah sabır versin..

çok şükür canım allah tamamına erdirsin inşallah kavuşursun bebeğine dualarım seninle

canım arkadaşım inşallagh birgün rüyaların gerçek olur allahım bizleri rüyalarda mutlu olmaya bırakmasın AMİN.

inşş canım
inşşşşş o gün ço uzuak değildir

Bilgem şimdiden geçmiş olsun canım..
inş kolay atlatırsın..
transfer ertelenirsede üzülme sakın..
kendini toparla sağlığın yerine gelsin alırsın bebeklerini ve inş onlarda seni bırakmaz..

kızlar annemdeyim haLA AGRIM sızım yok günlük igeneye devam kan pıhtılaşması için göbekten hergün eve çarşamba geçecegim evde net yok ama unutmayın beni dua edin,
bilgem az kaldı hadi hayorlısı
allah razı olsun hepinizden transferden ve toplamadan korkma canım ben kaçar

bilgemcim maşallah ne çok yumurtan toplanmış.ertelenirsede üzülme sakın.dondurulmuşlarda 1-2 ay hiç farketmiyor,nerdeyse tazelerle eşit kaliteye sahipler.ya bu ay,yada önümüzdeki ay inşallah bebişin seni bulur.
gizcim hayırlı olsun.bol bol dinlen.umarım bebeğin seninledir ve hiç bırakmaz seni.
eski günlerden bahsetmişsiniz.evet ne güzeldi.okulda derste,nöbetimde bile arkadaşların tarnsferleri gelirdi aklıma,dua ederdim.okuldan eve döndüüğm gibi hemen pc yi açardım ne var ne yok diye.o zaman daha bir umutluyduk sanki.eski heyecanım kalmadı nedense benim.zaten zor günler geçiriyorum.kayınvalide ve k.peder hala bendeler.k.validem hep hasta yatıyor(kanser).evin bütün işleri bende tabii.bazen banyo yapmaya bile vakit bulamıyorum.benim gerçekten hiç vaktim yok artık.birde bebeğim olsaymış naparmışım bilmiyorum.onun için bebek fikrinden acayip uzaklaştım.evde hastanın olması çok zor.hep sıkıntılı stresli bir hava var.iyiki çalışıyorum.okul da olmasa kafayı yerim herhalde.oraya gidince azıcık kafam dağılıyor,kendime geliyorum.allahım bana sabırlar versin.hasta bakmak çok zor.dr larda en iyi ihtimalle 1yıl gibi bir ömür biçtiler k.valideme.başka çocuklarıda yok.haliyle k.validem son demlerine kadar bizde duracak.düşününce duvarlar üstüme üstüme geliyor.ya sabır diyorum.
hepinizi çok özlüyorum.allah hepimize sağlık,sıhhat,mutluluk,huzur,ağız tadı ve tabii tatlıcık bebişler versin.aminnn..
aklınıza gelirsem banada dua edin olurmu kızlar??:KK25: :KK25:

Bilgem şimdiden geçmiş olsun canım..
inş kolay atlatırsın..
transfer ertelenirsede üzülme sakın..
kendini toparla sağlığın yerine gelsin alırsın bebeklerini ve inş onlarda seni bırakmaz..

canım ne güzel seni burada görmek
yaaaaaaaaaaaa daha sık gelin

kızlar annemdeyim haLA AGRIM sızım yok günlük igeneye devam kan pıhtılaşması için göbekten hergün eve çarşamba geçecegim evde net yok ama unutmayın beni dua edin,

canım yaaaaaa hadi hayırlısı olsun
inşşşşşşş sım sıkı tutunsun sana 9 ay seninle olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
halaylar çekeceğiz
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

fadik sorma yaa...
bende marttan beri geliyroum bu topiğe.. üroloğun doğalından cocuk sahibi olmayacagımızı söylediği gün netten neler yapabilirz diye arastırma yaparken denkgeldim size... coook yardımcı oldunuz hakkaten-sen,tülin,belgin,yaban,papatya... hepiniz her sorduguma cvp verdiniz ALLAH razı olsun... ama ben o zaman bile bana yazılan cevapları okumak için baya caba sarfediyordum ki evde de netim yoktu o zamanlar.... ki eskiden siizn cok daha iyiymiş muhabbetiniz o zamanlar düşünemiyorum bile... o liseteye bakınca içim umut doluyodu 1 yılda 60 hamile falan vardı o listede yanlış hatırlamıyorssam...
neyse işte... nerden geldi konu buraya bilmiyom ama iyiki ayakta tutmaya calışıyorsunuz bu topiği cünkü bizler ne ilkiz ne de son olucaz bebek diye yanıp tutuşan... yeni gelenlere yardımcı olmak gerek... o kadar hevesli ve umut dolular ki maşallahhh ... herşey hepimizin gönlünce olsun inş.. ve rABBİM mucizemizi cok geciktirmesin...
sana da bayağı olmuş canım ama evet önceleri daha kalabalıktık...
bir gün topiğe girmesek geçmişi okumak için canımız çıkıyordu...

canım hepimiz elimizin geldiği kadarıyla bu topiği ayakta tutmaya çalışalım...
bizler gibi çok insanalr var ve belki onlarda birşey araştırırken gelip bizi bulacaklar...

bilgemcim allah yardımcın olsun canım...
hep dua ediyoruz hakkında hayırlısı olsun diye...

[ı]bilgemcim maşallah ne çok yumurtan toplanmış.ertelenirsede üzülme sakın.dondurulmuşlarda 1-2 ay hiç farketmiyor,nerdeyse tazelerle eşit kaliteye sahipler.ya bu ay,yada önümüzdeki ay inşallah bebişin seni bulur.
Gizcim hayırlı olsun.bol bol dinlen.umarım bebeğin seninledir ve hiç bırakmaz seni.
Eski günlerden bahsetmişsiniz.evet ne güzeldi.okulda derste,nöbetimde bile arkadaşların tarnsferleri gelirdi aklıma,dua ederdim.okuldan eve döndüüğm gibi hemen pc yi açardım ne var ne yok diye.o zaman daha bir umutluyduk sanki.eski heyecanım kalmadı nedense benim.zaten zor günler geçiriyorum.kayınvalide ve k.peder hala bendeler.k.validem hep hasta yatıyor(kanser).evin bütün işleri bende tabii.bazen banyo yapmaya bile vakit bulamıyorum.benim gerçekten hiç vaktim yok artık.birde bebeğim olsaymış naparmışım bilmiyorum.onun için bebek fikrinden acayip uzaklaştım.evde hastanın olması çok zor.hep sıkıntılı stresli bir hava var.iyiki çalışıyorum.okul da olmasa kafayı yerim herhalde.oraya gidince azıcık kafam dağılıyor,kendime geliyorum.allahım bana sabırlar versin.hasta bakmak çok zor.dr larda en iyi ihtimalle 1yıl gibi bir ömür biçtiler k.valideme.başka çocuklarıda yok.haliyle k.validem son demlerine kadar bizde duracak.düşününce duvarlar üstüme üstüme geliyor.ya sabır diyorum.
Hepinizi çok özlüyorum.allah hepimize sağlık,sıhhat,mutluluk,huzur,ağız tadı ve tabii tatlıcık bebişler versin.aminnn..
Aklınıza gelirsem banada dua edin olurmu kızlar??:KK25: :KK25:
[/ı]

canım arakadaşım tabiki dualrımızdasın her zaman her yerde
hepmiz için duacıyız

canım geçmiş olsun
ben çok iyi bilirim evde has olmanın ne olduğunu benim babam
parkinson hastasıydı tam 25 yıl uğraştı biz çocuktuk büyüdük
allahım ne zordur hiç baba desteği ekmeği kısmet olmadı bize
canım babm hep kendi derdinde aclarıyla meşguldü
ilçalrıyla bağılı olmuştu ilaçlarına almadı zamanlar krize girerdi
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

çok özledim babamı keşke yanımızda olsaydı sanki hayatın sıkıntıları bizlere uğramazmış gibi geliyor
allahım bu dünyada yaşadığı acı sıkıntı öbür dünyada yardımcısı olsun
rabbim sana sabır versin

canım sen de pıhtılaşma mı vardı?
o zaman iğneleri ihmal etme...
kendine iyi bak sonra bol bol görüşürüz inş...

papatyacım evet hasta bakmak çok zor ve çok stresli...
rabbim kolaylık ve sabır versin...
canım eğer sabretmeyi başarırsan bunun mükafatını fazlasıyla alırsın...
hem başka evladıda yokmuş ne yapacaksın iş başa düşüyor....
allah yardımcın olsun...
rabbim bu sıkıntılarının mükafatını versin...
amiinnn....

Son düzenleme:
[/CTuz ve Su

Hintli bir yaşlı usta, çırağının herşeyden sürekli şikayet etmesinden bıkmıştı. Bir gün çırağını tuz almaya gönderdi. Yaşamındaki herşeyden mutsuz olan çırak döndüğünde, yaşlı usta ona, bir avuç tuzu, bir bardak suya atıp içmesini söyledi.

Çırak, yaşlı adamın söylediğini yaptı ama içer içmez ağzındakileri tükürmeye başladı.

"Tadı nasıl?" diye soran yaşlı adama öfkeyle "Acı" diye yanıt verdi.

Usta kıkırdayarak çırağını kolundan tuttu ve dışarı çıkardı. Sessizce az ilerideki gölün kıyısına götürdü ve çırağına bu kez de bir avuç tuzu göle atıp, gölden su içmesini söyledi.

Söyleneni yapan çırak, ağzının kenarlarından akan suyu koluyla silerken aynı soruyu sordu:

"Tadı nasıl?"
"Ferahlatıcı" diye yanıt verdi genç çırak.
"Tuzun tadını aldın mı?" diye soran yaşlı adamı, "Hayır" diye yanıtladı çırağı.

Bunun üzerine yaşlı adam, suyun yanına diz çökmüş olan çırağının yanına oturdu ve şöyle dedi:

"Yaşamdaki acılar tuz gibidir, ne azdır, ne de çok. Acının miktarı hep aynıdır. Ancak bu acının acılığı, neyin içine konulduğuna bağlıdır. Acın olduğunda yapman gereken tek şey, acı veren şeyle ilgili duygularını genişletmektir. Onun için sen de artık bardak olmayı bırak, göl olmaya çalış."
OLOR]

Selam kızlarrr, uzun zaman sonra ilk kez yazabiliyorum. Ben de Cuma günü rahim filmi çektirdim ve tüplerimden biri kapalı diğer tüpüm ve rahimim sağlıklı çıktı. Evet film acı veren bişey ama anesteziye hiç gerek yok arkadaşlar. O kadar acıya katlanamazsak doğum sancısına nasıl katlanacağız Allah'ın izniyle bilemiyorum yani. İzmir'de çok iyi bir yerde yaptırdım ve çok memnun kaldım.Doktor da uzman birisiydi. İzmir'de bu konuda yardım isteyen olursa ileride yönlendirebilirim. Bugün sonuçları üniversiteye verdim ve bakalım sonucunda ne diyecekler. Sabırsızlıkla bekliyorum kızlar ama sizlere bir şey daha sormak istiyorum film çektirdiğim yerdeki doktorum bana eğer rahim ağzındaki yarayı dondurmazsak her şey senin için sağlıksız olabilir çünkü yara büyümüş baya dedi. Bende tereddüt ediyorum bu durum kısırlığa falan yol açarmı acaba diye, ne dersiniz önce dondurup sonra mı kalksam bu tüp bebek işine. Yaptıran ya da fikri olan varsa bana bir akıl versin.

Kızlar sağolun ..
Transferin ertelenmesine üzülmem çünkü bu benim için de bebekler içinde en hayırlısı..
Çok fazla su toplamamasına rağmen kendimi çok rahatsız hissediyorum ..
Çok yemek yersinzide inanılmaz bi sıkıntı olur ya hazmedene kadar nefes nefese kalırsınız şuan aynen öyleyim..
Demekki su çekme aşamasına gelince ne olacak bilmiyorum ..
Dr'um yeri gelecek oturur vaziyette uyuyacaksın ama bunlara katlanman lazım dedi..
2 gün kendi kendimi inceleyeceğim...Zaten ilerlerse anlaşılıyor karın iyice büyüyor çünkü..
O zaman embriyoları dondurup ilk önce ohss yi halledeceğiz...
Tek tesellim minnaklarım :) Güzel güzel kaynaşıyolar gayet iyi gelişimleride ...
Blsta kalacaklar büyük ihtimalle.. Tabi rabbim bilir herşeyi..
Fadik, Tuliny,Yeter, papatya ,elfida giz su yabanım hepinizden aklıma gelmeyen herkesten allah razı olsun..
Dualarınız benimle farkındayım ..
Bende hepimiz için ediyorum dua rabbim herşeyin hayırlısını versin..

kızlar sağolun ..
Transferin ertelenmesine üzülmem çünkü bu benim için de bebekler içinde en hayırlısı..
çok fazla su toplamamasına rağmen kendimi çok rahatsız hissediyorum ..
çok yemek yersinzide inanılmaz bi sıkıntı olur ya hazmedene kadar nefes nefese kalırsınız şuan aynen öyleyim..
Demekki su çekme aşamasına gelince ne olacak bilmiyorum ..
Dr'um yeri gelecek oturur vaziyette uyuyacaksın ama bunlara katlanman lazım dedi..
2 gün kendi kendimi inceleyeceğim...zaten ilerlerse anlaşılıyor karın iyice büyüyor çünkü..
O zaman embriyoları dondurup ilk önce ohss yi halledeceğiz...
Tek tesellim minnaklarım :) güzel güzel kaynaşıyolar gayet iyi gelişimleride ...
Blsta kalacaklar büyük ihtimalle.. Tabi rabbim bilir herşeyi..
Fadik, tuliny,yeter, papatya ,elfida giz su yabanım hepinizden aklıma gelmeyen herkesten allah razı olsun..
Dualarınız benimle farkındayım ..
Bende hepimiz için ediyorum dua rabbim herşeyin hayırlısını versin..

bilgemmmmmm canım hayırlısı olsun
sonu güzel olsun yeter beklersin bir ay daha
inşşşşş gerek kalmayacak ama
rabbim yar ve yardımcın olsun

Bugün ağlaya zırlaya şiş karnımı sevdim ..
Sanki bebeğim içindeymiş gibi..
Ama içim ferah , çünkü bir gün gelip bulacaklar beni..
O zaman bugünlerde yaşayacaklarım birer anı olarak kalacak , ne kadar üzmüşüm kendimi boşyere diyeceğim..
3.5 yıl bekledim .. O sinir bozucu gebelik testlerinde çift çizgiyi görebilmek için kaç kez test yaptım.. 3 kere kanda negatif..
AMA DİYORUM Kİ HİÇ SİTEM ETMEYE HAKKIN YOK ..
Çünkü senden çok acı çekenler var .. Sen daha çocukken bu maceraya atılmış ve hala bebeğine kavuşmak için mücadele edenler var..
Kendine gel diyorum , kendime !
Bu beni rahatlıyor kızlar.. Çünkü daha yolun başındayım .. Ve biliyorum ki bir gün gelecek !
Artık sizlerle gönül bağım var , benimkilerin gelmesi yetmez sizlerinde yavruşları geldiğinde mutluluk tamamlanacak..
Çünkü burada aile olduk.. Ailemizin bir üyesi bile mutsuzsa biz tam bir mutluluk yaşayamayız ..

selam kızlarrr, uzun zaman sonra ilk kez yazabiliyorum. Ben de cuma günü rahim filmi çektirdim ve tüplerimden biri kapalı diğer tüpüm ve rahimim sağlıklı çıktı. Evet film acı veren bişey ama anesteziye hiç gerek yok arkadaşlar. O kadar acıya katlanamazsak doğum sancısına nasıl katlanacağız allah'ın izniyle bilemiyorum yani. Izmir'de çok iyi bir yerde yaptırdım ve çok memnun kaldım.doktor da uzman birisiydi. Izmir'de bu konuda yardım isteyen olursa ileride yönlendirebilirim. Bugün sonuçları üniversiteye verdim ve bakalım sonucunda ne diyecekler. Sabırsızlıkla bekliyorum kızlar ama sizlere bir şey daha sormak istiyorum film çektirdiğim yerdeki doktorum bana eğer rahim ağzındaki yarayı dondurmazsak her şey senin için sağlıksız olabilir çünkü yara büyümüş baya dedi. Bende tereddüt ediyorum bu durum kısırlığa falan yol açarmı acaba diye, ne dersiniz önce dondurup sonra mı kalksam bu tüp bebek işine. Yaptıran ya da fikri olan varsa bana bir akıl versin.

canım ben budurumda olanları tanıyorum bir sorun olmadı
gebe kaldılar sonra
zaten dr söyler sana ama kaana takacak bir durum değil diye biliyorum

bilgemmmmmm canım hayırlısı olsun
sonu güzel olsun yeter beklersin bir ay daha
inşşşşş gerek kalmayacak ama
rabbim yar ve yardımcın olsun

Hayırlısı olsun , hayırlısı bu demeki Yeterimm..
Ne yapayım kendimi paralasam elimden birşey gelmez şu durumda..
Allah sağlık sıhhat versin diyebiliyorum ancak..
Tamam umutlandım , heveslendim ama sırf hevesim boğazımda kalacak diye riske atamam kendimi..
Matıklı olmak lazım .. Emek verdik , zaman verdik , maddi manevi imkanlarımızı verdik .. O yüzden herşey sıhhatli ilerlesin beklerizzz ...

hayırlısı olsun , hayırlısı bu demeki yeterimm..
Ne yapayım kendimi paralasam elimden birşey gelmez şu durumda..
Allah sağlık sıhhat versin diyebiliyorum ancak..
Tamam umutlandım , heveslendim ama sırf hevesim boğazımda kalacak diye riske atamam kendimi..
Matıklı olmak lazım .. Emek verdik , zaman verdik , maddi manevi imkanlarımızı verdik .. O yüzden herşey sıhhatli ilerlesin beklerizzz ...

canım ben inanıyorum bu embiryolarıyın çoğunluğu 5. Güne geçecekler inşşş senin transferinden sonra donduracak embiryon bile kalacak
yeterkin sen hep böyle pozitif ol
sonuna kadar
canım dua edip allaha sığınmaktan başka yapılacak çok fazla bir şey yok
rabbim yardımcımız olsun

iyi akşamlar kızlar BİLGEMCIĞİM canım hayırlısı olsun hakkında..Amin YETERCİĞİM..

Selam kızlarrr, uzun zaman sonra ilk kez yazabiliyorum. Ben de Cuma günü rahim filmi çektirdim ve tüplerimden biri kapalı diğer tüpüm ve rahimim sağlıklı çıktı. Evet film acı veren bişey ama anesteziye hiç gerek yok arkadaşlar. O kadar acıya katlanamazsak doğum sancısına nasıl katlanacağız Allah'ın izniyle bilemiyorum yani. İzmir'de çok iyi bir yerde yaptırdım ve çok memnun kaldım.Doktor da uzman birisiydi. İzmir'de bu konuda yardım isteyen olursa ileride yönlendirebilirim. Bugün sonuçları üniversiteye verdim ve bakalım sonucunda ne diyecekler. Sabırsızlıkla bekliyorum kızlar ama sizlere bir şey daha sormak istiyorum film çektirdiğim yerdeki doktorum bana eğer rahim ağzındaki yarayı dondurmazsak her şey senin için sağlıksız olabilir çünkü yara büyümüş baya dedi. Bende tereddüt ediyorum bu durum kısırlığa falan yol açarmı acaba diye, ne dersiniz önce dondurup sonra mı kalksam bu tüp bebek işine. Yaptıran ya da fikri olan varsa bana bir akıl versin.

Canım geçmiş olsun

X