Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım pc bozulmuştu servisteydi:26::26:
Onun için gelemedim bir kaç gündür
Ama artık geldi pc buradayım artık
Nasılz bakalımmmmmm
kızlar ben geldim..beni sormuşsunuz çok mutlu oldum.. Fadiğim, elfidam ve diğer canım dostlarım..
Bugün opu'm vardı biliyorsunuz .. Genel anestezi ile yapıldı .. 30 tane yumurtam toplandı .. 20 tanesi olgun yumurta ...
Opu'dan sonra biraz sancım oldu özellikle ilk uyandığımda fakat ağrı kesici iğne ve gün içinde içtiğim ağrı kesiciler ile daha rahatım ..
Fakat hiç kanamam olmadı çok ilgiçtir ..:))
ohss riskim hala var .. 5 gün içinde oluşursa oluşur dedi dr'um en ufak bir şişmede ya da nefes darlığında hemen beni ara dedi..
Su çekilmesi gerekiyorsa dr'um halledecek zaten devlet hastanesine yollamasını istemiyordum .. Hayır burda ben halledicem dedi..
Günde 3 litre su içiyordum 1 haftadır bugünde içtim bu ohss riskini azaltıyor çünkü ben sürekli lavaboya çıkan metabolizması hızlı çalışan biri olduğum için bu riski atlatmam daha kolay gibi.. Tabi rabbim bilir..
Kızlar bir aksilik olmazsa ohss gibi yani perşembe blast transferim olucak.. Tabi yarın öğreneceğim kaç yumurtam döllenmiş ama en az 10 tanesinin sağlıklı bir biçimde döllenmesini bekliyor dr'um... 2 tanesi transfer olucak gerisini donduruyoruz..
Durum böyle kızlar ohss olmamak için ne gerekiyorsa yapıyorum .. Elimden geldiğince .. Daularınıza ihtiyacım var...
Tabi dünyanın sonu değil 1 ay erteleriz.. Ertelemek sorun değil ohssden korkuyor olmam sorun..
Birde kızlar 45 yumurta toplanan duydum benden 30 toplandı 10 tanesi işlem görmeyecek zaten küçük çünkü o yüzden riskim biraz azaladı gibi..
Hakkımda , hakkımızda hayırlısı artık..
Giz yarın transferin var allah'ım yardımcın olsun bebeğin sana sımsıkı sarılsın ve 9 ay sonra sağlıkla dünyaya gelsin inş....
Senin için dua edicem arkadaşım...
ceylinim susuyoruım sadece diyecek kelime yok senden ve bilgemden haber almak için girmiştim hayırlısı artık
arkamahalle hg uzun süre yoktun
benim çok az agrım var ya o kadarda olur artık annem ler bebek gibi bakıyorlar
Kızlar tek tek hepinize teşekkür ediyorum ..
Aşk meleğim , Tuliny, Fadik, Su, Giz, Elfida ve diğerleri...
Dün iğnemi kullanmadığım için değerim düşmüş bugün akşam 21.30 çatlatma iğnemi vurulacağım ...
Cumartesi sabah 8.30 da Opu'm var ...
Tuliny 4255 değerini gördüğümde malesef yumurtalarım küçüktü ve alınması hiçbi işe yaramzdı...
Tüm ihtimalleri konuştum.. Hala Ohss riskim var ama yumurtaların toplanması lazım .. Gerekirse ki gerekebilir transferi erteleriz bi kaç ay ..
Bugün akşam 50 ünite iğne kullanmamı istedi dr'um...Ve son iğnemdi ...
Korkuyorum ...
Arkamahalle biliyorum arkadaşım seni başka topiklerde de takip etmiştim sağolasın duaların için..
Ben opu'dan sonra ohss riski olanların transfer yapılınca durumlarının kötü olduğunu biliyordum demekki transfere bile varamadan opu'dan sonrada bu durumla karşılaşılabiliyor...
Gerçekten nefesim kesildi ve korktum doğrusu ...
Allah'ım yaşatmasın yardım etsin hepimize...
Ceylin'immm ne kadar üzgün olduğumu tarif edemem...
Ne desem boş..
Hayırlısı buymuş demekten başka yapacak bişey yok...
Ben gerçekten çok üzügünüm...
Giz geçmiş olsun kazasız belasız atlattın Opu'yu keşke benimde böyle kolay geçse ne kadar tedirginim hatta ödüm patlıyor desem yeri..
Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor, ohss diyince ya da hastanede yatmak diyince...
Rabbim korktuğum başıma gelmesin sana sığındım yardım et...
elfida,boncuk,belgin,meryemcim kızlar herkese tek tek teşekkür ederim
rabbim sizleri böyle şeyler yaşatmadan sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallah...
arka mahallecim sağolasın canım
üzülmüyorum desem yalan olur bugün kafa dağıtalım diye eşimle sinemaya gittik
mahsunun 5 minare filmine zaten duygusala bağlanmışım iyicene ağladım tutamadım kendimi
yanlış zamanda yanlış filmmiş seçtiğimiz
neyse bahsettiğin kromozon testleriyse eşimle beraber tedaviye başlamadan drun isteğiyle yaptırdık 1.si niye tutmadı diye dr istemişti ve allaha şükür hiç sorun çıkmadı banaysa pıhtılaşma testleri yapıldı
ondada mtfhr heterozigot çıktı sanırım azda olsa düşük ihtimali taşıyorum
yani şu an görünen tek sorun yapı bozukluğu fazla embriyomuz olmuyor bu tedavide 1 tane sağlıklı embriyomuz vardı mesela....
fadikcim sağolasın canım senin yaşadıklarının yanında benimki belkide az şeyler ama insana kendi yaşadığı en kötü şey neyse o en zoru geliyor rabbim inşallah bizlerede annelik duygusunu tattıracak benim buna inancım sonsuz
o dedğin ımcı tekniğiyle yapıldı zaten özellikle sormuştum çünkü
ama vakti zamanı değilmiş demekki
gizcim ve bilgemcim benim içime doğuyor sizler hayırlı sonuçlar alacaksınız
rabbim emeğinizi boşa çıkarmaz inşallah
masallah canim yumoslar zarar gormemis demekki drun iyiymis cunku benimde 30 dan 5 tane cikmisti ikisi isleme alinmisti insallah hersey yolunda gider hakkinda nasil hayirmli ise rabbim o yone yoneltsin hic onemli degim ya bu aya yada iki ay once nasil hamis olacaksan o sekilde olsun insallahKızlar ben geldim..Beni sormuşsunuz çok mutlu oldum.. Fadiğim, Elfidam ve diğer canım dostlarım..
Bugün Opu'm vardı biliyorsunuz .. Genel anestezi ile yapıldı .. 30 tane yumurtam toplandı .. 20 tanesi olgun yumurta ...
Opu'dan sonra biraz sancım oldu özellikle ilk uyandığımda fakat ağrı kesici iğne ve gün içinde içtiğim ağrı kesiciler ile daha rahatım ..
Ohss riskim hala var .. 5 gün içinde oluşursa oluşur dedi dr'um en ufak bir şişmede ya da nefes darlığında hemen beni ara dedi..
Su çekilmesi gerekiyorsa dr'um halledecek zaten devlet hastanesine yollamasını istemiyordum .. Hayır burda ben halledicem dedi..
Günde 3 litre su içiyordum 1 haftadır bugünde içtim bu ohss riskini azaltıyor çünkü ben sürekli lavaboya çıkan metabolizması hızlı çalışan biri olduğum için bu riski atlatmam daha kolay gibi.. Tabi Rabbim bilir..
Kızlar bir aksilik olmazsa ohss gibi yani perşembe blast transferim olucak.. Tabi yarın öğreneceğim kaç yumurtam döllenmiş ama en az 10 tanesinin sağlıklı bir biçimde döllenmesini bekliyor dr'um... 2 tanesi transfer olucak gerisini donduruyoruz..
Durum böyle kızlar ohss olmamak için ne gerekiyorsa yapıyorum .. Elimden geldiğince .. Daularınıza ihtiyacım var...
Tabi dünyanın sonu değil 1 ay erteleriz.. Ertelemek sorun değil ohssden korkuyor olmam sorun..
Birde kızlar 45 yumurta toplanan duydum benden 30 toplandı 10 tanesi işlem görmeyecek zaten küçük çünkü o yüzden riskim biraz azaladı gibi..
Giz yarın transferin var Allah'ım yardımcın olsun bebeğin sana sımsıkı sarılsın ve 9 ay sonra sağlıkla dünyaya gelsin inş....
sağol canımfadik canim sen nasilsin nasil gidiyor hep aklimdasin dualarimdasin
tuliny minos yeter tozbezi canlar nerde eski gunler yaaaa birden hatirladimda kalkar kalkmaz solugu burda alirdim oku oku bitmezdi
Kızlar ben geldim..Beni sormuşsunuz çok mutlu oldum.. Fadiğim, Elfidam ve diğer canım dostlarım..
Bugün Opu'm vardı biliyorsunuz .. Genel anestezi ile yapıldı .. 30 tane yumurtam toplandı .. 20 tanesi olgun yumurta ...
Ohss riskim hala var .. 5 gün içinde oluşursa oluşur dedi dr'um en ufak bir şişmede ya da nefes darlığında hemen beni ara dedi..
Günde 3 litre su içiyordum 1 haftadır bugünde içtim bu ohss riskini azaltıyor çünkü ben sürekli lavaboya çıkan metabolizması hızlı çalışan biri olduğum için bu riski atlatmam daha kolay gibi.. Tabi Rabbim bilir..
Giz yarın transferin var Allah'ım yardımcın olsun bebeğin sana sımsıkı sarılsın ve 9 ay sonra sağlıkla dünyaya gelsin inş....
Kızlar güzel haberler var :)
30 yumoşumun 26 sı işlem görmüş 17 tanesi döllenmiş :))))
Sabah embriyoloğumla konuştum çok güzel gidiyor dedi..Perşembeye kadar bir sorun çıkmazsa blast transferim var...İnşşş rabbim nasip ederse...
Ama döllenmiş yumurtam çok olduğundan blasta bırakıcaz dedi embriyolog yani bilidğiniz gibi 5. güne ...
Arka mahalle arkadaşım güzel sözlerin için teşekkür ederim..
Yumurta toplama işlemim çok güzel geçti ve dr'um sıkıntı olmaması için tüm yumurtaları topladı.. İşlem görmeyecek olanları bile.. Zaten 30 yumurtanın 26 sı işlem gördü..
Damla şeklinde kanaman olabilir dediler ama hiç kanamam olmadı, dün ilk uyandığımda ağrım oldu 10 dk ama eve geldiğimde bütün gün ağrım omadı adet ağrısı kadar bile çok şükür geceyide mışıl mışıl uyuyarak geçirdim ve bugündegayet iyiyim sanki Opu'm olmamış gibi..
Böyle işte kızlar , herşey yolunda bugünde vucudumda bir sorun yok sabah kalktığımda karnım dümdüzdü su içtikte su şişiriyor sonra geri iniyor ...
Rabbim yardımcım olsun..
Rabbim hepimizin yardımcı olsun..
17 tane yavrum var o kadar güzel bir duygu ki anlatamam .. D
Tabi kaç tanesi blasta kalır bilmiyorum , hergün araşıcaz embriyoloğumla ..
Destekleriniz , dularınız için binlerce defa telekkür ederim..
Allah hepinizden razı olsun...
aynen fadiğim ne kalabalıktık.tarla filan çıkınca herkes terketmeye başladı burayı yavaş yavaş şimdi kimseler girmiyor
sağol canım
iyi olmaya çalışıyoruz işte...
eski günler mi:97:
daha dün gibi hatırlıyorum ama 2 sene oldu ben buraya geleli...
ilk geldiğim zamanlar ne güzedi
topik öğle kıpır kıpır öğle heyacanlıydıki...
herşeyden heyacan alırdık...
koçişler test vermeye gitse sanki hamile haberi çıkacak gibi arkadaşalrdan haber beklerdik...
acaba düştümü çıktımı diye...
artık test sonuçlarını buraya bile yazmak gereği duymuyoruz...
çünkü herşeyi öğrendik birde tekrarlaya tekrarlaya artık heyacanı kaçtı:)
bir başka nedende birçok arkadaş olumsuz tedavilerden geçti bu insanı çok yıpratıyor...
bazı arkadaşlar hamiş bazısı doğum yaptı onlarda birşey diyemem insan kendi durumu hakkında topiklere de uğrayıp bilgi edinmek istiyor...
yaa hiç bir sebeb olmasa bile insanın hayatında bir değişiklik olmaması sıkıyor...
yani herkesi haklı görüyorum...
inanın ben bile buraya gelirken bir heyacanla gelemiyorum...
ama burayıda elimden geldiği kadar inş bırakmayacağım...
benim için buranın değeri çok çok farklı...
fadik canim sen nasilsin nasil gidiyor hep aklimdasin dualarimdasin
tuliny minos yeter tozbezi canlar nerde eski gunler yaaaa birden hatirladimda kalkar kalkmaz solugu burda alirdim oku oku bitmezdi
Giz'iminde bugün transferi vardı inşşş çok güzel geçmiştir inşş yavruları sıkı sıkı tutunur..
Annesinde kalıcak kızlar 3 gün.. Sonra evine geçecekti..
Yazamayabilir bize çünkü dinleniyor ama ben telefonla ulaşmaya çalışıcam :))