selam canim arada esiyor cok geliyorum arada esiyor uzaklasiyorum cunku canim aciyor kk ya girince nedense
hic korkma canim az once baska mesajinida okudum ben hic hastaneden cikammaistim tabi biraz kesin olur o herkeste olur ama cok agir olucak olsa simdiye olurdu allahim yardimcin olsun bunyeden bunyeye degisiyor canim
hayir canim kanda yapilan o bizede yapildi sorun yok birde spermden yapilan var spermin dna si inceleniyor bence onu arstirmani tavsiye ederim cunku eger varsa embriyolar kotu kalite oluyor ve uzun sure devam edemiyor ins yoktur ama en azindan dogru tedaviye yonelirsiniz canim
masallah canim yumoslar zarar gormemis demekki drun iyiymis cunku benimde 30 dan 5 tane cikmisti ikisi isleme alinmisti insallah hersey yolunda gider hakkinda nasil hayirmli ise rabbim o yone yoneltsin hic onemli degim ya bu aya yada iki ay once nasil hamis olacaksan o sekilde olsun insallah
giz canim insallah suanda hersey yolundadri ve bebisn sana tutunurdur
yabanagulum canim nasilsin bebisin nasil taze anneler bizlere dua etmeyi unutmayin allahim uzun omurler versin analai babali buyutsun
aymescim buraya giriyormusun bilmiyorum ama burayada bi yaziyim dedim eski dostalara burada seslenmekte cok guzel
bebisin nasil zaman nasil geciyor canim
fadik canim sen nasilsin nasil gidiyor hep aklimdasin dualarimdasin
tuliny minos yeter tozbezi canlar
nerde eski gunler yaaaa birden hatirladimda kalkar kalkmaz solugu burda alirdim oku oku bitmezdi