Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugün ağlaya zırlaya şiş karnımı sevdim ..
Sanki bebeğim içindeymiş gibi..
Ama içim ferah , çünkü bir gün gelip bulacaklar beni..
O zaman bugünlerde yaşayacaklarım birer anı olarak kalacak , ne kadar üzmüşüm kendimi boşyere diyeceğim..
3.5 yıl bekledim .. O sinir bozucu gebelik testlerinde çift çizgiyi görebilmek için kaç kez test yaptım.. 3 kere kanda negatif..
AMA DİYORUM Kİ HİÇ SİTEM ETMEYE HAKKIN YOK ..
Çünkü senden çok acı çekenler var .. Sen daha çocukken bu maceraya atılmış ve hala bebeğine kavuşmak için mücadele edenler var..
Kendine gel diyorum , kendime !
Bu beni rahatlıyor kızlar.. Çünkü daha yolun başındayım .. Ve biliyorum ki bir gün gelecek !
Artık sizlerle gönül bağım var , benimkilerin gelmesi yetmez sizlerinde yavruşları geldiğinde mutluluk tamamlanacak..
Çünkü burada aile olduk.. Ailemizin bir üyesi bile mutsuzsa biz tam bir mutluluk yaşayamayız ..
güzel düşünüyorsun canım arkadaşım:KK19:
beterin beteri var diye boşa dememişler...
her zaman halimize şükretmemiz lazım...

bana geçmiş olsuna gelen bir bayanın 15 sene sonra ikizleri olmuştu....
biz evlenelide 6.5 yıl oldu...
bak diyor sen de çok acı çektin ama benim kadar beklememişsin henüz...
ben o kadar çok şeyler yaşadımki eşime bile hakaret ettiler...
öğle duruma gelmiştimki allahım bir tane olsun da isterse düşsün diyordum..
belki düşsün kelimesi saçma ama bir yönden bakınca 15 yıl bayağı bir zaman...
kendimi düşündüğümde 3 senede ben beklemiştim ve baya zor gelmişti...
her acının acısı farklı canım...
tedaviden sonra olumsuzluk almak farklı...
tedavi olmadan öğle elin kolun bağlı yıllarca beklemek farklı...
olupta kaybetmek farklı....
yine diyorum rabbim beterinden korusun...
allah (cc) her yönden yar ve yardımcımız olsun...

Selam kızlarrr, uzun zaman sonra ilk kez yazabiliyorum. Ben de Cuma günü rahim filmi çektirdim ve tüplerimden biri kapalı diğer tüpüm ve rahimim sağlıklı çıktı. Evet film acı veren bişey ama anesteziye hiç gerek yok arkadaşlar. O kadar acıya katlanamazsak doğum sancısına nasıl katlanacağız Allah'ın izniyle bilemiyorum yani. İzmir'de çok iyi bir yerde yaptırdım ve çok memnun kaldım.Doktor da uzman birisiydi. İzmir'de bu konuda yardım isteyen olursa ileride yönlendirebilirim. Bugün sonuçları üniversiteye verdim ve bakalım sonucunda ne diyecekler. Sabırsızlıkla bekliyorum kızlar ama sizlere bir şey daha sormak istiyorum film çektirdiğim yerdeki doktorum bana eğer rahim ağzındaki yarayı dondurmazsak her şey senin için sağlıksız olabilir çünkü yara büyümüş baya dedi. Bende tereddüt ediyorum bu durum kısırlığa falan yol açarmı acaba diye, ne dersiniz önce dondurup sonra mı kalksam bu tüp bebek işine. Yaptıran ya da fikri olan varsa bana bir akıl versin.

geçmiş olsun arkadaşım...
benimde tek tüpüm tıkalıydı...
hayırlısı olsun rabbim başka sıkıntı vermesin...
canım yara hakkında hiç bilgim yok...
sen iyice araştırmadan tüp bebeğe başlama istersen....

niye canım yanlızmısın ewde bende oturuyorum keşke bi bebeğimiz olsada onunla oynasak onu koklasak ah ahhhhhh

nasılsın kuzum :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

iyiyim bitanem:KK16::KK16:
bende sıkılıyorum yaaa...
eşimde daha gelmedi...
yapacak işimde yok...
bende tv hiç sevmem...
ya birde akşamlar ne kadar uzun değilmi...
sanki bir gün kadar...
her senemi böyle oluıyordu...
sanki bu sene daha farklı günler çok kısa akşamlar çok çok uzun...
istanbulda 16:45 te akşam oluyor...
24 te yatacak olsak tam 7 saat...

sizlersiz yapamıyorum merhaba deyip kaçmak istedim ,
evet fadik pıhtılşma ilk ignem bugün vurundum canım hayırlısı kalitesi iyi degil dediler o yüzden iki tane yerleştirdiler %30 dediler şans öpüyorum sizleri

evet fadik pıhtılşma ilk ignem bugün vurundum canım hayırlısı kalitesi iyi degil dediler o yüzden iki tane yerleştirdiler %30 dediler şans öpüyorum sizleri
ben bu sitede embriyosuna ÇÖP denilip öylesine transferi yapılmış arkadaşın bebeğini kucakladığını gördüm...
Rabbim ol demişse olur...
ferah tut arkadaşım gönlünü

anladım şeker:KK16:
bundan sonra geriye sadece beklemek kaldı...
inş güzel heberlerle gelirsin...
rabbim yüzünü güldürsün...

iyiyim bitanem:KK16::KK16:
bende sıkılıyorum yaaa...
eşimde daha gelmedi...
yapacak işimde yok...
bende tv hiç sevmem...
ya birde akşamlar ne kadar uzun değilmi...
sanki bir gün kadar...
her senemi böyle oluıyordu...
sanki bu sene daha farklı günler çok kısa akşamlar çok çok uzun...
istanbulda 16:45 te akşam oluyor...
24 te yatacak olsak tam 7 saat...

bana da bu sene akşamlar sanki daha uzunmuş gibi geliyor...
bizim burada akşam 16:10 da oluyor....
çok daralıyorum bende

Günaydın kızlar ..
CANIM ARKADAŞLARIM...
Bugün güne gayet iyi başladım , sabah kalktığımda karnıma baktığımda şişim inmişti gözlerime inanamadım ..
Hemen tartıldım 51 kilodan 49.5 düşmüşüm yani kendi kiloma...
Günde 3 litre su içmiştim ve hala içiyorum .. Tabi bu herşey geçti bitti demek değil ama bi gerileme olduğu kesin :))

Embriyoloğumla konuştum , minnaklarımın durumu gayet iyi, perşembe günü sabah 10.00 'da transfere bekliyolar..
1 kaç tanesi bölünmeyi durdurmuş ama inatla 5. güne gitmek isteyen embriyolarım var çok şükür..
2embriyo konulcak kalanını donduruyoruz ...

dr'umda embriyoloğumda hiçbişey için endişelenme , biz snein için herşeyin en iyisini düşünüyoruz diyolar tabi mutlaka öyledir ama insanız işte duygularımıza hakim olamayoruz...

Kızlar durum bugün böyle çok şükür ağrım sızım yok, kabızlığımda geçti, ateşim 36.5 sürekli ölçüyorum .. Kusma için ilaç vermişti ama daha hiç bi sıkıntım olmadığı için o konuda, içmedim ..

Allah'a bin şükür sizlerinde dularıyla bugünüde gördüm kızlar ..

X