Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel düşünüyorsun canım arkadaşımBugün ağlaya zırlaya şiş karnımı sevdim ..
Sanki bebeğim içindeymiş gibi..
Ama içim ferah , çünkü bir gün gelip bulacaklar beni..
O zaman bugünlerde yaşayacaklarım birer anı olarak kalacak , ne kadar üzmüşüm kendimi boşyere diyeceğim..
3.5 yıl bekledim .. O sinir bozucu gebelik testlerinde çift çizgiyi görebilmek için kaç kez test yaptım.. 3 kere kanda negatif..
AMA DİYORUM Kİ HİÇ SİTEM ETMEYE HAKKIN YOK ..
Çünkü senden çok acı çekenler var .. Sen daha çocukken bu maceraya atılmış ve hala bebeğine kavuşmak için mücadele edenler var..
Kendine gel diyorum , kendime !
Bu beni rahatlıyor kızlar.. Çünkü daha yolun başındayım .. Ve biliyorum ki bir gün gelecek !
Artık sizlerle gönül bağım var , benimkilerin gelmesi yetmez sizlerinde yavruşları geldiğinde mutluluk tamamlanacak..
Çünkü burada aile olduk.. Ailemizin bir üyesi bile mutsuzsa biz tam bir mutluluk yaşayamayız ..
Selam kızlarrr, uzun zaman sonra ilk kez yazabiliyorum. Ben de Cuma günü rahim filmi çektirdim ve tüplerimden biri kapalı diğer tüpüm ve rahimim sağlıklı çıktı. Evet film acı veren bişey ama anesteziye hiç gerek yok arkadaşlar. O kadar acıya katlanamazsak doğum sancısına nasıl katlanacağız Allah'ın izniyle bilemiyorum yani. İzmir'de çok iyi bir yerde yaptırdım ve çok memnun kaldım.Doktor da uzman birisiydi. İzmir'de bu konuda yardım isteyen olursa ileride yönlendirebilirim. Bugün sonuçları üniversiteye verdim ve bakalım sonucunda ne diyecekler. Sabırsızlıkla bekliyorum kızlar ama sizlere bir şey daha sormak istiyorum film çektirdiğim yerdeki doktorum bana eğer rahim ağzındaki yarayı dondurmazsak her şey senin için sağlıksız olabilir çünkü yara büyümüş baya dedi. Bende tereddüt ediyorum bu durum kısırlığa falan yol açarmı acaba diye, ne dersiniz önce dondurup sonra mı kalksam bu tüp bebek işine. Yaptıran ya da fikri olan varsa bana bir akıl versin.
canım ne olsun işte uğraşıyoruz yaptığımız bişey yokkk
niye canım yanlızmısın ewde bende oturuyorum keşke bi bebeğimiz olsada onunla oynasak onu koklasak ah ahhhhhh
ewet canım kaderimiz böyleymiş tv de izlediğin bişey yokmu
nasılsın kuzum
ben bu sitede embriyosuna ÇÖP denilip öylesine transferi yapılmış arkadaşın bebeğini kucakladığını gördüm...sizlersiz yapamıyorum merhaba deyip kaçmak istedim ,
evet fadik pıhtılşma ilk ignem bugün vurundum canım hayırlısı kalitesi iyi degil dediler o yüzden iki tane yerleştirdiler %30 dediler şans öpüyorum sizleri
sizlersiz yapamıyorum merhaba deyip kaçmak istedim ,
evet fadik pıhtılşma ilk ignem bugün vurundum canım hayırlısı kalitesi iyi degil dediler o yüzden iki tane yerleştirdiler %30 dediler şans öpüyorum sizleri
iyiyim bitanem
bende sıkılıyorum yaaa...
eşimde daha gelmedi...
yapacak işimde yok...
bende tv hiç sevmem...
ya birde akşamlar ne kadar uzun değilmi...
sanki bir gün kadar...
her senemi böyle oluıyordu...
sanki bu sene daha farklı günler çok kısa akşamlar çok çok uzun...
istanbulda 16:45 te akşam oluyor...
24 te yatacak olsak tam 7 saat...
zamanmı değişiyor bizmi belli değil...bana da bu sene akşamlar sanki daha uzunmuş gibi geliyor...
bizim burada akşam 16:10 da oluyor....
çok daralıyorum bende