Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
giz canım seninde para gün transferin varmış
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sımsıkı tutnsun sana

arkadaşlar
nben çıkıyorum inşş her şey younda gitsin

merhaba kızlar
aslında nete gircek hiç halim yok ama sonucu söylemeyi sizlere bir sorumluluk hissettim
evet anladığınız gibi bu seferde olmadı........

herkese çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
ben size umut olamadım
inşallah güzel haberleri öncelikle giz ve bilgemden sonra sizlerden alabiliriz

bu arada dr un sonuç hakkında söylediği spermlerimizin yapısının
bir hayli bozuk olduğu
ve dölleme konusunda sıkıntı olduğunu söyledi
nitekim bizim de 1 embriyomuz son güne kadar gelebilmişti blastosistti ama tutunamadı işte
drun bir önerisi var spermlerin en sağlıklısına ulaşmak için direkt ameliyatla sprem elde etmeyi önerdi bunuda önümüzdeki günlerde emre beyle görüşeceğiz sizle bu konuda nedüşünüyorsunuz
tedavi olduğum merkez umut tüp bebek merkeziydi ve biz negatif sonucumuza rağmen memnun kaldık.
canım benim hayırlısı olsun,işallah bebişin kendiliğinden gelir bir an önce.
Merhaba kızlar ..
Çok uykusuz ve yorgunum ama size haber vermeden edemem...
Tek tek yine teşekkür ediyorum hepinize...
Dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum bugünde tekrar artık son defa kan verdim.. 1 haftadır üst üste hergün kan vermiştim bugün sondu artık..
Yumoşlar yarın sabah toplanıyor...
Kızlar bugün dr'um ile görüştüm .. %5 ihtimalle ohss olabilirsin dedi..
İhtimal düşük ama sonuçta bi ihtimal...
Bende o zaman olmuş gibi davranalım ve kötüsünü düşünelim.. Ohss olursam ne yapabiliriz dedim ..
Dr'um da bana karında sıvı birikir onuda alırızdedi 5-10 gün arasında atlatırsın dedi.. Hal böyle olunca embriyo dondurulup bir daha ki aya kalacak..
Eğer ohss olmaz isem transfer var ama ben bunu istemediğimi söyleyip vucudumun dinlenmesi için yine 1 ay beklemek istediğimi söyleyeceğim..
Çübkü yumurta toplama işleminde ohss olmayıp, transfer sonrasında olanlar var ve bir de hamilelik olunca daha zorlu geçiyor..
Düşündüm ve bunlara ne gerek var dedim ..
Hak verin bana kızlar ekndimide bebeğimide riske atamam..
3.5 yıl bekledim 1 ay daha beklerim ..
Vucudumun toplarlanması lazım ...

Hepinizi çok öpüyoprummm..
Hep yanımda oldunuz.. Olmayada devam ediyorsunuz.. Yarın eve gelince ev kalabalık olur o yüzden int girmeme müsade etmezler ama akşama ortalık sakinleşince girmeye çalşırım ..

Giz'immm pazar günü transferin var senin için dua ediyorum inşallah hayırlı haberler verirsin bize en yakın zamanda ...
Umarım bebeğine kavuşursun tez zamanda ve hayırlısı ile..
En yakında sen olduğun için diyorum yoksa isteyen herkese tüm arkadaşlarıma nasip etsin ...
Görüşürüz kızlar ...
Allah'a emanet olun ..

işallah bu ay gizden ve senden hayırlı haberler alırız.olumsuz hiç düşünme herşey yolunda gidecek allahın izniyle.

bilgemcim hayırlısı olsun...
daha önce söylediğimiz gibi önce sağlık...
sağlık olmadan hiç birşeyin tadı olmaz...
hakkında hayırlısı, allah yardımcın olsun...

Ceylinn... hayırlısı böyledir belki demekten başka da bişey gelmiyor ki elimizden :KK43:((
RABBİM iç fereahlıgı ve sabır versin...mucadeleye devam, umutsuzluğa kapılmak yok değilmi arkadaşım..

Bilgemm en doğru kararı sen verirsin...
1 ay cok bi zaman değil hem.. daha sağlıklı ve için rahat olacak öyle hem...
hayırlısı inş. bi daha ki aya birlikte yasarız 12 gün geri sayma heyecanını nasipse bilgemcimm

hayırlı günler canlar:KK16:

aleykümselam yeterim...
hafta sonuya bugün kimse yok...

Son düzenleme:
[/CGeçen Hafta Adalet Bakanı Sn. Sadullah Ergin İle görüşme imkanım oldu.
Sevgili Üyelerimiz

Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü Sayın Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in konuşmacı olduğu İstanbul Astoria Plaza Clementine Cafe de çok özel tasarlanmış bir öğlen yemeğine katıldım. 20 kişilik hukuk camiasının ileri gelenleri ile yapılan son derece samimi geçen bir toplantıydı. Ak parti MKYK üyesi Mutlu Alkan Kütüklüoğlu nun önderliğinde ve Av.Belma Sekmen Hanımında katkılarıyla düzenlenmişti. Yenı değişen anayasa maddeleri konuşuldu. Toplantının sonuna doğru söz alarak tüp bebek tedavileri ile ilgili 6 Mart genelgesine sözü getirdim ve Diğer bakanlıklardan çıkan genelge ve yasa önergelerinin insan haklarına aykırı maddeler içerip içermediği konusunda herhangi bir inceleme yapıp yapmadıklarını merak ettiği söyledim. Hangi madde olduğu sorulunca da Türkiyede zaten yasak olan ama çiftlerin yurt dışına da gitmesini ve tedavi olmasını yasaklanan donor uygulaması maddesinden bahsettim. Genelgenin ilgili bölümünün kendisine mail atılmasını inceleyeceklerini ve herhangi bir ihlal söz konusu ise Sağlık Bakanı arkadaşım kendisine bunu iletiriz dedi. İlgisinde ve yaklaşımına çok teşekkür ettim. Eğer hastaların doğru bilgilenmezlerse sağlıklı olarak nereye gideceklerini bilemeyeceklerini, kulak dolgunluğu yapılan nereyi bulurlarsa oraya gideceklerini ve bundan daha büyük zarar göreceklerini merdiven altı şirketleri doğacağını söyledim. Bunu mutlaka bana mail atarak bildirin dedi. Mutlu hanım bize bakan beyin mail adresini bildirecek ve bu konu ile ilgili itirazlarımızı belirteceğiz. Minicik bir adımın bile beni çok mutlu ettiğini belirtmeliyim. Mutlu Hanıma da Belma Hanıma da bu konu için çok teşekkür ettim.Çıkışta birlikte o günün anısına resim çektirdik. Ortadaki iki bayan ben ve Av.Belma Sekmen Hanım yanındaki de Adalet Bakanımız Sn.Sadullah Ergin Bey.

Bu hafta bu konuyla ilgili TSRM Başkanı Dr.Bülent Urman'lada görüştüm ve ondan daha ayrıntılı bilgi aldım.Mutabık kaldığımız konuları sayın bakana ileteceğim.

İnşallah başka güzel haberlerle gene size dönebilirim.

Sevgiler

Sibel Tuzcu

OLOR]

arkadaşlar bunu sizlerle paylaşmak istedim
infertilitede tedavi süreci maddi ve manevi olarak ne kadar yıpratıyor hepimizi biliyoruz
ayrıca son düzenlemeler canımızı sıkmıştı

[/COLAnneler günü koyardı bana parkta çocuk görsem üzülürdüm.
Öncelikle Sibel Hanım çok teşekkür ederim. Bana hikâyemi yazma imkanı sunduğunuz için başarılarınızın devamını dilerim.
Bende savaşı kazananlardanım 5 yıllık çocuk hasretinden sonra küçük kızlarıma kavuştum.
Benim hikayem Denizli'de başladı Ankara 'da son buldu 3 aşılama tedavisinden sonra tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım şu an 22 aylık kızlarım var
2 .ci aşılamada kanda gebelik oldu 2 gün sonra düştü o anki durumum çok kötüydü hıçkıra hıçkıra ağladım doktorum beni teselli etti.Sebep bulunamadı bizde eşimde bende bir şey çıkmadı Sizin toplantınız oldu Denizlide ona katıldım indirim hakkı kazandım
Fakat İstanbul bildiğim şehir olmadığı için tedavimi Ankara’da bir merkezde yaptırdım
Hiçbir zaman ümidimi yitirmedim hep inandım .
Tedavime 23 Haziran 2007 de başladım 21 Temmuzda o güzel müjdeyi aldım.
İğneler yumurtalık takipleri derken transfer gerçekleşti 12 adet yumurta toplandı 7adet döllendi
3 tanesi kondu ,çok güzel arkadaşlıklar yaşadım o dönemde psikolog desteği şart tedavi döneminde benimki olumlu sonuçlandı.
Çok ağladığımı bilirim , anneler günü koyardı bana parkta çocuk görsem üzülürdüm.
.Sizin sitenizden çok yararlandım iyi ki varsınız
Rapor çıkarken zorlandım bürokrasi tamamlanmadı,tedavim başladı ben bir an önce başlamak istiyordum.
İkizlerim 34 haftalık dünyaya geldiler 6 gün küvezde kaldılar benim doğumdan sonra zor geçti 5 gün bende kaldım hastanede ..Ödemden dolayı karaciğer zayıf düşmüş hamilelikle tansiyon yüksek ateş düşmez tedaviden sonra ikizlerime kavuştum.
Kızlarım şimdi büyüyorlar annelik çok güzel Allah olmayan kardeşlerime tattırsın
Hiçbir zaman ümitsizlik yok yola devam inanınca her şey oluyor inşallah
Tam olarak paylaşamadım.

Sevgiyle kalın.

S.B.

GERÇEK HAYATTAN BİR HİKAYE

geldim canımmm yoksun ama nereye kayboldunnnnn nasılsınnn:84::84::84::84::84:

canım pc bozulmuştu servisteydi:26::26:
Onun için gelemedim bir kaç gündür:KK17::KK17::KK17::KK17:
Ama artık geldi pc buradayım artık:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Nasılz bakalımmmmmm:KK70::KK70::KK70::KK70:

iyi akşamlar herkese...
giz in transferi yarındı sanırım... RABBİM yardımcı olsun Giz.. dualarımdasın arkadaşımm :26:

iyi akşamlar herkese...
giz in transferi yarındı sanırım... RABBİM yardımcı olsun Giz.. dualarımdasın arkadaşımm :26:
evet yarındı canım...
hatırlatman iyi oldu unutmayalım da yarın da bol bol dua edelim...

bilgemm nasıl acaba ...
ev kalabalık olur nete giremem demişti...
inş iyidir...
allah yardımcısı olsun....
hakkında hayırlısı nasılsa öğle olsun....

Son düzenleme:
evet fadik..benimde aklımda bilgem de.. kalabalık olur demişti...
opu vardı bugun onun dimi.. 1 ay bekleyip transfer olacakinş. di mi..?

Kızlar ben geldim..Beni sormuşsunuz çok mutlu oldum.. Fadiğim, Elfidam ve diğer canım dostlarım..
Bugün Opu'm vardı biliyorsunuz .. Genel anestezi ile yapıldı .. 30 tane yumurtam toplandı .. 20 tanesi olgun yumurta ...
Opu'dan sonra biraz sancım oldu özellikle ilk uyandığımda fakat ağrı kesici iğne ve gün içinde içtiğim ağrı kesiciler ile daha rahatım ..
Fakat hiç kanamam olmadı çok ilgiçtir ..:))
Ohss riskim hala var .. 5 gün içinde oluşursa oluşur dedi dr'um en ufak bir şişmede ya da nefes darlığında hemen beni ara dedi..
Su çekilmesi gerekiyorsa dr'um halledecek zaten devlet hastanesine yollamasını istemiyordum .. Hayır burda ben halledicem dedi..
Günde 3 litre su içiyordum 1 haftadır bugünde içtim bu ohss riskini azaltıyor çünkü ben sürekli lavaboya çıkan metabolizması hızlı çalışan biri olduğum için bu riski atlatmam daha kolay gibi.. Tabi Rabbim bilir..
Kızlar bir aksilik olmazsa ohss gibi yani perşembe blast transferim olucak.. Tabi yarın öğreneceğim kaç yumurtam döllenmiş ama en az 10 tanesinin sağlıklı bir biçimde döllenmesini bekliyor dr'um... 2 tanesi transfer olucak gerisini donduruyoruz..
Durum böyle kızlar ohss olmamak için ne gerekiyorsa yapıyorum .. Elimden geldiğince .. Daularınıza ihtiyacım var...
Tabi dünyanın sonu değil 1 ay erteleriz.. Ertelemek sorun değil ohssden korkuyor olmam sorun..
Birde kızlar 45 yumurta toplanan duydum benden 30 toplandı 10 tanesi işlem görmeyecek zaten küçük çünkü o yüzden riskim biraz azaladı gibi..
Hakkımda , hakkımızda hayırlısı artık..

Giz yarın transferin var Allah'ım yardımcın olsun bebeğin sana sımsıkı sarılsın ve 9 ay sonra sağlıkla dünyaya gelsin inş....
Senin için dua edicem arkadaşım...

Son düzenleme:
Kızlar ben geldim..Beni sormuşsunuz çok mutlu oldum.. Fadiğim, Elfidam ve diğer canım dostlarım..
Bugün Opu'm vardı biliyorsunuz .. Genel anestezi ile yapıldı .. 30 tane yumurtam toplandı .. 20 tanesi olgun yumurta ...
Opu'dan sonra biraz sancım oldu özellikle ilk uyandığımda fakat ağrı kesici iğne ve gün içinde içtiğim ağrı kesiciler ile daha rahatım ..
Fakat hiç kanamam olmadı çok ilgiçtir ..:))
Ohss riskim hala var .. 5 gün içinde oluşursa oluşur dedi dr'um en ufak bir şişmede ya da nefes darlığında hemen beni ara dedi..
Su çekilmesi gerekiyorsa dr'um halledecek zaten devlet hastanesine yollamasını istemiyordum .. Hayır burda ben halledicem dedi..
Günde 3 litre su içiyordum 1 haftadır bugünde içtim bu ohss riskini azaltıyor çünkü ben sürekli lavaboya çıkan metabolizması hızlı çalışan biri olduğum için bu riski atlatmam daha kolay gibi.. Tabi Rabbim bilir..
Kızlar bir aksilik olmazsa ohss gibi yani perşembe blast transferim olucak.. Tabi yarın öğreneceğim kaç yumurtam döllenmiş ama en az 10 tanesinin sağlıklı bir biçimde döllenmesini bekliyor dr'um... 2 tanesi transfer olucak gerisini donduruyoruz..
Durum böyle kızlar ohss olmamak için ne gerekiyorsa yapıyorum .. Elimden geldiğince .. Daularınıza ihtiyacım var...
Tabi dünyanın sonu değil 1 ay erteleriz.. Ertelemek sorun değil ohssden korkuyor olmam sorun..
Birde kızlar 45 yumurta toplanan duydum benden 30 toplandı 10 tanesi işlem görmeyecek zaten küçük çünkü o yüzden riskim biraz azaladı gibi..
Hakkımda , hakkımızda hayırlısı artık..

Giz yarın transferin var Allah'ım yardımcın olsun bebeğin sana sımsıkı sarılsın ve 9 ay sonra sağlıkla dünyaya gelsin inş....
Senin için dua edicem arkadaşım...

canım benim hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah kavuşursun bebeğine peki neden 2 tane transverin olacak canım onu anlamadım

X