Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanada merhaba tatlımmmmmceylincim dualarım seninle arkadaşım.. hem kendine mutluluk ol huzu ol..hemde bize umut ol inşALLAH ...
BİLGEM üzüldüm arkadaşım ya.. neden öyle oldu ki ya.. inş. ilaçları bırakınca düzeliverir... tam da kuyruguna gelmiştin ( vardır bi hayır bunda da biliyon di mi ?
GİZ size bişey olmasın arkadaşım... cok daha bi büyük bi kazayı belayı defetmiştir inş. bilmezsin ki.. maddi acıdan cok zorlayacak sizi farkındayım ama tedavine engel olmasına izin verme canını sıkıpta.. bebegin gelirse borçlar hafif gelir inan evdeki huzurun yanında...
BELGİN,YABAN,MERYEM... sizlere de cok selam.. denkegelemz olduk iyce...
canım benim hadi gözün aydın allahım bundan sonrasına yardım etsin...kızlar merhaba sizlersiz yapamadım 5 dk girip haber vermek istedim yumurtalar toplandı hiçbirşey hissetmedim eşim ve moral olarak birbirmizi rahatlattık canım eşimö onu böyle görmemiştim içi kan aglarken bile bana moral veriyordu cumartesi arıyacaklarmış kalite ve kaç embriyo koyacaklar
,bana jel estrofen birde progestron verdiler ya kullanan varmı bu igneyi iki tane verdiler gün aşırı iki defamı kullanacagım sonra yokmu tekrar soramadım gerçi pazar a geliyor ogünde transfer var sorarım ,
bilgem haber varmı canım
ceylin inanıyorum bebegin seninle
bana destek olan dua eden can kardeşlerim teşekür ederim ben yatıyım artık uykum var
merhaba kızlar
aslında nete gircek hiç halim yok ama sonucu söylemeyi sizlere bir sorumluluk hissettim
evet anladığınız gibi bu seferde olmadı........
herkese çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
ben size umut olamadım
inşallah güzel haberleri öncelikle giz ve bilgemden sonra sizlerden alabiliriz
bu arada dr un sonuç hakkında söylediği spermlerimizin yapısının
bir hayli bozuk olduğu
ve dölleme konusunda sıkıntı olduğunu söyledi
nitekim bizim de 1 embriyomuz son güne kadar gelebilmişti blastosistti ama tutunamadı işte
drun bir önerisi var spermlerin en sağlıklısına ulaşmak için direkt ameliyatla sprem elde etmeyi önerdi bunuda önümüzdeki günlerde emre beyle görüşeceğiz sizle bu konuda nedüşünüyorsunuz
tedavi olduğum merkez umut tüp bebek merkeziydi ve biz negatif sonucumuza rağmen memnun kaldık.
Giz çok geçmiş olsun ..
Bende çok üzgünüm bugün ki e2 değerim tam tamına 10.000 hatta 9.950 diyip dürüst olayım ...
4.000den sonrası büyük risktibenim kinin maşallahı var..
İğneleri kesti dr yarında kan vericem .. Üst üste 5. 1 hafta içinde de 6. kan verişim ..
Allah'ım yardım et nolur..
Transferim sallantıda cmt günü ki Opu iptal aşamasında..
Değerimin düşmesi gerekiyopr düşmesini beklerken yumurtalar kalitesizleşebilir...
Bu halde çatlatma iğnesi vurmakta Ohss'ye davetiye çıkarmakla eşdeğer...
Ne yapıcam bilmiyorum ..
Allah'a sığındım ...
Çok üzgünüm kızlar .. Allah'ım yardımcımız olsun ..
merhaba kızlar
aslında nete gircek hiç halim yok ama sonucu söylemeyi sizlere bir sorumluluk hissettim
ben size umut olamadım
bir hayli bozuk olduğu
nitekim bizim de 1 embriyomuz son güne kadar gelebilmişti blastosistti ama tutunamadı işte
drun bir önerisi var spermlerin en sağlıklısına ulaşmak için direkt ameliyatla sprem elde etmeyi önerdi bunuda önümüzdeki günlerde emre beyle görüşeceğiz sizle bu konuda nedüşünüyorsunuz
tedavi olduğum merkez umut tüp bebek merkeziydi ve biz negatif sonucumuza rağmen memnun kaldık.
ceylincim gecmis olsun allahim guc versin bir an once toparlan
allahim sanada benim gibi ucuz bebek nasip etsin insallahhhhhhh
canım yaa inan çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor...merhaba kızlar
ben size umut olamadım
bir hayli bozuk olduğu
hadi hayırlısı canım...kızlar merhaba sizlersiz yapamadım 5 dk girip haber vermek istedim yumurtalar toplandı hiçbirşey hissetmedim eşim ve moral olarak birbirmizi rahatlattık canım eşimö onu böyle görmemiştim içi kan aglarken bile bana moral veriyordu cumartesi arıyacaklarmış kalite ve kaç embriyo koyacaklar
,bana jel estrofen birde progestron verdiler ya kullanan varmı bu igneyi iki tane verdiler gün aşırı iki defamı kullanacagım sonra yokmu tekrar soramadım gerçi pazar a geliyor ogünde transfer var sorarım ,
bilgem haber varmı canım
ceylin inanıyorum bebegin seninle
bana destek olan dua eden can kardeşlerim teşekür ederim ben yatıyım artık uykum var
meryem canim hayat bebeklerinle nasil gidiyor hersey cok guzel olur insallah
sen hangi merkezde denemistin tr de canim
canlarım yaaaaaaaaaaasizleride takip edemedim ama b ol bol dua ediyorumMerhaba kızlar ..
Çok uykusuz ve yorgunum ama size haber vermeden edemem...
Tek tek yine teşekkür ediyorum hepinize...
Dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum bugünde tekrar artık son defa kan verdim.. 1 haftadır üst üste hergün kan vermiştim bugün sondu artık..
Yumoşlar yarın sabah toplanıyor...
Kızlar bugün dr'um ile görüştüm .. %5 ihtimalle ohss olabilirsin dedi..
İhtimal düşük ama sonuçta bi ihtimal...
Bende o zaman olmuş gibi davranalım ve kötüsünü düşünelim.. Ohss olursam ne yapabiliriz dedim ..
Dr'um da bana karında sıvı birikir onuda alırızdedi 5-10 gün arasında atlatırsın dedi.. Hal böyle olunca embriyo dondurulup bir daha ki aya kalacak..
Eğer ohss olmaz isem transfer var ama ben bunu istemediğimi söyleyip vucudumun dinlenmesi için yine 1 ay beklemek istediğimi söyleyeceğim..
Çübkü yumurta toplama işleminde ohss olmayıp, transfer sonrasında olanlar var ve bir de hamilelik olunca daha zorlu geçiyor..
Düşündüm ve bunlara ne gerek var dedim ..
Hak verin bana kızlar ekndimide bebeğimide riske atamam..
3.5 yıl bekledim 1 ay daha beklerim ..
Vucudumun toplarlanması lazım ...
Hepinizi çok öpüyoprummm..
Hep yanımda oldunuz.. Olmayada devam ediyorsunuz.. Yarın eve gelince ev kalabalık olur o yüzden int girmeme müsade etmezler ama akşama ortalık sakinleşince girmeye çalşırım ..
Giz'immm pazar günü transferin var senin için dua ediyorum inşallah hayırlı haberler verirsin bize en yakın zamanda ...
Umarım bebeğine kavuşursun tez zamanda ve hayırlısı ile..
En yakında sen olduğun için diyorum yoksa isteyen herkese tüm arkadaşlarıma nasip etsin ...
Görüşürüz kızlar ...
Allah'a emanet olun ..
canım rabbim kolay atlatmayı nasip etsinelfida,boncuk,belgin,meryemcim kızlar herkese tek tek teşekkür ederim
rabbim sizleri böyle şeyler yaşatmadan sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallah...
arka mahallecim sağolasın canım
üzülmüyorum desem yalan olur bugün kafa dağıtalım diye eşimle sinemaya gittik
mahsunun 5 minare filmine zaten duygusala bağlanmışım iyicene ağladım tutamadım kendimi
yanlış zamanda yanlış filmmiş seçtiğimiz
neyse bahsettiğin kromozon testleriyse eşimle beraber tedaviye başlamadan drun isteğiyle yaptırdık 1.si niye tutmadı diye dr istemişti ve allaha şükür hiç sorun çıkmadı banaysa pıhtılaşma testleri yapıldı
ondada mtfhr heterozigot çıktı sanırım azda olsa düşük ihtimali taşıyorum
yani şu an görünen tek sorun yapı bozukluğu fazla embriyomuz olmuyor bu tedavide 1 tane sağlıklı embriyomuz vardı mesela....
fadikcim sağolasın canım senin yaşadıklarının yanında benimki belkide az şeyler ama insana kendi yaşadığı en kötü şey neyse o en zoru geliyor rabbim inşallah bizlerede annelik duygusunu tattıracak benim buna inancım sonsuz
o dedğin ımcı tekniğiyle yapıldı zaten özellikle sormuştum çünkü
ama vakti zamanı değilmiş demekki
gizcim ve bilgemcim benim içime doğuyor sizler hayırlı sonuçlar alacaksınız
rabbim emeğinizi boşa çıkarmaz inşallah