Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba bacılar bu gün yeni girebildim akişama yemeğe misafirimiz var yan tarafa yeni bir komşumuz geldi evi yeni aldı bizde yemeğe alalım dedik o yüzden uğraştım biraz sizler nasılsınız bugün

ceylincim dualarım seninle arkadaşım.. hem kendine mutluluk ol huzu ol..hemde bize umut ol inşALLAH ...

BİLGEM üzüldüm arkadaşım ya.. neden öyle oldu ki ya.. inş. ilaçları bırakınca düzeliverir... tam da kuyruguna gelmiştin :KK43:( vardır bi hayır bunda da biliyon di mi ? :KK19: :KK19:

GİZ size bişey olmasın arkadaşım... cok daha bi büyük bi kazayı belayı defetmiştir inş. bilmezsin ki.. maddi acıdan cok zorlayacak sizi farkındayım ama tedavine engel olmasına izin verme canını sıkıpta.. bebegin gelirse borçlar hafif gelir inan evdeki huzurun yanında...

BELGİN,YABAN,MERYEM... sizlere de cok selam.. denkegelemz olduk iyce...
sanada merhaba tatlımmmmm
kızlar merhaba sizlersiz yapamadım 5 dk girip haber vermek istedim yumurtalar toplandı hiçbirşey hissetmedim eşim ve moral olarak birbirmizi rahatlattık canım eşimö onu böyle görmemiştim içi kan aglarken bile bana moral veriyordu cumartesi arıyacaklarmış kalite ve kaç embriyo koyacaklar
,bana jel estrofen birde progestron verdiler ya kullanan varmı bu igneyi iki tane verdiler gün aşırı iki defamı kullanacagım sonra yokmu tekrar soramadım gerçi pazar a geliyor ogünde transfer var sorarım ,
bilgem haber varmı canım
ceylin inanıyorum bebegin seninle
bana destek olan dua eden can kardeşlerim teşekür ederim ben yatıyım artık uykum var
canım benim hadi gözün aydın allahım bundan sonrasına yardım etsin...
merhaba kızlar
aslında nete gircek hiç halim yok ama sonucu söylemeyi sizlere bir sorumluluk hissettim
evet anladığınız gibi bu seferde olmadı........

herkese çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
ben size umut olamadım
inşallah güzel haberleri öncelikle giz ve bilgemden sonra sizlerden alabiliriz

bu arada dr un sonuç hakkında söylediği spermlerimizin yapısının
bir hayli bozuk olduğu
ve dölleme konusunda sıkıntı olduğunu söyledi
nitekim bizim de 1 embriyomuz son güne kadar gelebilmişti blastosistti ama tutunamadı işte
drun bir önerisi var spermlerin en sağlıklısına ulaşmak için direkt ameliyatla sprem elde etmeyi önerdi bunuda önümüzdeki günlerde emre beyle görüşeceğiz sizle bu konuda nedüşünüyorsunuz
tedavi olduğum merkez umut tüp bebek merkeziydi ve biz negatif sonucumuza rağmen memnun kaldık.

canım arkadaşım bende seni merak ediyordum napalım canın sağolsun ..

ceylincim gecmis olsun allahim guc versin bir an once toparlan
allahim sanada benim gibi ucuz bebek nasip etsin insallahhhhhhh

Giz çok geçmiş olsun ..
Bende çok üzgünüm bugün ki e2 değerim tam tamına 10.000 hatta 9.950 diyip dürüst olayım ...
4.000den sonrası büyük risktibenim kinin maşallahı var..
İğneleri kesti dr yarında kan vericem .. Üst üste 5. 1 hafta içinde de 6. kan verişim ..
Allah'ım yardım et nolur..
Transferim sallantıda cmt günü ki Opu iptal aşamasında..
Değerimin düşmesi gerekiyopr düşmesini beklerken yumurtalar kalitesizleşebilir...
Bu halde çatlatma iğnesi vurmakta Ohss'ye davetiye çıkarmakla eşdeğer...
Ne yapıcam bilmiyorum ..
Allah'a sığındım ...
Çok üzgünüm kızlar .. Allah'ım yardımcımız olsun ..

selamlar oncelikle cok gecmis olsun bende tedavin ne asmada diye bakiyordum ben ne zamandri yazmiyorum beni tanimazsin belki ama cok eskilerdenim bu topikte okuyunca mesajini kenimi hatirladim ve sana biraz yardimci olmak istedim 5000 altina dusmezse opu yapilmiyor cok uzgunum ama bunu beklerkende yumurtalarin kalitesi dusuyor ama inanki dussun ve opu olmasin canim senin icin bu daha hayirli olur benimde 9000 yakindi 4 gun bekledik ve opu oldum ben sonrasinda ise olumden dondum komalik oldum kardiyolojide yattim ve 10 gun sonra eve donebildim allahim yardimcin olsun canim ama hic uzulme dualarim seninle:KK45:

merhaba kızlar
aslında nete gircek hiç halim yok ama sonucu söylemeyi sizlere bir sorumluluk hissettim

ben size umut olamadım

bir hayli bozuk olduğu
nitekim bizim de 1 embriyomuz son güne kadar gelebilmişti blastosistti ama tutunamadı işte
drun bir önerisi var spermlerin en sağlıklısına ulaşmak için direkt ameliyatla sprem elde etmeyi önerdi bunuda önümüzdeki günlerde emre beyle görüşeceğiz sizle bu konuda nedüşünüyorsunuz
tedavi olduğum merkez umut tüp bebek merkeziydi ve biz negatif sonucumuza rağmen memnun kaldık.

cok cok gecmis olsun ne denir ki bu durumda yasamis biris olarak uzuldum canim allahim sabrini versin

canim bizde boyle olduk biliyorsun ve en son dna kirikligi olup olmadigi icin test yapildi negatiflerden sonra yapiliyormus onu istesen belkide o yuzden olmuyordun dna si bozuk olunca dollenmede ve tutunmada zorluk oluyor bence ustune dus derim cunku cok bakilmiyor bu teste allahim kimsenin umudunu almasin:KK58:

ceylinim susuyoruım sadece diyecek kelime yok senden ve bilgemden haber almak için girmiştim hayırlısı artık
arkamahalle hg uzun süre yoktun
benim çok az agrım var ya o kadarda olur artık annem ler bebek gibi bakıyorlar

merhaba kızlar

ben size umut olamadım

bir hayli bozuk olduğu
canım yaa inan çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor...
rabbim sabır versin...

canım bu durumda ameliyatı çok iyi bilmiyorumda birde ımsı yöntemiyle görüntüyü iyice büyütüp spermlerin kalitelilerini seçiyorlarmış...

canım biliyorsun ben tüp bebek denemedim siz daha iyi bilirsiniz bu işleri...
allah yardımcınız olsun...

kızlar merhaba sizlersiz yapamadım 5 dk girip haber vermek istedim yumurtalar toplandı hiçbirşey hissetmedim eşim ve moral olarak birbirmizi rahatlattık canım eşimö onu böyle görmemiştim içi kan aglarken bile bana moral veriyordu cumartesi arıyacaklarmış kalite ve kaç embriyo koyacaklar
,bana jel estrofen birde progestron verdiler ya kullanan varmı bu igneyi iki tane verdiler gün aşırı iki defamı kullanacagım sonra yokmu tekrar soramadım gerçi pazar a geliyor ogünde transfer var sorarım ,
bilgem haber varmı canım
ceylin inanıyorum bebegin seninle
bana destek olan dua eden can kardeşlerim teşekür ederim ben yatıyım artık uykum var
hadi hayırlısı canım...
inş gelip hamileyim dediğin günüde görürüz...

Kızlar tek tek hepinize teşekkür ediyorum ..
Aşk meleğim , Tuliny, Fadik, Su, Giz, Elfida ve diğerleri...

Dün iğnemi kullanmadığım için değerim düşmüş bugün akşam 21.30 çatlatma iğnemi vurulacağım ...
Cumartesi sabah 8.30 da Opu'm var ...
Tuliny 4255 değerini gördüğümde malesef yumurtalarım küçüktü ve alınması hiçbi işe yaramzdı...
Tüm ihtimalleri konuştum.. Hala Ohss riskim var ama yumurtaların toplanması lazım .. Gerekirse ki gerekebilir transferi erteleriz bi kaç ay ..
Bugün akşam 50 ünite iğne kullanmamı istedi dr'um...Ve son iğnemdi ...
Korkuyorum ...
Arkamahalle biliyorum arkadaşım seni başka topiklerde de takip etmiştim sağolasın duaların için..
Ben opu'dan sonra ohss riski olanların transfer yapılınca durumlarının kötü olduğunu biliyordum demekki transfere bile varamadan opu'dan sonrada bu durumla karşılaşılabiliyor...
Gerçekten nefesim kesildi ve korktum doğrusu ...
Allah'ım yaşatmasın yardım etsin hepimize...

Ceylin'immm ne kadar üzgün olduğumu tarif edemem...
Ne desem boş..
Hayırlısı buymuş demekten başka yapacak bişey yok...
Ben gerçekten çok üzügünüm...

Giz geçmiş olsun kazasız belasız atlattın Opu'yu keşke benimde böyle kolay geçse ne kadar tedirginim hatta ödüm patlıyor desem yeri..
Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor, ohss diyince ya da hastanede yatmak diyince...
Rabbim korktuğum başıma gelmesin sana sığındım yardım et...

bilgemcim canım ne desek boş...
elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor...
inan bütün kalbimle dua ediyorum...
inş herşey yolunda gider ve en az sıkıntıyla atlattırsın bunları...

bebeği çok istiyoruz ama bir saaten sonra sağlık daha önemli oluyor canım...
bu yüzden önce sağlık olsun...
en kötü ihtimalde trasferi başka bir aya çekersiniz...
rabbim beterinden korusun ve çektiğin bu sıkıntıları bebğini kucağına aldığın günleri göstererek mükafatlandırsın...

meryem canim hayat bebeklerinle nasil gidiyor hersey cok guzel olur insallah
sen hangi merkezde denemistin tr de canim:nazar::nazar::nazar:

insallah canim hayat guzel gidiyor allaha sukur yorucu ama sukur allaha
canimben konyali oldugum icin konya eurofertilde denedim ve ucuzlerime kavustum allaha sukur kizlarimla beraberim
allahim sizlerede nasip etsin insallah

elfida,boncuk,belgin,meryemcim kızlar herkese tek tek teşekkür ederim
rabbim sizleri böyle şeyler yaşatmadan sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallah...

arka mahallecim sağolasın canım
üzülmüyorum desem yalan olur bugün kafa dağıtalım diye eşimle sinemaya gittik
mahsunun 5 minare filmine zaten duygusala bağlanmışım iyicene ağladım tutamadım kendimi
yanlış zamanda yanlış filmmiş seçtiğimiz
neyse bahsettiğin kromozon testleriyse eşimle beraber tedaviye başlamadan drun isteğiyle yaptırdık 1.si niye tutmadı diye dr istemişti ve allaha şükür hiç sorun çıkmadı banaysa pıhtılaşma testleri yapıldı
ondada mtfhr heterozigot çıktı sanırım azda olsa düşük ihtimali taşıyorum
yani şu an görünen tek sorun yapı bozukluğu fazla embriyomuz olmuyor bu tedavide 1 tane sağlıklı embriyomuz vardı mesela....

fadikcim sağolasın canım senin yaşadıklarının yanında benimki belkide az şeyler ama insana kendi yaşadığı en kötü şey neyse o en zoru geliyor rabbim inşallah bizlerede annelik duygusunu tattıracak benim buna inancım sonsuz
o dedğin ımcı tekniğiyle yapıldı zaten özellikle sormuştum çünkü
ama vakti zamanı değilmiş demekki

gizcim ve bilgemcim benim içime doğuyor sizler hayırlı sonuçlar alacaksınız
rabbim emeğinizi boşa çıkarmaz inşallah

canlar gunaydın ceylın canım cok uzuldum ya allah yardımcın olsun gız ve bılgem sızede rabbım yardımcı olsun habrlerını alırım

hayırlı cumalr hepinize kızlar

ceylin naz canım çok üzüldüm dediğin gibi zamanı değilmiş henüz ama inşallah son hayal kırıklığın olur ve bir an önce sorunsuz bir şekilde meleğine kavuşursun canım

Ceylincim bunu beklemiyordum.. belirtilere takılmamak gerektiğini bir daha anladım..
Sağlığınız yerinde olsun canım..
tedavilere kesin olacak diye de başlamıyoruz artık..
Hakkınızda hayırlısı olsun..
Allah yüzünüzü güldürsün..
kısmetimizde varsa olucak arkadaşım..

Bilgem Allah yardımcın olsun canım..
tez zamanda sağlıkla atlatırsın inş..
önce canının sağlığı gerisi bir şekilde er ya da geç olur..

hayırlı cumalar canlar...
herşey gönlünüzce olsun...
ne hayırlı duanız varsa rabbim kabul etsin...
amin...

Merhaba kızlar ..
Çok uykusuz ve yorgunum ama size haber vermeden edemem...
Tek tek yine teşekkür ediyorum hepinize...
Dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum bugünde tekrar artık son defa kan verdim.. 1 haftadır üst üste hergün kan vermiştim bugün sondu artık..
Yumoşlar yarın sabah toplanıyor...
Kızlar bugün dr'um ile görüştüm .. %5 ihtimalle ohss olabilirsin dedi..
İhtimal düşük ama sonuçta bi ihtimal...
Bende o zaman olmuş gibi davranalım ve kötüsünü düşünelim.. Ohss olursam ne yapabiliriz dedim ..
Dr'um da bana karında sıvı birikir onuda alırızdedi 5-10 gün arasında atlatırsın dedi.. Hal böyle olunca embriyo dondurulup bir daha ki aya kalacak..
Eğer ohss olmaz isem transfer var ama ben bunu istemediğimi söyleyip vucudumun dinlenmesi için yine 1 ay beklemek istediğimi söyleyeceğim..
Çübkü yumurta toplama işleminde ohss olmayıp, transfer sonrasında olanlar var ve bir de hamilelik olunca daha zorlu geçiyor..
Düşündüm ve bunlara ne gerek var dedim ..
Hak verin bana kızlar ekndimide bebeğimide riske atamam..
3.5 yıl bekledim 1 ay daha beklerim ..
Vucudumun toplarlanması lazım ...

Hepinizi çok öpüyoprummm..
Hep yanımda oldunuz.. Olmayada devam ediyorsunuz.. Yarın eve gelince ev kalabalık olur o yüzden int girmeme müsade etmezler ama akşama ortalık sakinleşince girmeye çalşırım ..

Giz'immm pazar günü transferin var senin için dua ediyorum inşallah hayırlı haberler verirsin bize en yakın zamanda ...
Umarım bebeğine kavuşursun tez zamanda ve hayırlısı ile..
En yakında sen olduğun için diyorum yoksa isteyen herkese tüm arkadaşlarıma nasip etsin ...
Görüşürüz kızlar ...
Allah'a emanet olun ..

Merhaba kızlar ..
Çok uykusuz ve yorgunum ama size haber vermeden edemem...
Tek tek yine teşekkür ediyorum hepinize...
Dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum bugünde tekrar artık son defa kan verdim.. 1 haftadır üst üste hergün kan vermiştim bugün sondu artık..
Yumoşlar yarın sabah toplanıyor...
Kızlar bugün dr'um ile görüştüm .. %5 ihtimalle ohss olabilirsin dedi..
İhtimal düşük ama sonuçta bi ihtimal...
Bende o zaman olmuş gibi davranalım ve kötüsünü düşünelim.. Ohss olursam ne yapabiliriz dedim ..
Dr'um da bana karında sıvı birikir onuda alırızdedi 5-10 gün arasında atlatırsın dedi.. Hal böyle olunca embriyo dondurulup bir daha ki aya kalacak..
Eğer ohss olmaz isem transfer var ama ben bunu istemediğimi söyleyip vucudumun dinlenmesi için yine 1 ay beklemek istediğimi söyleyeceğim..
Çübkü yumurta toplama işleminde ohss olmayıp, transfer sonrasında olanlar var ve bir de hamilelik olunca daha zorlu geçiyor..
Düşündüm ve bunlara ne gerek var dedim ..
Hak verin bana kızlar ekndimide bebeğimide riske atamam..
3.5 yıl bekledim 1 ay daha beklerim ..
Vucudumun toplarlanması lazım ...

Hepinizi çok öpüyoprummm..
Hep yanımda oldunuz.. Olmayada devam ediyorsunuz.. Yarın eve gelince ev kalabalık olur o yüzden int girmeme müsade etmezler ama akşama ortalık sakinleşince girmeye çalşırım ..

Giz'immm pazar günü transferin var senin için dua ediyorum inşallah hayırlı haberler verirsin bize en yakın zamanda ...
Umarım bebeğine kavuşursun tez zamanda ve hayırlısı ile..
En yakında sen olduğun için diyorum yoksa isteyen herkese tüm arkadaşlarıma nasip etsin ...
Görüşürüz kızlar ...
Allah'a emanet olun ..
canlarım yaaaaaaaaaaasizleride takip edemedim ama b ol bol dua ediyorum
inşş her şey yolunda gitsin inşşşşşşşşşşşşşş

elfida,boncuk,belgin,meryemcim kızlar herkese tek tek teşekkür ederim
rabbim sizleri böyle şeyler yaşatmadan sağlıkla bebeğinize kavuştursun inşallah...

arka mahallecim sağolasın canım
üzülmüyorum desem yalan olur bugün kafa dağıtalım diye eşimle sinemaya gittik
mahsunun 5 minare filmine zaten duygusala bağlanmışım iyicene ağladım tutamadım kendimi
yanlış zamanda yanlış filmmiş seçtiğimiz
neyse bahsettiğin kromozon testleriyse eşimle beraber tedaviye başlamadan drun isteğiyle yaptırdık 1.si niye tutmadı diye dr istemişti ve allaha şükür hiç sorun çıkmadı banaysa pıhtılaşma testleri yapıldı
ondada mtfhr heterozigot çıktı sanırım azda olsa düşük ihtimali taşıyorum
yani şu an görünen tek sorun yapı bozukluğu fazla embriyomuz olmuyor bu tedavide 1 tane sağlıklı embriyomuz vardı mesela....

fadikcim sağolasın canım senin yaşadıklarının yanında benimki belkide az şeyler ama insana kendi yaşadığı en kötü şey neyse o en zoru geliyor rabbim inşallah bizlerede annelik duygusunu tattıracak benim buna inancım sonsuz
o dedğin ımcı tekniğiyle yapıldı zaten özellikle sormuştum çünkü
ama vakti zamanı değilmiş demekki

gizcim ve bilgemcim benim içime doğuyor sizler hayırlı sonuçlar alacaksınız
rabbim emeğinizi boşa çıkarmaz inşallah
canım rabbim kolay atlatmayı nasip etsin
çok üzüldüm çok

X