Benim kuzenimin 10 yıl çocuğu olmadı çok uğraştılar tüp bebekle ikizleri oldu kızlar 4 yaşına geldi ve kuzenim 2 aylık hamile olduğunu öğrendi bütün bu çabadan sonra Rabbimin mucizesi resmen. Nefes alıyoruz ve umut var.
Sperm morfolojisi bizim ki %100 anormalKızlar anormal sperm nedir bilen var mı? Eşimin sonuçlarında anormal sperm sayısı 98 yazıyor.
Bu kötü birşey değil mi?
Peki nasıl bir yol izliyorsunuz?Sperm morfolojisi bizim ki %100 anormal
Varikosel yok. Açıkçası bizde işe yarayan hicbir şey olmadı ama E vitamini öneriyolarPeki nasıl bir yol izliyorsunuz?
varikosel var mı eşinde?
Benim bir tane çocuğum var 5 yaşında 2. 4 yıldır istediğimiz halde olmuyor
Peki varikosel morfoloji bozukluğuna sebep olur mu?Varikosel yok. Açıkçası bizde işe yarayan hicbir şey olmadı ama E vitamini öneriyolar
Sanırım evetPeki varikosel morfoloji bozukluğuna sebep olur mu?
Ben topşklerde okuyordum mesajlarını canım düzelme olmamış mıVarikosel yok. Açıkçası bizde işe yarayan hicbir şey olmadı ama E vitamini öneriyolar
Olmamış malesef küçücük bile olmamışBen topşklerde okuyordum mesajlarını canım düzelme olmamış mıben de çok korkuyorum korkudan ikinci testi verdirmiyorum çok korkuyorum
Neydi kuzum sizin sıkıntı ne uygulamıştınızOlmamış malesef küçücük bile olmamış
Anladım ne diyeyim hayırlısı olsun hakkımızdaSanırım evet
Valla uzun dur kopyala yapıştır yapcamNeydi kuzum sizin sıkıntı ne uygulamıştınız
Eşime doktor promen k ve marincap birde liste vermiş içinde nohut, buğday ruşeymi, kuzu eti (dana eti ve tavuk yasak), nar, çakşır, badem, fındık, ceviz, keçiboynuzu, muz falan var. Akşamdan zeytinyağına kuru incir koyuyorum sabah kalkınca onu, çakşır suyu ve kuruyemiş koyuyorum onları yiyor. Sabah öğle akşam OMEGA 3 alıyor akşam yemeğinde paketli gıda yedirmiyorum mutlaka mevsim yeşillikleri ile salata yapıyorum yemeklerin üzerine buğday ruşeymi serpip yiyor mevsimi olmayan meyve sebze yemiyoruz haftada bir gün nohut yemeği yapıyorum. Abur cubur ve sigarayı tamamen bıraktı bitter çikolata yiyor sadece. Yemekten sonra çayın yanına kabak çekirdeği koyuyorum. Sonra meyve hazırlıyorum muz, elma mutlaka oluyor birde hergun nar suyu sıkıyor. Sonra yatmadan önce promen k veriyorum ve keçiboynuzu kürünü sevmediği için özünü veriyorum sadece.Neydi kuzum sizin sıkıntı ne uygulamıştınız
Allah yardımcın olsun kaybetmek daha kötüdür eminimBenim esiminde morfolojisi 1 hızda düşüktü ama hamile kaldım 2 kere fakat kaybettim bebeklerimi Rabbim büyük biz bi vitamin ilaci aldik bide keciboynuzu kuru yaptik 6 haftalik once 4 hafta sabah aksam kaynattik suyunu icti sonrada 2 hafta sadece 1 bardak
Ayni sorun bende de var ne yazikki yaniklar baharat diye bi yer var cok olumlu sonuclar veriyomus onu aldik basladik dünden beri oda olmassa artik tüp bebek ne yapalim bizimde kaderimizde bu varmis dogal yollarla anne olmayi o kadar isterim kiKızlar merhaba
Erkek infertilitesi hakkında burada yazılan neredeyse her şeyi okudum onu biraktim ne kadar makale varsa okuyup bin tane video izledim ve uygulamadigim şey kalmadı. Ne hız artıyor ne sayı ne morfoloji o kadar şeye rağmen 1 milyon bile artmamış. Sigarayı bıraktı, birlikte sağlıklı beslenmeye yedigimize ictigimize dikkat etmeye başladık ama yok. Bazen keşke sorun bende olsaydı ben gidip gelseydim diyorum. Yıldım artık Allah kimsenin başına vermesin. Eşimin sorunundan kimsenin haberi yok ve kimseyle dertleşemiyorum içimde tutmaktan kendi kendimi yemekten yoruldum.
O kadar çok şey yaptım ve etki etmedi ki kürünü değil de 4 şişe özünü bitirdi bir gram bile fayda etmedi.Tam bende keçi boynuzu kürü yazacaktım bi arkadaş yazmış
İnşallah kısa sürede gebe kalırsınız
Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Bende farklı bir aktar buldum batı bekliyorum sipariş vermek için bu ay da olmazsa onu deneyeceğimAyni sorun bende de var ne yazikki yaniklar baharat diye bi yer var cok olumlu sonuclar veriyomus onu aldik basladik dünden beri oda olmassa artik tüp bebek ne yapalim bizimde kaderimizde bu varmis dogal yollarla anne olmayi o kadar isterim ki
Hakkimzda hayirlisi olsun insAllah en kisa zamanda bizim de göbüslerimiz minnak ayaklar ve ellerle dolarBende farklı bir aktar buldum batı bekliyorum sipariş vermek için bu ay da olmazsa onu deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?