sebebi nedir peki ?
Vallahi bana garip geldi
Annesi o diye altını çizenler var ama sürekli babanızla aynı oda da yatsanız ne kadar rahat edersiniz
Üstelik erkeklerde durum daha da farklı
Özlersin içinden gelir bi gece iki gece kalırsın tamam ama bu ne böyle her gece her gece
Eş adayı evlenince üç kişi yatamayacağınızı biliyor mu peki ?
sebebi nedir peki ?
Bir derdim varın çoğu konusu kv ile ilgili o zamanda annesi o annesi diye çıkış yapsalar keşke,burdaki kişi daha evli değil ya o yüzden annesi,eşleri ben annemle yatacam dese annesi ne var diyecekler zahir
Bekar erkeğin annesi anne de evlenince annelik bitiyo mu
Ne gibi düşüncelere girmiş ki konu sahibi, ben o alinti mesajda sapık düşünce göremedim
Tek odayı yatak odası olarak kullanıp diğer odaları mesela ne amaçla kullanacaklar kenevir mi yetiştirecekler
ne amaçla açılır ki böyle bir konu?
Valla konu ortalık karıştırmaya açılmış gibi geldi bana üstünden bakınca, mini bilgiler, ayrıntı yok, başlık direkt sonuç odaklı, böyle "Anne o anne, fesat düşünmeyin ya?!" diyenlerle "Biz ne analar-babalar okuduk/izledik haberlerde" diyenler birbirine girsin diye sanki böyle itina ile dozunda atılmış taş gibi. :)
Değil aynı odada yatmak aynı evin içinde yaşamaları bile yeterli gelmiyorsa kadının korkusunaCok dogru sebebi ise annesinin korkması bunun onune nasil gececegimi bilmyorum
Evlenince annesi sizde kalmasın da.Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 10 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor kafayi yemek uzereyim artik.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?