Erkek ile Annenin aynı odada kalması?

aynı oda da kalmak başka bişey aynı yatakta yatmak başka bişey.

Ya da nişanlısı konu sahibini sevmiyor ve annem yanımda diyerek muhabbeti kısa kesiyor.Eşimin de ailesinin evi kalabalıktı.Bana evlendikten sonra,o uzun telefon konuşmalarımızı soğuk havalarda bile balkondan yaptığını,ben üşümemesi için kapatırım diye de belli etmediğini anlatmıştı.

Resmen annesi oğlunu eş yerine koymuş!

Anneci oldugu belli. Evlendikten sonra işiniz zor. ALLAH kolaylik versin ...

Şimdi aynı odada yatmalarında sıkıntı yokta siz evlenince de üçümüz aynı odada yatalım diye tutturursa kayınvalideniz işte o zaman sıkıntı :)

konu sahibine üzüldüm ben yaa. inşallah düğünden önce bişeyler yapar çözer bu durumu .

yoksa çok zor günler bekliyor

evlenince bu yüzden aynı evde oturma ihtimalinizi merak ettim ben

Sorun yok diyenleri okudukça dehşete düştüm.

Ne demek sorun yok ya bu adamın ergenlik zamanları oldu, genç bir erkek kendi özel alanı yok.

Ne münasebet yani?

Anneden bağımsız olmayan bir birey gördüm ben. Aklıma ensest falan gelmedi.

Konu sahibesi, bu düzen böyle gelmiş böyle gider. Üç gün sonra da o kadın gelir aranızda yatar demedi deme. Yol yakınken dön.

BAska odaya gec telfnda rahat rahat konusamiyoruz fln de.. bunda kotu bsey Yok seni neden rahatsz etti.. belki korkuyodur annesi .. kendi tercihi koca adami zorla odada yatcan die zorlamiyodurya..

Ben de normal diye yazılanları hayretler içinde okudum. Ergenlik dönemini geçmiş yetişkin erkekle annesinin aynı odada kalması nasıl normal olabilir? Çocuklar bile 3 yaşına geldiğinde odasının ayrılması gerekiyor.
Uyurken mahrem durumlar oluşabilir. Üst açılabilir vs.
Rahat edilemez kesinlikle, ensest düşüncesi değil bu ama rahat edilemez yani. Ve psikoseksüel açıdan da bin tane sakıncası var.
Anne korkuyorsa psikolojik tedavi olur, ömür boyu aynı odada mı kalacaklar.

Annesi o annesi..tekrar yazayim mi?
Annesi...

Annesi olması aynı odada kalmalarını doğru kılmaz. Bir psikoloğa bile sorulsa tahminimce altından hastalıklı bir teşhis çıkar. Fazla oda varmış neden yetişkin bir erkek ananesiyle kalsın ki? Hiç ama hiç normal değil. Normal bir insan rahat edemez Zaten.

Bende ayni seyi yazdim bir sonraki mesajimda..

Sacma bir durum ama kafayi yiyecek bir sey de yok.
Evlendikten sonra gelip aranizda yatmayacaksa sorun etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…