- 7 Ağustos 2016
- 3.440
- 7.151
- 158
başlığın sacmaligina gelllll
annesi o.
bir zamanlar içinde uyuyordu , şimdi yanında abes olan ne ?
o odayı evin yatak odası olarak kullanıp diğer odaları başka amaçlar için kullanıyorlardır. ne kadar sapık düşüncelere girebiliyorsunuz anlamıyorum..
uyumakla yikanmak aynı şey mi yani ?Ciddi misin?
Bir zamanlar bebekti, beni de bi zamanlar babam yıkıyormuş sonra da hep o mu yıkasaydı
uyumakla yikanmak aynı şey mi yani ?
carpitmayin lütfen , bir erkeğin ya da kadının annesiyle veya babasıyla aynı odada uyumasinin ne sakıncası var ?
Bence evlenmemis bir bireyin annesiyle uyumasinin bir sakıncası yok.Evet aynı şey, ikisi de mahrem,ortada oda da varken ne gerek var
Bence evlenmemis bir bireyin annesiyle uyumasinin bir sakıncası yok.
+ madem hoş karsilamiyo evlenmesin.
Diger odalari musait 3 oda musait yani fazladanAnnesi bana tuhaf gelmedi tabi olmasa iyi ama belki tek müsait oda burası
Diger odalari musait 3 oda musait yani fazladan
Bence evlenmemis bir bireyin annesiyle uyumasinin bir sakıncası yok.
+ madem hoş karsilamiyo evlenmesin.
Evleri sobali mi ?Diger odalari musait 3 oda musait yani fazladan
sebebi nedir peki ?Birey olmak ve anneyle uyumak... ikisi yanyana olmuyor. Gerek psikolojide gerek inanc konusunda boyle birşey uygun bulunmuyor ki bir sebebi var. Kisisel olarak bunu normal bulmak, olayi normallestirmiyor malesef.
Sagliksiz bir dusunce ve evet evlenilmemeli.
Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?