Erkek ile Annenin aynı odada kalması?

o odayı evin yatak odası olarak kullanıp diğer odaları başka amaçlar için kullanıyorlardır. ne kadar sapık düşüncelere girebiliyorsunuz anlamıyorum..

Ne gibi düşüncelere girmiş ki konu sahibi, ben o alinti mesajda sapık düşünce göremedim

Tek odayı yatak odası olarak kullanıp diğer odaları mesela ne amaçla kullanacaklar kenevir mi yetiştirecekler

Annem ölene kadar ben de hep annemle yatardim. 18?yasima kadar yani. Ben normal karsiladim. Onemli olan evlendikten sonra kaynananin yalniz yatamiyorum triplerine girmemesiz

Ne var bunda yani?Anne-oğul onlar yaa!Bişey olmaz ne olacak?Konuşurken baska odaya gidemiyor nişanlı kişisi?

Bence evlenmemis bir bireyin annesiyle uyumasinin bir sakıncası yok.
+ madem hoş karsilamiyo evlenmesin.

Birey olmak ve anneyle uyumak... ikisi yanyana olmuyor. Gerek psikolojide gerek inanc konusunda boyle birşey uygun bulunmuyor ki bir sebebi var. Kisisel olarak bunu normal bulmak, olayi normallestirmiyor malesef.
Sagliksiz bir dusunce ve evet evlenilmemeli.

Çok sağlıksız bir durum bu yalnız. Ara sıra annesiyle uyusa bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum,aile bağları kuvvetli diye düşünürüm. Ama bu durumda annesi korkuyor diye birlikte uyumak çok ilginç. Evlendikten sonra da karşılaşacağın malüm.

Aynı evde oğlu varken ayrı odada kalmaya korkan kadın ,oğlu evlendikten sonra tek kalabilir mi evde,hiç sanmıyorum.konu sahibi şimdiden bu konuya açıklık getirsin nişanlınız.ama başta ayrı eve çıksanız da korkuyorum diye size yerleşecek ve odanızın kapısını açık bırakmanızı isteyecek uyurken.hiç normal değil.insan uyurken bile özel alanı olsun istiyor.bunu normal görenleride anlayamıyorum.bebekler bile bir zaman sonra kendi odalarında uyumaları gerekiyorken normal olabilir mi ? .bir keresinde bir kadından duymuştum.annesiyle ikisi yaşıyorlarmış aynı odada karşılıklı yataklarda uyuyorlarmış geceleri ,annesini kaybetmiş ve çok zamanlar geçirdiğini anlatıyordu.sizi de zor zamanlar bekliyor.

Vallahi bana garip geldi
Annesi o diye altını çizenler var ama sürekli babanızla aynı oda da yatsanız ne kadar rahat edersiniz
Üstelik erkeklerde durum daha da farklı

Özlersin içinden gelir bi gece iki gece kalırsın tamam ama bu ne böyle her gece her gece

Eş adayı evlenince üç kişi yatamayacağınızı biliyor mu peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…