- 31 Ekim 2013
- 5.504
- 10.047
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 10 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor kafayi yemek uzereyim artik.?
aynı oda da kalmak başka bişey aynı yatakta yatmak başka bişey.Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 10 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor kafayi yemek uzereyim artik.?
En az ve öz yorumEvlendikten sonra kutsal olan eş olmak annelik sıradan, ta ki kutsal eşler anne olana kadar :)
Ya da nişanlısı konu sahibini sevmiyor ve annem yanımda diyerek muhabbeti kısa kesiyor.Eşimin de ailesinin evi kalabalıktı.Bana evlendikten sonra,o uzun telefon konuşmalarımızı soğuk havalarda bile balkondan yaptığını,ben üşümemesi için kapatırım diye de belli etmediğini anlatmıştı.evlendikten sonra bu durumdan etkilenmeyecek olgunluktaysa anne ve ogulda su an ki sizin açınızdan tek sorun rahat konusamamak olsa gerek.
bunun içinde sizin değil nisanlinizin bişey yapması gerekli.
bunun için çaba harcamiyorsa asıl sorunda bu bence.
yan odaya geçip konuşmak yerine annem yanimda deyip sizi ihmal ediyorsa o zaman ilerde sorun olacağının sinyali olabilir.
onun dışında kocaman adamın psikolojik durumunu düşünüp yapacağınız bişey kalmamıştır bu saatten sonra..
Resmen annesi oğlunu eş yerine koymuş!Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 10 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor kafayi yemek uzereyim artik.?
Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 10 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor kafayi yemek uzereyim artik.?
Sorun yok diyenleri okudukça dehşete düştüm.
Ne demek sorun yok ya bu adamın ergenlik zamanları oldu, genç bir erkek kendi özel alanı yok.
Ne münasebet yani?
Anneden bağımsız olmayan bir birey gördüm ben. Aklıma ensest falan gelmedi.
Konu sahibesi, bu düzen böyle gelmiş böyle gider. Üç gün sonra da o kadın gelir aranızda yatar demedi deme. Yol yakınken dön.
Annesi o annesi..tekrar yazayim mi?
Annesi...
Bende ayni seyi yazdim bir sonraki mesajimda..Annesi olması aynı odada kalmalarını doğru kılmaz. Bir psikoloğa bile sorulsa tahminimce altından hastalıklı bir teşhis çıkar. Fazla oda varmış neden yetişkin bir erkek ananesiyle kalsın ki? Hiç ama hiç normal değil. Normal bir insan rahat edemez Zaten.