Erkek ile Annenin aynı odada kalması?

Ayri oda'da yatildiginda evlatliktan cikilmismi oluyor? Evet cocuklarin kendine ait bir odalari olmali. Ev sobali ise buna bile cözüm var. Elektrikli isiticilar var, oda'yi mis gibi isitan. Benim 1 yasindaki kizimin bile kendine ait odasi var.

Yani gercekten ergenligini, herseyini annesi ile ayni oda'da gecirmenin psikolojik sorunlarin dogurcagini görmüyor musun?

Yorumlar cidden hayret. Konu sahibi evlenmis olsaydi ve kv'de ile sorun yasayip, onlar eskiden ana ogul beraber yattigini anlatsaydi, herkes konu sahibini yerden yere vururdu. Bile bile lades dedin derlerdi. Simdi ne hikmetse "ana o,ana" olayina döndü.

Sizinle evlenincede ayni odada kalir diyemi korkuyorsunuz :)))

Konu sahibi de en az nişanlı ve annesi kadar garip.
Yahu bu kadar büyük bir problemi göre göre nişanlanır mı insan?
Bile isteye kendine hastalıklı bir aileyi aile diye seçer mi?
Bugün buna şiddetle karşı çıkacak olsanız derler, eee bugüne kadar sustun da bugün noldu diye?
Ben olsam bu bilgiyi edindiğim an arkama bakmaz bitirirdim.
Böyle bir şey kabul edilebilir değil.
Aman annesi ne var yani? Demeyin hiç...
Bu kadın alışmış 20 yıldır yanında bir nefes oğlunun olmasına.
Yalnız kaldıgını, haftada bir görüşeceklerini düşünebiliyor musunuz?
Yada oğlunun vicdan yapıp, birlikte yaşayalım diyeceğini görmüyor musunuz?

Tebrik ediyorum sizi. Benim oglumda gelir beni boynumdan sapur supur oper. Ilerde benim gelinde buraya yazmasin sakin :)))

Ben de kızıyorum yok her gün annesi ile telefonda konuşuyor, evine ugruyor, ihtiyaçlarını oğluna yaptırtıyor, Benim yanında samimi öpüyor va konularına.
O zaman derim oğlu! Yapacak.
50-60 yaşında kadının alışverişini de yapacak, gideceği yere de götürecek, arayıp soracak, istediği gibi sevecek...
ama yetişkin bir adamın annesi ile zorunluluk yokken aynı odayı paylaşması?
Bu adam evlenince, o kadın yalnız kalınca olanları hayal edebiliyor musunuz?
Gelini yüzünden oğlundan ayrıldığını, yalnız kaldığını düşünecek...
ve bunun üzerine bir evlilik kurulacak...
he siz de oğlunuzla yetişkin yaşta ayni odada yatmayı planlıyorsanız, gelin hanım yazar valla buralara :)

10-20 sene anasinin yaninda yatmis adamla evlenipte başımı yakmazdım ben. Evlenince birden bire size adapte olmayacak. Çok uğraşırsın, ömrünü yer zaten boşanmış veya eşi ölmüş bazı kadınlar ogullarini eş yerine koyuyor. Senin eşinin de 2 evi olacak belliki.

Gerekli yorumları gerideki sayfalarda yazdım. Konu sahibinin asli derdi başka imiş..

Başlık hiç tuhaf gelmemiş ki anlaşılan herkes bir başkasının yazdığına bakmış..
Herkes yaşadıklarına göre yorum yapıyor. Kötü şeylere şahit olsaydım kötü düşünürdüm..
Çok merak ediyorsanız ben oğlumun odasını 14 aylık ayırdım zaten.

Konu sahibinin ilk yazdığını okuyunca gözümün önüne direk eşimin biz daha sevgiliyken "ev sobalı alt kat çok soğuk oluyor annemle kışın bazen salonda yatıyoruz" dediğini hatırladım. Ve o an hiç kötü fikirler geçmedi içimden. Odada 2 çekyat vardı ve zaten eşimin odası orasıydı. Annesinin odası ayrıydı. Ev gecekonduydu ve gittiğimde farkettim gerçekten çok soğuktu. Çünkü kv nin oturaklı bir kadın oluşunu ve eşimin karakterini tanımıştım az çok. Üstelik kv yeni boşanmıştı kp den. Uzun bir zaman değil yalnızlığı..
Bence konu sahibinin endişesi daha çok nişanlısının anneye bağımlılığı.

Ikimizde boyle bir seyi asla yapamayiz. Ben yillardir tek basima yatmaya alismisim. Odada ikinci bir kisiye gercekten tahammulum yoktur :))

Normal değil aynı odayı paylaşmaları.
Aklıma kötü bişey geldiğinden değil,gereksiz bağımlılık olarak düşündüğümden.

Babayı kaybedince travma yaşamış olabilirler, birbirlerine tutunmuşlardır.
Ama yıllar geçmiş.
Adam en az 25 yaşında evlenme çağında, özel alana hiç mi ihtiyaç duymadı.
Kadın için de geçerli, istediği zaman yatar kalkar ne gereksiz şeyler.

Peki bunca zaman odaları ayıramayan insanlar evlenince evi nasıl ayıracak?
Elbette ayırmayacak.
Nişanlınızın,size ayrı ev vaadi varsa bile bir süre sonra valideyi yanınıza alacaksınız.
İmzamı atıyorum şuraya.

23 yasinda bir erkek annesi olarak yaziyorum. Bazi evler sobalidir imkanlari kisitlidir ayni odada yatarlar. Hadi yaslidir kadin usuyordur sobali odada yatar. Sizin delikanli da boyle tercih etmis. Zorla annesinin yatiracak hali yok ya. Bakin evde baba da yok dediniz o kadinin herseyine kosacak olan ogludur. Annesini oper sever sarilir. Hergun eve ugrar veya arar bir ihtiyacin varmi diye bunlar gayet normal seylerdir. Boyle detaylara takilirsan simdiden ilerde gercekten mutsuz olursun.

Anne ve oğulun aşırı düşkünlüğü, evlilikleri olumsuz etkiliyor. Kimse aman ne var bunda demesin. Evlenince kayınvalide, ben alıştım, ben de burada yatacağım der. İki gün yalnız kalalım deseler, bırakmaz. Bu da bunaltır insanı. Eşlerin kendi hayatı, kendi düzeni olmazsa olmaz. Aşırı bağlı olanlar mümkünse evlenmesin. Sonuç belli.

Ne geliyor aklınıza ensest ilişki mi? Kalsın ne olacak delirdiniz mi hanımefendi? Ha çok düşkün ne yaparım anlamında soruyorsanız o düzelmez geçmiş olsun.
Benim aklıma ensest gelmedi mesela vallahi gelmedi.Aşırı bağımlılık diye düşündüm direkt.
Ama ensest diye bi gerçeklik de var malesef.
Bu konuyu tenzih ediyorum ama neden tepki veriyoruz?
"ensest mi ima ediyorsun" diyerek...
Ediyor olsa bile haksız mı,yok mu böyle manyaklar.
Neyseki burdaki durum o değil,o ayrı.

Yok ben o anlamda tepki vermedim. Açık anlatmamış ilk mesajda ya da ben anlayamamış da olabilirim. Geçici bir süreliğine annesiyle kalmış da ona tepki veriyor zannettim meğer 20 senedir böyleymiş. Sonraki mesajlarımda sağlıklı bir durum olmadığını dile getirdim zaten.

o odayı evin yatak odası olarak kullanıp diğer odaları başka amaçlar için kullanıyorlardır. ne kadar sapık düşüncelere girebiliyorsunuz anlamıyorum..

Aklına direkt ensest gelenler bence sapık. Benim aklıma direkt aşırı bağlılık geldi. 20 senedir devam eden durum, evlenince de devam eder.
Kimler fesat ortaya çıkmış oldu. Kişi kendinden bilir işi.

Bana normal gelmedi. Sahsen ben bile annemle ayni odada uyuyamam. Ama bunu nisanlinla cozmelisin bence.

Ayni eve mi evleniyorsunuz?

Yorumlara hayret ettim. Koca adam nasıl annesiyle kalabilir? Evet annesi, evet ne günah bir durum var ne de başka bir durum ama daha küçük bebeklerin odalarını ayırıyoruz. Böyle saçmalık olur mu?
Ben sırf bu sebeple asla evlenmezdim çünkü basite alınacak bir şey değil.

yeni üyesin ve konunbu

hala bu adamla evlenmetyi istiyomusun ben bile odam da kimseyi istemezken koca adam evd eoda dolu annesiyle neden yatar hic telefonda sohpet etmiyomusun sen kapa askım muhabbeti yapıp gülmüyomusunuz yada yazın insna pisiyo ben bile cıplak yatıyorum

sacmalık anneyle bu kadar bagımlı olan yarın o kadın delirir evd etek basına basına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…