- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.989
- 548
Olabilir ne var bunda? Biri anne öteki onun evladı. Boyu uzayıp yetişkin olunca evlatlıktan çıkmıyor ki..
Eşim evlenmeden önce evleri sobalı olduğu için kışın annesiyle aynı odada yatıyorlardı. Gayet normal.
Kafanızdan fesat fikirleri atın.. İyilik hoşluk düşünün biraz..
Sizinle evlenincede ayni odada kalir diyemi korkuyorsunuz :)))Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?
Tebrik ediyorum sizi. Benim oglumda gelir beni boynumdan sapur supur oper. Ilerde benim gelinde buraya yazmasin sakin :)))Annesi o annesi..tekrar yazayim mi?
Annesi...
Tebrik ediyorum sizi. Benim oglumda gelir beni boynumdan sapur supur oper. Ilerde benim gelinde buraya yazmasin sakin :)))
Ayri oda'da yatildiginda evlatliktan cikilmismi oluyor? Evet cocuklarin kendine ait bir odalari olmali. Ev sobali ise buna bile cözüm var. Elektrikli isiticilar var, oda'yi mis gibi isitan. Benim 1 yasindaki kizimin bile kendine ait odasi var.
Yani gercekten ergenligini, herseyini annesi ile ayni oda'da gecirmenin psikolojik sorunlarin dogurcagini görmüyor musun?
Yorumlar cidden hayret. Konu sahibi evlenmis olsaydi ve kv'de ile sorun yasayip, onlar eskiden ana ogul beraber yattigini anlatsaydi, herkes konu sahibini yerden yere vururdu. Bile bile lades dedin derlerdi. Simdi ne hikmetse "ana o,ana" olayina döndü.
Ikimizde boyle bir seyi asla yapamayiz. Ben yillardir tek basima yatmaya alismisim. Odada ikinci bir kisiye gercekten tahammulum yoktur :))Ben de kızıyorum yok her gün annesi ile telefonda konuşuyor, evine ugruyor, ihtiyaçlarını oğluna yaptırtıyor, Benim yanında samimi öpüyor va konularına.
O zaman derim oğlu! Yapacak.
50-60 yaşında kadının alışverişini de yapacak, gideceği yere de götürecek, arayıp soracak, istediği gibi sevecek...
ama yetişkin bir adamın annesi ile zorunluluk yokken aynı odayı paylaşması?
Bu adam evlenince, o kadın yalnız kalınca olanları hayal edebiliyor musunuz?
Gelini yüzünden oğlundan ayrıldığını, yalnız kaldığını düşünecek...
ve bunun üzerine bir evlilik kurulacak...
he siz de oğlunuzla yetişkin yaşta ayni odada yatmayı planlıyorsanız, gelin hanım yazar valla buralara :)
Benim aklıma ensest gelmedi mesela vallahi gelmedi.Aşırı bağımlılık diye düşündüm direkt.Ne geliyor aklınıza ensest ilişki mi? Kalsın ne olacak delirdiniz mi hanımefendi? Ha çok düşkün ne yaparım anlamında soruyorsanız o düzelmez geçmiş olsun.
Benim aklıma ensest gelmedi mesela vallahi gelmedi.Aşırı bağımlılık diye düşündüm direkt.
Ama ensest diye bi gerçeklik de var malesef.
Bu konuyu tenzih ediyorum ama neden tepki veriyoruz?
"ensest mi ima ediyorsun" diyerek...
Ediyor olsa bile haksız mı,yok mu böyle manyaklar.
Neyseki burdaki durum o değil,o ayrı.
Yok ben o anlamda tepki vermedim. Açık anlatmamış ilk mesajda ya da ben anlayamamış da olabilirim. Geçici bir süreliğine annesiyle kalmış da ona tepki veriyor zannettim meğer 20 senedir böyleymiş. Sonraki mesajlarımda sağlıklı bir durum olmadığını dile getirdim zaten.
Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?
yeni üyesin ve konunbuMerhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?