Erkek ile Annenin aynı odada kalması?

Allah yardımcın olsun belli ki annesine çok düşkün

Ne alakası var ne kadar büyütülmüş bu konu bana göre.Annesini tek bırakmak istemiyodur ve babasını kaybettikten sonra annesini kaybetme korkusu yaşıyodur ve annesine birşey olsa kendisini suçlayacaktır..Bazı insanlar öyle.Ya uykuda birşey olursa ya ben anlamazsam diye düşünüyodur.Helede annesi tekken babası yokken...Yani hangimiz çocukken anneme babama ya birşey olursa diyip ağlamadık durduk yere..Hangimiz korkudan annemizin babamızın nefesini kontrol etmedik korkudan endişeden..

İyi de kızcağız burda adamın psikolojisini tartışmaya konu açmadı. Ben ne olucam diyor? Takdir edersiniz ki kadın ve erkek evlendiğinde bir evde, aynı yatakta uyurlar. Siz buyutmeyin ama bize göre evlilikte gayet büyük sorun olacak o bahsettiğiniz kaygılar iste

Zaten bu anlattıklarınızın hepsi sorun. Baya baya yeni evliliğin bitmesine neden olacak olay örgüsü buradan fitillenebilir.

Sacmalik resmen oyle sey mi olur odamizda giyinip soyunuyoruz insan nasil rahat eder nasil bir zihniyet bu acaba

Ben bu konu icerigini hatirliyorum, kim hangi baslikla acti bi hatirlasam...

annesinin gözünde nişanlınız hala bebek gibidir.
sizin ve anneniz için de aynı şey geçerli
siz de yarın anne olacaksınız o zaman anlarsınız

Benim oğlum olduğunda ve gün gelip kazık kadar olduğunda aynı odada asla kalmazdım, kalamazdım. İşi ne.. Sonuçta iki tarafta asla rahat edemez. Paylaşımlar farklı, özel durumlar pek çok.. Bana garip geldi. Annesine bağımlı durumdaysa evliliğinizde çok büyük problemler yaşarsınız ne yazık ki.

Ben bir anneyim ve kizimin bir yasinda bile kendi odasi var.
20 yasina gelip ayni oda'yi paylasmamizi düsünemiyorum bile.

Sadece kizimin gelisimi icin degil, kendimde cildirirdim artik.

İyi de bu zaten normal olmayan bir şey.
İki çocuğum var, biri bebek diğeri 4,5 yaşında. Büyüğe bebek gibi davransam ona zararım mı olur faydam mı sizce ?

Kaldı ki 25 yaşında adamdan bahsediyoruz, bebek gibi falan deyince komik duruyor bence

Cok haklisin sacmalik bu bide yokluguna alisamaz kadin bide eve gelyomu aranizda yatyo falan ayyy dusunmek istmyom hersey olyor bu hayatta

erkek olsa ne kız olsa ne.. normal karşılanmayıp da anneden mi kıskanalım oğlunu/kızını? konu sahibi saçmalamış.

Bence cokta buyutecek birsey yok annesini yanliz birakmak istememistir eskiden bir odada 10 kisi yatarmis tamam simdi sartlar degisti ama bu kadar buyutecek birseyde yok yani..

Yuh artik ne dediginizin farkindamisiniz.anne ve evlat bunun anlamini biliyormusunuz acaba.

Normal degil.. sebebi ne olursa olsun. Hadi kadin yasli böcüğü ölmüş:) genc bir erkegin ozel alana ihtitaci vardir.. hic mi masturbasyon yapmiyo bu herif? Garip bi durum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…