6 ay önce erkek arkadaşımın babası vefat ettiği için annesiyle yatıyor. Annesine destek olmak istiyor demek ki. Ne olacak kalsa ? Mesela şuan şehir dışında bir aydır. Annesi hiçte aman aman derdine düşmüyor. Kocaman kadın ve adam bilincindedirler bu durumun. Kaygı etmeyin.
Art niyetinizi alarak mı sordunuz ona göre cevap vereceğim
Annesiyle yatarak mı destek oluyor?
6 ay önce erkek arkadaşımın babası vefat ettiği için annesiyle yatıyor. Annesine destek olmak istiyor demek ki. Ne olacak kalsa ? Mesela şuan şehir dışında bir aydır. Annesi hiçte aman aman derdine düşmüyor. Kocaman kadın ve adam bilincindedirler bu durumun. Kaygı etmeyin.
Art niyetinizi alarak mı sordunuz ona göre cevap vereceğim
Bu konuda size hak veriyorum. Benim erkek kardeşim de bizim üst katımıza taşınmak istediği halde bunun doğru olmayacağını tatsızlıklara yol açabileceğini söyledim.6 ayla 20 yıl bir değil takdir edersin ki
Kaldı ki bence 6 ayda makul ve mantıklı değil, babası vefat etmiş erkek kardeşi olan bir kadin olarak yazıyorum bunu
Hatta benim kardeşim eş namzetine annemle yasayalım demişti kızımızda kabul ettiği halde deli mısın dedim kv melek olsa kanadı çarpar, gittiler evlerini kurdular Allah yerlerine yakıştırsın, ben annemle ayni apartmandaydım gık demeye yanına çıkıyorum
peki o zaman :) yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim :) aynı odayı paylaştılar evet. Ama erkek arkadaşım şuan şehir dışında ayda bir gelebiliyor. Mesela annesi en son bir ay önce görebildi o da bir gece. Ama duygusal olarak bağımlı değil. İkisi de bunun bilincinde bahsetmek istediğim buydu.
Siz annesiyle yatıyor dediğiniz için öyle yazdım ☺ Hatta başta aynı oda yazmıştım siz direk annesiyle yatıyor dediğiniz için düzelttim. ☺ Herhangi bir iyi ya da kötü niyetim yok henüz. Sizin yazdığın gibi yazdım sadece, aynı şeyi kast edebilmek için.. ☺
Bu konuda size hak veriyorum. Benim erkek kardeşim de bizim üst katımıza taşınmak istediği halde bunun doğru olmayacağını tatsızlıklara yol açabileceğini söyledim.
Erkek arkadaşım şuan şehir dışında ayda bir gelebilirse belki. Ki bir aydır da burada değil. Ama annesi duygusal bağımlı değil demek istediğim buydu.
Peki nişanlınız şehir dışına gitmek, bir yerde yatılı kalmak zorunda falan kalıyor mu? Eğer kalıyorsa o zaman ilgisi nasıl? Sık sık arar mı? Ayrılığın üstesinden gelemeyeceğini düşündüğünüz oldu mu?Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 10 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor kafayi yemek uzereyim artik.?
Yalnız yorumun şu kısmı çok hoşkv melek olsa kanadı çarpar
peki o zaman :) yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim :) aynı odayı paylaştılar evet. Ama erkek arkadaşım şuan şehir dışında ayda bir gelebiliyor. Mesela annesi en son bir ay önce görebildi o da bir gece. Ama duygusal olarak bağımlı değil. İkisi de bunun bilincinde bahsetmek istediğim buydu.
Acaba ayrı kaldıkları sürede nasıl reaksiyon veriyor? Ayrılma durumuna adapte olabilecek mi?
Yok yok, saçma sapan bir şeyi ima edecek değildim.☺ Sizin de o manada yazmadığınızı biliyorum. ☺
Bağımlı olmamaları şahane, sizinki tamam.
Konu sahibinin durumu çok vahim sanırım
AdAm_OLaCaK_KIZ parti kur oy verelim reis.
Bu ne azim böyle?
Ben bir noktadan sonra çoğu konudan "eoohhyy s..rim böyle işi" diyip çıkıyorum.
İnan sabırla doğruyu anlatmaya çalışmak da ayrı bir marifet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?