Erkek ile Annenin aynı odada kalması?

Bir yandan annesine destek oluşunu takdir ettim. Ama bir yandan anormal bir durum. Kaş yaparken göz çıkarmış sanki. Duygusal bağımlılığa sebep olmuş olabilir. Evlilik olunca anne olumsuz etkilenecek birden boşluğa düşecek. Annesi ile kademe kademe aynı odada kalma işini azaltmalı alıştırmalı.
Size gelince... kafayı yemek için yeterli bir sebep degil. Allah başka dert vermesin.

6 ay önce erkek arkadaşımın babası vefat ettiği için annesiyle yatıyor. Annesine destek olmak istiyor demek ki. Ne olacak kalsa ? Mesela şuan şehir dışında bir aydır. Annesi hiçte aman aman derdine düşmüyor. Kocaman kadın ve adam bilincindedirler bu durumun. Kaygı etmeyin.

Annesiyle yatarak mı destek oluyor?

6 ayla 20 yıl bir değil takdir edersin ki
Kaldı ki bence 6 ayda makul ve mantıklı değil, babası vefat etmiş erkek kardeşi olan bir kadin olarak yazıyorum bunu

Hatta benim kardeşim eş namzetine annemle yasayalım demişti kızımızda kabul ettiği halde deli mısın dedim kv melek olsa kanadı çarpar, gittiler evlerini kurdular Allah yerlerine yakıştırsın, ben annemle ayni apartmandaydım gık demeye yanına çıkıyorum

Art niyetinizi alarak mı sordunuz ona göre cevap vereceğim

Siz annesiyle yatıyor dediğiniz için öyle yazdım ☺ Hatta başta aynı oda yazmıştım siz direk annesiyle yatıyor dediğiniz için düzelttim. ☺ Herhangi bir iyi ya da kötü niyetim yok henüz. Sizin yazdığın gibi yazdım sadece, aynı şeyi kast edebilmek için.. ☺

Bu konuda size hak veriyorum. Benim erkek kardeşim de bizim üst katımıza taşınmak istediği halde bunun doğru olmayacağını tatsızlıklara yol açabileceğini söyledim.
Erkek arkadaşım şuan şehir dışında ayda bir gelebilirse belki. Ki bir aydır da burada değil. Ama annesi duygusal bağımlı değil demek istediğim buydu.

Bak biz anneme 4 senedir oyuncak ayı bile almadık birlikte yatsın diye

20 senedir eşinin vefatını sağlıklı bir şekilde göğüsleyecek bir yol bulmalıydı ilaçsa ilaç terapi ise terapi, ama oğlunu bu denli merkeze oturtup marazi bir bağ geliştirmesi normal değil

peki o zaman :) yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim :) aynı odayı paylaştılar evet. Ama erkek arkadaşım şuan şehir dışında ayda bir gelebiliyor. Mesela annesi en son bir ay önce görebildi o da bir gece. Ama duygusal olarak bağımlı değil. İkisi de bunun bilincinde bahsetmek istediğim buydu.

Ama işte konu sahibinin durumunda mesele 20 yıllık,yani kemikleşmiş bir problem var ortada
Yoksa babamın vefatı döneminde annem ben kardeşim 3 günlük oğlum salonda çok yattık babamla olan anılarımızı anlata dinleye ağlaya uyuyakaldık

Kardeşim evlenene kadar annemle 3 sene yaşadı ikisinin de mahremi oldu

Peki nişanlınız şehir dışına gitmek, bir yerde yatılı kalmak zorunda falan kalıyor mu? Eğer kalıyorsa o zaman ilgisi nasıl? Sık sık arar mı? Ayrılığın üstesinden gelemeyeceğini düşündüğünüz oldu mu?

Yok yok, saçma sapan bir şeyi ima edecek değildim.☺ Sizin de o manada yazmadığınızı biliyorum. ☺
Bağımlı olmamaları şahane, sizinki tamam.
Konu sahibinin durumu çok vahim sanırım

Ya normal diyenlere inanamiyorum gerçekten. Ya bırakın guvenli baglanma, güvenli ayrilma, birey olma gibi seyleri, insanin hic mi ozel alan ihtiyacı olmaz arkadaslar? Normal diyorsunuz da kaçınız babasiyla ayni odada kalmak ister? Vucut mahremiyeti, ozel hayat mahremiyeti, kafa dinleme özgürlüğü, sabaha kadar sevgilinle konusma özgürlüğü vs vs. bir insanin hic mi ihtiyacı olmaz? Ki cinsel hayatini hic konusmak bile istemem.
Benim 2 abim var, doğu gorevindeyken şartlar uygun olmadigi icin ayni odada kalirdik 3umuz. Ama o kadar zor oluyordu ki. Taşınır taşınmaz annem odalarımızı ayirdi zaten. Benim icin regli var, agdasi var, giyinmesi soyunmasi var, cok zor oluyordu. Onlarin yaşadığı ergenlik zorluklarini düşünmek bile istemem.
Nasil olur? Bir insanin hic mi ozel alan istegi, ihtiyaci olmaz. Gercekten aklımın alamayacagi bir sey.
(Maddi ve fiziki şartların uygun oldugunu varsayiyorum.)

Yok yok, saçma sapan bir şeyi ima edecek değildim.☺ Sizin de o manada yazmadığınızı biliyorum. ☺
Bağımlı olmamaları şahane, sizinki tamam.
Konu sahibinin durumu çok vahim sanırım
Acaba ayrı kaldıkları sürede nasıl reaksiyon veriyor? Ayrılma durumuna adapte olabilecek mi?

Koca bi adamın annesiyle yatmasinı gayet normal görenler

Koca bi kadının babası ile yatmasinı normal görürür mü acaba

Bunların ikiside aynı şey

Ne munesebet canım niye annesiyle yatıyor çok saçma bi kere

Nişanlinizla konuşun bu konuyu bir an önce bu takıntı haline gelir haberiniz olsun

Evlendikten sonra geceleri kV arayip ağlarsa oğlum gel korkuyorum diye hiç şaşırmayın

Allah yardımciniz olsun valla

Aslında iyi değil kızınca tansiyonum çıkıyo çünkü

O sebeple günde 10 mesaj kotası koymuştum kendime ama uyamadim

O kayınvalide oğlu evlenince çok bunalımlara girecek. İşin zor. Kayınvalidenden sebep sorunlar yaşayabilirsin.

Bu tarz Anne ogul iliskileri sagliksizdir. Ayrilmani oneriyorum..
Ayni odada yatmadigi Halde ortalikta akli melaikelerimizi kacirtacak derecede Anne ogul iliskileri varken bu Sana denk Gelen ikiliyi hic dusunmek Bile istemiyorum. Sonra cok uzulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…