Ben burda kafa yenilecek bi problem görmüyorum? Olabilir ne var bunda.Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 10 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor kafayi yemek uzereyim artik.?
+10000Sağlıksız... Yetişkin bir birey kendine özel bir alana ihtiyaç duyar. Normal karsilayanlara çok şaştım, herkesin kocası evlenmeden once anasının koynunda uyuyordu herhalde. Tabii o lafın gelişi. Anneyle aynı odada yaşamak lüzumsuz geldi bana. Evliliginizde annesini çoook arayacak benden söylemesi. Erkekler alışkanlıklarına bagimlidir
Bence hiç normal değil. Altında ensest durumlar olmasa bile nişanlınızın ana kuzusu olduğu çok bariz. Çekilmez. Her açıdan anormal. İlk kez böyle bir şey duydum diyebilirim.Sorun şu her ikiside alışması gerekmiyormu biz evlenince ev oda bomboş gelecek ve bize sıkıntı dogurcak ve yetiskin bir erkegin annesiyle ayni odada kalması garip degil mi sizce rahat rahat telefonda konusamiyoruz annesinden dolayo
Anne ve oglun ayni odada yatmasi diye bir baslik yqzsaydiniz daha masum olurduMerhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 10 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor kafayi yemek uzereyim artik.?
Canm havalar soğuk belki sobalı evdir bilemem o nedenle aynı odadalardır.ya da petek kapatıp tek odayı açıp gece tasarruf fln yapmaktır niyetleri. Annesi yani ne sebeple olursa olsun kalınabilir. Benim abim babama anneme çok bagimliydi annemle babamla yatardı . Evlenene kadar. Hatta annem sığmıyorlar diye bizim odaya gelirdi.simdi evlendi arada bir uğrar annemlere o kadar yani.bunda bir şey yok .
Oha oha hakket bu kk da daha nelere sahit olcak bu gozler:))) umarim kinamis olmuyorumdur simdi umarim basima gelmez :)
Oha oha hakket bu kk da daha nelere sahit olcak bu gozler:))) umarim kinamis olmuyorumdur simdi umarim basima gelmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?