Erkek ile Annenin aynı odada kalması?

Genç bir adamın özel durumları vardır. Bana çok normal gelmedi. Mecburiyet olur, başka oda yoktur tamam da imkan varken normal karşılanması da tuhafıma gitti. Hadi annesi gözünde küçük vs diyelim kadın bu kadar alışmışken oğlu evlenince boşluğa düşer.

Ben burda kafa yenilecek bi problem görmüyorum? Olabilir ne var bunda.

+10000
Evlendi bir iki ay sonra depresyonlara girmeye başlar
Ondan sonra annesinin çok yalnız ve kimsesiz olduğu söyler
kışı bizle gecirsin bari demeye baslar

Ondan sonra seyreyle cümbüşü

Hoş bazen tam tersi oluyor bekarken annesine çok düşkün olan evlenince boslayabiliyor

Bekarken eve uğramayan anasiyla kavgalı adamlar evlenince bir ana düşkünü oluyor

Niyeyse evlenince kayınvalidenin ortanızda yatacağı bir an canlandı gözümde. 3lü kombo

Bu ne kadar saçmaysa anne ve o yaştaki insanın beraber yatması o kadar yanlış...

He bu gerçek olmaz mı? Olur.

Bir tanıdığım var. Yeni evlendiği dönemde kayınvalidesi demişki "1 gün seninle 1 bir gün benimle yatsın" (Ensest ilişkiden bahsetmiyorum)
Sonuç boşandılar.

Heh işte senin hikayende tam bu.
20 sene anasıyla beraber yatan adam seninle evlenip aynı yatağa bile zor girer. :)
Nihayetinde anneden boşanamaz.

Eğer durum böyleyse bence evlenip kendi hayatını mahvetme.

Canm havalar soğuk belki sobalı evdir bilemem o nedenle aynı odadalardır.ya da petek kapatıp tek odayı açıp gece tasarruf fln yapmaktır niyetleri. Annesi yani ne sebeple olursa olsun kalınabilir. Benim abim babama anneme çok bagimliydi annemle babamla yatardı . Evlenene kadar. Hatta annem sığmıyorlar diye bizim odaya gelirdi.simdi evlendi arada bir uğrar annemlere o kadar yani.bunda bir şey yok .

Bence hiç normal değil. Altında ensest durumlar olmasa bile nişanlınızın ana kuzusu olduğu çok bariz. Çekilmez. Her açıdan anormal. İlk kez böyle bir şey duydum diyebilirim.

Sobalı evde normal kışın herkes aynı odada kalır ama yazın olmaz kız çocukları bile belli yaştan sonra anne ile yatmamali bence bağımlılık gibi birşey evlenince gelini kıskanır olmadı benle yaşayın der sıkıntı yani yavaş yavaş eşine söyle dikte et ayrı oda konusunu.

Anne ve oglun ayni odada yatmasi diye bir baslik yqzsaydiniz daha masum olurdu

İki tane iglum var ve birgun bir ruh hastasi onu benden kiskanacak cok sinir edici bir durum

Bence de cok sacma.Bu pek normal degil iliskini bi daha gozden gecir evlenince bu kadin pisman eder seni.

Eee ne var ki kalıyorsa sonuçta evli bile değilsin sorun ne anlamadım

Evli değilsiniz diyenleri mantıksız buldum, konu sahibi bu adamla evlenmeyi düşünüyor da nişanlanmış herhalde. Sakat bir durum varsa, bunu değerlendirip, ince eleyip sık dokuyup, yolunu çizmesinden daha doğal ne olabilir.

Aslinda konunuzun hersayfasini okuyup yorumlara bakmak isterdim
Sebep buyuk ohlumda bizle yatiyor kucuhude gece yanimiza geliyorlar yanimizda olmadan uyuyamiyorlar
Aslinda bendd onlardan biri yokken uykuya dalamiyorum
Bazen diyorum ergenlige kadar beraber yaticaz:)))bu gifis ama cok tatlilar sicacik
Ayrilana kadar keyfini cikarayim da o kadarda olmaz yahu nisan felan ins boyle olmayiz

Yahu Allah aşkına çocuk gibi şikayet ediyorsunuz birde ne var bunda sobalı evde oturupta bütün bir aile aynı oda da yatıyor olamaz mı yani annesi sonuçta ne var bunda daha nisankiyken bu kadar sorun ederseniz evlenince annenle görüşme de dersiniz siz sizde ilerde inşallah anne olacaksınız o zaman anlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…