erkek değil öküzle evlenmiş

ya bu nasıl akıl mantık inanamıyorum

hayatı mahvolmuş ama o inadına devam etmek isdtiyorum diyor

düzelir belki umuduyla ama velev ki düzeldi yaşadıklarını nasıl unutacak hiç mi kendini düşünmüyor

yazık gerçekten insan herşeyden önce eşinden şundan bundan önce bile kendini düşünmeli

zira bizi bizden başka kimse yeteri kadar anlamaz sevmez ve saymaz

tatlım 26 yaşında kendisi. hala kocamda kocam diyor

Aferin arkadaşına. Yazacağım acımasız cümle için şimdiden üzgünüm , arkadaşınızın gözünün açılması için yazıyorum.

O pek kıymetli kocası , ilk nişanlandıklarında arkadaşınız atanamadığı için muhtemelen devlet memuru başka kızlarla görüşüyordu. Sonra ne oldu ? Nişan atıldı. Ne zaman geri geldi bu insan müsveddesi ? Arkadaşınız atanınca. Ne yapıyor beyefendi her ay? Arkadaşınızın maaşına el koyuyor.

Memur sevdalısı , para budalası açgözlü bu insandan geç olmadan kurtulmasını dilerim.

Yok , ben böyle yaşayacağım diyorsa ; hodri meydan istifa etsin işinden , bakalım o akşam evde yatırıyorlar mı ?

Son düzenleme:
kızlar selam...
benim samimi bir arkadaşım var onun bir sorunu var. şu an yanımda yazdıklarınızı okuyacak. kendisinin evinde imkanı olmadığı için burdan size yazmak istedim. bu arkadaşım öğretmen ama atanamamıştı. o sırada uzaktan akrabasıyla nişanlandılar. sadece bir hafta tanışmayla nişanlandılar güya uzaktan akraba ya bize yanlışları olmaz diye. çocuk çok soğuk davranıyomuş başka kızlarla görüşüyomuş. arada küfürler hakaretler olmuş bunlar nişanı attı. aradan bir yıl geçti arkadaşım atandı. kız atanınca çocuk gelmiş özür dilemiş. kızdan ve kızın tüm ailesinden özür dilemiş tekrar deneyelim bu kez hemen evlenelim demiş. aydan yapma bu evlenilecek adam değil nişanlıyken seni aldattı desemde seviyorum dedi ve evlendi. düğünde herşey çok güzeldi yani çocuk gülüyodu ve arkadaşıma çok iyi davranıyodu. bu arada evin tüm eşyalarının parasını arkadaşım vermiş çocuk bişey yapmamış.evlendikleri geceden itibaren arkadaşıma çok kötü davranıyomuş. erkek gibisin seni sevmiyorum diyomuş. sana acıdığım için evlendim yarı yolda bırakmayım diye evlendim seni sevmiyorum istemiyorum evde gözümün görmeyeceği bir yerde otur diyomuş. kaynanası da yanında yaşıyor arkadaşımın. evleneli iki ay oldu ama arkadaşım hala bakire. ayrı yatıyorlar. arkadaşım öğretmen kocası da memur. arkadaşımın her ay tüm maaşını alıyomuş ve arkadaşıma kuruş vermiyomuş. arkadaşım sarılmaya kalktığında defol git diyomuş ve küfrediyomuş. arkadaşım işe uğurlamak istiyomuş kapıya geliyomuş iyi işler derken defol git seni gözüm görmesin ne biçim bir kızsın seni sevmiyorum diyomuş. arkadaşımın elinden telefonunu falan herşeyi almış eve kapatmış bu evden hiç çıkmayacaksın diyomuş. kız yakınlık göstermeye kalktığında şiddet uygulamış sırtına tekmeyle vurmuş. arkadaşım gece kalbinden rahatsızlanmış. kocası da ben doktora ne götürmem kim götürürse götürsün gözüme gözükme diyomuş. arkadaşıma boşan diyorum yok seviyorum diyo. o zaman eşinle açık açık konuş diyorum o zamanda seni sevmiyorum sen adammısın insan ol diye kızı dövüyomuş. arkadaşım bu öküzü nasıl adam ederim diyor. yani ben boşan desemde dinlemiyor

kusura bakmasın da öğretmen gelin bulduk diye evlendirmişler hemen alelacele, şimdi de vur sırtına al lokmasını! sevmesin, böyle bir adam sevilmez sevilmeyi hak etmiyor! kendi ayaklarının üstünde durabilecek güçte boşansın!

ya
boşan dediğimde kavga etmiştik sen yuva yıkmayı kolaymı sanıyosun demişti
yahu ne yuvası ??? ortada yuva falan yok,arkadaşın yuvayı bir dam sanıyor heralde..evden yuva olmaz..
cinsellik bile yaşamadığı ,hakaret işittiği köpeğe gösterilen değeri görmediği eve yuva mı diyor bir de???
arkadaşın ömründe sevgi ne demek görmemiş sanırım,sevgi o değil,kocası haklı,gurursuzluk yaptığı..

kayananla ilgili o kadar şeyler anlattınki hepsine inanmıştım ve çoğu kişide inandı. şimdide bu konu çıktı ama ne bu konu nede kaynanayla yaşadıkların gerçek olamaz. hadi hepinizi kandırdım de rahatlayalım bizde

Hii okullar tatilmis, o zaman madem evde kapatiliyor, nasil sana geldi? :KK53:

Valla günüm fake, fake demem ile gecti. Harbiden tatilmis...:KK53:

Koonunun fake oldugunu dusunuyorum ama yinede yorum yapim asil okuz olan kocasi diyil arkadasin bu kadar eziyete hala sevip kutsal yuvasini birakamiyorsa. Bide ogretmen oylemi hic gulucem yoktu once kendini egitsin

kayananla ilgili o kadar şeyler anlattınki hepsine inanmıştım ve çoğu kişide inandı. şimdide bu konu çıktı ama ne bu konu nede kaynanayla yaşadıkların gerçek olamaz. hadi hepinizi kandırdım de rahatlayalım bizde
iki konumda doğru tatlım. eşimle çok mutluyuz

tatlım 26 yaşında kendisi. hala kocamda kocam diyor
bırak ne hali varsa görsün o zaman...evinde kapalı şekilde,hakaret dayak yiyerek,mor gözle okula giderek,yarın bir gün çocuğunu döven adamla "yuva "sını bozmasın...
sen de görüşme bence..gördükçe midem bulanırdı çünkü ben olsam,bu kadar basiretsiz arkadaşım olsun istemezdim..

Yuhhhh yani bu nedir yaaa. adam etmek için bile ortada bir adam olmalı ama ben ortada bir adam görmedim.
Arkadaşınızın kendisine hiç mi saygısı yok. Bence derhal ayrılsın. Bir kaçgün görmese ne yaşadığının farkına varır. Huzur neymiş anlar.
Evlenmişler adam dokunmamış bile pardon dokunmuşta başka amaç için.

Hayatım zehir olsun, gün yüzü görmeyim, huzurum olmasın, değersiz kıymetsiz olayım diyorsa yola devam etsin.
Kocasında ufacık bile olsa sevgi kırıntısı olsa anlıycam denemek istemesini ama yok yok yooook.

Allah aşkına sevgi aşk diye diye böyle eziyet yapılır mı? İnsan kendine niye böyle bir işkence yapar

anlamadım.

adam parasını yemek için evlenmiş. onun yerine fakir doyursun. hiç olmazsa fakir mutlu olur. adam adam değil....

yahu Allah askina ortada dayak var,hakaret var, asagilama var..........
su an dusunulecek tek sey para , hem kadinin telefn kullanmasina, disari adim atmasina izin vermeyen erkek kilikli bu yaratik kalkip parayi kadinin eline verir mi ? paranin adamda olmasindan daha vahim mesleler yok mu sizce de?

ya bu nasıl akıl mantık inanamıyorum

hayatı mahvolmuş ama o inadına devam etmek isdtiyorum diyor

düzelir belki umuduyla ama velev ki düzeldi yaşadıklarını nasıl unutacak hiç mi kendini düşünmüyor

yazık gerçekten insan herşeyden önce eşinden şundan bundan önce bile kendini düşünmeli

zira bizi bizden başka kimse yeteri kadar anlamaz sevmez ve saymaz
şimdilik bir ilerleme oldu bakalım. artık o bana nasıl davranırsa bende ona öyle davrancam soğuk durcam diyor.

Ben böyle sevgi görmedim. Leyla bile Mecnun'dan vazgeçerdi..
Hiç mi değer vermiyor kendine arkadaşın?

X