erkek değil öküzle evlenmiş

arkadaşınız bir de öğretmen hee :KK57: tamam haddime değil ama böyle kabullenişte bir kişiliğe sahip öğretmen çocuklarımıza eğitim veriyor.

Aydan gorunme aslan gibi adamin gozune rahatsiz etme etme adami vir vir ne bu kir dizini otur evinde ne cene iki ayda baslamissin bunaltmaya o dunyalar harikasi biricik erkegi ne diyeyim sana git kafani tasa vur.

Dayak yerken gordugu kelebekleri ask kelebekleri saniyor arkadasiniz. Bence bosanmasin seviyor sonucta. Ask bu yani siz anlamazsiniz. Ama kocasindan bir daha rica etsin de iz birakmadan dovsun ogretmen sonucta cocuk cocuga kotu ornek olmasin. Arkadasiniz ek ise falan da girsin sevdigi adama ogretmen maasini mi layik goruyor yani.

Her halde bu adam kadının gözüne çaktıkça çakan şimşekler de rengarenk geliyordur gözüne Aydan'ın
Ahhh minel Aşk ! Sen nelere kadirsin !

Konudaki çelişki önemsiz bir detay. Neden mi ? Dayak , aldatma , sözel şiddet gördüğü halde boşanmayan , kocasının gözünün içine bakan eğitimli kadınlar yok mu ? var. Bir tanesinde bir aydınlanma yaşansa bu yazılanları okuyup o da yeter.

Ancak bu kadın bu koşullarda öğretmenlik yapmamalı. Keşke bunu engelleyen bir mekanizma olsa. Kendisi analitik düşünemeyen , beden ve ruh sağlığını koruyamayan bir birey eğitimci olmamalı.

Ortada yuva mı var ki yuvamı yıkmam diyor. Arkadaşınız kotu davranıştan zevk mi alıyor da hala boşanmam diyor. İnanamıyorum bir kadının bunlara katlanacağına

yahu Allah askina ortada dayak var,hakaret var, asagilama var..........
su an dusunulecek tek sey para , hem kadinin telefn kullanmasina, disari adim atmasina izin vermeyen erkek kilikli bu yaratik kalkip parayi kadinin eline verir mi ? paranin adamda olmasindan daha vahim mesleler yok mu sizce de?

kadın zevk alıyor ki bu saydıklarınızdan. belki maddi olarak birini sevindirir dedim :KK53:

geçen yabancı bir dizide denk geldim. kocası kadını döverken, çocuğu polisi arıyor. polis geliyor. koca polise bıçak çekiyor. polisde kocayı vuruyor, ölüyor. kadın ise kocam öldü diye pardon öldürüldü diye polise dava açıyor.
ki dayak bir kerelik değilmiş.

diyorum, böyle hikayeleri nasıl buluyorlar. işte bir benzeri yani.

Allah ıslah etsin demek düşüyor.
tabi gerçekse demek istiyorum. ev hapsindeyse size nasıl gelmiş o kısmı çözemedim. hatta boşansın diye aklını çelen bir arkadaşsınız. eşin sizden haberi yok herhalde..

Allah onu once o pislikten kurtarmis sinrada atanmis.ogretmen olmus gitmis kayinvalideyle yasamayida kabul etmis o adamla evlenmeyi kabul ettigi yetmezmis gibi.
Ustune eve kapatmis dovmus.sifir ilgi var.hala utanmadan seviyorum diyen cahil bir ogretmen.bu ogretmen kime neyin dersini verecek...
Birde ustune maasini yemesine musade etmis.yapacak bisey yok..

Sonuçta okumuş insan arkadaşın cahil değil bazısı sever bazısı sevmez sadece parasını istiyor.Kendisini üzmesin ayrılsın aşk dediğin ne ki herkes unutulur.kaç kurtul işinde var rahatına bak:KK50:

Aşk mı....
Aşkından öldüğüm, kaybetmekten deli gibi korktuğum nişanlımı bana çalıştığın yerde erkek için çalışıyorsun dedi diye bıraktım.
Üstüne bir de bana hayvan dedi, attım nişanı.
Ailem akrabalarım herkes işten çık dedi neden çünkü o köpek gibi sevdiğim adam işten çıkmamı istiyor diye,
Çıksam barışacaktık, çıkmadım.
Aşksa biz birbirimize deli gibi aşıktık herkes imrenirdi,
ben hala aşığım ama bana saygı duymayan adamın yanımda yeri yok.
Ben arkadaşınız gibi öğretmen değilim ama kendimi de ezdirmedim ne kadar ezik ya sinir oldum.

images

Aklını peynir ekmekle mi yemiş arkadaşın?
Ona söyle bu öküzu sevdiyse herkesi sever.
Maşallah pek kolay seviyor..

boşanmayı kabul etmiyorsa mecbur çekicek. hi bir paylaşımları yokmuş baksanıza bakireymiş bide üstelik 2 ay olmuş evleneli boşuna maaşını yedirtmesin ona.

Seviyo mu cok afedersinizde kendisine boyle seyler yapan birine insan nasil sevgi duyar ? Bence arkafasin herseyden once bi psikologa gitsin .

X