erkek değil öküzle evlenmiş

Aydan sana cok agir seyler soylemek istiyorum ama anlamazsin cunku kocani bile anlamiyorsun. Egitimcisin. Azicik gurulu ol. Kendi maasin var. Ayril git hayatini yasa. Cildirmissin sanirim sen. Hirs etmissin. Cok Turk dizisi izliyosun. Ama hayat diziden ibaret degil..
konuş canım konuş. işte anlasa keşke

Madem hala seviyorum diyo, bin beterini hak ediyor. Onur? Gurur? Haysiyet? Bu kelimeler bir şey ifade ediyormu arkadaşına?

Adam o kadar haklı ki... Hakaret ettiğim küfür ettiğim biri bana gelip sarılmak istese seviyorum dese daha da iğrenirim o insandan....
Evde mi kalmıştı, kocasızlıktan ölmek üzeremşydi de bu adam kurtardı onu bu durumda? O yüzden mi bu kadar saplantılı?
gayette güzel kızdı gençti öyle bir derdi de yoktu aklı başında bilirdim

Dehşet içerisinde okudum:KK57:
Keşke babası kısır olsaymış yeminle. Böyle bir evlat babaya da zulüm anaya da zulüm yapar kimseye saygısı yok! Egoist para düşkünü! Tam bir ş'refsiz! Arkadaşın ne bekliyor? Dayaktan hastanelik olmayı mı? Hala akıl mı arıyor?? Çoktan darp raporu alıp boşanacağı halde hala nasıl katlanıyor?! Beraber olmaması böyle bir mahlukla bence büyük şans ilk böyle bir adamla bir şeyler yaşamak kim ister be kendime ne acı vericem mazoşist miyim ben??! BOŞA HİÇ EVLENMEMİŞ GİBİ HAYATINA BAK! ALLAH KORUSUN BÖYLELERİNDEN! Bu nasıl bir şey??!

Yazdiklariniza bakinca her insan defet su kocayi der yani..Karsi tarafta seviyorum Banane Banane der durur gayri.Cocuk yok,birliktelik yok evlilik yok,direniyorsa kendi Bilir.Sonra ah keske zamaninda bosansaydim bile deme ihtimali cok fazla.

Ama insanlar bazen illa kendileri görecek bazi seyi ne söylersen söyle.Kocasi sana acidigim icin evlendim demis.Buradan yola cikarsan bir sürü sey orataya cikar.

X